про життя бідних пітерських сантехніків


В Санкт-Петербурге неизвестные угнали автомобиль у слесаря-сантехника жилкомсервиса, сообщает интернет-издание «Питерец».

По словам 37-летнего потерпевшего, он оставил свой внедорожник Ranger Rover Freelander 2014 года выпуска, застрахованный по каско, на одной из улиц города, с почти полным баком топлива.

Полиция возбудила уголовное дело по статье «Кража в особо крупном размере». Ущерб оценен в 1,6 млн руб.

https://news.mail.ru/inregions/st_petersburg/91/incident/21552689/?frommail=1

і ще трішки сантехнічного гумору - 

невійськові втрати військових )))

  • 30.03.15, 15:35

Військовий із Закарпаття Іван Білецький опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, на яких видно окопи, засаджені цибулею. Закарпатці ніде не пропадуть головне, щоб по нашії цибулі, посадженій в окопах, і нашому березовому соку ніхто не стріляв”, – написав він. Користувачам сподобалася ця ідея закарпатців і вони порадили їм між рядами цибулі посіяти кріп.


правда вже наступного дня він повідомив наступне:



міфічні істоти, що блукають по сайтах )))

  • 28.03.15, 16:10


Віллі Мьюз з CollegeHumor.com намалював казкові створіння, які мешкають у будь-якій соціальній мережі (на i.ua теж) і які обожнюють залишати нам коментарі







а Ви таких не зустрічали? look

захотілось коньячку )))


Справжній коняк - благородний напій, і закусувати його рахуєтсья непристойно. Тому французи навіть придумали правило трьох "С" - Cafe, Cognac, Cigare - спочатку п'єтсья кава, потім коняк і після цього куритсья сигара.

Напій подають кімнатної температури. П'ють, як правило, з конячного фужера (175-200 г) у формі тюльпана. Спочатку бокал тримають у руці, зігріваючи благородний намій власним тілом, і тільки потім, спіймавши першу і саму неповторну ноту букета, п'ють. Окрім сигар і кави до коняка подають мінеральну воду і фрукти. Можна подати і лимон: він частково розщеплює дубильні речовини, що дозволяє знизити ступінь нагрузки на печінку. Деякі коняки рекомендують пити з льодом або тоніком.

Культура нашого сучасного харчування допускає той факт, що ординарні конячні напої, вироблені на батьківщині, п'ють під холодні закуски з конячних рюмок 40-50 г. Спеціалісти стверджують, що помірне вживання ординарних коняків властиво покращувати обмін речовин в організмі.
Так, що робіть висновки
...

А так, як настрій в мене весняний, то товариство мені складуть 


Все, па - кавоварка кличе (і не тільки вона) ))


запахло весною!

надворі +16
починаєш помічати, що:


дістав з підвалу велосипед, але ....

дружина критично переглядала весняний гардероб, щось там бурмотіла про дієту - порада від жінок

коти обнагліли в край ))

весняний туалетний папір popa

довів до відома дітей, що в неділю переводимо годинники на літній час, щоб потрішки починали звикати скоріше лягати і вставати
почув у відповідь, що їхнє вставання - це мої проблеми sleepy

згадав, що скоро Великдень - загадав -


А ВЗАГАЛІ - ВСІХ З ВЕСНОЮ

про блеф і не тільки )))

Я довго не міг розгадати значення цього знаку

поки не надибав ось це:


Скульптурна композиція під назвою "Те, Що Ти Бачиш, Може Бути Нереальним" 
китайського скульптора Чена Венлінга.
Висота скульптури близько 7 метрів, матеріал - скловолокно, різні фарби.

Бик, який розмазав людину по стіні, символізує економіку. На китайському сленгу слово "пердіти" означає "обдурювати", "блефувати". 

політичне пиво ))

Львівська приватна міні-пивоварня "Правда. Beer Theatre" вирішила "внести вклад в справу світу" і за допомогою політичного пива" ознайомити цей самий "урби э орби " з тими - хто є паліями війни" і хто "імперій Добра". Оскільки продукція пивоварні йде на експорт, це означає, що " послання" прочитають багато зарубіжних споживачів пінного напою.Одним словом, вони випустили пиво "Putin Huilo" і пиво "Obama Hoped".
на етикетці темного пива художник зображував Барака Обаму, що сидить на кріслі нога на ногу. Зліва від нього стоїть сенатор Джон Маккейн, справа - відомий мультперсонаж Гомер Симпсон. Стаут дістав назву Obama Hoped.
За словами власників пивоварні, незвичайною етикеткою вони хочуть притягнути увагу світової громадськості до важкої ситуації в Україні. Продукція " Правди" йде на експорт, а значить послання прочитають багато іноземних жителів. Пивовари обурені, що Барак Обама досі не начал постачання зброї українській армії. Підприємці попереджають, що він ризикує стати президентом, який проспав початок третьої світової війни.
Світлому пиву дісталася етикетка з карикатурою на президента Росії Володимира Путіна. Новинка явно розрахована на споживачів з числа супротивників російського лідера і носить назву Putin Huilo.

На наступний тиждень планую бути у Львові - обов'язково спробую. Про смак напишуbeer

росіянам про Україну (ламаємо шаблони разом)

Ось як виглядає робота українських інформаційних військ! Поширюйте ролики на російських ресурсах!

Бісова ковінька !!!



Най ті качка копне! - а ви часто лаєтесь???
Вживання українцями нецензурної лайки

20%, 5 голосів

16%, 4 голоси

28%, 7 голосів

24%, 6 голосів

12%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.