Кобзон и Лановой призвали Януковича применить силу

Выходцы из Украины считают, что "зачинщики всего этого беспредела должны быть немедленно арестованы и преданы суду"

** Від себе далі можна не читати - звичайне кремлядське лайно. Головне в кінці - перелік підписантів angry Батьківщина має знати своїх "героїв". Від себе додам - ну Кобздон мене особисто не здивував, а ось Лановим був прикро вражений... Далі текст ***

Антонина Цимбалюк 21 февраля | 13:53
Известные выходцы из Украины, которые сейчас живут в России, обратились к президенту Украины Виктору Януковичу с просьбой урегулировать ситуацию в стране.

Как рассказал корреспонденту "Вестей" в Москве Николай Челомбитько, руководитель общественного представительства Луганской области в Москве, текст письма согласовывали вчера весь день.

"Инициатором подписания письма стало руководство региональной общественной организации "Совет землячеств Украины" в Москве", - уточнил "Вестям" Челомбитько.

Он также подтвердил, что среди подписантов письма действительно есть ряд известных выходцев из Украины, в частности Иосиф Кобзон, Элина Быстрицкая, Василий Лановой и другие.


Приводит полный текст обращения

"Уважаемый Президент Украины Виктор Федорович Янукович!

Сегодня близкая и любимая наша Родина Украина в опасности.

В результате провокационных действий "майданщиков" во главе с Кличко, Яценюком, Тягнибоком и другими радикальными силами гибнут люди, горят здания, захватываются государственные учреждения, военные части, закрываются школы и детские сады. Начинается братоубийственная гражданская война.

К сожалению, все Ваши усилия и призывы к мирным переговорам и благоразумию игнорируются теми, кто взял в руки оружие, булыжники, "коктейль Молотова" и рвется к власти. Они уже не думают о евроинтеграции, о благополучии своего народа, о процветании своей страны, об историческом наследии древней Руси. Мы видим на улицах и площадях Украины портреты Бандеры, фашистскую свастику, слышим антироссийские призывы.

Мы просим Вас, уважаемый Виктор Федорович, во имя спасения целостности Украины и жизни миллионов украинцев, среди которых находятся наши матери, отцы, братья и сестры применить всю власть и силу, которая есть в Ваших руках, чтобы навести порядок в стране. Зачинщики всего этого беспредела должны быть немедленно арестованы и преданы суду.

Мы верим, что Вам хватит политической мудрости сделать независимую Украину крепким и процветающим государством, которое будет развивать и укреплять дружбу и сотрудничество с Россией.

Желаем Вам победы!


Россияне, которые родились и живут в Украине:

Авдеенко Т.П. – заслуженная артистка УССР

Акаемов П.И. – поэт, член Союза писателей России

Бакланов О.Д. – председатель правления Международного союза общественных объединений "Киевская Русь", Герой Социалистического труда

Бебко В.С. – Чрезвычайный и Полномочный посол Российской Федерации

Безлепкин Л.Ф – государственный и общественный деятель

Болдичева В.А. – главный редактор журнала "Моя Москва"

Быстрицкая Э.А. – Народная артистка СССР, почетный член Украинской Академии искусств

Введенский Е.А. – капитан I ранга, доктор исторических наук

Волков А.А. – летчик-космонавт, Герой Советского Союза

Годованюк В.К. – председатель Московской коллегии адвокатов "Центр правовой помощи"

Голоденко Н.И. – Заслуженный артист России

Григорьевич А.А. – генеральный секретарь Международного славянского совета

Демарин И. Б. – Заслуженный артист УССР

Демьянчук В.Б. – Заслуженный художник России

Дупак Н.Л. – Заслуженный артист Украины и России, инвалид Великой Отечественной войны, участник освобождения Украины

Загоруйко В.В. – режиссер, Заслуженный деятель искусств России

Игумен Кирилл – настоятель храма Николая на Берсеневке

Кобзон И.Д. – Народный артист Украины и СССР

Косарик В.К. – генерал-лейтенант в отставке

Лановой В.С. – Народный артист СССР

Лисовский С. А. – главный редактор газеты "Общество и экология"

Лунев Н.С. – президент Региональной общественной организации "Землячество Донбассовцев" в Москве, Почетный гражданин Донецкой области и города Донецка

Лях Н.И. – председатель правления Региональной общественной организации "Совет землячеств Украины" в Москве, действительный государственный советник Российской Федерации I класса

Миансарова Т.Г. – Заслуженная артистка УССР, Народная артистка России

Михайлов В.А. – член Президиума Совета при Президенте Российской Федерации по межнациональным отношениям

Челомбитько Н.И. – руководитель общественного представительства Луганской области в Москве.

Взято тут

Звернення до адміністраціі i.ua

Шановна адміністрація!

Ми (принаймні багато хто з нас) розуміємо, що протягом останніх років ви були вимушені тим чи іншим чином мати відносини зі владою або її представниками. Впевнені, що саме через це Ви були вимушені вдатися до такого засобу утиску свободи слова, як виключення деяких політично активних юзерів зі стрічки блогів і т. ін. У країні з блискавичною швидкістю відбуваються політичні зміни. Принаймні свобода слова в нас вже є – якщо навіть Інтер та державні телеканали майже припинили брехати. Тому ми, юзери одного з найпопулярніших ресурсів країни, звертаємося до вас з наступною пропозицією:

1. Поновити всіх юзерів у стрічці.

2. Відновити можливість обговорення новин на головній приблизно так, як це було раніше.

 

 

Шановні юзери!

Не уявляю, щоб хтось з Вас, не зважаючи на політичні погляди, міг бути проти такої пропозиції. Тому прошу голосувати та залишати якісь коменти – хоч самі смали, тому що цей матеріал треба виводити в топ аби максимальна кількість юзерів могла проголосувати та висловити свою думку з цього приводу. Після виявлення достатньою кількості голосів лінк на замітку буде розміщено в гостьовій Каманча – одного з головних людей на цьому порталі (це якщо хтось не в курсі).

Голосуємо, залишаємо коменти!

Будь ласка, МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ!


Відповідь:

http://blog.i.ua/user/282118/1365191/


86%, 378 голосів

14%, 59 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Агонія режиму.

Людина повністю не адекватна


Харків зустрічає гаранта...

Тут важливо слухати, дивитись особливо нічого.

Добкін....

  • 21.02.14, 00:06

Добкін про тітушек. Без коментарів....

А ось ці - це і є янголи...




Подивіться, прикольно!

Присутня ненормативна лексика у великій кількості, але смішно.

Вітаю всіх з Різдвом!

Про Євромайдан, звернення до російського народу.

  • 06.01.14, 01:56
Сталося так, що дане відео у нашого коллеги було знесене цензурою сайту. Тому прошу всіх хто вміє - переопубліковувати його у своєму блозі. Влаштуєм такий собі флешмоб...

Беремо тут



Мій аналіз ситуації.

  • 19.12.13, 02:02

Як мені бачиться наша ситуація, без претензій на істину у останній інстанції.

Сурков , сірий кардинал кремля , добре сказав: " Вимагати відставки уряду в парламенті маючи мільйон людей на вулиці можуть тільки мудаки " . Чиста правда , наша опозиція і є мудаки . Їм треба було з перших днів вести пропаганду в армії. У кого армія - той і переміг. А змагатися з владою в правовому полі це взагалі бесполезняк . У них все схоплено : менти , прокуратура , суди всіх рівнів . Маленька ілюстрація - існує судова заборона на мітинги в центі міста . Саме спираючись на це рішення було вжито 2 спроби розгону Майдану. Але це не зупинило владу проводити свій мітинг бидло бабуїнів на Європейській площі. Вони навіть порахували за зайве якось легітимізувати власний захід. Або просто забули про такі дрібнички. А що, піпл хаває!  

Загалом, це навіть смішно. Сідати грати з шулерами , ще й озброєними, без зброї і дотримуючись правил. А найсмішніше це самі шулери кричущі на кожному кроці: " За правилами! Грати тільки за правилами! " Загалом , якщо влада не зійде з розуму і не зробить нових силових спроб (а це навряд, схоже вони там вже все правильно зрозуміли) то Майдан ні до чого не приведе. А те, що влада вже все зрозуміла очевидно. " Зустріли Клюєва оплесками ". Не посоромилися нахабно знову (!) сфальсифікувати вибори. Тобто влада чітко показує , що кладе на Майдан і на народ в цілому. Ну злили Попова - так він їм не потрібен, вони зрозуміли, що Київ його не обере ніколи, треба занадто багато бабла і зусиль на фальсифікацію його обрання. Ось його і віддали, типу " дивіться, ми караємо поганих хлопців".

А зараз ще гірше. Привезли від Путіна типу 15 млрд (на яких умовах?) і суттєву знижку на газ. На яких умовах газ - Аваков опублікував документ. Це доповнення до основного договору яке його не відміняє. Це така собі послуга  Вовчика Вітюні. А якщо Вітюня поводитиметься погано, або Українеа буде робити не те, що бажає Вован, або у Вована просто буде поганий настрій - ловіть назад 400 та не чхайте. Але лохторату це пофіг, вони співатимуть осанну своєму великому пахану. Навіть нестійкі з нашого табору можуть перекинутись, бо якщо не вдаватись у подробиці, у яких ховається диявол, все виглядає пречудово. Просто як диво порятунку України. Нажаль переважна більшість людей і майже 100 % лохторату не обтяжується мізковою діяльністю, тому можна вважати, що позиції влади суттєво укріпилися.

"Дерево свободи потребує того , щоб його час від часу поливали кров'ю патріотів" © Джеферсон начебто сказав , і він правий. Дерево нашої свободи 22 роки стоїть не полите , і тому воно таке чахле.

Мій прогноз - 90 % що Майдан не дасть не просто НІЧОГО, а навіть Азірова навряд чи у відставку відправлять. Влада буде робити вигляд , що вона розуміє сподівання людей , що вона теж за європейський вектор (хоча нахер той європейський вектор , люди не за це мерзнуть ). Може ще кого здасть - наприклад Захарченко. І все. Опа- зиція буде займатися своєю улюбленою справою - смачно жувати соплі . Народ виматериться, плюне і розійдеться. 10 % - або ті , або ці влаштують кровопускання. Ось тоді закрутиться - мама не горюй . І якщо не вдасться дуже швидко все завершити , я не виключаю військового втручання раши - захист співвітчизників і тепе (у них навіть є дозволяючий таке закон).

Загалом , кепські Наші справиunsmile

На останок просто чемпіоньскій кліп про диво-лохторат. Хто не бачив - дивитись обов'язково, хоча б до німців і 1856 року uhmylka




68%, 45 голосів

24%, 16 голосів

8%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що це було?

  • 12.12.13, 18:58

Друзі, подивіться що сталося у ніч штурму Беркутом Майдану.

     По-перше. Абстрагуючись від того, на чиєму боці правда. Що влада хотіла – зачистити Майдан? Так хто так зачищає? Під пильним наглядом вітчизняних та зарубіжних телекамер. look  Не враховуючі, що у кожного другого у кишені смартфон (а то і щось крутіше) і людина може будь-якої миті зробити фото/відео і надіслати його куди завгодно? Навіть мені, не спеціалісту, очевидно, що для ефективної зачистки тре було вимкнути світло (невже вони не мали такої можливості), заглушити вай-фай та мобільний зв'язок. Роздати Беркуту засоби нічного бачення. І все, 30 хвилин – все зачищено.

     По-друге. Сам беркут. Уявляю думки та відчуття бійців. shock  Ось вони стоять, мерзнуть, як цуцики і виконують абсолютно протизаконний наказ. Вони це чудово усвідомлюють, не сумнівайтеся. Ще вони відчувають, що керівництво кинуло їх напризволяще, зробивши з них цапів-відбувайлів. А ще їм у вуха мегатоннами ллється контрпропаганда… Уявляю їх розпач.  Може саме через це вони так нерішуче діяли під час штурму мерії і так ганебно побігли від імпровізованих водометів?

     По-третє. Ну хто ж таке робить, коли прямо тут знаходяться заст. держсекретаря та отой комісар ЄС? Як сказав Кучма: « Ви що, ну треба ж мізки включати!»stena

     У четверте. Хотіли знести барикади? У результаті замість чахлих барикад маємо капітальні споруди з армованого льоду які вже без важкої техніки не зрушити.lol

     У п’ятих – як наслідок всього цього дебілізму мають посилення протесту у рази, хворий на простуду та деморалізований беркут, увагу та осуд буквально всього світу… А ще уявіть – на хвилиночку! Оця уся штовханина не сприяє гарному самопочуттю. А ну як хто-небудь помер би від інфаркту? А що – легко! Принаймні мій свійський кардіолог це підтверджує. І ЩО ТОДІ? Мені навіть важко уявити, які були б важкі наслідки для влади…

     Деякі мої друзі рахують, що у владі люди не гідні, але не дурні. Ну не знаю… Якщо вони такі розумні, то чого вони хотіли насправді досягнути цією безглуздою акцією? Коротше, ЩО ЦЕ БУЛО? Може я чогось не розумію? То поясніть мені, будь ласка!

Цитата про зброю.

Сподобався вислів одного з моїх улюблених письменників Олега Дівова з його останнього твору "Леди не движется". Далі мовою оригіналу:

Есть такие люди, которые ненавидят оружие у гражданского населения. Они считают, что ствол у жертвы провоцирует бандита на убийство. Вот не было бы ствола — глядишь, преступник забрал бы что ему надо и ушел. А его потом поймали бы. Может быть. Зато все живы. Когда я училась в школе, то попала на диспут, посвященный частному оружию. И сказала: дело не в оружии, а в праве человека на самозащиту. Оружие лишь символ. Люди, ратующие за запрет гражданского вооружения, ратуют за то, чтобы отнять у людей их природное естественное право обороняться от агрессора. Почему-то меня с этого диспута выгнали. До сих пор не понимаю почему... 

НМД чудово сказано!