хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Грузинська мрія здійснилася????

  • 03.10.12, 20:53
"Грузинская оппозиция сделала то, что не смогла сделать российская армия"http://www.telekritika.ua/daidzhest/2012-10-02/75576.
   Даю посилання на цю статтю тому, що маю подібне бачення ситуації і не вірю в добрі наміри жодного вовка (олігарха) чесно пасти своє стадо. Причина, на мій погляд, в тому, що постсовкове суспільство не вміє і не хоче жити по новому. У нас те ж. Різниця тільки в тому, що в Грузії, завдяки декільком кривавим подіям суспільний маятник розхитується дальше і повертається стрімкіше. В Україні теж маятник. Лише амплітуда коливань менша, бо не має сил або подій здатних розхитати цей маятник сильніше, та і додаються сюди національні особливості українця. Здається цей  "стабілізець " влаштовує більшість суспільства  "лиш бы не было войны".
    Можливо стосовно Грузії  маю хибні погляди, бо не знаю  ситуації  зсередини,  але  стосовно наших  "вовків" не  маю жодних ілюзій.  Якщо не з'їдять, то зістрижуть "шерсть" із  свого стада,  якщо не з шкірою, то попри саму  шкіру.
Мені не приємно від думки, що також живу в маятниковій країні замріяних люмпенів .......


15

Коментарі

Гість: магур

13.10.12, 21:06

Згоден

    Гість: Крісто

    23.10.12, 21:34

    Давно мрію побувати в цій колоритній країні, в Україні після помаранчевої революції був значно більший маятник тільки жодних змін не відбулось, похід на наступні вибори буде просто тратою часу. Завжди будуть за і проти, в Грузії на мою думку є позитивні зміни і президент чітко дав зрозуміти що хоче створити Європейську державу а не бути додатком до кацапів

      33.10.12, 21:40Відповідь на 2 від Гість: Крісто

      Давно мрію побувати в цій колоритній країні, в Україні після помаранчевої революції був значно більший маятник тільки жодних змін не відбулось, похід на наступні вибори буде просто тратою часу. Завжди будуть за і проти, в Грузії на мою думку є позитивні зміни і президент чітко дав зрозуміти що хоче створити Європейську державу а не бути додатком до кацапівЯ надіюся,що йому стане духу зробити це.

        анонім

        44.10.12, 10:39

        Після відвідин Грузії я мав переконння, що Міхо не зможе висмикнути Грузію із совка. Він тягнув із усих сил, але совок в грузинах сидить ще міцняше, ніж в українцях. Ну не хочуть вони наполеглево і гідно працювати. А молодь ще не встигла підрости. Отой олігарх обєднав усіх колишніх корупціонерів, яких Міхо викинув з влади. Тому зараз навіть важко уявити, що буде з Грузією.

          54.10.12, 11:21

            64.10.12, 11:51Відповідь на 4 від анонім

            Боюся, що цей маятник синхронізується у всіх постіперських нових державах і нас всіх разом знесе в одну і ту ж яму.
            Країна втягнута в тотальну корупцію, і більшість чиновників і просто службовців ходять на роботу не заради платні а додаткових заробітків. Вчора була шокована розповіддю знайомої про похід в одну структуру і суму яку озвучив юнак, розуміючи . що має справу з людиною яка має свій дрібний бізнес. Виросло ціле покоління малоосвічених молодих хапуг, які вже не вміють інакше жити як красиво за взятки. Вони за болото і любий устрій в любій державі який гарантує болото їх влаштовує.Шукати між цими людьми державників марна справа.

              74.10.12, 11:55Відповідь на 5 від Мреє DAD

              Бо і ми такі Мене від місцевих самовисуванців у державники нудить. Самі державники та інтелектуали а ударник так і зовсім "нерегіонал". Ох і захистять вони нас.

                анонім

                84.10.12, 12:09Відповідь на 6 від Горянка

                Державники є. Але, ну дуже важко пояснувати "підлим душам" (це вираз Ортеги-і-Гассета) усі оті високі державницьки інтереси. Цим душам треба хліба і видовищ. Ну і під горілочку, бажано шарову. Що мене дивувало в Грузії -- Саакашвілі їм про цивлізацію, а їм на першому місці шара. От якщо та цівлізація на шару -- вони із задоволенням. А от якщо попрацювати треба -- ні за що. Так само з корупцією. Грузину краще за хабар щось мати, ніж правильно оформити документи. У них усі можуть закордоний паспорт оформити за 2 дні. Але багато тих, які хочуть, давши хабаря, оформити за 1 день. Аби тільки не як усі. Понт такий. На цьому реформи Міхо і буксували.

                  94.10.12, 12:18Відповідь на 8 від анонім

                  Суспільтво вражене моральним раком не вилізе за рамки споживача.

                    Гість: lkjmn

                    104.10.12, 15:19

                    Так, ми живемо в країні замріяних люмпенів. І що до "вовків" - в точку. От тільки з нас "деруть ремінь", хоча незабаром будуть й "лій топити"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна