Он не убивал украинцев (ВИДЕО)


Отказавшийся ехать на Донбасс российский контрактник Александр Ененко получил на днях приговор - полтора года условно. Вот и всё. 
Человек не стал оккупантом, не пошел на позорную войну, не убивал таких же как он парней и не будет мучаться всю жизнь, заливая водкой воспоминания об "интернациональном долге".
Саша приобрел всемирную известность и особую благодарность Украины. У него репутация Человека с большой буквы, хорошая репутация.
Когда целое государство сходит с ума, выход все равно есть. Как минимум - несотрудничество. 
Безумствуйте, если вам так хочется, но я в этом принимать участие не буду. И обезумевшая государственная машина начинает буксовать.
Від себе:
Не знаю які мотиви були в цього хлопця. Хочеться вірити, що самі благородні. Можливо просто не захотів помирати х. зна ща що. Як би там не було - він молодець, а його мотиви річ десята у даному випадку.

Знищення московитського Т-90

Сирійці виклали на Youtube відео знищення російського танка Т-90 американською протитанковою керованою ракетою TOW


Відео з'явилося на Youtube 7 грудня.

Т-90 «Володимир» - сучасний російський основний бойовий танк, створений в кінці 1980 - початку 1990-х років як модернізація танка Т-72Б. На озброєнні російської армії перебуває 543 Т-90. Також в 2006-2008 роках були підписані контракти на поставки танка до низки інших держав - Алжир, Індію, Туркменію, Саудівську Аравію та Уганду. 

TOW (Tube-launched Optically-tracked Wire-guided) - американська важка протитанкова керована ракета (ПТКР), прийнята на озброєння Армії США в 1970 році. Наведення ракети командне, напівавтоматичне, здійснюється оператором, управління здійснюється через дротовий зв'язок або радіоканалом. Одна з найпоширеніших ПТКР у всьому світі. 

Що характерно, танк розлетівся на дрібні шматочки.



Ми називаємо цю країну не правильно.

Перепрошую, щось я сьогодні розійшовся, третю замітку роблю. spasibo
А чого це ми називаємо сусідню країну рашкою, росією, та хай навіть раісею? Всі ці слова є похідними від Русі. Тим самим ми нібито визнаємо, що Русі типу немає. З чого це? Не хочу вдаватися у довгий історичний екскурс, тим більше, що більшості з вас все і так добре відомо. Коротше, Русь була є і буде! І знаходиться вона саме тут! Тому пропоную, або ж навіть наполягаю, називати у подальшому сусідню країну московією або похідними від цього слова, типу москальщина. Це буде правильно.

91%, 49 голосів

9%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Гімн Кримнашу

Найдено на просторах сети embarassed

Весь без освещения, абсолютно весь, 
Остров Невезения в Чёрном море есть. 
Остров Невезения в Чёрном море есть, 
Весь без освещения, абсолютно весь.

Там живут советские люди-дикари, 
Лишнехромосомные, ватные внутри, 
Лишнехромосомные, ватные внутри, 
Там живут советские люди-дикари.

Что они не делают, не идут дела - 
Видно, референдум им Раша провела. 
Видно, референдум им Раша провела 
Что они не делают, не идут дела.

Киловатт не ловится, не идёт турист. 
Плачут, молят Путина,- "Виноват фошыст". 
Плачут, молят Путина, не жалея слёз. 
Киловатт не ловится, не построен мост.

Если бы не "Гоблины" то могли бы жить 
Им бы референдумы взять и отменить 
Им бы референдумы взять и отменить 
Если бы не "Гоблины" то могли бы жить

Как назло, на острове нет даже воды-
"КРЫМНАШ!" и так далее... зря орали вы. 
Гопотня и ватники накатили зря
На проклятом острове нету ни куя. 

По такому случаю с ночи до зари 
Плачут невезучие вато-упыри. 
И рыдают бедные, и клянут Госдеп, 
Разрывая задницу от духовных скреп...

На жаль, автор мені не відомий.


Дніпропетрівці - мололдці!

Пару хвилин тому побачив по ТБ результати екзит-полів, зокрема у Дніпропетровську. Філатов - Вілкул  62/38! prey Напередодні голосування дніпропетровські друзі нагнали жахів - мовляв, усе заклеєно Вілкулом, адмінресурс за нього і тепе. Це було дуже тривожно, бо, не побоюся це сказати, на сьогодні Дніпропетровськ чи не найважливіший регіон України. Можливо навіть важливіший за Київ. І перемога у ньому Вілкула мала би грандіозні негативні наслідки для всієї України. Так, там якийсь безлад  у ТВК і т. ін, але вкрасти такий великий - 62%! - результат не вдасться точно. Та й дніпряни, впевнений у цьому, цого просто не дозволять!
Так, є різні думки стосовно Укропу і тепе, але не можна навіть порівнювати патріота Філатова з мерзотою Вілкулом. 
То ж, слава Дніпропетровську! Слава Україні


Хто з цим не згоден - у бан!

Ярош про свою відставку.

Моя відставка з посади Провідника НВР ПС викликала неабиякий резонанс не тільки серед членства Руху, але й серед великої частини українського суспільства. Тому хочу дещо роз’яснити.

- Нічого катастрофічного для Правого сектору у цій відставці немає: наша Організація, з моменту свого заснування робила ставку не на особу, а на українську національну ідею та ідеологію українського націоналізму. Саме тому відхід будь-кого від керівництва Рухом, партією, Добровольчим корпусом не означає припинення їх існування або ослаблення нашої боротьби за Українську Самостійну Соборну Державу.

- Я не розглядав і не розглядаю можливу свою участь у будь-яких інших політичних та громадських організаціях. Нічого кращого за Правий сектор, на мою суб’єктивну думку, у двадцять першому сторіччі українці не витворили.

- Наш Рух – далеко не ідеальна організація, в якій є безліч «плюсів» і немало «мінусів», ми всі не ангели, а живі грішні люди, тому робимо дуже багато помилок. Справді, в Проводі Руху останнім часом існувало два погляди на розгортання революційної боротьби проти внутрішнього ворога – олігархічного режиму, який і далі паразитує на поті та крові українців.

Підігрівалися ж ці розбіжності зовнішніми чинниками: катастрофічним соціально-економічним станом нашого народу; намаганнями влади дискредитувати і знищити добровольчий і волонтерський рухи; неспроможністю державних силових структур звільнити окуповані українські землі та «заморожуванням» військових конфліктів; небажанням влади «пересаджати» відкритих та замаскованих ворогів української державності – регіоналів, комуністів та інших паразитів, які привели Україну до війни і крові; «закручуванням гайок» по відношенню до фронтовиків і патріотів, натомість підготовка до амністії терористів і бойовиків та так звані «вибори» на окупованих територіях. Цей перелік проблемних питань можна продовжувати, але головна проблема у тому, що існуюча влада насправді підігріває революційні процеси і своїми руками створює революційну ситуацію в державі.

Свою ж позицію я озвучував неодноразово в багатьох інтерв’ю: насильство – це крайня форма спротиву; поки не використані всі політичні мирні методи впливу на існуючу владу, йти шляхом державного перевороту і ліквідації існуючого владного режиму неможна, тим більше в умовах зовнішньої агресії сатанинської московської імперії та неготовності українських націоналістів до взяття максимальної повноти влади в державі.

Не всі мої побратими згодні з цим… Я їх розумію і не виключаю, що помиляюсь в оцінках та висновках. Але позицію свою зараз не зміню: треба максимально розбудовувати організаційні структури, постійно розширяти коло прихильників ПС, проводити роботу в державних управлінських структурах, ЗСУ, СБУ, МВС, СЗР тощо, виявляючи людей, які здатні, при приході націоналістів до влади, провести революційні зміни та швидко і якісно покращити як стан народу, так і держави, зробити Україну геополітичним фактором та дати перспективу нашим дітям і онукам.

Так – це титанічна праця, але без неї ми приречені, навіть при зміні прізвищ, у владних кабінетах на щиро українські і дуже націоналістичні, весь час топтатися на місці, що призводить до стагнації та, врешті, може закінчитися втратою держави і ми отримаємо ще десятки, а може й сотні років тотальної бездержавності.

- Зараз же я рекомендую всьому активу і бійцям НВР ПС «видихнути», осмислити пройдений шлях і спробувати чітко окреслити наше майбуття. При цьому, треба користуватися головними критеріями – Бог, Україна, Свобода.

На мій погляд, багато злободенних питань може бути вирішено на Всеукраїнському з’їзді Руху, учасниками якого мають бути представники всіх, без виключення, структурних підрозділів НВР, всіх областей, делегації від наших закордонних представництв.

Але, щоб з’їзд мав результат, необхідно вже зараз сформувати робочі групи, які б підготували та запропонували делегатам конкретні рішення, що стосуються міжнародної політики, програми українського державотворення, реформування різних галузей суспільного життя, погляд націоналістів на соціально-економічний розвиток, реформування силових державних структур тощо. А також, з’їзд має визначити стратегію і тактику Руху в умовах, що склалися, випрацювати структуру і прописати функціональні завдання підрозділів і напрямків діяльності ПС, обрати ефективний Провід Руху та очиститись від випадкових людей: як від тих, для кого Правий сектор є засобом для власного збагачення та втілення якихось егоїстичних прагнень, так і від всіляких «движуватєлєй», мародерів та інших непевних псевдореволюційних людей.

Я рекомендую негайно створити Всеукраїнську робочу групу по підготовці З’їзду НВР ПС, в яку ввести Андрія Тарасенка «Пилипася», Андрія Шараскіна «Богему», Валерія Чоботаря «Гатила» та інших авторитетних для всього Руху особистостей. Вони вже будуть вправі визначати робочі підгрупи по напрямах, готувати необхідні конференції тощо. Як і в своєму листі до останньої Конференції, пропоную провести Всеукраїнський з’їзд НВР ПС в кінці січня 2016 року. Роботи дуже багато і її треба зробити мудро, виважено і ефективно, тоді вона дасть результат для української нації.

Я щиро вдячний активу та прихильникам Правого Сектору за ту підтримку, яку ви всі надали мені у цей непростий час. Я зворушений підтримкою і довірою бойових батальйонів, наших славних «Госпітальєрів», Штабу Добровольчого українського корпусу «Правий сектор»…

Коли ми тільки починали воювати проти російсько-терористичних військ, то я сказав, що ми пройдемо весь цей шлях разом, а ця війна, на жаль, ще далеко не завершена, тому я з вдячністю приймаю цю пропозицію і заявляю про те, що беру на себе командування Штабом Корпусу, 5-им, 8-им батальйонами та батальйоном «Госпітальєри». Нарада щодо подальшої діяльності Корпусу буде проведена у найближчий час. Інформацію про це доведу додатково…

Слава Українській Національній Революції!
Хай живе Українська Самостійна Соборна Держава!

Дмитро Ярош

Від себе додам - не треба кричати: "Зрада! Як він міг!"  і тепе. Узбагойтеся вже нарешті. Все йде так, як має йти.



КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ БУДУТЬ ВИДАЛЕНІ, А ЇХ АВТОРИ ВІДПРАВЛЕНІ У БАН.

Безкоштовний онлайн-курс для навчання англійської мови

У понеділок, 17 листопада, стартує перший безкоштовний онлайн-курс від Британської ради, створений у партнерстві з Університетом Саутгемптона. Це курс для тих, хто цікавиться вивченням та викладанням англійської мови - «Understanding Language: Learning and Teaching».

Аби не пропустити початок 17 листопада, треба зареєструватися за посиланням, інформує Британська рада.

Читайте також: 12 порад, як швидко вивчити англійську і як це зробити онлайн

Крім того, слухачі цього курсу зможуть податися на стипендію, яка частково покриває вартість навчання на дистанційній магістерській програмі «MA English Language Teaching». Докладніше тут.

Курс триватиме 4 тижні. Він включає в себе вікторини, заходи, обговорення та відео, знятих по всьому світу. Відео-участь братимуть експерти – викладачі Британської ради та співробітники і студенти університету Саутгемптона.

Читайте також: 7 мовних клубів Львова, де можна безкоштовно попрактикувати іноземну


Не знаю, як ви, а я спробую. Може щось і вийде.


Маккейн та путлєр у молодості.



Дуже яскраво, навіть не тре нічого казати.

Коментарі ватників будуть видалені, а їх автори відправлені у бан.

Москва та імпортні продукти


Єдине, що тішить - пару людей все ж в адекваті.

Коментарі ватників будуть видалені, а їх автори відправлені у бан.