Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Мій аналіз ситуації.

  • 19.12.13, 02:02

Як мені бачиться наша ситуація, без претензій на істину у останній інстанції.

Сурков , сірий кардинал кремля , добре сказав: " Вимагати відставки уряду в парламенті маючи мільйон людей на вулиці можуть тільки мудаки " . Чиста правда , наша опозиція і є мудаки . Їм треба було з перших днів вести пропаганду в армії. У кого армія - той і переміг. А змагатися з владою в правовому полі це взагалі бесполезняк . У них все схоплено : менти , прокуратура , суди всіх рівнів . Маленька ілюстрація - існує судова заборона на мітинги в центі міста . Саме спираючись на це рішення було вжито 2 спроби розгону Майдану. Але це не зупинило владу проводити свій мітинг бидло бабуїнів на Європейській площі. Вони навіть порахували за зайве якось легітимізувати власний захід. Або просто забули про такі дрібнички. А що, піпл хаває!  

Загалом, це навіть смішно. Сідати грати з шулерами , ще й озброєними, без зброї і дотримуючись правил. А найсмішніше це самі шулери кричущі на кожному кроці: " За правилами! Грати тільки за правилами! " Загалом , якщо влада не зійде з розуму і не зробить нових силових спроб (а це навряд, схоже вони там вже все правильно зрозуміли) то Майдан ні до чого не приведе. А те, що влада вже все зрозуміла очевидно. " Зустріли Клюєва оплесками ". Не посоромилися нахабно знову (!) сфальсифікувати вибори. Тобто влада чітко показує , що кладе на Майдан і на народ в цілому. Ну злили Попова - так він їм не потрібен, вони зрозуміли, що Київ його не обере ніколи, треба занадто багато бабла і зусиль на фальсифікацію його обрання. Ось його і віддали, типу " дивіться, ми караємо поганих хлопців".

А зараз ще гірше. Привезли від Путіна типу 15 млрд (на яких умовах?) і суттєву знижку на газ. На яких умовах газ - Аваков опублікував документ. Це доповнення до основного договору яке його не відміняє. Це така собі послуга  Вовчика Вітюні. А якщо Вітюня поводитиметься погано, або Українеа буде робити не те, що бажає Вован, або у Вована просто буде поганий настрій - ловіть назад 400 та не чхайте. Але лохторату це пофіг, вони співатимуть осанну своєму великому пахану. Навіть нестійкі з нашого табору можуть перекинутись, бо якщо не вдаватись у подробиці, у яких ховається диявол, все виглядає пречудово. Просто як диво порятунку України. Нажаль переважна більшість людей і майже 100 % лохторату не обтяжується мізковою діяльністю, тому можна вважати, що позиції влади суттєво укріпилися.

"Дерево свободи потребує того , щоб його час від часу поливали кров'ю патріотів" © Джеферсон начебто сказав , і він правий. Дерево нашої свободи 22 роки стоїть не полите , і тому воно таке чахле.

Мій прогноз - 90 % що Майдан не дасть не просто НІЧОГО, а навіть Азірова навряд чи у відставку відправлять. Влада буде робити вигляд , що вона розуміє сподівання людей , що вона теж за європейський вектор (хоча нахер той європейський вектор , люди не за це мерзнуть ). Може ще кого здасть - наприклад Захарченко. І все. Опа- зиція буде займатися своєю улюбленою справою - смачно жувати соплі . Народ виматериться, плюне і розійдеться. 10 % - або ті , або ці влаштують кровопускання. Ось тоді закрутиться - мама не горюй . І якщо не вдасться дуже швидко все завершити , я не виключаю військового втручання раши - захист співвітчизників і тепе (у них навіть є дозволяючий таке закон).

Загалом , кепські Наші справиunsmile

На останок просто чемпіоньскій кліп про диво-лохторат. Хто не бачив - дивитись обов'язково, хоча б до німців і 1856 року uhmylka




68%, 45 голосів

24%, 16 голосів

8%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
44

Коментарі

119.12.13, 02:42

Я сама вже не знаю що думати про всю цю ситуацію

    219.12.13, 03:27Відповідь на 1 від кАмарик222*

    Я сама вже не знаю що думати про всю цю ситуаціюНа жаль, нічого доброго... Немає лідера, це суттєво впливає.

      319.12.13, 03:32

      Особисто мене дiяльнiсть опозицiйних лiдерiв давно бiсить - нафiга блокувати Раду,якщо там мають бути "бойовi дii"?
      запросто можуть все просрати,й позовiв в ГП теж нема,судових суперечок-нема.

        419.12.13, 03:33Відповідь на 2 від Танк_

        Так...а також і те,що він підвищить пенсії і заробітню плату...треба знати наших людей...от вони і втихомирились...вони привикли,що їм подачку кидають...а також газ...от і все

          Гість: Bumsya

          519.12.13, 03:37

          все политики мудаки, всех мразей гнать, тока деньги забрать сперва

            619.12.13, 03:45Відповідь на 3 від Лъйошкин_Кот

            Особисто мене дiяльнiсть опозицiйних лiдерiв давно бiсить - нафiга блокувати Раду,якщо там мають бути "бойовi дii"?
            запросто можуть все просрати,й позовiв в ГП теж нема,судових суперечок-нема.
            Я вважаю що все вже просрали.

              719.12.13, 03:46Відповідь на 4 від кАмарик222*

              Так...а також і те,що він підвищить пенсії і заробітню плату...треба знати наших людей...от вони і втихомирились...вони привикли,що їм подачку кидають...а також газ...от і всеТак і є, от і все.

                819.12.13, 03:46Відповідь на 5 від Гість: Bumsya

                все политики мудаки, всех мразей гнать, тока деньги забрать сперваЗгоден, але як це здійснити на практиці?

                  919.12.13, 03:49Відповідь на 7 від Танк_

                  Невже це все?Схоже на теДоброї ночі

                    1019.12.13, 03:53Відповідь на 9 від кАмарик222*

                    І тобі, сонечко

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна