10 фактів про святу.

Ні, я розумію, що сектантам пофігу, але іншім буде цікаво.
До речі, сектанти, якщо хочте сперечатися, то кажіть що саме з перерахованого брехня. Бо "я не вірю" не аргумент. А нецензурно лаятись у мою адресу марна справа. Ваша лайка мені наче музика - влучив! А лаятись вмію не гірше за вас.
ПиСи. Порох та швілі таке саме лайно, тільки тхне дещо інакше.


10 фактів із життя лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко: кримінальні справи, війни з президентами і дружба з кумом Путіна

1. У 1995 році проти Юлії Тимошенко було порушено першу кримінальну справу – за контрабанду $26 тис. Тимошенко затримали у Запорізькому аеропорту. До слова, серед тих, хто визволяв Юлю з першого її СІЗО, був Віктор Пінчук. Аналогічна справа була порушена у Москві – у речах подружжя Тимошенко знайшли $200 тис. Навряд чи подружжя думало про контрабанду, вони просто прихопили з собою гаманець із грішми. У 2001 році, після ухвалення нового Кримінального кодексу, ці звинувачення були зняті.

2. У 1995-1997 роках Тимошенко очолювала промислово-фінансову корпорацію "Єдині енергетичні системи України". Саме діяльність цієї компанії стала предметом вивчення Генеральною прокуратурою та слідчими США, а Тимошенко була удостоєна від ЗМІ звання "газова королева". Понад 500 томів справи зібрала Генпрокуратура України. Серед основних звинувачень: дача хабарів Лазаренку та представникам Міноборони Росії; зловживання службовим становищем; ухиляння від сплати податків у особливо великих розмірах; контрабанда російського газу etc. У 2001 році Генпрокуратура просила парламент дати згоду на притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності, але народні депутати відмовили. Утім, саме за справи ЄЕСУ її чоловік Олександр і бізнес-партнер та друг дитинства Валерій Фалькович перебували за ґратами, практично все керівництво ЄЕСУ було оголошено у розшук, а потім – взято під арешт.

3. У 1997-1999 роках Тимошенко була першою заступницею Павла Лазаренка по партії "Громада". Очолювала "тіньовий" кабінет міністрів. У 1999 році вони разом із Олександром Турчиновим звинуватили Лазаренка у "волюнтаризмі" й залишили "Громаду". 

4. На парламентських виборах 2006 та 2007 років за списком БЮТ до Верховної Ради України пройшли ті, кого в Україні називають олігархами – Богдан Губський, Таріел Васадзе, Сергій та Олександр Буряки, Микола Баграєв, Костянтин Жеваго. У 2010 році після поразки Юлі на президентських виборах усі, крім Жеваго, втекли до Партії регіонів.

5. У 2008 році БЮТ на чолі з Юлією Тимошенко ініціював проведення дострокових виборів столичного голови та Київради. Мета – усунути від влади Леоніда Черновецького. Як результат – Черновецький повторно обраний мером Києва.

6. У 2008-2009 роках БЮТ та Партія регіонів вели перемовини про формування парламентської коаліції (ПРіБЮТ), метою якої мала б бути зміна Конституції та перерозподіл владних повноважень. У червні 2009 року було оприлюднено текст проекту Основного закону ПРіБЮТ. Однак коаліція не відбулася. Кажуть, в останній момент Янукович відмовився від союзу з Тимошенко.

7. Серед тих, хто у 2009 році допомагав Тимошенко писати нову Конституцію, був кум Володимира Путіна – Віктор Медведчук. Як нещодавно заявив екс-голова президентської адміністрації Ющенка Віктор Балога, Тимошенко лобіювала Медведчука на посаду посла України у Росії.

8. 5 серпня 2011 року Печерський районний суд Києва заарештував Юлію Тимошенко. Через три місяці, 11 жовтня 2011 року, той же суд визнав екс-прем'єра винною в перевищенні влади та посадових повноважень при підписанні газових контрактів 2009 року і засудив її до семи років позбавлення волі і на три роки позбавив права обіймати посади в органах державної влади. Юлію Тимошенко визнали винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК ("перевищення влади або посадових повноважень, що призвело до тяжких наслідків"). Суд також задовольнив цивільний позов НАК "Нафтогаз України" про стягнення з екс-прем'єра 1,516 млрд грн отриманих компанією збитків. 22 лютого 2014 року парламент ухвалив рішення про звільнення Юлії Тимошенко з в’язниці. 

9. Іронія долі: і з Леонідом Кучмою, і з Віктором Ющенком, і з Віктором Януковичем ЮВТ намагалася грати свою гру. З Кучмою вона намагалася домовитися, Ющенка активно підтримувала під час Помаранчевої революції у 2004-му, з Януковичем вела перемовини про створення парламентської коаліції. Підсумок: при президенті Кучмі – призначення і відставка з посади віце-прем’єр-міністра з ПЕК і 42 дні у СІЗО; при президентові Ющенку – призначення і відставка з посади прем’єр-міністра у 2005 році та довічне ворогування; при президентові Януковичу – ув’язнення з серпня 2011-го по лютий 2014 року.

10. Про реальні статки Юлії Тимошенко складають легенди. Утім, декларація про доходи та майно, яку лідер БЮТ оприлюднила під час виборчих перегонів 2010 року, викликала відверте глузування у її опонентів. Ющенко публічно назвав її "бомжем". Відповідно до е-декларації 2016 року голова ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко у 2015 році заробила 75 616 грн – такою була її зарплата у Верховній Раді. Ще 80 559 грн вона отримала на виконання депутатських повноважень. Її чоловік отримав іноземний дохід від трьох компаній на суму більше 3 млн грн, а також страхові виплати на 66 337 грн. Екс-прем'єр України тримає 485 971 грн на банківському рахунку та 318 тисяч гривень готівки, у її чоловіка – 2 989 650 грн у банку і 163 тисячі євро, 270 тисяч доларів та 360 тисяч гривень готівки. Юлія Тимошенко задекларувала будинок площею 588 кв м в селищі Козин на Київщині, який вона орендує. Також вона має "інше право користування" на земельну ділянку площею 1500 кв м під цим будинком і земельну ділянку площею 1862 кв м біля будинку.
Також екс-прем'єр вказала у декларації квартиру у Дніпрі площею 59,4 кв, яка їй не належить.

У листопаді 2017 року Юлія Тимошенко заявила, що її родина живе на 25-30 тис. грн на місяць. (А сектанти - повірили! rofl - я)

Джерело 

А ще свята очолила рейтинг найбрехливіших політиків України - хто б міг таке подумати? Напевно знов вороги брешуть! lol

У трійку лідерів увійшли Юлія Тимошенко, Вадим Рабинович і Юрій Бойко. Експерти підрахували, що 91% висловлювань Тимошенко є неправдивими або перебільшеними.

Джерело

І ось, буквально тільки що: На "Свободі слова" Юлію Тимошенко запитали про її ж законопроект 2008 року в якому чітко сказано у статиях 9 та 10 про продаж землі сільськогосподарського призначення. Навіть документ показали і Юлія Тимошенко його взяла в руки, але всеодно говорить, що ніколи не змінювала позицію щодо продажу землі. Схоже, лідерка "Батьківщини" уже наговорила на ще один рейтинг. 

Вас дивує? Мене - ні.


Урок математики от Gorky Look

Тексту багато, але раджу прочитати. Не пошкодуєте. 

Сегодня урок математики.

Вывоз одного раненого солдата с нормальным расходом - горючее, аппликации, турникеты, препараты, бандажи, влетают примерно в долларов сто пятьдесят - двести на живую душу. Кругом-бегом пять тыщ гривен. Ну, вот такая цена. Дешевле не получится. Многое зависит от характера ранения, но тут не стоит рисковать и экономить. Лучше переплатить сразу, чем оплакивать потом.

Это без оплаты работы Ангелов, потому что мы работаем за еду и обещание Царства Небесного после смерти. Мы согласны на такие условия. Иначе у нас будут цены как у американской скорой помощи, плюс наценка за риск. Мы не нищие, но у нас нет времени зарабатывать на себя.

Сразу говорю - это не общий расчет, это только наш участок эвакуации, а сколько стоит дальнейшее лечение и реабилитация, тут у меня калькулятор заканчивается.

Мы почти не теряем наших бойцов на эвакуации, потому что не экономим на них. Ангел может ходить в рваных штанах, но в кармане штанов у него будет супераптека. Вообще, скулить не буду, у нас одно из самых упакованных и экипированных парамилитарных подразделений.

"Из самых упакованных" - это значит что мы не совсем бомжи, и у нас есть минимум канистра бензина и номер банка, где нам мгновенно откроют кредит (рыжое, привет )).

Никто не знает чем эта бухгалтерия закончится. Такой форекс с неопределенным итогом. Например, прилепили товарищу окклюзионку при касательном ранении груди - потому что протокол, и это тридцать баксов. И он смеялся "да ладно, да не надо". А через двадцать дней везли его же мертвого, и все расходы только на бензин. И уже ни за какие деньги мира мы не могли его вернуть. Хоть за сто тысяч ебаных миллиардов - все, он ушел туда, где денег нет и чеки не принимают.

К чему я все это пишу.

Мы не попрошайничаем. В принципе, у нас есть необходимое. Нам грех жаловаться. Мы аналог ЧВК, но не на контракте с государством, а на прямом содержании громады, народа Украины. Украинцы не жлобятся на воинство. Мы получаем от вас деньги - от богатых, от бедных. И каждые пять тысяч это вывоз бойца. Ну, иногда не вывоз, а транспортировка - если убит. Но это редко, Тайра вывозит почти всех. Бог ей дал силу делать все быстрее и лучше всех.

Но не бесплатно. Оно кажется что это бесплатно, но я же кладовщик, я знаю сколько стоит каждый бандаж. Когда Тайра открывает упаковку лечилова, я понимаю сколько долларов она сейчас засыплет в солдатскую рану.

Ну а что делать? Дорого, но мы же не русские, мы своих не бросаем

И вот это приучает меня, распиздяя и кабачного погромщика, не лениться на базе Ангелов наклониться за лежащей веревочкой и подумать - куда ее девать с пользой?. Это в Киеве цыгане с медведями-стриптизерами на все деньги, и такси без сдачи, а в Широкино надо считать и учитывать ресурс.

Вчера Юра Голик, Днепр ОГА закинул нам не скажу сколько - но на двадцать солдат вообще с медициной, а если по бензину - то больше. И просил не говорить об этом.

Нет, Юра, я скажу.

Я дожен об этом сказать, пока остальные говорят как в сраку столицы страны, которая уже не вспоминает о войне, потому что надвигается новогодний телевизор и распродажи, будет воткнут самый большой флагшток с самым большим флагом. Пиздец достижение. Взятие берлинов. А потом мы съедим самую большую пиццу на самом большом катке самой большой площади, да?

Юра, я не буду щас распинаться в благодарностях, я просто проголосую за тебя как гражданин и электор, когда ты пойдешь в Президенты. И я не скажу сколько денег, но от двадцати до сорока человек.

Будь здоров, дорогой.Как парамед желаю.

***
Смерть приходит в виде стильной и обаятельной тетки с косой и кокаином на зеркальце. А жизнь приходит в виде морды грязного джипа асапов.

Некоторые путают этику с эстетикой, и гнушаются испачкать рукав своего кошмарово-кашемирового пальто о бампер нашего воевоза. Они идут нюхать со стильной дамой в туалет, но уже не выходят оттуда. Флагшток им в жопу.

А некоторые не гнушаются протереть наш бампер, пока у заняты наши руки. По локоть в крови.




Грші Ангелам Тайри сюди 

5168 7422 0373 2825 Юлия Паевская (Тайра)




Про новітнього Карлсона. Дуже влучно.






А цей скрін так, аби замислились. Чого це ми були хунта та фашисти, коли раптово...





Коли карма криє миттєво!

  • 02.12.17, 19:15

- Енді Ковальський з Арканзасу (США), 52 роки, вліз через вікно в дитячу спальню, де спали дві сестри віком 3 і 6 років. Ось тільки Ковальський не знав, що в цій кімнаті знаходився також американський пітбультер'єр, який прокинувся і атакував педофіла, коли той спустив штани.

Крики Ковальського, який почав кликати на допомогу, розбудили сплячих поверхом нижче батьків дітей. Вони розповіли, що пес так сильно покусав педофіла, що той навіть не намагався втекти. Пітбультер'єр, між іншим, відкусив його геніталії. Завдяки швидко наданої медичної допомоги Ковальський не стік кров'ю. Але лікарі не змогли врятувати його геніталії, проковтнуті собакою.

На фото: учасники події та пеніс Ковальського в животі пітбультерьера.



Знайдено на Фейсбуці

Чашка. Улюблена.

Приєднуюся до чашечного флеш-мобу. 
Зараз ця улюблена, привезена з Єгипту. В нас таке не продається, хоч трісни. Тобто є чашки на єгипетську тему, але менші. А мені для чаю потрібно 0,5. 
Чашка нічого собі, але була набагато красивіша. Ту купив у Єгипті в 11 році. В нас тоді було забагато багажу, тому взяв лише одну, яка прослужила 3 роки. Цього разу купив вже 3. Одна вже тю-тю. Була ще красивіша за цю, з блакитним єгипетським котом.

Відповідь Софійці, учениці 7-А класу середньої школі №30

Ось при всій моїй байдужості до віршів - буває, що чіпляє. Це зачепило у тому числі. Автор - Gorky Look (Горе Луковое). Він пише багато та талановито, але тільки прозу, та ще й російською переважно. А тут таке... Коротше, читайте, воно того варте.


Відповідь Софійці, учениці 7-А класу середньої школі №30 міста Бердянська

Привіт Софійко. Лист у адресата.
Ти запитала у своїх віршах:
Коли додому вернуться солдати?
Коли скінчаться сум, війна та жах?

Чи можна швидше — бо сумує мати,
Для доні час невесело сплива.
То ж знай, Софійко — «ратник» і «орати».
Є спільного походження слова.

Зв“язківці по верхів“ям тягнуть дроти,
Сапери в полі криють бліндажі.
Війна щодня - це звичка до роботи,
Не тільки мить звитяги у душі.

Робота йде по колу, слід за Сонцем,
Війна - та ж сама праця, як жнива.
Тим маєш знати: не війною, доцю,
А працею Країна в нас жива.

Ми взяли зброю — але люди миру.
Не нами був порушений той мир.
Я запитав у свого командира - 
Був вчителем суворий командир.

Той тесля, той електрик, той — музика,
Водій, бухгалтер, повар, програміст.
Із наймаліших та із найвеликих
Районів, областей, країв та міст.

В бою Тернопіль прикриває Суми.
Повстали в бій Карпати і Кавказ.
Незламний український Маріуполь.
Нескорений загарбником Донбас.

Ми не самі. Ми допомогу маєм.
В тім доля є твоя, не забувай.
Ми вистоїм до краю, і за краєм,
І ще за край, а треба — ще за край.

Москаль конає. Не чекав такого.
Ординська звичка — хапне та тіка.
Ми день за днем будуєм перемогу,
Допоки треба. Праця в нас така.

То може що не швидко - та невпинно, 
Шоб не зашкодить Нені зайвий раз.
Це москалю не шкода України,
Москаль хотів «всьо парішать січас».

Ми «парішаем» не москальським чином.
І праці нашій термін добіга
Коли останній клаптик України
Очистимо від бруду ворога.

***
В Широкіно є школа біля моря.
Ії торкнувся клятий «русскій мір».
Розбита цегла, спалені тополі,
Та дощ струмить із мінометних дір.

В кімнатах класних меблі перебиті,
Оселя смутку, туги та біди.
До школи вранці не приходять діти.
Ми маєм повернути їх туди.

Щоб школа над Азовським теплим морем
Дитячий знов почула сміх та спів.
Ми скажемо: «Но так! Зробили добре!»
Тоді вже ся повернемо домів.

З повагою, тактичні парамедики загону ASAP EMS "Ангели Тайри" - від свого імені, імені бійців 59 ОМПБр, Оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» та всіх вояків України.


Хто не в курсі - пояснюю. Горе Луковое, він же Святослав Носов, вже кілька місяців як пішов зі спокійного Києва та волонтеріть парамедиком там, де вище сказано.



Підтримайте петицію!

Сквер біля Посольства РФ найменувати на честь Героя України Аміни Окуєвої

А чим ми гірше Штатів хоч у цьому сенсі? Знаєте, як з червня звучить адреса москальської амбасади у Вашингтоні? Якщо хтось не в курсі - порадійте: 1 Boris Nemtsov Plaza

Друзі, прохання підписувати та поширювати. Звісно, якщо ви згодні.


Загинула Герой України Аміна Окуєва.

Розстріляли з двох автоматів під Глевахою що у Київській області. Адам знов отримав поранення, але житиме.
https://espreso.tv/news/2017/10/30/pid_kyyevom_rozstrilyaly_aminu_okuyevu
В мене немає слів. Господь прибирає кращих... Для мене Аміна була особливою людиною. Як промінець світла. Вірилося, якщо ТАКІ люди за нас - все в нас буде добре! Але, не зважаючи ні на що, продовжую у це вірити.




Пенсійна реформа. Як у вас?

Батьки отримали пенсію за новим розрахунком. Був приємно здивований. Тато, інвалід 1 групи (сліпий) отримав на 1400 грн більше. Мама взагалі, на 3100! У мами стаж 55 років + вона з середини 80-х майже постійно отримувала доволі велику зарплату.
Чув різне про нові пенсії, переважно схвальне. А як у вас?

41%, 11 голосів

52%, 14 голосів

7%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Замовлення та доставка продуктів. Попередження.

Страшна спека та легкі негаразди з авто примусили зробити замовлення їжі на сайті Продуктофф, який працює майже по всій країні. Ось що з цього вийшло - копіюю сюди свій відгук в них на сайті. Але сумніваюся, що він з'явиться, бо там модерація.
НІКОЛИ більше не робитиму у вас замовлення, всім друзям пораджу не робити цого і зроблю вам "рекламу" на фейсбуці і в інших доступних місцях.
1. У вас на сайті позначено: "Свинина окіст б / к охолоджений "- ціна 76,87. Ціна дуже приємна. Я, в значній мірі, саме через ціни на м'ясо зібрався зробити замовлення. У вас і на інші види м'яса ціна красива. Але ось дзвонить складальниця і повідомляє, що насправді ціна не 76,87, а 121,79. Браво! У момент, коли збиральниця зателефонувала і повідомила "приємну" новину, відмовлятися якось вже запізно з багатьох причин - очевидно на те і розрахунок. Станом на 23.06 05.08 зміни в ціну на сайті не внесені. Взагалі-то це пахне шахрайством. Про всяк випадок - скріншот з вашими цінами і датою зроблений.



2. Було замовлено кролик - в доставці я його не спостерігаю. На щастя для вас, його немає і в чеку, інакше викликав би поліцію, чесне слово! Я людина не злобна, але ви мене дістали фокусом з цінами досить серйозно!
3. Було замовлено енергетик Нон Стоп чорний - доставлений синій.
Чек і замовлення 1181824237