Гімн України в стилі кантрі

Бувають в житті миті коли доля дарує дуже приємні неочікувані зустрічі. Дякую попутньому вітру і автостопу, за цікавих гостей. Вчора в хаті була Європа і Азія одночасно, в прямо і в переносному розумінні. Євразія співала для українців СЛАВЕНЬ УКРАЇНИ  Один з гостей французький в'єтнамець Робін, музикант який виконує музику в стилі америриканського кантрі, інший киргизький українець журналіст і менеджер Ілля, який приїхав на Україну (як він каже додому) у звязку з подіями на Майдані, заодно, щоб вивчити українську мову.

https://www.youtube.com/watch?v=Xx9ltyTuBXg
National Athem of Ukraine (country version by  Roskin Robin & Ilya Lukash
Національний Гімн  України  (кантрі  версія  від Робіна Роскіна та Іллі  Лукаша)

Давайте разом молитися за оборонців України

  • 02.05.14, 21:06
Звертаюся в  першу  чергу  до жінок. Україна у нас одна спільна єдина. Давайте спільно молитовно підтримаємо тих, що зараз обороняють Україну від північної  напасті. Запрошую до спільної  молитви щовечора  об 23,00. Молимося  до св. Богородиці  всіх  ангелів і архангелів (Михаїла, Гавриїла , Рафаїла). Тримаймо  молитовну  лінію  оборони 

Коли політики і силовики продажні гинуть діти-герої

  • 28.04.14, 23:33
http://gazeta.ua/articles/kiev-life/_na-pohoron-vbitogo-v-slovyansku-uri-popravki-politiki-ne-prijshli/555085

На похорон вбитого в Слов'янську Юри Поправки політики не прийшли32
Фото: Тетяна Заровна

Сьогодні в селі Морозівка Київської області поховали студента КПІ Юрія Поправку, якого узяли в полон та катували сепаратисти в Слов'янську.

Тіло замученого терористами Юрка його мама пізнала по фото 25 квітня. Про те, що її син мертвий, по словах Ярослави Юріївни Поправки, вона дізналася 2 днями раніше. По телефону сина її про це повідомили самі вбивці. Після упізнання ще добу тривали переговори про можливість поховання. Посередником виступила місцева міліція, яка у Слов'янську в повному складі присягнула на вірність "Донецькій республіці".

Приїхати в Слов'янськ за тілом родичам не дозволили. Доставкою тіла займалися ті, хто, ймовірно, має причетність до злочину. Працівники Слов'янської міліції потурбувалися про труну та костюм для покійного за умови, що їм компенсують витрати.

За заявою сепаратистів з "Донецької республіки", Юра був в числі представників "Правого сектору", які обстріляли блок-пост в селі Билбасовка (під Слов'янськом) в ніч на Великдень.

Те, що Юрко мав якесь відношення до "Правого сектора", не викликає сумніву і у його рідних. Друзі не знають до якої саме патріотичної організації належав Юрко, та чи належав.

- Юрій не був мирним мітингувальником. Він зі зброєю в руках захищав нашу Вітчизну. Цей молодий хлопець без особливих спецназівських навичок не побоявся, поїхав і проголосив особісту війну окупантам. І пішов на смерть, - каже його товариш, який просить його не називати.

- У мене немає інформації про те, чи був Юрій чи ні в якій-небудь регіональній організації ПС. Міг бути, а міг і не бути. У акціях у нас я його не бачив. Як він потрапив в Слов'янськ мені не відомо. У СНУ і Патріота, незважаючи на зв'язки з нами, є своя власна лінія. Як інформаційна, так і поведінкова. Щиро тужимо за загиблим, - прокоментував для Gazeta.ua Борислав Береза, представник "Правого сектору".

Вельмишановний Арсенію Петровичу та члени Уряду!

  • 26.03.14, 00:40

3 березня 2014 р., м.Київ

Відкритий лист на адресу Прем’єр-Міністра України А.П.Яценюка та членів Кабінету Міністрів України від Асоціацій українських випускників провідних закордонних навчальних закладів та програм

Вельмишановний Арсенію Петровичу та члени Уряду!

Ми офіційно висловлюємо підтримку збереженню територіальної цілісності України, а також вітаємо призначення нового Уряду України. Ми готові працювати для формування якісно оновленого вищого державного апарату управління, включаючи залучення українських фахівців із закордонною освітою.

Ми – це понад дві тисячі випускників провідних університетів світу, які повернулися і працюють в Україні в провідних міжнародних компаніях, НУО, аналітичних центрах, фінансових установах тощо. Дипломи Гарвардського університету (США), Лондонської школи економіки (Великобританія), бізнес-школи INSEAD (Франція, Сингапур), Колумбійського університету (США), Чиказького університету (США), Університету Джорджтауну (США), університету «Коледж Європи» (Брюгге, Бельгія та Натолін, Польща), дипломи отримані в рамках програми ЄС Erasmus Mundus, випускників програми стипендій ім. Едмунда С. Маскі та багатьох інших, у поєднанні з досвідом роботи у міжнародному середовищі стануть значним внеском в успішну роботу нового Уряду України.

В цей історичний момент найгостріших зовнішніх загроз та водночас оновлення та відродження України, перед Урядом України постають значні виклики, які вимагатимуть системних кроків щодо реформування державного управління як передумови для подолання зовнішніх загроз, успішної протидії корупції та запоруки економічного процвітання України.

Ми вбачаємо за доцільне запропонувати наступні шляхи співпраці з новим Кабінетом Міністрів України:

Формування нових команд у міністерствах та відомствах;
Залучення у якості радників на постійній основі (як на платній, так і безоплатній);
Проведення регулярних консультацій та круглих столів із нагальних питань розробки галузевих політик та розвитку міністерств.

Ми звертаємося з проханням до Прем’єр-Міністра України та членів Кабінету Міністрів України у найкоротші строки визначити потреби кожного міністерства в нових кадрах.

Ми готові взяти на себе координацію конкретних пропозицій від Міністрів щодо кадрових потреб кожного міністерства. Пропозиції будуть поширені серед усіх асоціацій випускників провідних закордонних навчальних закладів в Україні. Усi резюме кандидатів, зацікавлених у посадах, будуть передані відповідним міністерствам для остаточного відбору.

Ми наголошуємо на необхідності максимальної прозорості цього процесу та будемо оприлюднювати пропозиції, отримані від міністерств, та результати відбору. Відповідно до цих показників ми будемо оцінювати ефективність нашої співпраці.

Звертаємось до журналістів та лідерів громадської думки з проханням підтримати нашу ініціативу та слідкувати за нею, надаючи платформи для її популяризації та закликаючи Уряд впроваджувати її у життя.

Як працює наша система?
1. Уряд надсилає кадровий запит на електронну пошту координатора ініціативи Даніїла Паськo, [email protected]. У запитi зазначаються: (і) вакансія та критерії для працевлаштування або залучення радників, або (iі) галузь експертизи та питання до експертів – у разі, якщо орган шукає ad hoc експертів для проектів, круглих столів тощо.
2. Лiдери клубів відправляють запит/вакансію членам клубів.
3. Через 24 години уряд отримує резюме зацiкавлених кандидатiв.
Facebook: “Western-educated professionals for the Ukrainian Government”
З повагою та готовністю до співпраці,

Даніїл Пасько, Президент Гарвардського Клубу України
Василь Мирошниченко, Голова Асоціації випускників Лондонської школи економіки
Іван Верлан, Голова Асоціації випускників бізнес-школи INSEAD
Наталья Гончар, Голова Асоціації випускників університету Columbia
Тамерлан Вахабов, Президент Клубу випускникiв Джорджтаунського Унiверситету в Українi
Олег Ахтирський, Представник Української Спiльноти Оксфордського Унiверситету
Костянтин Магалецький, Голова Асоціації випускників бізнес-шкіл Ukrainian Global MBA League, Голова Асоціації випускників бізнес-школи Чикагського Університету
Микола Гайдай, Представник випускників університету Південної Кароліни (CША)
Юлія Климко-Оверченко, Координатор Асоціації випускників Коледжу Європи в Україні
Ольга Босак, Голова Клубу “Молода демократія”
Володимир Кузка, Віце-президент Української асоціації випускників французьких освітніх програм AUDES
Катерина Шалаєва, Артем Ремізов, Олександра Лисак, Координатори Асоціації випускників програми ЄС Erasmus Mundus 
Руслан Фуртас, Голова Асоціації випускників програми стипендій ім. Едмунда С. Маскі
Олена Черній, українська асоціація випускників програми Чівнінг (Великобританія)
Юрій Кушнір, Президент асоціації випускників канадсько-української парламентської програми
Аліна Свідерська, Представник Кембриджської Спільноти України
Тетяна Ярошенко, Голова Правління громадської благодійної організації Українське Фулбрайтівське Коло (УФК)
Марта Коломиєць, Директор Програми імені Фулбрайта в Україні
Асоціація випускників університету Exeter
Артем Шаіпов, Представник асоціації випускників програми “Всесвітні студії”
Олексій Нестеренко, Голова клубу випускників Міжнародної парламентської стипендії німецького Бундестагу “IPS-Ukraine”
Юлія Гладкова, Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера з питань «належного врядування», стипендіальна програма Фонду Боша та Німецької Ради із зовнішньої політики (DGAP)
Український клуб випускників London Business School
Наталія Стоянович, Представник асоціації випускників IE Business School (Іспанія)
Cергій Штукарін, Представник асоціації випускників Central European University

Душу Шевченка слід відпустити

Сьогодні   переосмислюємо багато з того, що донедавна  було майже  буденним. Глибинного значення набувають речі про які досі не задумувались. Слова нашого Гімну нарешті стали,як ніколи, осмисленими .

Ще не вмерла України, ні слава, ні воля,
Ще нам, браття українці, усміхнеться доля.
і всі ми сподіваємося . що
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,
бо вже точно знаємо хто справжній ворог і звідки його чекати. 
Хто як не ми самі маємо  зробити все для того, щоб мрія
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
була здійснена.
Нарешті оці рядки  
Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду.
окреслилися реальною готовністю здійснити акт самопожертви.

Шевченкові слова сьогодні теж звучать по-новому.
Якщо не відкидати того , що Шевченко був і є нашим пророком то "Заповіт" слід сприймати 
як пророцтво, в разі виконання якого душа поета заспокоїться на небі. Бо досі, поки не виконано 
його заповіт до кінця, душа його томиться тут і нема для неї бога. Ми лише почали виконувати першу частину вимоги заповіту, попереду інша. І так, читаймо уважно разом..

Як умру, то поховайте

Мене на могилі

Серед степу широкого

На Вкраїні милій,

Щоб лани широкополі,

І Дніпро, і кручі

Було видно, було чути,

Як реве ревучий.

Як понесе з України

У синєє море

Кров ворожу... отойді я

І лани і гори —

Все покину, і полину

До самого Бога

Молитися... а до того

Я не знаю Бога.

Поховайте та вставайте,

Кайдани порвіте

І вражою злою кров’ю

Волю окропіте.

І мене в сем’ї великій,

В сем’ї вольній, новій,

Не забудьте пом’янути

Незлим тихим словом.


74%, 20 голосів

26%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

День мобілізації і скорботи

  • 19.02.14, 00:46
Вони пожертвували життям за твоє майбутнє!

Пожертвуйте один день в скорботі заради них!

Закрий бізнес, 
вивісь чорну ленту ,

запали свічку, 
вийди 19 лютого на майдани перед владою 
на мітинг-реквієм о 13.00

КРОВОЖЕРЛИВА ВЛАДА НЕ ШКОДУЄ ЛЮДЕЙ Вчора загинуло семеро шахтарів. Влада проковтнула . 
За сьогоднішній день загинуло уже 13 або більше чоловік-протестувальників. Не будь таким як вони.

Нагодувати звіра

  • 13.02.14, 21:51

Як це  цинічно. Європа  знову  стурбована. Президент Європарламенту Мартін Шульц стурбований загибеллю протестувальників у Києві і закликає усі сторони конфлікту до стриманості.


А цен  було  написано  тиждень  тому. Звір  знову  вийшов на  криваве  полювання як я  і передбачала. Жодної  поступки  лиш  розправа.

Після довгого перебування в летаргічному сні Україну розбудив страшний ранок 30 листопада, коли влада скинула маску і показала своє справжнє звіряче лице. Ми здригнулися і подумали, що це найстрашніше, що тільки могло статися з  нами. Майдан  залили  кровю  дітей.
Потім були страшні події на Банковій 2 рудня . Країна шокована - осуд вилився в злість. Але євроінтегратори розмили людську злість і випустили її в пшик, а нас запевнили, що то провокатори. Влада вдруге, уже не соромлячись, показала свою звірячу сутність.
Потім країна, вперше за багато століть, серед ночі прокинулася від страшного набату 11 грудня 2014 року і багато хто тоді подумав, що ми пережили найстрашнішу ніч і відтіснили ЗВІРА, зламали  йому  хребет.
Україна остаточно втратила всі свої ілюзії 22 січня на Грушевського. Влада показала демонський кровожерливий оскал і напилася крові, а народ нарешті зрозумів, що провокатори - то наші захисники, Стало ясно- кожен наступний раз страшніший за попередній
КОЛИ ЧЕКАТИ НАСТУПНОГО КРОВАВОГО ОБІДУ ВІД ГОЛОДНОГО І НЕНАЖЕРЛИВОГО ЗВІРА. Найближчий час "Х"- понеділок 17-того? Навряд- ЗВІР нападає не по графіку
Старій Європі потрібні хліб і видовища, тому вона дозволить відбутися найбільш видовищному сценарію.
Для  неї  це  лише  блокбастер ,  з можливим happy and. Хепі  енд  буває  лише в  казках і американських  блогбастерах. Для нас  це  страшна проза  життя яка  сама  по  собі  не  вирішиться. МАЄМО ВСІ ШАНСИ НАВЧИТИСЯ  БУТИ  МУЖНІМИ, як  були  наші  пращури

Й станемо без дяді Віті, Ми, найкращими у світі.

  • 06.02.14, 21:33


НЕ МОЄ.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=589236737818971&set=a.248609941881654.60008.100001979491169&type=1 
Навіть не  знаю що тут  краще  вірш  чи  фото. 

ПОШИРЮЄМО. 

Дорогий наш дядя Вітя!
До Вас пише хлопчик Мітя.
Чи то правда, що ми чули?.
Ви бандитом колись були?

Дядя Вітя! Чомусь діти
Вас не можуть зрозуміти,
Чому Майдан стали бити?.
Тато каже Ви бандити.

Признайтеся, дядя Вітя
Двадцять перше вже століття,
Ви що, два рази сиділи?.
Чи нам просто так сп..ли?.

А ще хлопці із Майдану
Кажуть, що Вас ще дістануть,
І скоро Вас мітла "драна"
Змете у бік Магадана.

Вам з Києва треба "дути"
Щоби шухер перебути,
Й доручіть своїму Сані
Вкупить острів в океані

Але треба поспішати,
Із рахунків "бабки" зняти,
Усе решту залишити
І на острів свій "валити".

Острів з Африкою рядом,
"даю зуб" і "буду гадом",
Що буде з Вами дружина,
Візміть, Вітю, свого сина.

І звичайно, що "дантиста",
І Захарченка - садиста,
І Олійникову "рожу",
І Ківалова Сірожу.

Й бандюка свого, Клименка,
Ще візміть Колісниченка,
Не забудьте "Допу" й "Гепу"
Й свою Ганьку - мантелепу.

А Єфремов, все надутий,
І Чечетов "вольтанутий",
Мають бути разом з Вами,
Будуть вірними Вам псами.

Візміть з Лави ще попа,
Що рівняв Вас до Христа,
Той співатиме подяку
Й цілуватиме Вам сраку.

А міністр ваш МВД,
Нехай "беркут" приведе,
І всі "пташки-щебетушки"
Та личинки їх "тітушки"

А як приймете "тітушок" -
То візьміть ще з Ради "тушок"
Котрі теж совість продали
Й черевики Вам лизали

Візміть кума свого Пшонку,
Здасьте його на тушонку,
Як будуть з Вас вимагали
Дань, місцеві канібали.

Лиш Азірова не треба,
Ну, хіба, що є потреба.
Бо він може Вас обкрасти,
На крайняк "бімбу" підкласти..

Він, мабуть, і сам не зчувся,
Як в Давосі "лоханувся",
А насправді "відстрілявся".
Нафіг Вам "пердун" той здався.

Не забудьте за Царьова,
І Лук'янова дурного,
Боднаренчиху й Портнова,
і Голуба - що зі Львова.

Й Симоненка - мудака,
І слизького Кравчука,
Візьміть Ющенка Вітюшу,
Що нам всім наплював в душу.

Не забудьте унітаз
Пригодиться Вам якраз,
Лише яйця не беріть!
Я Вас прошу дядя Віть!

Та й живіть там в окіяні
Іроди ви окаяні,
Я гадаю, що й пірати,
Побояться Вас чіпати.

Та й царюйте, скільки влізе,
Й відкривайте свої візи,
лиш "тітушкам" та "беркутам",
І московським "ліліпутам".

А державнеє правління,
Візьме наше покоління,
Й станемо без дяді Віті,
Ми, найкращими у світі.

Й заживемо, як всі люди,
Слава Богу Вас не буде.
Не гнівайтесь дядя Вітя,
Як забув щось. Хлопчик Мітя.

Ми переможемо!

  • 25.01.14, 00:06

"Одкровення св. Івана Богослова", уривок з 12 розділу:
І з'явилась на небі велика ознака: Жінка, зодягнена в сонце, а під ногами її місяць, а на її голові вінок із дванадцяти зір.
І вона мала в утробі, і кричала від болю, та муки терпіла від породу.

І з'явилася інша ознака на небі, ось змій червоноогняний, великий, що мав сім голів та десять рогів, а на його головах сім вінців.

Його хвіст змів третину зір із Неба та й кинув додолу. І змій стояв перед жінкою, що мала вродити, щоб з'їсти дитину її, коли вродить.

І дитину вродила вона чоловічої статі, що всі народи має пасти залізним жезлом. І дитина її була взята до Бога, і до престолу Його.

А жінка втекла на пустиню, де вона мала місце, від Бога для неї вготоване, щоб там годували її тисячу двісті шістдесят день.

І сталась на небі війна: Михаїл та його Анголи вчинили зо змієм війну. І змій воював та його анголи,та не втрималися, і вже не знайшлося їм місця на небі.

І скинений був змій великий, вуж стародавній, що зветься диявол і сатана, що зводить усесвіт, і скинений був він додолу, а з ним і його анголи були скинені.

І я почув гучний голос на небі, який говорив: Тепер настало спасіння, і сила, і царство нашого Бога, і влада Христа Його, бо скинений той, хто братів наших скаржив, хто перед нашим Богом оскаржував їх день і ніч!

І вони його перемогли кров'ю Агнця та словом свого засвідчення, і не полюбили життя свого навіть до смерти!
 - Це що - про цю статую на Майдані? Про Монумент незалежності?
Вона дійсно одягнена в золоте вбрання з золотою пальмою над  головою і саме  біля  неї зібрався  ЄВРОМАЙДАН з прапор ЄС, що  має 12-ть зірок. Далі по тексту все збігається.
У цьому ж розділі є про Михаїла, який зі своїми ангелами вчинив війну проти змія червоноогняного. До речі, Михаїл - покровитель Києва і його статуя стоїть за наметами навпроти Монументу незалежності.


Схоже, що ми переможемо. 

ТРОХИ  ОПТИМІЗМУ  З ФБ

Ми переможемо!

  • 24.01.14, 23:56

"Одкровення св. Івана Богослова", уривок з 12 розділу:
І з'явилась на небі велика ознака: Жінка, зодягнена в сонце, а під ногами її місяць, а на її голові вінок із дванадцяти зір.
І вона мала в утробі, і кричала від болю, та муки терпіла від породу.

І з'явилася інша ознака на небі, ось змій червоноогняний, великий, що мав сім голів та десять рогів, а на його головах сім вінців.

Його хвіст змів третину зір із Неба та й кинув додолу. І змій стояв перед жінкою, що мала вродити, щоб з'їсти дитину її, коли вродить.

І дитину вродила вона чоловічої статі, що всі народи має пасти залізним жезлом. І дитина її була взята до Бога, і до престолу Його.

А жінка втекла на пустиню, де вона мала місце, від Бога для неї вготоване, щоб там годували її тисячу двісті шістдесят день.

І сталась на небі війна: Михаїл та його Анголи вчинили зо змієм війну. І змій воював та його анголи,та не втрималися, і вже не знайшлося їм місця на небі.

І скинений був змій великий, вуж стародавній, що зветься диявол і сатана, що зводить усесвіт, і скинений був він додолу, а з ним і його анголи були скинені.

І я почув гучний голос на небі, який говорив: Тепер настало спасіння, і сила, і царство нашого Бога, і влада Христа Його, бо скинений той, хто братів наших скаржив, хто перед нашим Богом оскаржував їх день і ніч!

І вони його перемогли кров'ю Агнця та словом свого засвідчення, і не полюбили життя свого навіть до смерти!
 - Це що - про цю статую на Майдані? Про Монумент незалежності?
Вона дійсно одягнена в золоте вбрання з золотою пальмою над  головою і саме  біля  неї зібрався  ЄВРОМАЙДАН з прапор ЄС, що  має 12-ть зірок. Далі по тексту все збігається.
У цьому ж розділі є про Михаїла, який зі своїми ангелами вчинив війну проти змія червоноогняного. До речі, Михаїл - покровитель Києва і його статуя стоїть за наметами навпроти Монументу незалежності.


 Ми переможемо.  Інакше  бути не  може.