хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Ампутація Мордору.

  • 27.03.17, 15:19


         Не розумію, чому такий щенячий захват від того, що робиться в Рашке? Звідки таке захоплення цією шарпаниною, що там відбувається?
         Чому всі радіють? 
         Що це за підбадьорюючи слогани - "Молодці, росіяни!", "Ми з вами!".....?
         Люди, ви що, з глузду з'їхали?
         Якщо ви дивитися на таргана якого розчавили, а він смикає лапами, намагається очуняти, ви ж не кричите, "давай!", "молодець!"? 
         Ви що, забули, хто є ці наші сусіди?
         Є така бактеріальна хвороба, - гангрена. Це змертвіння(некроз), якоїсь ділянки тіла. Хвороба практично невиліковна. Щоб врятувати життя людині, доводиться ампутувати вражену ділянку.
         Рашка, це гангрена на тілі Землі.
         По всій тій території, яку займає Рашка, бродять мертвяки. 
         Мертвяки не можуть робити революцій. Вони не можуть воскреснути і стати живими.Це хвороботворні бактерії. Різні там стрептококи, стафілококи. які живуть та розповсюджуються, якщо імунітет організму ослаблений. Що ми і бачимо та відчуваємо на собі.
        Імунітет Землі ослаб, і анаеробні патогенні бактерії Рашки-Мордору почали вражати Молдову(Приднестровв'я), Грузію(Абхазія та Осетія), Україна(Крим, Донбас).
        Але світ нарешті прокинувся і побачив цю страшну хворобу, яка вже почала загрожувати Європі та всьому світу. І почав відновлювати імунітет.
        В зв'язку з цим у мертвяків Рашкі різко скоротився доступ до живих клітин Землі, якими вони харчуються, і вони почали пожирати один одного.
        Ось так треба сприймати те, що там зараз відбувається. Невже ви думаєте, що якщо одні мертвяки зжеруть інших мертвяків, то гангрена припиниться?
        Ні, не припиниться!
        Я за те, щоб каста мертвяків "Влада" зжерла касту мертвяків "Опозиція", а потім всіх 140 млн нижчої касти, а після цього сама загнулася від ампутації, яку здійснить з цією частиною свого тіла, Земля.
        А ви - "ура!", "давайте!", "молодці!". Яке ура, яке давайте? 
        Негайна ампутація!
        Якщо ми хочемо вижити.....
7

Коментарі

127.03.17, 18:03

Вся історія тому підтвердження!

    227.03.17, 18:30

      327.03.17, 18:42

      Побитые придут к власти и все повторится! Мы русские, а Вы хАхлы недАделанные! Так было, так есть и так будет. Россиянам нельзя доверять. Российской орде свойственно совершать набеги, грабить, проедать награбленноек и снова идти в набег.

        427.03.17, 18:56

          527.03.17, 18:59Відповідь на 1 від Кривовус

          Краще всых сказав Корчинський https://www.youtube.com/watch?v=9Bpw5qcVu6s&feature=share

            627.03.17, 19:17

              727.03.17, 20:07

              Згодна на всі сто