Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Киев

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Хто здав Крим Путіну???

  • 20.03.14, 15:20

Екс -прем'єр Юлія Тимошенко змусила Раду нацбезпеки і оборони здати Крим Росії . Про це в ефірі телеканалу " 112 Україна " заявив народний депутат Тарас Чорновіл."Я навіть з дуже великою впевненістю можу говорити , що це , очевидно , сталося , ця здача , після незаконного візиту , про який говорила вся преса , який відбувся Юлією Тимошенко на перше засідання РНБО за нової влади . Це перше засідання , коли можна було вводити війська , коли не було російських військ на території Криму , а ЧФ , їх групи БТР могла розгорнути одна машина військової автоінспекції України, і повернути назад , коли ще можна було все змінити. У цей момент, паралельно з цим візитом , давайте говорити щиро, людини, яка є партнером Путіна , яка повернула в українську політику Медведчука і Портнова , людей які сьогодні консультують Путіна. Вона з'являється на РНБО і після того приймаються рішення , які не можуть прийматися за визначенням. Військовим  наказують, навіть патрульної постової служби, виходити без зброї в такій ситуації ... Коли при нормальному , мирному періоді, виходять завжди зі зброєю, наказують їм скласти зброю , не піддаватися на провокації і т.п. " , - сказав він.  Я вважаю , що треба чекати, що буде створений спеціальний прецедент в Донецькій , в Луганській і в Харківській областях.  Це страшно звучить , але мені здається, що зараз пахне просто державною зрадою " , - зазначив він."

Якщо ні, то нехай дадуть аудіозапис з того засідання РНБО , а там вже немає прихованих речей , все , що там вже обговорювалося , все вже відбулося. Нехай дадуть повну , 100 - відсотковий аудіозапис на експертизу, щоб ми побачили цілісність і перевірили . Бо занадто відверто міністр оборони , всі силовики , в першу чергу , міністр внутрішніх справ і всі силові наші структури здавали  Крим і зараз здають ще кілька областей " , - підсумував він."Я  майже впевнений у тому , що Крим , і повірте мені , не тільки Крим , а ще як мінімум три області України були здані. Просто в тих областях в силу обставин , місцеве населення виявилося проукраїнським , що стало несподіванкою не тільки для Путіна, а й для нової української влади, і не підтримало реально сепаратистських настроїв , як воно підтримало в Криму " , - сказав він.

А ще пропоную прочитати : "Крым — часть заказа Путина в исполнении Тимошенко", — Соскин

15

Коментарі

анонім

120.03.14, 15:44

Тарасику не можна однозначно вірити. В усякому випадку, доки він не розповів про обставини свого переходу до овоща. Цілком ймовірно, що ВАНА причетна до здачі Криму. Але сумніваюся, що вона відверто на тому засідані переконувала інших злити. А от вести якусь гру, створювати наобхідні умови, то ВАНА могла. Звнувачення на адресу міністра оборони, голови СБУ взагалі безпідставні. Знаю ситуацію по Одесі. СБУ досить чітко останім часом попрацювала по викоріненню рашистів. Та й армія останім часом набирає боєздатності. Розгорнуті війська на Півдні і Сході. Тут Тарасик явно базікає аби що, в своїй звичній манері.

    220.03.14, 16:01Відповідь на 1 від анонім

    А ти не припускаєш, що дехто переконував решту, що "Та я всЄ прАблЄми рЄшаю на раз, два, трі"
    Хлопці, звісно ж, розслабились...І як результат...пшик.
    Це тільки зараз (поки тюля була у німців) почали діяти, реально зачухались! Я впевнена, що вже більша частина тих, хто засідав на тому РНБО, зрозуміли ху із ху. Подивимось...

      анонім

      320.03.14, 17:05Відповідь на 2 від Julia Taneta

      Цілком може бути. Тим паче, ВАНА добре розуміла стан армії, могла так себе і поставити. А тепер, коли зрозуіли її понти, робота у всіх пішла. Так що, тут ти права.

        420.03.14, 18:58

          Гість: R0mmel

          520.03.14, 19:19

          я в цьому не маю сумніву. Медведчук, як кремлівський проект, провалився, тому Мамочку терміново порихтували до виборів, як свого кандидата

            Гість: modus vivendi

            620.03.14, 20:14Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

            я уже никому не верю,можно я застрилюсь?

              720.03.14, 21:48

              після "важкого тупого предмету" виродку тарасику вірити не можу..... Тому мудрувати не буду, вважаю, що нашим воїнам просто не дали можливості відстоювати інтереси України.

                Гість: R0mmel

                820.03.14, 22:23Відповідь на 6 від Гість: modus vivendi

                я уже никому не верю,можно я застрилюсь? не можна. Треба Батьківщину з руїн піднімати і дітей побільше народжувати. Скоро в нас буде країна, в якій це хотітеметься робити

                  921.03.14, 00:32Відповідь на 7 від Francisk02

                  після "важкого тупого предмету" виродку тарасику вірити не можу..... Тому мудрувати не буду, вважаю, що нашим воїнам просто не дали можливості відстоювати інтереси України.А Соскіну ти віриш???????????????
                  Почитай!!! http://thekievtimes.ua/politics/342024-krym-chast-zakaza-putina-v-ispolnenii-timoshenko-soskin.html

                    1023.03.14, 20:35

                    Знову треба звертатися до Бога...Він там вже стомився... Боже,прибери чи забери цю сучку!!