Вибір

  • 11.06.12, 14:09
В основу вірша покладено вираз, що чоловікам подобаються блондинки, одружуються вони на брюнетках і зраджують їм з рудоволосими:)

1.
Дівчата є різні, блондинки, брюнетки.
Небагато є скромних, в основному кокетки.
Окремий рядок це рижеволосі.
Ходять в беретах і простоволосі.

2.
Є високі й худенькі.
Є низькі і повненькі.
З коротким волоссям і довгі, гривасті.
З прямим є волоссям і трохи хвилясті.

3.
Не дуже вродливі і романтичні.
Симпатичними є, є істеричні.
Можуть бути вони як тії гетери.
Також вони можуть бути мегери.

4.
Ходять у максі, штанах і у міні.
Деякі з них пють міні-пілі.
Люблять вони там різні прикраси.
Нащо вони вам? - Та так, для окраси!

5.
Кого б оти вибрав? Наперне блондинку.
Тебе обдере як ту капустинку.
Як правило знають чого вони хочуть.
Хлопа обдурять, потім з нього регочуть.

6.
Той не дурний, він висновки робить.
Вже шури-мури він з чорною водить.
Не лиш шури-мури, але й заміж бере.
Не знає наївний кого в дім він веде!

7.
А чорна та дівка як камінь вода
Його точить потроху, вже хазяйка вона!
Той вже незнає де притулитись.
На шатенці мабуть тре було оженитись.

8.
А потім потроху, потроху, потроху.
Собі рижу знаходить, теж дівку нівроку.
А рижі дівки, то підступні гетери.
Характер у неї як в тої пантери.

9.
Ну що чоловіче, на кому спинився?
Та краще б мабуть я не родився!
Проблема велика, ну що тут казати.
Дилема, дилема, а якусь треба взяти.

04.02.2003            Тернопіль

Еврейський супернацизм.

Жидам Америки чи американським жидам, (не знаю як буде правильніше, то пишу двояко,бо ж зараз же звинуватять у антисемітизмі!) не сподобався вибір засновника соціальної мережі Facebook  Марка Цукерберга, який одружився на неєврейці Присциллі Чан.

Питання :А як же тоді це узгоджується з принципами толерастії і ліберастії які жиди пропагують у цілому світі?

Голова жидівської організації  вдумайтеся в назву!!! : "Спасіння євреїв від асиміляції в святій землі" Бенц Гопштейн від імені американського єврейства вимагає розірвання шлюбу з гойкою.

Питання : " А що тоді робить шановний Б. Гопштейн у США? Чому він не спасає євреїв від асиміляції де-інде, наприклад у Ефіопії, Індії чи на сам кінець на історичній батьківщині не спасає "правильних сефардів" від "неправильних юдезованих хазарів - ашкеназі"  чи як кажуть росіяни "на худой конєц"  від арабів у землі обітованній"?

"Дорогий Марк, а точніше Мордехай. Я звертаюсь до тебе від імені всіх поколінь єврейського народу. Ти частина цього народу, хочеш ти цього чи ні, і ти не маєш права просто так відмести своє єврейське коріння".
Посилаючись на мемуари Голди Меїр автор посилання нагадує, що "єврей, який добровільно піддався асиміляції допомагає справі нацистів"

Питання " Чи піднімуть сморід і гавкіт  жиди у ЗМІ, коли який небудь український політик скаже : "Українець, який не одружився на українці допомагає справі нацистів чи тим самим посилює негативні наслідки Голодомору?"

"Ти Цукерберг знищуєш єврейський народ, оскільки твої діти вже не будуть євреями. Нацисти вже вбили 6 мільйонів євреїв, а ти почав знищувати сьомий мільйон" - проповідує Гопштейн.

Питання : "Чим дане твердження є більш моральним чим Нюрнбергські закони Третього Рейху, за яке судили німців.

Звідки шановний пан взяв цифру 6 млн, коли самі єврейські дослідники вказуюють цифру у 1,2 млн, а історики-ревізіоністи 600-700 тис євреїв?


10.06.2012

10 найбільш корисних напитків

В основу покладена не тільки наявність в певних продуктах антиоксидантів (вітамінів А, С, Е, мікроелементів цинку, селену, глутатіону),  які захищають від багатьох хвороб цивілізації (ішемічна хвороба серця, рак, автоімунні захворювання), але перераховані продукти де вони містяться в достатній кількості.
Отже.
1. Гранатовий сік.
Окрім перерахованих антиоксидантів містить кальцій, фосфор, магній, залізо, натрій. Корисний для серцево-судинної системи, при гіпертонії, анемії. Не варто приймати особам з виразковою хворобою та з підвищеною кислотністю.

2.Червоне вино.
Надзвичайно корисне для профілактики ракових захворювань різної локалізації. Дієтологи рекомендують щодня РАЗОМ  з іжею, а не ПЕРЕД нею, чи ще гірше ЗАМІСТЬ неї:)

3.Виноградний сік.
У ньому багато вітамінів групи В, які нормалізують  ріст волосся та структуру нігтів; аскорбінової кислоти. Зміцнює память, бореться з раком грудей і підтримує пружність та еластичність шкіри.

4.Чорничний сік.
Чорниці як відомо зміцнюють зір і рятують при шлункових розладах. Окрім того допомагають при цукровому діабеті, запобігають захворюванням ясен та зберігають молодість всього організму.

5.Сік черешні.
Містить вітамін А, необхідний для очей, зубів, також залізо і вітамін С, отож знижують розвиток раку, перешкоджають виникненню захворювань сечовивідних шляхів, допомагають зберегти память у зрілому віці.

6.Сік асаї.
Містить рослинні пігменти що зворожують шкіру та перешкоджають її старінню. Містить багато жирних кислот, необхідних для нормальної роботи мозку та нервової системи.

7. Журавлиновий сік.
Має жарознижувальні властивості, допомагає при кашлі і нежиті, виводить токсини, підвищує активність мозку і знімає втому. Є сильним сечогінним, прицьому не виводить калій.

8. Апельсиновий сік.
Чудовий засіб при застуді і грипі. Знімає втому,активізує роботу мозку і зміцнює кровеносні судини. Корисний при гінертонії та атеросклерозі. Протипоказаний людям з підвищеною кислотністю та зниженим рівнем калію.

9.Чай.
Сорт має маловизначальне значення. Головне щоб це був справжній чай, а не концентрат із пляшки. Чай не тільки тонізує і бадьорить, але і бореться з різними інфекціями та хворобами серця.

10.Яблучний сік.
Корисний при атеросклерозі, хвороробах печінки, сечового міхура і нирок, нормалізує роботу кишківника, виводить токсини і відновлює сили після фізичних навантажень.

Всім смачного:)))

10.06.2012.  Рівне

І ще раз про мови

За часи незалежності будь-який український уряд ніколи не приділяв належної уваги розвитку української мови. Але не дивлячись на це, як то кажуть, собака (Колісніченко) гавкає, а караван іде. У порівнянні з 1995 роком кількість населення яка виступає за двомовність зменшується : з приблизно 56%  у 1995р до 48% на теперішній час.
В Україні набуло поширення таке явище як ДИСГЛОСІЯ - коли в межах одного суспільства вільно функціонують дві мови, але у своєму застосуванні вони не рівноправні, як при двомовності, а виконують різні функції і люди користуються ними в різних ситуаціях.

Приклад 1 : проєвропейськи налаштовані політики розмовляють українською, а прихильники "русскаго міра" виключно російською.

Приклад 2 :Нешанобливе звертання до дівчини-жінки : "куріца", "овца", "кобила" - є виключно російськими словами. Ніхто ж не каже "курка" чи "вівця".

Приклад 3 :Те ж саме розмовне "Льоша", "Льоха" від повного імені "Олексій". Теж русизм, бо ж слово "льоха" в українській мові має значення "самка свині".

В результаті українська мова є мовою державотворчої та духовної еліти нації, в той час як російська з її вульгаризмами та матюками є мовою пролетаріату, широких мас, соціального дна, дрібної торгівлі та прикладного технічного забезпечення, бо в високотехнологічних галузях таких як програмування чи компютерні технології вона не вартує нічого, бо цю нішу займає англійська.
Важливим психологічним аспектом є те, що спілкуючись українською, ви автоматично дотримуєтесь високого стилю, коректності і шанобливості.
Необхідність єдиної державної УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ на даний момент це не предмет особистих уподобань, національних сентиментів, економічної рентабельності чи якась забаганка "українських націоналістів - радикалів". Це справа нашого добробуту, здоровя, безпеки і життя. Бо якщо нас втягнуть в "русскій мір" то нас чекає чергове прозябання на задвірках людства, ми не те що не житимемо краще, а навіть НЕ УЯВЛЯТИМЕМО як можуть жити інші.
Демонстративні російськомовні виступи народних обранців з трибуни Верховної Ради, "законопроекти"  про двомовність є прямим проявом інформаційної війни, яку веде Москва проти нас.
Потрібно називати речі своїми іменами : у будь-якій країні світу це кваліфікувалось би за статтями кримінального кодексу як "державна зрада".
Тому ми зараз з вами, шановні українці на війні, на неоголошеній війні, в якій мусимо перемогти!
Вперед до перемоги!

30.05.2012р                                       Рівне

Скільки офіційних державних мов повинно бути в Україні ?

70%, 117 голосів

28%, 46 голосів

2%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чому ви забули....

1.
Чому ви забули свою гордість і славу.
Україну розпяли, як Ісуса жиди.
Забери ти політик, свою брудну лапу.
В Дніпрі щоб помити, ще знайдеться води.
2.
Чому ви забули  про нас, не про себе.
Палаци у вас,а в нас кусень черствий.
Чому ви гребе лише все під себе.
Терпець ще урветься, ми народ не дурний.
3.
Ще ми згадаєм клейноди гетьманські.
Профіль Богдана, Максим Залізняк.
Згорять ще до біса, комори ті панські.
Заберемо ми все, що гребли на дурняк.
4.
І тебе ми повісим десь на узліссі.
Хай виклюють очі чорні круки.
Автомат ще дідівський захований в стрісі.
Не будемо в тебе ми батраки.

жовтень 2003           Рівне

Вставайте!

1.
Брати-українці, годі терпіти.
В неславі і горі годі вже скніти.
Ви козацькі нащадки, а може вже ні.
Терпіти вже годі, і тобі, і мені.
2.
Глузує москаль : "нєзавісімий єсть".
Згадаймо брати, як було колись.
Нафти не дам я "младшому брату.
Продаватиму нафту за подвійную плату".
3.
Нафтою тою ти вже подавися.
Краще москалю звідсіля заберися.
Втручаєшся ти ще у справи державні.
Будуть ще в нас, часи будуть славні.
4.
Крім зайдів північних ще і свій партократ.
Прикидається братом - це гірш во сто крат.
Був комуністом - став демократом.
В церкву він ходить, не говорить він матом.
5.
Свічку тримає, каменюка в кишені.
"Про державу я дума, дума про неї".
Молиться в церкві, а колись у парткомі.
Замість образа Ленін висів в його домі.
6.
Скільки терпіти будете катюгу.
Годі терпіти, виймайте шаблюку.
Голові гідрі рубай, хай летить.
В месті і гніві, Бог вас освятить.

вересень 2002р            Рівне.

9 травня. Міфи історії

 1. Так є Фашиська Німеччина віроломно без оголошення війни, порушивши Пакт про ненапад напала на Радянський Союз. Ноту про оголошення війни посол Шуленбург вручив в 05:30, коли бойові дії почались. Замовчується  Радянський Союз віроломно напав на Фінляндію. Нота про оголошення війни була вручена так само після початку бойових дій. Чим кращі??? 2. Так є Радянські військовополенені утримувались у нелюдський умовах на відміну від військовополонених інших країн, тому що фашиська Німеччина "хатєла унічтожіть первоє в мірє соціалістічєскоє государство, государство рабочіх і крєстьян". Замовчується Радянський Союз НЕ РАТИФІКУВАВ Женевської конвенції утримання військовополонених яка регламентувала ці питання, тому Третій Рейх мав ФОРМАЛЬНЕ право не дотримуватись цих вимог. Фашиська Німеччина звернулась до СРСР через Міжнародний Червоний Хрест з просьбою, щоб дозволити отримувати посилки з продуктами тим військовополоненим, родичі яких знаходяться на окупованій території, так, як це було з полоненими західних держав. Радянський Союз відмовився КАТЕГОРИЧНО! Cаме тоді Сталін сказав свою відому фразу, що у нас немає військовополонених, а є зрадники Батьківщини. Окрім того на початку війни Німеччина відпустила велику кількість військовополонених з території України та Білорусії. 3. Так є Маршал Жуков вважається "Маршалом Пабєди", який чуть не давав зуботичини самому тов Сталіну. Замовчується "Чем больше хохлов ми уничтожим в етой войне, тем меньше после нее придется вивозить в Сибирь" Окрім того він був катом власного народу і придушував селянське повстання у Тамбовській губернії. При штурмі Берліна погнав власних солдат прямо по мінному полю!!! Окрім того за свідченнями маршала Рокосовського Жуков завжди пасував перед Сталіним коли потрібно було проявити твердість характеру. На його совісті поразка танкової баталії на лінії Рівне-Дубно-Луцьк. 4. Так є День перемоги 9 травня Замовчується Перемогу над фашизмом у Європі святкують 8 ТРАВНЯ! День перемоги ПОЧАЛИ СВЯТКУВАТИ через 10 років після закінчення війни. 5. Так є Втовкмачують в голови що війна почалася 22 червня і називають іі Великою вітчизняною. Замовчується На українських землях війна почалася значно раніше, нападом Угорщини на Підкарпатську Україну. 6. Так є На озброєнні армії СРСР знаходився чотирьохгранний багнет. Замовчується Даний багнет був заборонений міжнародними договорами, але Сталін відмовився його ратифікувати. Не достатньо вивести людину з бою (санітарні втрати), а "єслі біть то уже навєрняка" (безповоротні втрати). Збочена логіка азіатів. 7. Так є Процес над Іваном Демянюком був організований показово, на весь світ, постійно наголошувалось що він УКРАЇНЕЦЬ!!! Замовчується Іван Демянюк був ОПРАВДАНИЙ Верховним Судом держави Ізраїль. Ви знаєте ще хоча б одну країну у світі, яка ставиться більш прискіпливо до нациських злочинців чим Ізраїль? Отож бо! Окрім того німці, які достеменно служили в концтаборі Собібор, і з якими нібито служив І. Демянюк були ОПРАВДАНІ! А де хвалена німецька законність??? 8  Так є Багато хто, особливо комуністи, оперують даними, що на Нюрнбергському процесі перемогла демократія, і всі нацисти,  організація СС, включаючи і "пособніков фашістов - украінскіх буржуазніх націоналістов і іх прєдводітєля С. Бандєру" були засуджені як військові злочинці Замовчується Визнати С. Бандеру і ОУН військовими злочинцями це була мяко кажучи сексуальна, і як виявилось нездійсненна мрія радянського керівництва. Держави коаліції обвинувачення НЕ ПІДТРИМАЛИ! Далі, військовими злочинцями були визнані не всі СС, а тільки ЗАГАЛЬНІ (АЛЬГЕМАЙНЕ) СС, які займались охороною концтаборів та ін, але ВАФФЕН (ЗБРОЙНІ ЧАСТИНИ)  СС не були прирівняні до військових злочинців. Далі ще цікавіше!  Готлоб Бергер (16.07.1896-05.01.1975) обергрупенфюрер СС і військ СС. З квітня 1940 р керував Головним управлінням СС. 14.04.1949 р Військовим трибуналом  в Нюрнберзі по звинуваченню у знищенні євреїв був засуджений до 25 років тюрми, В січні 1951 р. вирок розрекламованого і пропіареного Нюрнбергського процесу переглядають, (хто після цього, скажіть будь-ласка є ревізіоністом?!), і термін увязнення скорочують до 10 років, а 16 ГРУДНЯ 1951 РОКУ  Бергер вийшов на свободу!!! Іоганнес Хассеброек (1919-1975) Ангійським військовим трибуналом приговорений до 15 років тюрми. Звільнений у 1954 році!!! Август Хейссмейер (11.01.1897-16.01.1979) обергруппенфюрер СС. В структурі СС очолив власну службу, яка займалася питаннями націонал-соціалістичного виховання членів СС. Тюремний строк аж 18 міс! Підіть розбийте вітрину у супермаркеті, і вам дадуть більше! Вольдемар Ховен (1893-02.06.1948) Військовий злочинець, гауптштурмфюрер СС. Проводив над людьми експерименти у концентраційному таборі "Бухенвальд" з збудниками тифу і вірусами., складав фальшиві документи про причини смерті. (Боже мій, до чого приводить хвалена німецька педантичність! Вдумайтесь, вони ФІКСУВАЛИ ПРИЧИНИ СМЕРТІ,  осіб, яких хотіли знищити!) А архіви концентраційного табору Аушвіц знаходяться в Росії, і досі є ЗАСЕКРЕЧЕНИМИ!  З якого б це дива? Чи не тому, що там вказані безпосередні причини смерті увязнених, і ці причини не вкладуються у історію написану переможцями. Вольдемар Ховен був заарештований трибуналом СС у вересні 1943 року. Тобто військових злочинців арештовували не тільки війська коаліції, але і СС! Страшна справа! Шановні комуністи знайдіть мені історію, коли функціонер НКВД був заарештований органами НКВД за негуманне поводження з вязнями??? І на останок : Пауль Хаусер -оберстгруппенфюрер СС і генерал-полковник СС. Звання "оберстгруппенфюрера" за всю війну отримало лише 5 осіб. Думаєте засуджений Нюрнбергом? На Нюрнбергському процесі виступав як свідок захисту СС!!! 9. Так є Ніхто і ніколи не говорить про подальшу долю деяких концентраційних таборів. Замовчується Концтабір Грос-Розен. До 1945р утримувались карні злочинці. З 1945 по 1947 р. спецтабір НКВД. Концтабір Заксенхаузен серпень 1945 по 1948 рр спецтабір НКВД №7 Концтабір Бухенвальд до 1950 р спецтабір НКВД №2 10. Так є "Совєтскага армія нєсла асвабаждєніє жітєлям Європи от немецкого іга" Замовчується "Силою зламайте расову зарозумілість німецьких жінок, візьміть їх як заслужений трофей" - Ілля Еренбург, радянський письменник-пропагандист. Достатньо почитати Ентоні Бівора "Падіння Берліну. 1945р". Книга доступна російською на militera.ru. Окрім того "визволителі" відзначилися у Польщі та Румунії, які формально були СОЮЗНИКАМИ! І в сам кінець картинка в тему. Хай Бог милує від таких "братів" і такого "звільнення". Габбі Кьопп " Навіщо я народилася дівчинкою?". з серії "Нетабачна історія". Правда тираж невеликий - 1000 примірників. І на остаток хочу сказати всім, хто захоче звинуватити мене у антисемітизмі, неофашизмі, чи ще у чомусь. Вся взята мною інформація є доступною в інтернеті чи на паперових носіях. Я не використовував у своїй маленькій замітці праці А. Розенберга, А. Гітлера, Девіда Дюка чи Юргена Графта, людей якмх звинувачують у антисемітизмі. Всі книги та сайти якими я користувався                                           Є ВИКЛЮЧНО РОСІЙСЬКОМОВНИМИ!!! З святом Вас, дорогі українці! 05.05.2012.                                                                                                Рівне

Україні

1.
Україно моя, що зробили ізгої.
Україно моя, де твої герої.
Століття терпла ти загарбників всіх.
Але серцю миліша за усіх, за усіх.
2.
Памятаєш Вкраїно, аланів племена.
Скіфських вождів, гуннів знамена.
На курганах отих баба стоять.
Македонський втікав, звідси як тать.
3.
Македонський Сашко, як той москаль.
Все йому мало, скаче все вдаль.
Скіфів нема, військо гине, аврал.
Ледь його виніс, його кінь Буцефал.
4.
Памятаєш мабуть коней арійців.
А також своїх мирних трипільців.
Поляни, древляни, твої інші сини.
Жили понад Россю, ще з давнини.
5.
Сини твої вірні, Кий, Щек і Хорив.
Віддали тобі все, у єдиний порив.
Сестра їх єдина, що Либіддю зветься.
Це річка тепер, журчить і сміється.
6.
Місто столичне назвали в честь Кия.
Головою він був, голова вас не шия.
Не варягом він був, а своїм, українець.
Злі сусіди лиш кажуть - ти чухраїнець.
7.
Наша столиця на славних горбах.
На яких ще сидів князь Мономах.
На горбах твоїх славних - Ярославни там плач.
Розрадь ти її, ій ти пробач.
8.
Вололдимир Великий нас охрестив.
На Хрещатику нас від гріха він омив.
Християнство прийняв - віддай йому шану.
Дружиною взяв принцесу він Анну.
9.
Ольга княгиня, і Ігор наш князь.
Іх син Святослав теж був витязь.
В Царгороді на брамі щита він прибив.
Щоб всі памятали, нас ніхто не вчепив.
10.
Ярослав ще наш князь, Володимира син.
Мудрий він був, вибивав клином клин.
Будував він церкви, Золотії Ворота.
Міста заснував, його це робота.
11.
Творили у Києві Мефодій, Кирило.
Літописець, що Нестор, робив собі чорнило.
"Повість" писав там, і "Слово про полк"
Який окаянний був Ярополк.
12.
А з степу паступали кочові племена.
Княжа дружина бралась за стремена.
Перемагали усіх, дух був сильний.
Аж не зявився хан тут, Батий.
13.
Побачив тебе він, аж руки трусились.
Загарбати думав - ми не скорились.
Прапор побачив жовто-блакитний.
Ах бузувіре, аж ти ненаситний.
14.
Виступив проти король наш Данило.
Кременець взяв, косооке ти рило?
У степу на Вкраїні ти Орду заснував.
Іроде клятий, щоб ти був пропав.
15.
Після Батия тебе ляхи душили.
Угри прокляті, щоб не дожили.
Руїна настала по всій Україні.
Зберегли тебе люди, в серцях їх донині.
16.
Люди твої від поляків втікали.
На Подніпровя - козаками ставали.
Воювали вони за свободу свою.
Не тільки свою, але й твою.
17.
Іван Сулима і Петро Сагайдачний.
Оборонець Вкраїни, був необачний.
Фортеця Хотин, там стали на прю.
Султан так втікав - забув жінку свою.
18.
Лукян Кобилиця і Семен Височан.
Максим Залізняк і Гонта Іван.
Боролись ми всюди, де тільки могли.
Довбуш Олекса - трусились пани.
19.
Сина убив, жінку викрав Чаплинський.
До бою стає Зіновій Хмельницький.
Полковники славні Богун, Кривоніс.
Кровопивці погані, втікайте у ліс.
20.
Жовті Води, Пилявці, Зборів і Збараж.
Втікайте  в Варшаву, і то швидко, вже зараз.
Але бій наш останній в Беречтечку програли.
І поляки й жиди знов на тебе напали.
21.
Мазепа Іван був великим гетьманом.
Боротись він став з Петром-клептоманом.
Петро-клептоман, він в Голандії вчився.
За Вкраїни рахунок він збагатився.
22.
З Карлом Мазепа біля Полтави.
На зустріч їм вийшли Петрові вже лави.
Але сили не рівні, Українець програв.
Перший Петро, йому чорт помагав.
23.
Меньшиков граф, Батурини спалив.
Батуринців бідних він так одурив:
"Відкрийте ворота, буде вам каяття"
Але всіх він повісив, нема вороття.
24.
Основний наш Закон, Пилип Орлик писав.
Не на Вкраїні, в Бендерах - втікав.
Конституція та актуальна і нині.
Не на вкраїні помер, на чужині.
25.
Угорці й австрійці, Варшава й Москва.
Терзали тебе, як та мордва.
Але ти не скорилась, моя ти рідненька.
Знов відродилась, моя рідна ненька!
26.
Відродилась ти знов у вигляді УНР..
На заході в нас зявилась і ЗУНР.
Євген Петрушевич і великий історик.
Нас обєднали, тут без риторик!
27.
Наступають червоні, але без алюра.
Проти них виступає Симон Петлюра.
Крути, червоні - їх там чекали.
Студенти за тебе кров проливали.
28.
Голод, тридцяті, і сталінізм.
Бачите люди, це комунізм.
Тридцять девятий, знов окупанти.
Але ти не боялась, мала таланти.
29.
Євген Коновалець і ще довгий список.
Справа ОУН - ось його внесок.
Ідеолог наш славний - Дмитрій Донцов.
Все описав, будь ти здоров.
30.
До бою вступає Бандера Степан.
Батько його був в УГА капелан.
Народився в селі, що Угриновим зветься.
Окупанти тремтять, тут їм не йметься.
31.
Воювала в лісах наша славна УПА.
Комуністи нам кажуть про Ковпака.
А Шухевич Роман, твій рідний син.
Окупанти боялись - лізли під тин.
32.
А що маєм тепер, знову руїну.
Люди всі їдуть, покидають країну.
Україна волає : "Ви куди? Буде краще!"
Мене не кидайте на призволяще.

лютий 2002                      Тернопіль

Боротьба світоглядів, або роздуми на тему хто такі сіоністи.

Прочитав замітку шановного блогера Lost paradise про спір, який виник на ток-шоу Шустера Коли зчепились "великий гонщик" Червоненко та заступник ВО Свободи Іллєнко.
Хочу представити шановному товариству роздуми на тему тези і антитези, арійського і єврейського.
Євреї все перевертають з ніг на голову, причому як почалось це з давен-давен так і продовжується до сих пір.
Це перевертання "з ніг на голову" просто дивовижне і можна пояснити або бажанням до самоствердження та оригінальності ("богообраний", унікальний народ), або можна це пояснити тим, що вони виконують функції антагоніста цивілізації, тим самим рухаючи цивілізацію вперед. (Це видно навіть по нашому товариству, коли багато людей з поміркованих демократів чи лібералів перетворюються на націоналістів.) Ми завжди змушені перебувати у стані мобілізації й активного пошуку нових шляхів - інакше ми станемо рабами. І чим сильніший цей стимул, тим радикальнішою має бути реакція. (Чим сильніше стискати пружину, тим сильніше вона вистрелить)Сьгодні тиск з боку антитези є критичним - це означає що ми стоїмо на порозі грандіозних перетворень і небачених відкриттів.

Судіть самі :

Арійці пишуть зліва на право, євреї - справа на ліво;

В арійців новий рік починається після зимового сонцестояння, коли "день перемагає ніч", а євреї новий рік святкують на початку осені, коли "ніч перемагає день";

Арійці ведуть відлік доби з опівночі, коли все рухається до світла, а євреї з вечора, коли все йде до темноти;

Ортодоксальні юдеї полюбляють годинники, в яких стрілки рухаються у протилежному напрямку;

Арійці вважають землеробство радісною і шляхетною справою, а євреї-кочівники - важкою і гріховною. Саме звідси міф про "правильного" пастуха Авеля і "неправильного " землероба Каїна;

В арійців жінка завжди мала однакові права та гідність з чоловіком, адля євреїв вона не мала навіть душі (як тварина), їй не дозволялось заходити навіть в синаногу. Відображення знаходимо в тих же мусульманських законах Шаріату. Араби як і євреї є семітами;

Для арійців життя - це рідісний прихід на свою землю, а для євреїв це ТРАГЕДІЯ ВИГНАННЯ НА ЧУЖІ ЗЕМЛІ;

Арійців приваблює служіння народу (армія),ідеалізм ( є речі, які не можна купити за гроші), створення матеріальних благ (робітничі професії, землеробство) а євреїв приваблює функція торговців та фінансових
посередників;

Арійці старанно уникають близькоспоріднених шлюбів, а у євреїв шлюби між двоюрідними братами і сестрами є релігійною нормою. Саме через це характерною особливість єврейства є схильність до психічних хвороб. Вперше на це слабке місце звернув увагу всесвітньо відомий психіатр і антрополог, італійський Єврей, наголошую саме на цьому, не Іллєнко, не Тягнибок, і навіть не Йозеф Гебельс, а саме єврей Чезаре Ламброзо. Він навів статистику, згідно з якою у Німеччині божевілля серед євреїв зустрічається у 7 разів частіше чим у християн, а в Баварії в 10 разів;

Рабство є ненависним для арійців, але є звичним та прийнятним для євреїв. Абсолютно достовірним фактом визнаним єврейськими дослідниками  є те, що работоргівля білими людьми в Європі та неграми у Північній Америці знаходилась практично у єврейських руках, оскільки це був надзвичайно вигідний "бізнес", ганебний для християн, але нормальний для євреїв. (о, яка благословенна країна, що я можу вживати "негр". Бо в такій "демократичній" країні як США це заборонено, американські сіоністи навіть почали редагувати твори Марка
Твена, ніби-то пояснюючи це своєю толерантністю, хоча насправді вони не можуть пробачити М. Твену єдиної фрази : "Всі нації ненавидять одна одну, але всі вони дружньо ненавидять євреїв".
До речі до початку Другої світової війни головним центром торгівлі білими жінками з Польщі і навколишніх регіонів був Освенцім, що дозволяє зрозуміти наступні події історії.

Тепер декілька питань до сіоністів:
1. Чому держава Ізраїль не визнає факту Голодомору.
2.Чи відомо їм, що діда замісника Й. Гебельса Рейнгарда Гейдріха звали Хаім Ааронович Гейдріх. От дідько, чуть не написав "Абрам Кельманович Капітельман".
3. Коли на Нюрнбергському процесі Отто Штрассера звинуватили у прийнятті расиських "Нюрнбергських законах", він відповів, що за основу цих законів вони взяли "Талмуд".
4.Чи відомо їм що у брошурі з расової гігієни, розробленої Головним управлінням СС, за приклад правильної расової свідомості наведено висловлювання англійського єврея Дізраелі "Будь-яка раса, яка легковажно змішує свою кров з чужою, приречена на загибель".
5.Чому вони замовчують той факт, що програми стерилізації неповносправних (психічно хворих, проституток, алкоголіків) здійснювались і в іншик країнах, в тих же США. Що гроші на ці програми німецькому уряду давав фонд єврея Рокфеллера, фонду того самого жида, представник якого сказав, що він є прихильником "золотого мільярда" і Всесвітня організація охорони здоровя повинна ім в цьому допомогти.
6. Хай прокоментують вислів Іллі Еренбурга : "Силою зламайте расову зарозумілість німецьких жінок, візьміть їх як заслужений трофей".

Матч смерті

Шановне товариство ВАРТА, його модератори та всі українці!

Фільм "Матч смерті" стосується всіх нас, це черговий плювок в нашу душу. Давайте поширимо інформацію що даний фільм є АНТИУКРАЇНСЬКИМ і закличемо не ВІДВІДУВАТИ його. Будемо говорити про це в неті, на роботі, в дома. Коли наших дітей спробують повести на цей фільм організованим стадом, то теж не мовчатимемо!  Я наприклад перестав дивитися жида Зеленського з 95 кварталу коли він сказав від імені В. Ющенка фразу : "Я пропоную обявити економічну кризу Голодомором всіх українських олігархів" Я хочу щоб він поїхав у Ізраїль і сказав : "Я пропоную обявити економічну кризу голокостом всіх еврейських олігархів". Хочу побачити за скільки часу його випхають з країни.  Коли актор Безруков говорить що "украінци встрєчалі фашістов с цвєтамі", то він замовчує, що на це були ОБЄКТИВНІ ПРИЧИНИ.

Потрібно зняти  українські фільми  :
1. Про спільний парад Гейнца Гудеріана і Кирпоноса у Бресті.
2. Про передачу євреїв органами НКВД гестапо.
3. Про замінування центу Києва саперними батальонами армії Власова.