А далі були сльози ...

      Нещасний  випадок з дівчинкою в оздоровчому закладі як чиряк, що прорвав та вилив  на зовні гнилість всієї державної системи. Питань багато, відповідей поки не має. 
 
       Піду  за хронікою  висвітлення події в масмедія.

     1. Директор наживався на дітях, розміщав зайвих  в старому  корпусі, а на території збудував  ліві котеджі, для додаткового заробітку. Ці котеджі,  найімовірніше, належати  якомусь міністерському божку. Лівих "слабих" годували в тій же  столові, що і дітей, найімовірніше  списуючи  на це  державні гроші...
   На  думку  прийшов  уривок з  "Дванадцять стільців"

"  — Новая партия старушек? — спросил Остап.

— Это сироты, — ответил Альхен, выжимая плечом инспектора из кухни и исподволь грозя сиротам кулаком.

— Дети Поволжья? Альхен замялся.

— Тяжелое наследье царского режима? Альхен развел руками: мол, ничего не поделаешь, раз такое наследие."

      Зрозуміло, директор типовий український (радянський) начальник -завгосп подібного закладу, махровий жлоб і голубий злодій,  якого може  інколи  мучить совість, але ж дома  свої діти і вони хочуть жити красиво, а зарплата мала. 
 
    2. Міністерство  в  особі  конкретних посадовців наживається  на дітях і державі, покриває весь цей  "беспредел", списує гроші на ремонти і харчування, та  ділиться  наваром. За  десятиліття цих посадовців назбиралося, певно, кілька десятків і всі  вони це робили дбаючи за добробут власних дітей. 

     3. В  цьому харчовому ланцюжку потрібно згадати і про всюдисущого прораба та всіх  інших дотичних до кошторису, які теж  наживаються  на липових ремонтах подібних  закладів . Вони також дбають про  добробут своїх чад. 

    4. На рівні  району соціальна  служба,  відділ  освіти роками  в корупційний спосіб поширюють путівки для  дітей, та ще  й звітують за  виконання і перевиконання дитячих програм з оздоровлення. Це теж добрий  десяток  людей з конкретними прізвищами  які  це роблять дбаючи про добробут  свої дітей.  
 
     5. На рівні  місцевих  медичних  установ лікарі   в корупційний спосіб виписують здоровим діткам  довідки про те, що  вони хворі на туберкульоз, аби ті  могли отримати путівку в санаторій. Лікарі  це роблять дбаючи про добробут  своїх дітей.
 
      6. І насамкінець . Батьки в  корупційний спосіб (на  мій  погляд аморальний), відправляли  своїх  здорових чад на  лікарняне ліжко до  тубдиспансеру, щоб отримати необхідну  довідку і влаштувати  дитину в санаторій замість хворої на  туберкульоз дитини, яка там справді мала б лежати. Всі ці батьки теж дбали про добробут  своїх  дітей.
      
      Чиї докори  сумління за те що сталося мають  бути вагомішими?
      Де ж корінь зла в нашому  суспільстві ЗВЕРХУ ЧИ  ЗНИЗУ?
     Аморальна  влада робить  аморальними людей, чи  навпаки?

     
      



21%, 6 голосів

4%, 1 голос

64%, 18 голосів

11%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Фашизму-ні ? Збулося


Не думала що напишу  майже  пророчу  замітку .Не  пройшло і року- збулося. Маємо  свого фюрера з безмежним  правом  розчавлювати  всіх  кого  забажає. Залишиилося  іще , правда,  право  дихати і не  платити  за  це.
Хочу  подякувати всім  тим громадянам завдяки  яким в  державі  збудована  старшна  урківсько-фашиська  вертикаль. Думаю дуже  скоро  її на  собі  відчують не  лише  "майдануті" а  і всі ті  хто  дружно  крокує айн- цвай..
Із завтрашнього дня ( 17.01.2014 ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
- 2 роки арешту з конфіскацієй авто за рух більше 5-ти авто !!!!!
- 2 роки арешту за інформацію про суддів та їх родичів !!!!!
- 6 місяців арешту за інформацію про правоохоронців та їх родичів !!!!!

- 10 діб арешту за зібрання людей біля будинку !!!!!
- 15 діб арешту за носіння пов’язки, шарфа, каски чи великої шапки !!!!!
- 15 діб арешту за встановлення будь яких конструкції !!!!!
- 10 діб арешту за надання приміщень, транспортних та технічних засобів !!!!!
- мобільний зв’язок тільки по договору !!!!!


Прийнято 16.01.2014 у Верховній Раді - з голосу !!!, руками !!!, без спікера !!! та підрахунку голосів

 Arbeit macht frei

Джерело  натхнення  для  КАЛісніченків- Алейніків

 І ще  одне  ВАЖЛИВО. Якщо  серед  вас  є ті кому  мило і любо  водити  хороводи з владою ЄДИНОУРКІВ прошу  вийти з  моїх  друзів і  поставити  мене в  ігнор, щоб я  не  портила  вам  загальну  картину  ЄДІНОСІСІЯ. Наперед  вдячна, 
____________________________________________________________________
Внизу стаття  без  змін 


Залишатися самим  собою  коли  при  владі  фашисти - тяжко, до  цього  не достатньо  бути людиною здатною приймати  самостійні  рішення але і бути  людиною з  почуттям  гідності.

Найсвіжіші новини  рясніють подібними  заголовками

На антифашистський мітинг у Житомирі зобов'язали прийти студентів
http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/15/6989927/
В Ужгороді перевірять, чи держслужбовці мітингували проти фашизму
На «антифашистський мітинг» У Луцьку звезли працівників бюджетної сфери з усієї області
Партія регіонів організувала мітинг проти фашистів. В Ужгороді біля одного з готелів примусово зібрали військовослужбовців, вчителів та медиків під час обідньої перерви.
На мітинг "антифашистів" у Сумах зігнали школярів і бюджетників
Разом  з  покращенням в  Україну  повернулися "фашисти" і  весь  народ  в  одному  пориві  взявся до  боротьби з  цим  явищем.....

Маленький  екскурс в  історію... Що  робили  фашисти, щоб  нагнути  негідних? Вони добровільно-примусову  зганяли дорослих і дітей  під  брехливими  приводами  на  площі і  вокзали..
І  люди  йшли. 




А  потім  було  це

 Потім  було і це.  

Київ .Бабин  Яр 

 А  ще  перед  тим українці  добровільно -примусово  вступали в  колгоспи
А  потім  було  це



Подібний фоторяд  із чергування подій, де  люди добровільно- примусово  велися  на  заклики  негідників можна  продовжувати і  продовжувати? Треба  аналізувати,  треба  порухати  звивинами.... Але нема  часу .
 Всі  на  мітинг проти  фашистів!!!!!!

ШУКАЄТЕ  ФАШИСТІВ?  ВИ  УЖЕ  ЇХ ЗНАЙШЛИ?  ВОНИ ВЖЕ  ТУТ  І ЗНОВУ  ПОЧИНАЮТЬ З  ВАМИ СВОЮ СМЕРТЕЛЬНУ  ГРУ,,,,  У  ВОРОГІВ  НАРОДУ...
А  ось і  вони  АНТИФАШИСТИ. http://columbus2.livejournal.com/1604316.html

"Добро"  знову  перемогло  "ЗЛО", а  потім  довго  товкло  його  ногоюпо  ребрах і нирках, кастетом  по  голові і зубах.
Кроком  руш... Айн -  цвайн Айн -  цвайн  Айн -  цвайн....
Ну  і наостаток,  з  бидлом  по  бидлячомуhttp://www.pravda.com.ua/news/2013/05/19/6990190/
Учасники антифашистського мітингу, який у суботу проходив у Києві, більше 5 годин чекали обіцяні "регіоналами" гроші, а потім перекрили трасу Київ-Житомир.

Про "український рахунок" у Другій світовій

  • 08.05.13, 20:52
Друга світова – особистий рахунок (ПЕРЕПОСТ  з  Закарпаття  онлайн) 
Раджу  прочитати http://zakarpattya.net.ua/Blogs/109922-Druha-svitova-%E2%80%93-osobystyi-rakhunok

Років з 10 тому українські кінодокументалісти під орудою режисера Сергія Буковського створили чудовий фільм «Війна – український рахунок», який не лише розвінчав вживану й по нині радянську міфологію про Велику Вітчизняну, а й змусив сучасника сприймати її через долі мільйонів і мільйонів знищених і постраждалих людей, що пройшли через земне пекло воєнного лихоліття. Бо, напевно, кожна українська родина має свій особистий рахунок у цій війні. У тім числі й моя.
Друга світова – особистий рахунок

Після окупації Карпатської України угорськими військами у березні 1939 року тисячі моїх земляків, рятуючись від тюрем, нужди, мадяризації, примусової мобілізації спочатку на передвоєнні роботи, а потім і на фронт, шукали прихистку у «руських». Батьків брат Михайло Ільницький (1917 р.н.), уникаючи призову до угорської армії, наприкінці 1940 року втік до Радянського Союзу, що після 17 вересня 1939 року вже був поруч, за Бескидом, за півгодини ходьби від рідної хати у Розтоці. Угорської мобілізації дядько уник, але не уник загибелі у сталінському концтаборі на Печорі, куди його запроторили «руські браття» за нелегальний перехід кордону СРСР.

Каторжний труд на лісоповалах та в копальнях, масові епідемії, харчування впроголодь, знущання табірної адміністрації та кримінальних злочинців ув'язнені витримували здебільшого рік-два. Мій стрико протримався півтора – у 1941-му його не стало. Правду про його сумну долю родина довідалася аж у 1990 році, коли за горбачовської перебудови розпочався процес реабілітації жертв політичних репресій. Тоді родичам разом з рішенням Закарпатського обласного суду про реабілітацію дядька повернули і його особисті речі, котрі мав при собі під час арешту: документи, видані чеською та угорською владою, фотографії і саморобний записничок з текстами українських, словацьких, угорських народних пісень та ...Інтернаціоналу Ежена Потьє.

Того ж фатального 1941-го мій батько Іван Ільницький (1916 р.н.) та два вуйки Павло Беца (1914 р.н.) та Михайло Вощепинець (1910 р.н.) були мобілізовані до угорської Королівської армії. Регент Міклош Горті заборгував фюреру за його згоду на окупацію Карпатської України, то ж форсовано набирав рекрутів для військових частин, що у якості союзників Вермахту відправлялися з берегів Дунаю через Карпатські перевали на Східний фронт. Батькові, можна сказати, поталанило, – він потрапив в артилерійську частину Першої угорської армії, котра до літа 1944-го була розквартирована на Прикарпатті неподалік Надвірної та Делятина. Оскільки він, як і більшість вояків з числа українського населення Закарпаття, не розумів мови своїх мадярських командирів, його призначили їздовим до коней, що тягали гармату. На передову полк перекинули уже в березні 1945-го неподалік Балатона. У тих заключних боях Другої світової батько й отримав поранення від кулі солдата третього Українського фронту. А поки лікувався у госпіталі Сомбатгея, що під австрійським кордоном, війна скінчилася. Провівши більше трьох років на фронті, він впродовж усього подальшого життя не міг, не мав права називатися фронтовиком, бо носив на війні однострій і пагони «не тієї» армії.
Ось майже і все, що мені вдалося ще у юності довідатися про фронтові дороги свого батька. Поки мені було цікаво слухати оповіді про війну, він не мав особливого бажання розповідати їх, коли ж він став схильним вдаватися у спогади, часу слухати їх не стало у мене...

До моїх вуйків доля не була настільки милостивою, і вир війни покрутив ними сповна. Їм випала нещаслива нагода потрапити до лав Другої угорської армії, яку спровадили у степи біля Тихого Дону і кинули у людську м’ясорубку під Сталінградом. Там армія втратила убитими, пораненими й полоненими майже 150 тисяч вояків - 85% особового складу. Мої вуйки потрапили до числа полонених, оскільки класти голови за одну чужу країну на просторах іншої чужої країни не мали ні найменшого бажання. При першій же нагоді, разом з однополчанами, мобілізованими із закарпатських теренів, вони здалися у радянський полон. Яке пекло чекає їх там – не могли уявити навіть у страшному сні.

Спочатку була кількаденна піша хода у лютий мороз крізь прокльони і плювки в обличчя місцевого населення до збірного пункту полонених у Старому Осколі, потім – нелюдські катування голодом і холодом у таборах військовополонених. Михайло Вощепинець розповідав мені, що, провівши кілька місяців у радянському полоні, він у свої 33 роки важив не більше 30 (!) кілограмів. Поруч з ним щодня від хвороб та виснаження вмирало по кількасот полонених італійців, хорватів, угорців, українців. Він вижив лише тому, що, трохи розуміючи російську, зголосився до похоронної команди, яку підгодовували, аби гробарі мали сили рити мерзлу землю Придоння...

Порятунком від суцільного вимирання ув’язнених у таборах закарпатців стала нагода записатися до «Чеської Легії» – закордонного військового формування Чехословаччини, котре почало свою історію у лютому 1942 року зі створення окремого батальйону у місті Бузулук Оренбурзької області. Звідси, після нетривалого вишколу та «відгодівлі», їх кинули у бої з елітними німецькими частинами під Харковом (с. Соколове), за Київ, Білу Церкву та Корсунь-Шевченківський.

Уцілілі у цих жорстоких баталіях «легіонери» прагнули визволяти від загарбників рідний край, принести свободу у родинний дім батькам, дружинам, дітям, братам і сестрам. Та Сталін не бажав, аби звитяжні і досвідчені фронтовики з іноземним громадянством корегували його наміри щодо майбутнього Закарпаття і кинув їх на лобовий штурм Дуклянського перевалу, котрий за 80 діб забрав життя 150 тисяч бійців Червоної армії та кількох тисяч закарпатців. Кому поталанило вижити у цьому пеклі, згодом знайшов смерть у кровопролитних боях за визволення міст і сіл північної Чехії, як уродженці Тячівщини, Герої СРСР та ЧСР командир танкового батальйону, член ОУН Степан Вайда (в одній частині з ним воював мій родич М.Вощепинець) та живцем розіп’ятий на паркані усього за три тижні до Перемоги розвідник Іван Кубинець.

Прошиті кулями, зрешечені осколками, оглушені контузіями, однак, безмежно щасливі, що живі, верталися творці перемоги додому. Поки вони спільно зі своїми бойовими побратимами вичищали Європу від фашизму, вдома у них наводила свої репресивні порядки нова держава – та, що з їхньою допомогою здобула перемогу у війні.

Голгофою Другої світової пройшли у різних арміях по обидва боки фронту десятки тисяч моїх земляків-закарпатців. Малій дещиці пощастило не полягти у братські могили в чужих землях, або ж вийти на волю з радянських та фашистських концтаборів. Нині поміж нас істинних фронтовиків уже одиниці, бо цілі їхні полки й дивізії давно умиротворилися на небесах. У ці травневі дні згадаймо і помолімося за них. За тих, хто загинув у борні, помер опісля від ран, чи жив роками, тамуючи біль, завданий війною. Згадаймо без фальші, показухи та рафінованого вшанування. Тоді, може, й кожен наш особистий рахунок тієї війни буде хоча б частково оплачений.



ДЯКА  АВТОРУ.  
В ОСТАНІЙ  ЧАС  ФАЛЬШУ  І  РАФІНОВАНОЇ  БРЕХНІ  В  ІСТОРІЇ  ЦЬОГО  ТРАГІЧНОГО  МОМЕНТУ  СТАЄ  ВСЕ  БІЛЬШЕ 


ПРО ВІЧНЕ...

  • 18.04.13, 20:58

         Одні говорять, що ми, українці, часто нарікаємо на все, звинувачуємо у всіх наших бідах когось і скеровуємо увесь Божий гнів на голови цих винуватців. Перераховувати винуватих не буду. Цей список всім  відомий, він „святая святих„ кожного українця. На запит про ворогів українського народу Google дає 508 000 лінків!!!

         Інші ж кажуть, що ми, українці, страждаємо на національний мазохізм і беремо на себе провину за всіх і  за все, жертвуємося за міфічні ідеї. На запит про український мазохізм Google дає лише близько 40 000 лінків, це трохи менше ніж про ворогів, але таки дражливо. От хоча б такий погляд Ю.Вииничука: Малоросійський мазохізм„ http://together.lviv.ua/index.php?id=706

      На  мою думку, то ми швидше схильні до національного пофігізму, що виявляється у невмінні і небажанні  змінюватися, в обмеженості свого світу межами свого двору, за парканом якого знаходиться світлий, але чомусь несправедливий до нас світ, який геть начисто згіршує українця. Тому українець ностальгує за "світлим  минулим", ідеалізує чесноти предків, а теперішній молоді дорікає. А як насправді було?  Найкраще  звернутися  до  історичних  документів.   Якось ненароком  натрапила  на  один  лист,  який, власне, і  наштовхнув  мене  на  ці роздуми.

       Отже, уривок із „Слова Єпископа Йосафата до всечесного Духовенства і Вірних Єпархії з Нагоди  Великого Посту 1944 року. (в тексті збережена стилістика і осучаснено лише декілька слів)

     " Наше спільне послання ставить нам перед очі сумний стан релігійно - морального життя: занедбування  своїх церковних обовязків, розпуста, пиятцтво, що в застрашуючий спосіб шириться в деяких селах, а вкінці навіть збещещення родин та убивання дітей в лоні матерей, це головні прогріхи нашого  народу, з котрих випливають, як нерозлучне їх товариство, усі інші блуди, що як зловіща мара пригнічують його  душу....

       Закон справедливості Божої домагається щоб кожний гріх був покараний, якщо він неспокутуваний. Це  зобовязуючий закон для кожного чоловіка не менше як для кожного народу. А це закон незворушний, невмольний, що в ньому вийнятків немає.Він зобовязує і нас, українців.

        За неспокутувані провини минулих століть, покутуємо тепер. Села опустотілі. Уся батьківщина  зруйнована....Що ж отже казати про нас, що глядимо на цю жахливу руїну власними очима, і замість бачити  справедливу Божу руку і загніване Боже лице, та схаменувшись завернути до покути за себе і за других, що  за свої гріхи покутувати не хочуть, многі фабрикують самогонку, зачиняють очі на зіпсуття між своєю молоддю і стають нечутливі навіть на трупну вонь власної своєї крові в лонах українських матерей! Горе всім, що в часі  всенародних нещасть так байдуже живуть! Так живуть, якби добровільно самі хотіли скотитися в пропасть, із якої немає рятунку!........"

Для довідки

Йосафат Коциловський, ЧСВВ, єпископ Перемишльсько-Самбірської єпархії з вересня 1917 року. Очолював єпархію до встановлення комуністичної влади. 21 вересня 1945 р. був вперше ув'язнений польською владою і переданий радянським силам. 25 - 26 червня 1946 єпископ Коциловський і всі заарештовані у перемишльській єпархії священики були вивезені до УРСР та переданий до рук НКВС у Львові. Зі Львова переведений до Києва, де від нього вимагали перехід у православ'я в обмін на збереження життя і сану. Однак Йосафат відхилив цю пропозицію. Помер 17 листопада 1947 р. у київській в'язниці. 

 Що ж змінилося в житті українця за сімдесять років від тоді?  До старих гріхів ми уже звикли, як до рідних. В українців "нові біди", гріхи українця вийшли на новий рівень.Українець продає і купує все і всіх: свій голос на  виборах, участь на мітингах, посади, екзаменеційні оцінки, рішення місцевих громад і суддів, висновки  лікарів, наукові звання і будує .....  Будує  щось.... Ось  уривок  з послання   БЛАЖЕННІИШОГО Святослава ШЕВЧУКА  http://www.ugcc.org.ua/302.0.html "У цей святий час Великого посту кожна віруюча людина складає іспит сумління, критичним оком зазираючи у найглибші закамарки своєї душі. Видобути звідти якийсь гріх, до якого вже призвичаївся і який уже не сприймаєш як гріх, – це важливе завдання кожного, хто хотів би серйозно поставитися до цього важливого часу великопісної духовної віднови. Часто гріховна провина, почавшись у серці людини, заражає інших і розростається в народі великим суспільним лихом. Саме до таких народних нещасть ми й відносимо хабарництво (корупцію). Ми чули про різні заходи щодо поборювання корупції, які пропонує наша влада. Нема сумніву, що нашим моральним і громадянським обов'язком є підтримати їх. Проте, ми хочемо також застановитися на тим, що ми, переконані християни та люди доброї волі, можемо зробити, щоб викорінювати те лихо. Бо справді, воно глибоко закоренилося в нашій системі, а що гірше – у наших серцях. І хоч усі нарікають та засуджують корупцію, але без неї, на жаль, не можна уявити собі нашого життя". 

     Знову єпископ як і 70 років тому, просить українців почати з себе: "Не спихай відповідальності на когось іншого, а почни від себе".  Але українцю ніколи, він будує свій світ в межах свого двору, проклинає ворогів і з завзяттям мазохіста творить те, про що сказав Єпископ Йосафат - "Так живуть, якби добровільно самі хотіли скотитися в пропасть, із якої немає рятунку!........"








33%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сьогодні всесвітній день води (ДОПОВНЕНО)




Самая грязная река в мире (10 фото)
Самая грязная река в мире (10 фото)
Це рікаРека Цітарумна острове Ява в Индонезии.http://ziza.qip.ru/2011/07/20/samaja_grjaznaja_reka_v_mire_10_foto.html
А  це Карпати, Тиса  весною
        Чи  мають  взяти  нас  в Європу? Тиса  впадає в  Дунай з  усім, що  в ній  пливе..Це  не  тільки різноманітне  сміття, а також неочищені  каналізаційні   стоки з  декількох  районів Закарпаття. Така  ситуація  не  тільки  в  Закарпатті  і не  тільки  на Тисі.  Що  з нами стало, люди?  Ми справді  патріоти, доброчесні Християни?  А  може  просто безглузді споживачі,  покоління божевільних, що  замість  чистої  землі,  чистої  води,  яку  передали  нам  в спадок предки,  залишимо  своїм  дітям  тільки  ріки  отруєної  води та гори  непотребу?  
         Спробуйте  зробити  невеликий  експеримент з хатнім  сміттям і розділіть  окремо  упаковку  від відходів  продуктів.  Більшість із  вас  виявить , що, не дивлячись  на скромний  споживацький  кошик,  різноманітної  упаковки  назбирується  набагато більше  ніж інших  відходів . Я  для  себе  певні  висновки  уже  зробила і пробую  утилізувати  частину  цього  на  селі... Чи може  кожен  з  Вас  почати  з  себе  і  спробувати  створювати менше  мотлоху? Думаю зможе,  якщо відчує  і  свою  відповідальність  за  наслідки  свого  перебування  на  планеті.  
     Отож  пам"ятаючи,  що  прісної  води  на  планеті  тільки 2,7 %,  а  придатної  для  пиття  і того  менше, робімо те, що можемо  зробити хоча б ми,  кожен  з нас, щоб  очам  не  було  соромно  за  руки. Може  я  перебільшую? Отож  чекаю  на  вашу  думку.

5%, 1 голос

0%, 0 голосів

5%, 1 голос

85%, 17 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Щасливої коляди

Дорогі  друзі  вітаю  всіх в  передріздвяному  часі .  Бажаю  кожному з  вас, щоб  свято  Різдва,  торжество  коляди  не  затьмарили  ні клопоти ані переживання  та хвороби, жодні образи  або  сварки. Нехай народжений Ісус  дасть  Вам  те,  що  просите і  принесе  злагоду  в родину. Нехай  кожному  з  вас  пробачать і кожен  з  вас  нехай  пробачить  мені, якщо  образила. Щасливого  РІЗДВА,  ситої  куті!
 

А замість подарунку пропоную  преглянути   анімаційний  фільм про  Різдвяну  історію  талановито переосмислену  Михайлом  Алдашевим.  http://www.youtube.com/watch?v=ve17TRfZ5ns

Люди мерзнуть . Просьба про допомогу

ДОКЕРУВАЛИСЯ  ЗЛОДІЇ. СЛІВ  НЕМА.  ВИЯВЛЯЄТЬСЯ  ЗИМА  ЦЕ  СТИХІЯ.
Люди  просять  про  допомогу.  Прошу,  хто  там  поблизу, відзивайтеся.  Перепост  вітається


Звертаємося до мешканців західних областей України з проханням допомогти водіям та пасажирам автомобілів, які зараз курсують вашими регіонами. По можливості зап
росіть їх до своїх помешкань, дайте гарячого чаю та нагодуйте.
До користувачів Інтернету - ПЕРЕПОСТ ВІТАЄТЬСЯ. Давайте максимально донесемо наш заклик до мешканців західних регіонів! (фото mukachevo.net).
Ребята, несмотря на то, что в новостях - все клево, по жизни - как обычно. Может кто-то что-то сможет. Настоящее. Действенное. Фактическое. Просто термос с чаем на дорогу вынести, хотя бы.
Вести оттуда:
Так на трассах с запада на Киев все дороги закрыты и те, кто на этих дорогах застрял, мерзнут на хуй!!! И никому до этого нет дела! Эмоции, простите. Перепости, плиз, этот скрим души:(

Ребята, несмотря на то, что в новостях - все клево, по жизни - как обычно. Может кто-то что-то сможет. Настоящее. Действенное. Фактическое. Просто термос с чаем на дорогу вынести, хотя бы.
Вести оттуда:
Так на трассах с запада на Киев все дороги закрыты и те, кто на этих дорогах застрял, мерзнут на хуй!!! И никому до этого нет дела! Эмоции, простите. Перепости, плиз, этот скрим души:(
 — зСергей Каменев.

"Кремль – ідеальний палац тирана" Маркіз де Кюстін

ВРОДІ  НЕ ПРО ВИБОРИ , але  все рівно до теми вибору.....
ВІТЕР  І  ДОСІ  ДУЄ  ЗВІДТИ, ЗВІДТИ У  НАС  І  ПОГОДА .
 Іще  раз на  тему коріння  багатьох наших проблем та витоків мислення  наших  "Царьків" та їх жополизів. 
ІЗ  книги "Правда про Росію" маркіза де Кюстіна

ТРОХИ  КОПІПАСТУ 

(Цитуємо за московським виданням Астольфа де Кюстіна «Россия в 1939 году»).

«На русской границе со всяким чужестранцем обходяться как с обвиняемым».

 «В России дозволены лиш те развлечения, что начисто лишены смысла».

«В России разговор равен заговору, мысль равна бунту».

«Увы! Мысль здесь не только преступление, но и несчастье».

«У русских есть название для всех вещей, но нет самих вещей».

«Русские еще не могут считаться людьми цивилизоваными. Это татары в военном строю – и не более. Их цивилизация – одна видимость».

«В Париже люди развлекаются, браня все кругом; в Петербурге скучают, все кругом расхваливая».

«Крестьянин, живущий возле Парижа, куда свободней, нежели помещик в России».

«Император – единственный человек в России, с кем можна говорить, не опасаясь донощиков».

«Россия – ужасающее соединение европейского ума и науки с духом Азии».

«Русский город – это военный лагерь».

«Империя эта при всей своей необьятности – не что иное, как тюрма, ключ от которой в руках императора».

«Русский человек думает и живет, как солдат. Как содат-завоеватель».

«Россия – нация немых. Какой-то чародей превратил 60 миллионов человек в механических кукол».

«Русского простолюдина бьют в жизни так же часто, как и привествуют».

«Представьте русской печати свободу на 24 часа, и вы узнаете такое, что в ужасе отшатнетесь. Угнетение не может существовать без всеобщего молчания».

«Продвижение каждого отдельного человека в чине зависит единственно от воли императора».

«С тех пор, как я в России, будущее Европы видится мне в черном цвете»

«Русские -- хорошие солдаты, но скверные моряки; более склонны к религии, чем к философии, в них больше послушания, нежели воли».

«Они могут на какой-то миг одолеть всех с помощью меча, но никогда с помощью мысли. А народ, котрому нечего передать другим народам, тем, кого он хочет покорить, недолго будет оставаться сильнейшим».

«Русские до сих пор верят в действенность лжи».

«Всякий русский простолюдин от природы подозрительный. Впрочем, как русский из высшего сословия. Здесь даже в дружбе есть что-то от слежки».

«Человек здесь ценен лишь по тому, в каких отношениях он состоит с властьями».

«Проникнут в эту страну трудно, но насколько трудно отсюда уехать!».

«В этой стране нечистоплотно все и все».

«Русские – светловолосые цигане».

«У жертв в России нет своих могил».

«Николай І умеет лиш карать».

«Это человек с твердой волей и непреклонным характером. Без этих качеств невозможно стать тюремщиком третьей части земного шара».

«В этой империи насилие и страх оправдывают все».

«В России деспотизм на троне, но тирания – везде».

«Кремль – идеальный дворец тирана».

«Безумие – наследственная болезнь членов русской императорськой фамилии».

«В этой стране для пущей важности надо делать вид, что спешишь».

«Все люди в России влачат жалкое существование».

«В Петербурге солгать – значит исполнить свой гражданський долг»

«Воровство укоренилось в их нраве. Мне рассказали русскую поговорку: «И Христос бы крал, кабы за руки не прибили».

«Преступлений здесь совешается так много, что правосудие не решается быть строгим к преступникам».

«Когда проживеш несколько месяцев в России, то перестаешь верить в силу закона».

«При деспотизме нет иного преступника, кроме палача».

«Здесь все шпионят, пусть даже по-любительски и безвозмездно».

«Как ни старайся, а Московия всегда останется страной более азиатской, нежели европейской».

(Олександр ГАВРОШ, Радіо «Свобода»)http://zakarpattya.net.ua/Blogs/102936-Pravda-pro-susida

Брехня як шило із мішка.

  • 11.10.12, 23:08

                   „Шо нам аставілі еті паперєднікі, што ані пастроілі ?...”  ключова  фраза  агітаційної компанії партії "всеобщего благоденствія". Заглядаємо в одну з красивих багатосторінкових агіток, яку роздають з намету ПР. На кожній яскраво проілюстрованій сторінці зображено райське життя після подолання  руїни, яку залишили „папереднікі”.

            Звертаючись до шановних співвітчизників з розвороту першої сторінки, премєр стверджує, що Партія регіонів бере на себе всю відповідальність за майбутнє  країни. (Головне щоб цю фразу ми почули коли їх будуть судити).

А от як бути з брехнею, чи і за неї ПР бере на себе всю відповідальність?

       На одній із сторінок розміщено цікаву інформацію, правдоподібність якої легкоперевірити. Під рубрикою „Україна для людей” агітка стверджує: „Побудовано іреконструйовано вокзали Харкова, Макіївки,Чернігова, Фастова, і вокзальнікомплекси Донецька, Карлівки, Краснограда, Луцька, РАХОВАСахновщини”

Не знаю, як  там справи у Сахновщині, а от реконструкцію „вокзального комплексу Рахова” спробую продемонструвати у всій красі.

Отак  виглядає  головний  вхід до вокзалу, перон,каса  ну  інші складові  комплексу.

Щоб  зрозуміти всю паскудність їхньої брехні  треба додати сюди  посилання на оцю  статтю

http://zakarpattya.net.ua/News/93628-Zakarpatski-deputaty-proty-vidminy-potiahu-Lviv-Rakhiv-  Короткий  витяг.

 «Також депутати пропонують завершити реконструкцію вокзалу у Рахові. Ще у 2008 році Державне територіально-галузеве об’єднання "Львівська залізниця", враховуючи аварійний та не придатний для обслуговування пасажирів стан, розпочала реконструкцію вокзального комплексу станції "Рахів". Передбачалося, що протягом двох років будуть виконані роботи із реконструкції будівлі вокзалу, пасажирських платформ,верхньої будови колії, зовнішнього електричного освітлення та інженерних мереж.Однак, станом на лютий 2012 року виконано лише половину із запланованого – влаштовано покрівлю будівлі, добудовано її торцеву частину, відремонтовано приміщення чергового по станції, змінено верхню будову колій. 

«В минулому році взагалі ніякі будівельно-монтажні роботи не проводилися. Каса знаходиться у пристосованому і непридатному для цих цілей приміщенні. Потенційні  пасажири не мають змоги зайти у зал для очікування і вимушені перебувати за межами вокзалу, практично на вулиці і під відкритим небом. Цілком зрозуміло, що в такій ситуації вони не користуються послугами залізниці, а використовують інші види транспорту. Це також є одним із головних факторів утворення штучної "збитковості"пасажирських перевезень. Відповідно до зазначеного переконливо просимо Вас вжити заходи щодо завершення протягом 2012 року запланованої реконструкції вокзального комплексу станції "Рахів"».

От і виходить , що те що розпочали попередники в  самий розпал руїни у 2008 році так і залишилося незавершеним, та  і взагалі  стало непотрібним  новій владі,   яка  довела цей  об'єкт  до штучної  збитковості. ТО ЧИ  МАЄМО  ВІРИТИ ВСЬОМУ  ІНШОМУ  НАПИСАНОМУ  У  РЕКЛАМНИХ ПРОСПЕКТАХ  ПРОВЛАДНОЇ ПАРТІЇ?

Грузинська мрія здійснилася????

  • 03.10.12, 20:53
"Грузинская оппозиция сделала то, что не смогла сделать российская армия"http://www.telekritika.ua/daidzhest/2012-10-02/75576.
   Даю посилання на цю статтю тому, що маю подібне бачення ситуації і не вірю в добрі наміри жодного вовка (олігарха) чесно пасти своє стадо. Причина, на мій погляд, в тому, що постсовкове суспільство не вміє і не хоче жити по новому. У нас те ж. Різниця тільки в тому, що в Грузії, завдяки декільком кривавим подіям суспільний маятник розхитується дальше і повертається стрімкіше. В Україні теж маятник. Лише амплітуда коливань менша, бо не має сил або подій здатних розхитати цей маятник сильніше, та і додаються сюди національні особливості українця. Здається цей  "стабілізець " влаштовує більшість суспільства  "лиш бы не было войны".
    Можливо стосовно Грузії  маю хибні погляди, бо не знаю  ситуації  зсередини,  але  стосовно наших  "вовків" не  маю жодних ілюзій.  Якщо не з'їдять, то зістрижуть "шерсть" із  свого стада,  якщо не з шкірою, то попри саму  шкіру.
Мені не приємно від думки, що також живу в маятниковій країні замріяних люмпенів .......