хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Що це було?

  • 12.12.13, 18:58

Друзі, подивіться що сталося у ніч штурму Беркутом Майдану.

     По-перше. Абстрагуючись від того, на чиєму боці правда. Що влада хотіла – зачистити Майдан? Так хто так зачищає? Під пильним наглядом вітчизняних та зарубіжних телекамер. look  Не враховуючі, що у кожного другого у кишені смартфон (а то і щось крутіше) і людина може будь-якої миті зробити фото/відео і надіслати його куди завгодно? Навіть мені, не спеціалісту, очевидно, що для ефективної зачистки тре було вимкнути світло (невже вони не мали такої можливості), заглушити вай-фай та мобільний зв'язок. Роздати Беркуту засоби нічного бачення. І все, 30 хвилин – все зачищено.

     По-друге. Сам беркут. Уявляю думки та відчуття бійців. shock  Ось вони стоять, мерзнуть, як цуцики і виконують абсолютно протизаконний наказ. Вони це чудово усвідомлюють, не сумнівайтеся. Ще вони відчувають, що керівництво кинуло їх напризволяще, зробивши з них цапів-відбувайлів. А ще їм у вуха мегатоннами ллється контрпропаганда… Уявляю їх розпач.  Може саме через це вони так нерішуче діяли під час штурму мерії і так ганебно побігли від імпровізованих водометів?

     По-третє. Ну хто ж таке робить, коли прямо тут знаходяться заст. держсекретаря та отой комісар ЄС? Як сказав Кучма: « Ви що, ну треба ж мізки включати!»stena

     У четверте. Хотіли знести барикади? У результаті замість чахлих барикад маємо капітальні споруди з армованого льоду які вже без важкої техніки не зрушити.lol

     У п’ятих – як наслідок всього цього дебілізму мають посилення протесту у рази, хворий на простуду та деморалізований беркут, увагу та осуд буквально всього світу… А ще уявіть – на хвилиночку! Оця уся штовханина не сприяє гарному самопочуттю. А ну як хто-небудь помер би від інфаркту? А що – легко! Принаймні мій свійський кардіолог це підтверджує. І ЩО ТОДІ? Мені навіть важко уявити, які були б важкі наслідки для влади…

     Деякі мої друзі рахують, що у владі люди не гідні, але не дурні. Ну не знаю… Якщо вони такі розумні, то чого вони хотіли насправді досягнути цією безглуздою акцією? Коротше, ЩО ЦЕ БУЛО? Може я чогось не розумію? То поясніть мені, будь ласка!

20

Коментарі

Гість: R0mmel

112.12.13, 20:34

це була гра за путінським сценарієм, відрізати Україні шлях до євроінтеграції

    анонім

    212.12.13, 20:39

    Привіт. В неділю буде показова зачистка. http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/12/7006585/

      анонім

      312.12.13, 20:40

      Полтава формує автобусну колону виключно із чоловіків, які стоятимуть в перших рядах.

        412.12.13, 20:41

        то, что оно обгадилось - замечательно.
        а вот то, что сейчас стягивают прыхыльников и будут трындеть на весь мир - см. сколько нас, как мы можем предать избирателя???
        и это бесит.

          512.12.13, 21:16Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

          це була гра за путінським сценарієм, відрізати Україні шлях до євроінтеграціїНу так хто ж так грає? Вони що там

            612.12.13, 21:17Відповідь на 2 від анонім

            Привіт. В неділю буде показова зачистка. http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/12/7006585/Поживемо - побачимо.

              712.12.13, 21:19Відповідь на 4 від mari_nik

              то, что оно обгадилось - замечательно.
              а вот то, что сейчас стягивают прыхыльников и будут трындеть на весь мир - см. сколько нас, как мы можем предать избирателя???
              и это бесит.
              Я вже казав - неможливо грати з шулерами, дотримуючись правил. Саме смішне - приблизно те саме сказала вчора в ефірі 5 каналу Богословська Вперше за весь час з нею погодився.

                Гість: R0mmel

                812.12.13, 21:19Відповідь на 5 від Танк_

                це була гра за путінським сценарієм, відрізати Україні шлях до євроінтеграціїНу так хто ж так грає? Вони що там саме так і грають. Розгон на очах у західних політиків у Києві > одразу санкції Заходу > "лукашенківський сценарій", остаточний поворот до Росії

                  912.12.13, 21:25

                  Что это было? Прежде всего, думаю, - отсутствие мозга у руководства страны, их оторванность от населения страны, отсюда непонимание реальной жизни страны. Они там в своих высоких кабинетах решают свои интересы, пилят бабло, очень быстро перемещаются в эскортах из броневиков... У них нет контакта с народом, за чей счёт они так жирно живут, да он, этот контакт, им и не нужен - цели другие. И ещё очень важный аспект: наша страна, как и вся территория совка, - страна непрофессионалов. Всё и на всех уровнях у нас делается непрофессионально! Ну а то, что этот штурм произошёл во время визита еврокомиссара и зам.госсекретаря США - апофеоз тупости власти!

                    1012.12.13, 21:26Відповідь на 8 від Гість: R0mmel

                    Можливо. Але проблема у тому, що овоч і путя абсолютно не друзі, і я дуже сумніваюся, що овоч бажає потрапити у залежність від путі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна