Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Дрібниці і пірацетам



          Дрібниці....

          А чи знаєте ви, що коли Юлія Тимошенко була Прем'єр-міністром, то вона постійно та регулярно виходила на прес-конференції, пояснювала позицію уряду та відповідала на всі запитання. На ці прес-конференції допускалися всі, хто мав бажання. Наприклад, бородата девочка Серя Лещенко звідти не вилазила, і постійно мудозвонила своїми гнилими запитаннями.
          Наступний Прем'єр, пан Азіров не давав прес-конференцій. Єдине, що він робив, так це влаштовував гумористичні шоу з капустою та решта, конкуруючи з 95 кварталом.
          Яценюк і цього не робить, перейшовши на епістолярний жанр у вигляді десятихвилинок щастя на ТВ.

          А чи знаєте ви, що під час урядування Юлії Тимошенко валюта продавалася в необмеженій кількості в усіх обмінних пунктах і без будь-якої комісії.
          Як тільки її відправили у відставку, з приходом Овоща до влади, то одразу почали продавати валюту тільки за паспортами. Ще намагалися ввести комісію на продаж 1%, але тоді вся громадськість та експертне середовище обурилося, і комісію не ввели. 
Порошенко з Яценюком не тільки не повернули порядок купівлі-продажу валюти, який існував при Тимошенко, вони залишили покупку за паспортами додавши ще й комісію на продаж у вигляді 2%. Громадськість та експертне середовище на цей раз засунули язики в задницю і мовчали.
          На додачу, при всьому цьому беспределі, валюту зараз не можна купити взагалі. З причини відсутності в продажу. Тільки у мінял.


          А чи знаєте ви, що ділянка між Красноградом та Новомосковськом, відома, як траса Москва-Сімферопіль, і яка була побудована ще під час совка з використанням бетонних плит, нагадувала стиральну дошку, і це не беручи до уваги постійне збільшення колдоебин.
          Під час врядування Тимошенко, ця ділянка була відремонтована, і я зараз їжджу по ній зі швидкістю 170 км\год. І це при тому. що мене ще й обганяють інші авто.
          Коли прийшов Овощ, і пішла Тимошенко, дорога ще трималася у справному стані. За рахунок закладеної довговічності. Хоча поточні ремонти не проводилися.
          Ці ремонти не проводяться і зараз, при "Весьвсльозахтасоплях". Але траса не вічна. Вже з'являються ознаки її руйнації. Ніхто нічого не робить.

          А чи знаєте ви, що до приходу Юлії Тимошенко, залізнична колія, по якій я їжджу на дачу, знаходилася в аварійному стані. Лопалися рейки, були сходження, ремонт не проводився, наша ділянка, в бік Кременчука та Одеси, не була електрифікована, зупинка нагадувала місце вибуху і старі люди, щоб залізти в дизель-потяг, підставляли відра або якісь інший реманент чи брівна.
          Коли Юлія Тимошенко стала Прем'єр-міністром, була повністю замінена залізнична колія в один бік, засипана нова подушка з щебеню, використані нові, сучасні засоби кріплення рейок до шпал. Була повністю електрифікована наша ділянка та запущені електрички. Була відремонтована зупинка, викладена тротуарна плитка, встановлена залізна огорожа.
          З приходом Овоща до влади всі ремонти припинилися. Натомість, будинок, що поряд з залізничним вокзалом, в якому раніше були приміські каси і який стояв покинутий, різко взялися ремонтувати, поставили там турнікети, щоб ловити пенсіонерів-зайців та обнесли всю територію вокзалу парканом. Ходили чутки, що все це збирається приватизувати Саша-стоматолог. Не встиг.
          З "президентом від Майдану" Порошенком нічого не змінилося. Ніяких ремонтів, продовжують ловити пенсіонерів...да, деякі зміни є, тепер, коли на вулиці темніє і приходить ніч, то ніч настає і у приміщення вокзалу. Горять дві-три лампочки по 40Вт, і коли туди заходиш, складається враження, що ти знаходишся в склепі.

········································
········································

          А чи знаєте ви, що для повернення та покращення пам'яті слід приймати пірацетам?
          І тоді, вся ця безліч дрібниць складеться у вашій свідомості в досконалий пазл, який не дозволить вам більше ніколи повторювати ту дурню, яку ви робите під час голосування на виборах.

З великим привітом, Петро Чайка.

6

Коментарі

113.11.15, 17:59

І це - лише малий відсоток того, що було зроблено

    213.11.15, 18:29Відповідь на 1 від ab absurdo

    І це - лише малий відсоток того, що було зробленоСаме так. І Бурштинська ГЕС і ще безліч нагадувань. Я просто поставив там крапки, щоб не втомлювати читача...

      313.11.15, 18:30

      ***для повернення та покращення пам'яті слід приймати пірацетам?***
      НЕ допоможе...
      Ученые пришли к выводу: «Пирацетам не обладает доказанным терапевтическим эффектом по улучшению когнитивных функций, но обладает нежелательными побочными эффектами».
      http://liferiver.ru/news/populjarnye_lekarstva_prinosjashhie_vred/2010-11-17-60
      Читай "Ноотропил"
      ===
      ***не дозволить більше ніколи повторювати ту дурню, яку ви робите під час голосування на виборах***
      На виборах використовується ТЕХНОЛОГІЯ ОБМАНУ, і якщо ти НЕ відчуваєш, що тебе ДУРЯТЬ - значить працюють ПРОФЕССІОНАЛИ!
      http://blog.i.ua/user/295100/1710905/ = Чому РОЗУМНІ люди гАлАсЮють як ІДІЁТИ?! Про НАТОВП!
      http://blog.i.ua/user/295100/1710898/ = Про Інфо-Зброю Шоколадного Резидента Кремля.

        418.11.15, 02:03

        Я взяв тайм-аут на критику теперішних очільників.
        Не подобаються частково, хоч я їх і вибрав, бо іншиі не проходили логічно.
        Але мої слова, не прийміть за "понти", мають реальну силу справджуватись.....
        Наприклад, подумав, що у запальничці "Крікет" (Голандія) Газ закінчиться.
        Так і сталося.
        Я іноді, навіть, боюся своїх думок.
        Але... ми сваримо порохів, кроликів...
        І тут "прібивают асвабадітєлі" з Москвобаду.
        А воно мені треба?
        З сокорою орків відловлювати?
        У мене сокира, а у них новітня зброя.
        Я з тітушками бився.
        Вистачить.
        Морда зі шрамами.
        Ребре зломані, зажили.
        Так у тих палки були.
        А у орків із багна - зброя.
        Так що потерпалю.
        Вибачте за довгий, може нелогічний текст.
        Але написав, що думаю.
        Слава Україні!

        .

          521.11.15, 00:16

          Нехай живе свята непорочна Юля!