Ще не вмерла Україна! 3:1 Слава!Слава!Слава!

Це було щось неймовірне! Футбол українці і поляки. Рахунок 3:1!!! Всіх вітаю!

За сьогодні це вже друга перемога!

УКРАЇНА The Best ura

http://blog.i.ua/community/3062/1187631/

"Українські отамани" розірвали на шматки "Бакинські вогні"

Справжній бенефіс "Українських отаманів" відбувся сьогодні у Києві. Наші боксери, взяли приклад зі столичної погоди і "захурделили" азербайджанську команду "Бакинські вогні" (Baku Fires) у чвертьфіналі Всесвітньої серії боксу (WSB). Поєдинок завершився з рахунком 5:0!


Микола Буценко дав оптимістичний старт поєдинку, впевнено розібравшись з Гаірбеком Гермахановим.

Після цього Денис Берінчик артистично вийшов у ринг, повеселивши глядачів столичного "Палацу спорту". Наш боксер кинувся на Хуршида Тожибаєва, як тигр на лань, принісши другу перемогу "отаманам".

Слідом свого суперника здолав і Дмитро Митрофанов. А Олександр Гвоздик зірвав шалені овації, нокаутувавши у п'ятому раунді Володимира Челеса.

"Слава Україні! Героям слава!" – залунало, коли у ринзі з'явився Олександр Усик, який одностайним рішенням суддів переміг Магомедрасула Меджидова.

 Другий поєдинок команд відбудеться 30 березня в Баку.

"Українські отамани" - "Бакинські вогні":

Вагова категорія до 54 кг:
Микола Буценко - Гаірбек Гермаханов – 3:0 (50:45; 50:45; 50:45)

Вагова категорія до 61 кг:
Денис Берінчик - Хуршид Тожибаєв – 3:0 (49:45; 50:44; 49:45) Попередження - 0:1

Вагова категорія до 73 кг:
Дмитро Митрофанов - Хайбула Мусалов – 3:0 (50:45; 50:45; 49:46)

Вагова категорія до 85 кг:
Олександр Гвоздик - Володимир Челес – КО R5 (38:38; 39:37; 37:39)

Вагова категорія понад 91 кг:
Олександр Усик - Магомедрасул Меджидов - 3:0 (50:45; 50:45; 50:45)

ДЖЕРЕЛО

У Раді створили об’єднання "За українську мову"

Олесь Доній зініціював утворення міжфракційного депутатського об’єднання "За українську мову" у Верховній Раді. Про це він повідомив на брифінгу у Верховній Раді України 22 березня.

До об’єднання увійшли представники всіх трьох опозиційних фракцій та позафракційні депутати: Олександр Бригинець, Юрій Стець, Володимир Ар’єв, Богдан Бенюк, В’ячеслав Кириленко, Роман Чернега, Марія Матіос, Олександр Медуниця, Микола Княжицький, Павло Розенко, Андрій Павловський, Юрій Дерев’янко, Олесь Доній.



Народний депутат розповів про актуальність створення міжфракційного депутатського об’єднання у ВР та про перші ініціативи. «Ми ініціювали таке об’єднання з метою задоволення конституційних прав громадян на доступ до освіти, культурних надбань українською мовою та сприяння позапарламентській діяльності щодо популяризації різних позитивних українських проектів», - сказав Доній.

Зокрема, народний обранець зазначив, що на сьогодні від об’єднання «За українську мову» вже ініційовано проведення парламентських слухань щодо мовної політики та використання державної мови, зареєстровано законопроект про мови.

Виборча кампанія у Києві стартувала.

Допоки опозиція, як засватана наречена длубається в закутках припічка ВР,  РИГИ-АНАЛИ вже розпочали активну виборчу кампанію у Києві.

Якщо так піде далі, можемо Київ прос____АТИ! 

Сьогодні вся столиця  завішана цікавими плакатами: 

На плакатах та листівках немає вихідних даних, інформації про друкарню та наклад. При цьому на листівках вказано, що Кужель - "єдиний кандидат в мери Києва від об’єднаної опозиції".

Вам це не цікаво, бо я не скажу, хто стане мером Києва!

Опозиція вже домовилась про спільного і єдиного кандидата на вибори мера міста Києва, які можуть відбутися у липні (якщо не у червні) 2013 року. 

Опозиція намагається приховати ім"я узгодженого кандидата, допоки не визначилася дата виборів!

Тому і я не стану розголошувати ТАЄМНИЦЮ! Я тільки покажу, як виглядав майбутній СТОЛИЧНИЙ МЕР у дитинстві. Впізнаєте??? question

Результати Президентських перегонів сьогодні.

Президент КМІС Валерій Хмелько оприлюднив результати опитування, проведеного спільно із Фондом "Демократичні ініциативи" згідно з яким, якби у березні Україні відбулися дострокові президентські вибори, то у другий тур вийшли б Віктор Янукович – 21%, Віталій Кличко - 14,4%

Результати дослідження: 

21,2 % -за  Віктора Януковича

14,4% - за Віталія Кличка. 

11,4% - за  Юлію Тимошенко.

7,1% - за Арсенія Яценюка.

5,4% - за Олега Тягнибока.

Як Вам такі результати дослідження?

вАна йде в Президенти!

  • 13.03.13, 10:12

Клара Бомженко заявляє про готовність балотуватися в президенти України в 2015 році.  Про це Бомженко повідомила в інтерв'ю швейцарському виданню Le Temps, передає прес-служба Клари. 

"7 грудня 2012 об'єднана організація БОМЖів оголосила, що вона підтримає мене як єдиного кандидата від "злиднів и босоти" на наступних президентських виборах.

Я знаЮ, що за межею бідності в Україні перебуває більше ніж  30 % населення. Всі вони - мій електорат, бо такі самі бідні, як Я! Тільки я здатна їх зрозуміти і пожаліти! 

Для мене стати Президентом - велика честь і велика відповідальність. Звичайно, існують певні перешкоди. Вороги  захочуть мене помити, підмити, пролікувати від цілого букету венеричних хвороб. Але я вже неодноразово показувала СВІЙ ХАРАКТЕР. Я знову готова об'явити "Громадську непокору". Голодівка для мене справа ЗВИЧНА ((як два пальці об асфальт)) . Я завжди опиралася тим, хто намагався відволікти мене від моїх ВИСОКИХ цілей ...", - сказала Клара Бомженко.

Дякуємо вам, "брати" наші любі!

Російський канал «Оренбург» показав сюжет про Тараса Григоровича  Шевченка.

Я хочу акцентуватися на тому, що у сюжеті прослідковується настрій звичайних ЛЮДЕЙ, мешканців Оренбургу і.............кремлядська "гнидна" політика ( яку видають за державну).

З найвищої вершини України зачитали "Заповіт" Шевченка

"Заповіт" Шевченка на чотири сторони світу зачитали з найвищої вершини України тернопільські хлопці з організації "Молодіжний націоналістичний конгрес". Під час екстремального походу, який присвятили річниці з дня народження Кобзаря, шестеро учасників три дні ходили засніженими горами, ночували без наметів, а перед прочитанням „Заповіту" зробили собі фотографії у напівоголеному вигляді.





„Ми планували пройти весь Чорногірський хребет, але піднявшись на гору Піп Іван зрозуміли, що далі пересуватися неможливо, бо через хуртовину видимість була лише на відстані витягнутої руки. Переночували в розваленій обсерваторії, наступного дня спустилися, і почали підйом з іншої сторони хребта – від бази Заросляк", розповідає Gazeta.ua керівник акції Іван Кізюк.

Подібні походи до річниці Шевченка націоналісти організовують шостий рік поспіль. Кожного разу не беруть з собою наметів та ночують у снігах – аби перевірити свою витривалість. Через суворі умови акції дівчат до неї не допускають.

„Наступного дня нам вдалося піднятися на Говерлу. Видимість була трохи кращою. Нам вдалося навіть пофотографуватися. Для антуражу хто хотів – роздягнувся. Хоча надворі була мінусова темпаратура і сонце не проглядалося. Наприкінці акції четверо її учасників ставши спиною до спини одночасно зачитали „Заповіт" Шевченка на чотири сторони світу", каже Кізюк.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/life/_nacionalisti-z-ternopolya-viderlisya-na-goverlu-rozdyagnulisya-i-chitali-shevche/486728">Gazeta.ua</a>

Істерія по-комуняцьки...

Комуніста Зубчевського ЗҐВАЛТУВАЛИ  не хороші націоналісти! Далі зеленим я від себе, чорним з новин УНІАН.

Як повідомляє сайт КПУ, за словами А.Зубчевского, 6 березня на засіданні комітету відбувся черговий конфлікт, пов'язаний з російською мовою, і в результаті він залишив засідання.

 Як сказав А.Зубчевский, «скандал стався під час моєї доповіді щодо проекту постанови Верховної Ради України про проведення парламентських слухань про удосконалення зовнішнього незалежного оцінювання».

«Як тільки я почав свою доповідь російською мовою, мене тут же перервали і зажадали перекладу (Як вони могли ?). Проти перекладу я не заперечував. Якщо вони хочуть робити вигляд, що не розуміють російської мови, то нехай перетворюють засідання в посміховисько. Однак націоналісти, яких в комітеті більшість (це взагалі ЖАХ), пішли далі - вони почали наполягати, щоб я в доповіді робив паузи, так як перекладач не встигає перекладати мої слова ( націоналюги, таки знущаються над бідними комуняшками)», - додав Зубчевський.

Зубчевский підкреслив, що після «тривалої перепалки» йому так і не дали доповісти проект постанови і у зв'язку з неможливістю здійснення подальшої своєї роботи  він покинув засідання комітету. 

«Як секретар комітету протокол засідання від 6 березня 2013 підписувати не буду, оскільки мені перешкоджали у здійсненні моєї діяльності, як народного депутата України, так і секретаря Комітету з науки і освіти. До тих пір, поки мені не дадуть можливість вільно говорити російською мовою, всі засідання комітету будуть нелегітимними і мого підпису на протоколах не буде », - заявив А.Зубчевскій.