Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Mike911

попередня
наступна

Накипіло.

«Україна в

небезпеці»

Я це відчуваю, я це знаю. Читаю новини, розумію, що відбувається щось значне, щось, що буде записане в підручниках історії разом з оцінкою мудрих заднім числом «експертів». Я намагаюся, але загальної картини не бачу, не відкривають мені очі ні експерти, ні націонал-патріотичні чи ще якісь політичні сили. І пояснень два, принаймні в мене: або вони самі нічого не знають, або дехто з них знає, але з якихось причин приховує інформацію. Це ні в якому разі не означає, що я сам не думаю. Я думаю постійно, але мені не вистачає якихось фрагментів для утворення цілісної картини. При цьому я не тільки хочу отримати статичну картину, ніби фото історичного моменту, типу малюнків в підручнику, а відчути її динаміку, побачити важелі впливу, відчути свою участь у тому, що відбувається, свою здатність вплинути. Я б сказав, що зараз я як солдат в очікуванні команди, але не будь-якої. Можливо зараз люди перегоріли, а можливо просто так само очікують, коли хтось підніметься над натовпом і скаже: «Батьківщина в небезпеці! Нема часу на пустощі та на ледарство!» Коли хтось дасть мені ті фрагменти, яких не вистачає і я стану не просто слухняним виконавцем чиєї-то волі, а сам стану приймачем та водночас творцем цієї волі. А поряд піднімуться такі ж як я. Але чомусь нема нікого. Люди займаються маячнею, своїми власними справами, люди втратили контакт один із одним. Кожен відчуває себе одним єдиним і чекає. І вся країна так чекає.

А можновладці чи так звані націоналістичні сили або ділять владу, або граються в свої ігри, міняють маски. Сьогодні «Вона» з трибуни каже: Слава Україні! Бо знає, що на цьому можна зіграти. А свободівці зайняті якоюсь галичанською маячнею, а не справами всієї нації та України. Недарма у них на сайті замість аналізу того, що відбувається у владі, того, що стосується всіх, ось ця нікому не цікава справа про урок в дитсадку та ще якась регіональна інформація. Та чхати я хотів на цю Ірину Фаріон з її ідіотськими жартами про валізи, які аж ніяк не зможуть об’єднати наше суспільство.

Хто підніметься і скаже: «Україна в небезпеці! Їй потрібен саме ти!» А хто поряд скаже все те саме російською? Хто заради нашої держави відмовиться від хоча б частини своїх дикунських вірувань та забобонів? Хто перестане чіплятися за мову, перегортати без кінця знакових покійників, а побачить, що Україна в нас одна?

                            © Mike911 Рейтинг блогов
14

Коментарі

Гість: чубатий

15.03.10, 22:08

друже, ти не один такий, коли я читаю такі думки мені якось стає легше, я починаю розуміти що національна свідомість росте, і нас - свідомих, стає більше! дякую за ще декілька грамів віри.

    26.03.10, 12:05

    Будь ласка.
    Ось збираюся 9-ого березня піти до Шевченка біля Університету(я в Києві живу).
    Таке враження, що більше і ні в кого спитати що робити)) Тільки у пам"ятника))
    Ну, подивимось, хто що скаже.

      328.07.11, 01:15

      Виш Михаид --- ЭТО --- заразно , как вирус .... Отпусти обиду , прости её (ЛЗ) - в нашем детстве была такая дразнилка - "Больным врачь прощает" ))) А ты по юродивой из воздушки через форточку .... Убери блог про Сырйёж .... Будь милосерден .

        428.07.11, 01:17Відповідь на 3 від Джек Гриин

        Отсыпь

          Гість: lyo Dnepr

          528.07.11, 01:40

          Спрашивай, что тебе непонятно. У меня есть целостная картина происходящего в динамике. С удовольствием поделюсь. Проблема в другом. Большинство людей просто не хотят этого всего знать, а хотят замкнуться в коконе своих верований и предрассудков.

            628.07.11, 01:50Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

            Я бы на твоем месте не был бы столь уверен. Зания - что капля воды, помни об этом

              Гість: lyo Dnepr

              728.07.11, 01:52Відповідь на 6 від Mike911

              У тебя есть вопросы? Спрашивай! Если тебе не нужны ответы, тогда, извини!

                828.07.11, 02:02Відповідь на 7 від Гість: lyo Dnepr

                Представь, что все, что ты знаешь заключено в пределах круга. Круг - это граница, по которой ты сталкиваешься с неизведанным. Ты начинаешь учиться, знаний становится все больше, но круг тоже начинает расти и чем больше ты знаешь, тем больше ты не знаешь.
                Не зря Сократ говорил, что ничего не знает - он уже тогда понял этот парадокс.

                  Гість: Эмре

                  928.07.11, 08:48

                  Друже!
                  Настав час здійняти заздалегідь занурену у жбурлясту спеку затятий кремінь!
                  Україна в небезпеці - її обкрадають можновладці!
                  Земля в небезпеці - її озоновий шар сгасає!
                  Галактика в опасності - бо Брюс Вілліс став старим і нінащо не здібним!

                  В тебе є вибір - забити на це болт, або з клавіатурою в руках стурбовано хвилюватися про майбутнє нашої країни, планети, тощо...
                  Я дуже радий, що серед холоднокровних забивачів болтів ти єдиний, хто намагається сколихнути суспільство!
                  нажаль ... не можу сколихнутися разом з тобою, оскільки вже давно забив болт... але нехай мій віртуальний плюс під заміткою підтримає тебе в твоїй боротьбі!)

                    1028.07.11, 09:18

                    Майже вся країна в подібному "режимі очікування".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна