хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

ДНК портрет нації

Останнього часу в мережі публікуються достатня кількість матеріалів наукового та науково-популярного характеру відносно походження українців та української мови, які прямо протилежно відрізняються і суперечать загальновідомим і прийнятим теоріям. Перший матеріал, який вартий уваги і який зробив певний резонанс в українському сегменті мережі - це фільм власного виробництва ТРК "України" "ДНК портрет нації". Хто ще не ознайомився - наполягаю цієї ж неділі переглянути ТУТ. Фільм постійно видаляють з Ютюба. Так що якщо це посилання вже не працюватиме на момент прочитання цієї замітки, то його також можна взяти ЗВІДСИ

Науково-популярний фільм "ДНК портрет нації" розповідає про події, які відбувалися на території теперішньої України 4600 років тому. Саме тоді наші давні предки опинилися на межі зникнення. А це значило - загибель нашого спільного предка і ненародження цілого теперішнього народу. Також у фільмі пояснюється, що спільна генетична праслов'янська спільнота не існувала, а тим більше спільнота східних слов'ян. До речі другий матеріал ґрунтовно пояснює фальшивість теорії про східнослов'янські мови - українська і російська мови мають найменше спільних рис, натомість українська має більше з південнослов'янськими та західнослов'янськими. Читати ТУТ. Наприклад специфічні українські суфікси -інь, -ощі, -енко (далечінь, солодощі, поштаренко) існують тільки в українській мові. Українська мова розрізняє за родом і числом - обидва ~ обидві ~ обоє ~. Цілковитою протилежністю до російської є структура українських форм 1 ос. множини кількох прадавніх частотних дієслів: даМО, їМО, розповіМО (пор. рос. даДИМ, еДИМ, расскаЖЕМ). Це три приклади (не подаю тут більше, бо ніхто не читатиме і так) з лише з 82 мовних особливостей всіх слов'янських мов. З-поміж 82 специфічних рис української мови виключно українськими є 34; ексклюзивних українсько-білоруських 4, українсько-російських – жодної; аналогій, водночас спільних з іншими мовами: верхньолужицьких і білоруських по 29, нижньолужицьких 27, полабських 19, словенських 18, російських 11. Показово, що решта слов'янських мов (половина: 7 з 14) має з українською по 20-21 спільній риси на півдні і по 22-23 спільні риси на заході, що достатньо унаочнює справжні історичні зв'язки української мови та її справжнє місце в колі слов'янських мов. (Малюнок взято звідси)   
   
Географічний розподіл спільних з українською рис інших слов'янських мов. 34 риси української мови – унікальні (без аналогій у інших слов'ян). Цифри 11-30 вказують кількість характерних рис української мови (з 82), спільних з даною мовою.
18

Коментарі

118.11.12, 17:02

а не насторожує "автор" фільму з огляду на власника каналу ТРК Україна?

    218.11.12, 17:28

    Коли виникають справді достовірні дані, тоді пора порівняти ці дані з даними Біблії, і розгадати природню відмінність людини в україні, наші характери, що у них спільне.

    Біблія як джерело історії теж вказує на виникнення народів, і в дослідників цього напрямку є відношення до україни. На жаль це не моя галузь тому не можу відповісти.

    Доля людини від її серця.

      анонім

      318.11.12, 17:56Відповідь на 1 від Lulu

      ми можемо проаналізувати наведену інформацію, правда?

        418.11.12, 17:56Відповідь на 2 від Крилами віри

        Назва держави пишеться з великої літери, тим більше, якщо ти в цій державі живеш.

          анонім

          518.11.12, 17:59Відповідь на 4 від serg020777

          Біблія явно цьому не вчить.

            618.11.12, 17:59Відповідь на 3 від анонім

            безумовно, що і робимо...

              718.11.12, 18:01Відповідь на 5 від анонім

              Біблія явно цьому не вчить.

                818.11.12, 18:22

                я не дивився (зроблю це при нагоді)..
                але скажу так - говорять слово правди, а брехні - десять..

                  918.11.12, 18:29

                  Подивився цей фiльм тодi ж на каналi Украiна i не пожалкував. Був дуже здивований тим, що ТАКИЙ фiльм мiг з'явитися на ТАКОМУ каналi... Звичайно, расєйська версiя спорiдненностi наших мов брехлива.

                    1018.11.12, 18:41Відповідь на 9 від Amiran

                    Подивився цей фiльм тодi ж на каналi Украiна i не пожалкував. Був дуже здивований тим, що ТАКИЙ фiльм мiг з'явитися на ТАКОМУ каналi... Звичайно, расєйська версiя спорiдненностi наших мов брехлива.Якраз хотів тебе спитати - чи бачив? Я також по ТБ дивився. Фільм супер! І обсуждєц також нічого був. Найбільш вразив своєю доброзичливістю і адекватністю ребе
                    Цікаво, а чому на Ютубі це відео видаляють?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна