Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

"Красти - не красти"



           Вся політика в нашій країні крутиться навколо ідеологеми - "красти- не красти". 
           "Красти", це Система. Яка була збудована Кучмою і досі знаходиться в активному процесі. Сюди входять звичайні крадіжки, сюди входить корупція, відкати, схеми. 
           Наслідки, це злидні, це етноцид, це знищення економіки, знищення держави, руській мір, масова ватность. Що ми зараз маємо та спостерігаємо.
           "Не красти", це одна людина, Юлія Тимошенко. Це риночна економіка, це адекватні податки, це соціальний захист, це сучасна медицина, це освіта на вищому рівні, це контрактна армія, озброєнна за передовими технологіями, це аграрний сектор, якій дає високоякісний продукт і не перебуває на задвірках економіки країни.
           Наслідки, це цивілізація, це права людини, це гідне життя всіх українців, це могутня армія, це "золотий мільярд". Чого ми ще не бачили, але вже два рази від всього цього відмовлялися.
           Тимошенко, це смерть Системи. 
           Система тільки її розглядає в якості своєї загрози.
           Ніякі доморощені маладие ліца, ніякі залетниє саакашвілі, абромавічуси, сукварелідзе, я вже не кажу про таких мутних персонажів, як маши та саши, не стоять і поряд з Тимошенко. Вся ця гнила короста або вже повідпадала або в найближчий час відпаде від України.
          Вся зброя, що є у Системи, вся вона спрямована проти Тимошенко. Репресії, тюрма, підконтрольні ЗМІ, армія Мінстеця, все це використовується щоб оббріхати, дискредитувати, політично знищити Тимошенко.
          Тому, українки та українці, хочете гідного життя, ставайте поруч з Юлею Тимошенко. Підтримайте її. І хоч це вольова та незламна людина, але сама, без нас, навіть і вона не впорається з Системою.
4

Коментарі

124.11.15, 19:52

    224.11.15, 21:37

    "Масова ватность" -- я теж застосовую це слово і мені зробили зауваження, що я обзиваю... Я відповів, що воно не належить до обзивання -- це констатація стану менталітету. І що цікаво, що люди з таким станом не цікавляться дійсними патріотами, які страждають за Україну, а обирають "на свою голову" російську агентуру, яка їх потім доводить до злиднів і знищує у котлах.

      324.11.15, 21:46

      масова, факт!
      але вона ще й різнобарвна, як вишиванка але залишається все одно ватою в шароварах.

        425.11.15, 18:48

        та вже позабивали вівцям мізки настільки, що від блеклої маси тільки й чуєш "юлькаварофка". А самостійно думати, як я переконалася, можуть добре якщо 30 відсотків населення