хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

ідолопоклонникам Мінських домовленостей

ЗСУ під Горлівкою зазнали численних втрат: є загиблі, поранені й полонені
Оля Гузенко 14 вересня 2015, 15:56

ЗСУ під Горлівкою зазнали численних втрат: є загиблі, поранені й полонені


Новину повідомив нардеп Ігор Мосійчук, передає «Преса України».
13 вересня в районі Горлівки точився запеклий бій між силами АТО й незаконними збройними формуваннями. В результаті двоє українських військовослужбовців загинули, є поранені. Ще четверо потрапили в полон до бойовиків.

«До уваги всіх прихильників Мінських угод і політики президента Петра Порошенка по умиротворенню агресії. Вчора під Горлівкою був повноцінний бій. 30 механізована бригада Збройних сил України зазнала втрат», - повідомив нардеп.

Він назвав конкретні дані: двоє військових ЗСУ загинули в результаті бою. Троє отримали поранення різного ступеня тяжкості. А четверо бійців були захоплені бойовиками в полон.

«Ось ціна, яку українці платять за виконання ганебних Мінських угод і політики Порошенка», - підкреслив Мосійчук. 

Вранці, 14 вересня «ПУ» з посиланням на волонтера-стоматолога в зоні АТО повідомляла про те, що незважаючи на так зване «перемир’я» в зоні АТО українські війська продовжують зазнавати втрат. Так сьогодні, 14 вересня, було госпіталізовано п’ятьох військовослужбовців, які отримали поранення під час обстрілів бойовиками сил ЗСУ в районі Пісків.

6

Коментарі

Гість: Dalia

115.09.15, 02:14

Порошенкова політика вже всім давно зрозуміла.Раша переключилась на Сірію. Хто ж стріляє в наших бійців?Про це треба запитать у Ахметова і його ригобанди, куди входить і головний засновник ції банди.

    215.09.15, 08:47Відповідь на 1 від Гість: Dalia

    Порошенкова політика вже всім давно зрозуміла.Раша переключилась на Сірію. Хто ж стріляє в наших бійців?Про це треба запитать у Ахметова і його ригобанди, куди входить і головний засновник ції банди.Війна закінчиться тоді, коли більше НІЧОГО БУДЕ ВКРАСТИ!