Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Боротьба світоглядів, або роздуми на тему хто такі сіоністи.

Прочитав замітку шановного блогера Lost paradise про спір, який виник на ток-шоу Шустера Коли зчепились "великий гонщик" Червоненко та заступник ВО Свободи Іллєнко.
Хочу представити шановному товариству роздуми на тему тези і антитези, арійського і єврейського.
Євреї все перевертають з ніг на голову, причому як почалось це з давен-давен так і продовжується до сих пір.
Це перевертання "з ніг на голову" просто дивовижне і можна пояснити або бажанням до самоствердження та оригінальності ("богообраний", унікальний народ), або можна це пояснити тим, що вони виконують функції антагоніста цивілізації, тим самим рухаючи цивілізацію вперед. (Це видно навіть по нашому товариству, коли багато людей з поміркованих демократів чи лібералів перетворюються на націоналістів.) Ми завжди змушені перебувати у стані мобілізації й активного пошуку нових шляхів - інакше ми станемо рабами. І чим сильніший цей стимул, тим радикальнішою має бути реакція. (Чим сильніше стискати пружину, тим сильніше вона вистрелить)Сьгодні тиск з боку антитези є критичним - це означає що ми стоїмо на порозі грандіозних перетворень і небачених відкриттів.

Судіть самі :

Арійці пишуть зліва на право, євреї - справа на ліво;

В арійців новий рік починається після зимового сонцестояння, коли "день перемагає ніч", а євреї новий рік святкують на початку осені, коли "ніч перемагає день";

Арійці ведуть відлік доби з опівночі, коли все рухається до світла, а євреї з вечора, коли все йде до темноти;

Ортодоксальні юдеї полюбляють годинники, в яких стрілки рухаються у протилежному напрямку;

Арійці вважають землеробство радісною і шляхетною справою, а євреї-кочівники - важкою і гріховною. Саме звідси міф про "правильного" пастуха Авеля і "неправильного " землероба Каїна;

В арійців жінка завжди мала однакові права та гідність з чоловіком, адля євреїв вона не мала навіть душі (як тварина), їй не дозволялось заходити навіть в синаногу. Відображення знаходимо в тих же мусульманських законах Шаріату. Араби як і євреї є семітами;

Для арійців життя - це рідісний прихід на свою землю, а для євреїв це ТРАГЕДІЯ ВИГНАННЯ НА ЧУЖІ ЗЕМЛІ;

Арійців приваблює служіння народу (армія),ідеалізм ( є речі, які не можна купити за гроші), створення матеріальних благ (робітничі професії, землеробство) а євреїв приваблює функція торговців та фінансових
посередників;

Арійці старанно уникають близькоспоріднених шлюбів, а у євреїв шлюби між двоюрідними братами і сестрами є релігійною нормою. Саме через це характерною особливість єврейства є схильність до психічних хвороб. Вперше на це слабке місце звернув увагу всесвітньо відомий психіатр і антрополог, італійський Єврей, наголошую саме на цьому, не Іллєнко, не Тягнибок, і навіть не Йозеф Гебельс, а саме єврей Чезаре Ламброзо. Він навів статистику, згідно з якою у Німеччині божевілля серед євреїв зустрічається у 7 разів частіше чим у християн, а в Баварії в 10 разів;

Рабство є ненависним для арійців, але є звичним та прийнятним для євреїв. Абсолютно достовірним фактом визнаним єврейськими дослідниками  є те, що работоргівля білими людьми в Європі та неграми у Північній Америці знаходилась практично у єврейських руках, оскільки це був надзвичайно вигідний "бізнес", ганебний для християн, але нормальний для євреїв. (о, яка благословенна країна, що я можу вживати "негр". Бо в такій "демократичній" країні як США це заборонено, американські сіоністи навіть почали редагувати твори Марка
Твена, ніби-то пояснюючи це своєю толерантністю, хоча насправді вони не можуть пробачити М. Твену єдиної фрази : "Всі нації ненавидять одна одну, але всі вони дружньо ненавидять євреїв".
До речі до початку Другої світової війни головним центром торгівлі білими жінками з Польщі і навколишніх регіонів був Освенцім, що дозволяє зрозуміти наступні події історії.

Тепер декілька питань до сіоністів:
1. Чому держава Ізраїль не визнає факту Голодомору.
2.Чи відомо їм, що діда замісника Й. Гебельса Рейнгарда Гейдріха звали Хаім Ааронович Гейдріх. От дідько, чуть не написав "Абрам Кельманович Капітельман".
3. Коли на Нюрнбергському процесі Отто Штрассера звинуватили у прийнятті расиських "Нюрнбергських законах", він відповів, що за основу цих законів вони взяли "Талмуд".
4.Чи відомо їм що у брошурі з расової гігієни, розробленої Головним управлінням СС, за приклад правильної расової свідомості наведено висловлювання англійського єврея Дізраелі "Будь-яка раса, яка легковажно змішує свою кров з чужою, приречена на загибель".
5.Чому вони замовчують той факт, що програми стерилізації неповносправних (психічно хворих, проституток, алкоголіків) здійснювались і в іншик країнах, в тих же США. Що гроші на ці програми німецькому уряду давав фонд єврея Рокфеллера, фонду того самого жида, представник якого сказав, що він є прихильником "золотого мільярда" і Всесвітня організація охорони здоровя повинна ім в цьому допомогти.
6. Хай прокоментують вислів Іллі Еренбурга : "Силою зламайте расову зарозумілість німецьких жінок, візьміть їх як заслужений трофей".
15

Коментарі

124.04.12, 12:38

Цікава підбірка фактів та порівнянь в середині допису!
Питання до єврейських шовіністів ставити намарне, навіть чисто умовно. В них інша логіка для оцінки себе самих.
Як і всі інші шовіністи вони сприймають лише логіку сили.

    224.04.12, 16:38Відповідь на 1 від Perovdupu

    Факти не мої, я переписав їх з книги Ігор Каганець "Арійський стандарт".

      324.04.12, 20:57

      Я говорив і буду говорити що жид це вогог всьго людства,такої нації бути не повинно.

        424.04.12, 20:59Відповідь на 3 від Korsar-K

        Не треба бути таким жорстоким надміру. Кожен повинен жити у СВОЇЙ ВЛАСНІЙ БОГОМ ДАНІЙ КРАЇНІ.

          524.04.12, 21:53Відповідь на 4 від severun38

          саме так, підтримую, зібрати до купи й нехай там змішуються та торгують між собою.
          В одній з бесід з занадто толерантною до жидів людиною запитав - назвіть мені ще один народ який так не люблять всюди, який гнали та різали при першій можливості? Відповіді я не отримав. То видно по заслугам різали. А сьогодні те пархате червоненко (чи як його по дідові прадіду) гавка на Хмельницького...
          ненавиджу виродків!

            624.04.12, 22:35Відповідь на 5 від Atman

            "Розіпни його, розіпни! Хай кров його буде на нас і на дітях наших!". От і мають. А гавкають на Хмельницького, бо мають напевне тваринний страх перед ним, і той страх трансформується у гавкіт і агресію.

              725.04.12, 00:00

              наскільки мені відомо євреї хотять возродити каганат і не де інде, а на теритрії України і починають з дніпроптровської області!!!! Підтвердження в гуглі - "еврейская оккупация Украины"

                825.04.12, 00:05Відповідь на 7 від Юрий Смирнов

                Для зручності - http://www.youtube.com/watch?v=HzBC9PauvMY
                та ще багато "цікавого."

                  925.04.12, 00:09

                  "...або можна це пояснити тим, що вони виконують функції антагоніста цивілізації, тим самим рухаючи цивілізацію вперед"... цікава думка.

                    1025.04.12, 10:37Відповідь на 2 від severun38

                    Факти не мої, я переписав їх з книги Ігор Каганець "Арійський стандарт".Читав.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна