хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

політичне пиво ))

Львівська приватна міні-пивоварня "Правда. Beer Theatre" вирішила "внести вклад в справу світу" і за допомогою політичного пива" ознайомити цей самий "урби э орби " з тими - хто є паліями війни" і хто "імперій Добра". Оскільки продукція пивоварні йде на експорт, це означає, що " послання" прочитають багато зарубіжних споживачів пінного напою.Одним словом, вони випустили пиво "Putin Huilo" і пиво "Obama Hoped".
на етикетці темного пива художник зображував Барака Обаму, що сидить на кріслі нога на ногу. Зліва від нього стоїть сенатор Джон Маккейн, справа - відомий мультперсонаж Гомер Симпсон. Стаут дістав назву Obama Hoped.
За словами власників пивоварні, незвичайною етикеткою вони хочуть притягнути увагу світової громадськості до важкої ситуації в Україні. Продукція " Правди" йде на експорт, а значить послання прочитають багато іноземних жителів. Пивовари обурені, що Барак Обама досі не начал постачання зброї українській армії. Підприємці попереджають, що він ризикує стати президентом, який проспав початок третьої світової війни.
Світлому пиву дісталася етикетка з карикатурою на президента Росії Володимира Путіна. Новинка явно розрахована на споживачів з числа супротивників російського лідера і носить назву Putin Huilo.

На наступний тиждень планую бути у Львові - обов'язково спробую. Про смак напишуbeer

5

Коментарі

125.03.15, 22:34

Бред.

    225.03.15, 22:34Відповідь на 1 від Мимоход

    Бред.Негоже опускаться так низко...