Три світові війни

  • 08.01.12, 15:12
"Перша світова війна має бути розпочата задля того, щоб повалити царську владу в Росії і створити з неї фортецю атеїстичного комунізму. Агенти ілюмінатів мають провокувати розбіжності між німецькою та англійською імперіями, що буде використано для розпалювання війни. В кінці війни буде побудований комунізм, і він буде використаний задля того, щоб знищити інші уряди та послабити всі світові релігії.

Друга світова війна має бути розпалена, використовуючи розбіжності між фашистами та політичними сіоністами. Ця війна має бути розіграна таким чином, щоб нацизм був вщент зруйнований, а політичний сіонізм був достатньо сильним, щоб створити суверенну державу Ізраїль в Палестині. Під час війни міжнародний комунізм має стати достатньо сильним, щоб урівноважити християнський світ, який буде стримано і буде стримуватись до моменту поки ми матимемо в цьому потребу задля фінального соціального катаклізму.

Третя світова війна має бути розпалена, через використання агентами ілюмінаті, відмінностей між політичними сіоністами та ісламським світом. Війна має відбутися таким чином, щоб іслам (мусульмансько-арабський світ) і політичний сіонізм (держава Ізраїль) взаємно знищили один одного. В той час інші країни, розділені з цього питання, будуть змушені боротися до точки повного фізичного, морального, духовного і економічного виснаження... Ми маємо підтримувати атеїстів та нігілістів, і маємо провокувати сильний соціальний катаклізм, весь жах якого покаже народам ефект абсолютного атеїзму, джерело дикості і найкривавіші потрясіння. Тоді всюди громадяни, зобов'язані захищати себе від руйнівних ідей революціонерів, винищать цих руйнівників цивілізації і народ, розчарувавшись в християнстві, деїстичний дух якого в цей час буде без компаса і напряму, прагнучи до ідеалу, але не знаючи куди привнести своє обожествлення, отримає справжнє світло через універсальний прояв чистого вчення Люцифера, принесеного нарешті у громадську думку. Цей прояв відбудеться в результаті загального реакційного руху, за яким послідує знищення християнства та атеїзму, котрі будуть знищенні одночасно".

З листа Альберта Пайка до Джузеппе Мадзіні від 15 серпня 1871 року.

(Джерело http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/pike_mazzini.html) Переклад мій



Альберт Пайк

Девід Рокфеллер відкриває карти

  • 06.01.12, 21:32
Навіщо щось приховувати? В той час як всі сміються над "теоріями змови", Девід Рокфеллер сміється над тими, хто сміється.

Отже уривок взятий з книги "Memoirs by David Rockfeller", , New York: Random House, глава 27, сторінка 406. В зв'язку з тим, що по "незрозумілим причинам" в російський переклад книги ці слова не увійшли, подаю так як вони подаються англійською мовою:

"For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure — one world, if you will. If that is the charge, I stand guilty, and I am proud of it.

The anti-Rockefeller focus of these otherwise incompatible political positions owes much to Populism. "Poplulists" believe in conspiracies and one of the most enduring is that a secret group of international bankers and capitalists, and their minions, control the world's economy. Because of my name and prominence as head of the Chase for many years, I have earned the distinction of "conspirator in chief" from some of these people.

Populists and isolationists ignore the tangible benefits that have resulted in our active international role during the past half-century. Not only was the very real threat posed by Soviet Communism overcome, but there have been fundamental improvements in societies around the world, particularly in the United States, as a result of global trade, improved communications, and the heightened interaction of people from different cultures. Populists rarely mention these positive consequences, nor can they cogently explain how they would have sustained American economic growth and expansion of our political power without them".

Переклад мій:

"Вже протягом століття ідеологічні екстремісти з усіх кінців політичного спектру з ентузіазмом посилаються на декотрі відомі події, такі як мій невдалий досвід з Кастро (прим. мова про Фіделя Кастро), задля того щоб звинуватити родину Рокфеллерів в глобальному, загрозливому впливі, котрий, як вони стверджують, ми здійснюємо на американські політичні та економічні інститути. Декотрі навіть вірять, що ми є частиною таємної політичної групи, котра працює проти інтересів США, і характеризують мою сім'ю та мене як "інтернаціоналістів", котрі вступили в змову з іншими політичними групами в світі для побудови більш інтегрованої глобальної політичної та економічної структури - єдиного світу, якщо бажаєте. Якщо обвинувачення будується на цьому, то я визнаю себе винуватим та пишаюсь цим.

Позиція "антирокфеллерства", в центрі політичних позицій націоналізму (прим.по тексту - "народництва". Деякі мови розрізняють "народництво" та "націоналізм", як англійська або наприклад німецька, де консервативна ідеологічна течія має назву "фьолькіш" - "народництво", в той час як як існує термін "націоналізм", котрий загалом використовується до позначення гітлерівського поняття "фьолькіш", в той час як польська не має розрізнень і використовує одну назву - "народовство". Я не знаю яке поняття вкладував в термін "Poplulists" (від слова Popular - народний, не має відношення до українського широковживаного "популіст") Рокфеллер, тому за змістом припускаю використання терміну "націоналісти"). Націоналісти вірять в теорію змови і впевнені в тому, що таємні групи міжнародних банкірів і капіталістів та їх поплічників управляють економікою світу. Через своє відоме ім'я та популярність як голови Chase (прим. JPMorgan Chase - американській банк) протягом багатьох років, ці люди визнавали мене як "головного змовника".

Націоналісти та ізоляціоністи ігнорують відчутні вигоди, які ми здобули, завдяки нашій активній ролі на міжнародній арені. Мало того, що ми відвернули реальну загрозу радянського комунізму, але ми сприяли фундаментальним покращенням в суспільствах по всьому світу, особливо в США, в результаті глобальної торгівлі, поліпшення комунікацій та підвищеної взаємодії різних культур. Націоналісти рідко згадують ці позитивні наслідки і не можуть пояснити, як вони планують мати стійкий американський економічний зріст і розширення нашої політичної сили без цього".

____________________________________________________________________________________________________

Книгу Рокфеллера англійською в свободному доступі отримати не зміг, замовляв через IPad на IBooks. Янкі добре захищають авторські права, особливо Рокфеллераlol. Хоча не шкодую, цікаві речі пише пан Девід. По стилю чутно, що хлопак вважає себе "оберменшем" і увесь час насміхається над бідолашними ідеалістами від демократії. Їм в першу чергу радив би почитати спомини "лідера демократичного руху планети"

Ну а стосовно теорії змови, я думаю коментарі зайві. Чи хтось не вірить Девіду?


Достойні слова мужньої людини

  • 22.12.11, 22:24
Все частіше можна почути про те, як Ізраїль, гарцюючи м'язами, сидячи під спідницею США, погрожує Ірану війною




Але ж чому ж в нас в головах створюють міф про іранську загрозу? Чому пархаті так не люблять Іран і його лідера Ахмадінеджада? Навіщо зіштовхують в нову світову війну? 

А для цього повернемось трохи назад, всього на рік, на ассамблею ООН. Дамо слово Махмуду Ахмедінеджаду і вам все стане зрозумілим.




І цю людину ці скоти можуть називати терористом і тираном? 

Ну а від себе, бажаю сил і наснаги лідеру Ірану і сподіваюсь на його перемогу, бо це буде не перемога Ірана, а перемога людства над кровожерливою сектою!

                                    

Козак він і за океаном козак!

  • 21.12.11, 22:15
Мігель Краснов - Марченко нардився 15 березня 1946 року. Його батьком був донський козак Семен Миколайович Краснов, двоюрідний племінник широко відомого лідеру козачого руху Дону першої половини ХХ століття Петра Миколайовича Краснова. Його матір'ю була українка з Кубані Діна Марченко.Народився в таборі для переміщених у Австрії в місті Лієнц. Порушуючи всі міжнародні норми, англійці видали всіх козаків, учасників Другої світової, совєтам. В їх числі був і батько Мігеля. Мати Діна зуміла втекти завдяки послу Чилі в Італії Санта Круса. Він зумів заховати Діну Марченко з малим Мігелем від радянської та англійської розвідки та переправити у Чилі.
Після закінчення школи у 1963 році Мігель вступив у військове училище, які закінчив у 1967 році у званні молодшого лейтенанта піхотних військ. У 1973 році, коли патріоти Чилі встали на захист своєї Батьківщини проти марксисько-більшовицької загрози під проводом Піночета, Мігель Краснов-Марченко був у рядах захисників Вітчизни.
З 1974 року він був прикомандирований до Управління Національної розвідки Чилі. В 1975 році він був поставлений командувати 1-им батальйоном Горної дивізії, котра боролася в Андах з рештками комуністичного підпілля. За хоробрі дії по знищенню п'ятої колони у вигляді Лівого революційного руху Мігель Краснов-Марченко був нагороджений найвищою нагородою Чилі - національною медаллю "За мужність", котра до того не присуджувалась нікому вже протягом 100-а років.
Всі комуністичні інсинуації стосовно того, що він був "жорстоким катом" спростовуються тим, що за власними вказівками Мігеля було випущено багато невільників, котрих занадто р'яні військові помилкову зачисляли до лівих. Зокрема у 1974 році було схоплено лідера Революційної хунти Півдня разом з його подругою Кармен Кастільо Еччеверія, котра до речі була і дочкою лідера християнських демократів, опозиційних до Піночета. За наказом Краснова-Марченко Кармен була випущена на волю.
Упродовж 1980 року Мігель Краснов - Марченко дослужився до звання бригадного генерала, отримав ще такі нагороди: Військова Зірка Збройних сил, Велика Зірка "За військові заслуги", "Зірка за заслуги перед Генеральним штабом".
Брав участь в опреації "Кондор" по знищенню в Латинській Америці "прорадянського підпілля".
Після того, як Піночет покинув свій пост, Мігель одразу пішов у відставку, однак влаштувався працювати у військовому шпиталі, задля влаштування належної медичної допомоги військовим. Однак після перемоги "демократів" почалося цькування Піночета та його вірних друзів. Накинулися як шакали і то зрозуміло, адже до влади прийшли ті, проти кого і боровся увесь час Піночет, Краснов-Марченко та інші.
У 2004 році Мігеля Краснова було засуджено до 10 років ув'язнення. Дуже змістовно з цього приводу написав лідер Російського загальновійськового союзу І.Б.Іванов, який направив свою позицію письмово до уряду Чилі. Він писав: 
"Не дивлячись на протести чилійської і світової антикомуністичної громадськості, бригадний генерал чилійської служби М. Краснов осуджений чилійським судом на десять років позбавлення волі за його діяльність під час Національного антикомуністичного повстання 1973 року. Вирок генералу Краснову-Марченку був ухвалений в дні візиту президента РФ Путіна в Чилі, цей символічний крок був зроблений як акт помсти чилійських комуністів своїм колишнім супротивникам і як “подарунок” представнику КДБ - організації, яка грала одну з провідних ролей в комунізації Чилі і в створенні підпільних червоних банд на території цієї країни"

Світова комуна так не навидить патріота Чилі українсько-козачого походження Мігеля Краснова-Марченко, що продовжує фабрикувати проти нього справи, так як фабрикувала проти Піночета. Отара червоних шакалів не хоче допустити його виходу з в'язниці, адже ненавидіть його всіма своїми фібрами, як і будь-якого патріота своєї Батьківщини, а не міжнародного інтернаціоналу. У 2006 році - ще 5 років. У 2007 році - ще 10.2008 - ще 7. 2009 - ще 5. У 2010 році - ще 10. Також у 2010 році ще й французький суд засудив на 30 років за начеб то вбивство громадянина Франції. 
Сам Мігель Краснов своєї вини не визнав. Він сказав:
"Мы все — участники революции 1973 года — затравлены, оскорблены, унижены и подвергаемся репрессиям только из-за того, что избавили страну от марксистской чумы. Ложью, хитростью и интригами сегодняшние марксисты извратили исторические факты, представив революцию «военным мятежом». Несмотря на обвинения, я сохраняю бодрое настроение и непоколебимую веру в Бога. Никогда гнусные личности, которые насиловали Чили, не покорят меня! Я солдат и казак, и во мне живы традиции казачества и предков-мучеников! Пусть все знают, что я казак и горжусь тем, что сделал в жизни, нося мундир офицера чилийских сухопутных сил!"
 
Слава Герою козаку!
                                                    

Урок консерватизму для Міхалкова та московитів

  • 20.12.11, 22:07
Я ось на просторах російського інтернету та телеефіру все чую та чую "консервативний маніфест Міхалкова", як звучить! І скільки там списів зламано, і як обговорюється. Ну ось мені, людині, що вважає себе послідовником української консервативної ідеології, стало цікаво, що там в московитів за відродження консерватизму і його новий ідеолог Микита Міхалков. Чи може дійсно почерпну для себе нових ідей та побачу нові віхи в світовому консерватизмі. Отже викраїв часу та сів читати "Манифест Просвещенного консерватизма" Микити Міхалкова.
Прочитав. На думку спочатку спало одне слово, котре починається на букву "п", а закінчується на "ц". Я ж то послідовник українського консерватизму, а тут я подумаєш, що у Московії є нова течія "консерватизм Міхалкова", то мені й соромно за консервативний рух світу, що біля них такі течії. А потім подумав і гівно можна назвати цукеркою, але ж від цього воно не стає кондитерським виробом. То ж я думаю треба називати речі своїм ім'ям - це не консерватизм Міхалкова, а консервація Міхалкова. Злякавшись останніх подій, влада в обличчі Міхалкова вирішила зробити вигляд, що в неї є ідеологія "просвещений консерватізм" (а чому не "просвещенний абсолютизм ?") і законсервувати цю владу, довівши, що Мєдвєпут відповідає "ісконно руской" традиції. Далі хочу показати перли цього "маніхвесту":

 "Киев — начало «Святой Руси». Князь Владимир крестил русских людей в православную Христову веру".  

Ну це типу  "хахли прісоєдіняйтесь" та "гєй, славянє".

 "Пережив Гражданскую войну и эмиграцию, императорская Россия превратилась в Советский Союз — «Великую Россию без Святой Руси»" 

Ти ба, нарешті московити визнали, що СРСР була не країною народів, як стверджують наші "активісти консервації", а "Вєлікой Расієй", тільки не дуже святою.

 "Логика роста и стабильности порождает новую организационно-правовую форму деятельности — общественно-государственную" 

Це що таке, пане Міхалков? Одержавлення суспільної діяльності чи приватизація державної? Громадянсько-державна форма діяльності це не вираз, це шариківський "Абрвалг", начеб то і розумно, а насправді значить "Главриба" навпаки - громадська діяльність нафік с пляжу. Але ж пане Міхалков, консерватизм сам по собі є народництвом, тобто влада, навіть хай вона буде і абсолютною, тримається перш за все на платформі народної громадської активності, "король без народу - голий король".

"В своей исторической традиции российский консерватизм последовательно включает в себя четыре составляющие: церковную, монархическую, советскую и либеральную"

"Все смешалось в доме Облонских". No comments.

"Консервативную традицию от радикальной новации любого толка отличает то, что она не рационалистична, а мистична"
Ну це вже зовсім, пане Міхалков. Консерватизм логічний і раціональний до мізків і костей, адже протистоїть аллогічній повній анархічній свободі лібералізму. Традиція народу є стала передача цінностей народу, що відображає психологію нації, а якщо нація не божевільна, то і традиція є логічною, послідовною і раціональною. Який містицизм ви маєте на увазі? Європейські консерватори ХVІІ століття доводили право влади короля на суто логічних і раціональних позиціях, навіть церковні лідери середньовіччя, як Фома Аквінський, були раціональні до мізків і костей, не дарма звалися схоластиками, а схоластизм побудований перш за все на логіці. А містицмизм був типовий для негрів і азіатів, однак їхні уяви були не "просвещенний консерватизм", а "східний деспотизм".

"Пришло время сказать: революции закончены — забудьте!"
А ось, панове для чого це писалося. Мєдвєпут - фореве! От тільки, ви там на болотах, не розумієте речі, котрі вже давно визнала європейська консервативна течія. Лідер "нових правих" Ален Де Бенуа вже давно заявив, що через поглиблення лібералізації і матеріалізації шлях до встановлення традиційного устрою народів Європи можливий лише через "консервативну революцію", оскільки революція являтиме собою заміну ліберальної формації, а еволюція в цьому питання не можлива. Саме зміну формацій ми розуміємо під революцією, а не терор и перевороти, але якщо ваша вузьколобість уявляє собі революцію, як криваве месиво, котру влаштували більшовики, це ваша проблема нерозуміння і до консерватизму немає відношення.

"Любовь к Отечеству воспитывается не патриотическими выкриками, а глубоким чувством и знанием родной истории"

Похвально, а ось що далі пише "знаток історії" та "просвещенний" Міхалков

"И при всей любви к простому русскому народу мы искренне благодарны все же не Емельяну Пугачеву, а подавившему его бунт Александру Васильевичу Суворову".

А ось це вже називається "сів в калюжу". Так закликав знати історію "велікаго русского народа", а сам не знає, що бунт Пугачова подавили Іван Іванович Міхельсон та Іван Олександрович Декалонг. Ну невже я, клятий "хохол", маю знати краще історію Росії, ніж Ви, "просвещений консерватор" Микита Сергійович Міхалков? Як сказави би сам Міхалков: "Обосрали-с, Ваше благородие".

"По Божьей Воле сложившийся в России тысячелетний союз многочисленных народов и племен представляет собой уникальную русскую нацию".
Ех, пане Міхалков, вивчить визначення нації. Нація - це моноетнічне та психічне, об'єднане єдиною ідеєю та ціллю стійке людське утворення, яке виникло в наслідок історичного розвитку на основі спільності мови, території, економічного життя і психічного складу, який проявляється у спільності культури. Так це розуміємо ми, консерватори. В лібералів є інше визначення, але ж ви позиціонуєте себе як консерватор.

Нам свойственно особое сверхнациональное, имперское сознание, которое определяет российское бытие в системе особенных — евразийских — координат.

Ух ти, а це наступне речення. В попередньому він розпинався про націю, а ту бац - "сверхнанаціональноє сознаніє". Сам заплутався про що писав.
"Россия-Евразия — это не Европа и не Азия, и не механическое сочетание последних. Это самостоятельный культурноисторический материк, органическое, национальное единство, геополитический и сакральный центр мира"

Щось таке...таке..хрєн знає яке, но ТАКЕ! 
"Государство — это культура в форме служения Отечеству"

В нашому випадку вбачається, що це форма служіння Мєдвєпуту. Держава, шановний, це гармонічний елемент, котрий органічно вибудовується з народу, тобто це крона дерева, котра має своє коріння в народі. Держава створює єдиний механізм соціуму. Це не форма служіння, це зовнішній органічній вираз традиції життя нації. Не може коріння слугувати кроні, а лише питати крону, яка в свою чергу надає через фотосінтез споживні речовини до коріння. Це соціальне спілкування, котре органічно росте зверху вниз. Батьківщина - це ми всі, увесь живий організм нації, однак він вона не тотожна державі, вона ширша. Держава це зовнішній вираз Батьківщини, але ще є й внутрішній. Це наше самоусвідомлення та традиційні цінності, котрі зосередженні в кожному з нас, а це тримається поза межами кордонів держави. Це так вважаємо ми, консерватори. А Міхалков перечитався "савецьких" газет.

 "Геополитика в России должна получить приоритет над политикой, геоэкономика над экономикой, а геокультура над культурой".

Це вже щось новеньке - "геокультура над культурой". Звучить як назва порнофільма. Тільки треба були писати - "гейкультура над культурою". Ми, консерватори, маємо пріоритет перш за все національної культури. Будь - яка надкультура, як то "європейська ціннісна культура", котра через історичний розвиток притаманна і українцям, має витікати як і влада знизу на верх, органічно, а отже вибудовуватися з принципу через національну культуру до культури європейської. Ніяких над, під і збоку бути не може. Ви загубилися в своїх дєбрях, пане Міхалков.

"Армия — это культура в форме службы Отечеству".

Опа, це ми вже чули. Так там же наче держава це культура у формі служіння "Отєчєству". А тут і армія. То що, пане, Міхалков  держава дорівнює Армії? Чи у вас просто красиві форми скінчилися? Армія, шанований, це війська для захисту держави. Це певною мірою еліта нації, котра повинна мати певні привілеї, брати пряму участь у вирішенні державних питань, але ж армією держава не закінчується. Окрім професійних військових (наголошую на слові професійних) ми маємо мати професійних управлінців, економістів, та сантехніка гарного кінець кінцем. Пан Міхалков, як той їжак у тумані - десь ходить, бродить, а сам не знає де.

"Надо, наконец, понять и раз и навсегда усвоить, что Россия — континентальная Империя, а не национальное государство".

Тю, знову те саме, а колись же казав про націю. Це доречі відповідь тим "рускім націоналістам", котрі хочуть закріпить свій статус, "ан нєт", каже Міхалков, не нація ці рускіє.

Мы убеждены — тот, кто ратовал и ратует в России за скорые реформы, тот не понимает природы российской государственности и подрывает корневое бытие нации, личности и государства.

Ааа, розрив мозку якийсь! То нація чи не нація, скажіть мені нарешті! Трудящі вимагають!

"А чтобы быть мудрой сильной и терпеливой, власть в России должна стать единой властью государства, гражданского общества и личности"
Влада над особистістю. Це щось комуністичне чи не так? Консерватизм шановний є владою сильною і аристократичною і здобутою внаслідок власного авторитету, котрий виростає зі свободи особистості. Наші герої Одисей, Лоенгрін, наш герой українській козак, котрий є вільним і підкорення владі є не підкоренням рабів і не контроль над особистістю, а лише авторитет першого, авторитет лідерів, котрі є першими серед рівних. Нам властивий ієрархізм, але він не деспотичний, а лише аристократичний. Аристократ завжди є вільною особистістю, через його свободу волі і досягається авторитет серед інших вільних. Те що ви пророкуєте є лише рабським деспотизмом.

 "Это внутреннее свободное соединение личности с нацией, гражданина с обществом, подданного с государством в конечном счете нелогично. Оно идет не от ума, а от сердца". 

А вартувало б головою думати. Хоча нащо рабу голова?

"Частная собственность должна послужить Родине и Отечеству"

Це певно з тої частини радянського консерватизма. Приватна власність є святою. Приватна власність є формою реалізації принципа внутрішньої свободи особистості. Вона не може слугувати "Отєчєству", оскільки слугує її власнику, це є вираз тої самоідентифікації особистості. Для потреб державних має існувати державна власність. Ідея економічного корпоративізма передбачає форми змішаних форм власності, але тільки в сфері публічних відносин. Коли справа стосується особистої приватної власності - це є всеціло правом власника. Право власності по-суті і відрізняє нас від рабів. Пан Міхалков все змішав.

 "ЗЕМЛЯ — «товар особенный»

Ганьба! Земля не товар, земля це власність народу, це той сакральний зв'язок, що поєднує внутрішню і зовнішню Батьківщину. Земля має належати кожному, оскільки це достояння не тільки теперешнього, а всіх поколінь народу. Продаж земель недопустимий.

Ось тут повний текст маніхвесту http://www.polit.ru/article/2010/10/26/manifest/

Колись російський актор Єфремов, після подій в Білорусі взимку, порадив Лукашенку збрити вуса. Ось і я раджу: "Микита Сергійович, збрий вуса та не називай більше свою консервацію консерватизмом".

Як єврейська мафія всілася на українській газовій трубі

  • 19.12.11, 22:01
В 90-ті роки (та й зараз) транзит газу був одним з найбільш прибутковим бізнесом України, тому не дивно, що транзит газу до 1997 року входив в імперію Павла Лазаренко і саме команда Лазаренка, через Тимошенківське ЄЕСУ , контролювала потоки газу з Росії до Європи.
Безумовно єврейському капіталу, що тоді вже захопив банківський ринок, припала до ока сільскогосподарська та металургійно-газова імперія єдиного на той час міліардера українця в Україні Павла Лазаренка. Павло дуже сильно муляв євреям, котрі кидали оком на все ласе, що лежало в Україні. Я вже писав, як головний єврейській лоббі біля Кучми Дмитро Табачник похвалявся "Комсомольскій правді", що він повалив Лазаренка
                                  
Павло Лазаренко

Зауважте цікаву річ - на Лазаренка вилито стільки бруду, а чого наші ЗМІ та політики мовчать про зятя Кучми єврея Пінчука, який разом з Ахмєтовим роздерибанив усю металургійну імперію Лазаренка, але вам про це не скажуть. Пінчук він хороший, в Європу нас веде, Квасневського та Баррозу кожен рік привозить, виступи Елтона Джона спонсує та взагалі меценат з великою букви.
Отже, яка схема працювала при Лазаренку. Україна на той час мала прямі контакти з Туркменістаном. Доставку газу по території Росії, здійснювала компанія "Итера", що належала Ігорю Макарову, котра до речі була основним конкурентом "Газпрома", очолюваного на той час євреєм Ремом Вяхірєвим (видається, друзі, що Міллер також не з під німців, але це так - здогадки). На кордоні "Итера" продавла газ ЄЕСУ, котра і займалося розподілом газа в Україні.

                                             

     Рем Вяхірєв    

Ось ця схема і не влаштовувала євреєв. Після повалення Лазаренка, ЄЕСУ була відсторонена від внутрішньоукраїнського ринку, а його місце посіла фірма Бакая "Республіка". Юля Володимирівна з владою домовитися спочатку зуміла (дідівське коріння можливо допомогло?), ну а потім знову посварилася. Ну це вже інша історія.
Залишалася одна перепона - "Итера" та прямі контракти між Україною та Туркменістаном. Отже план "кошерна труба" стартував.
У 2002 році відбувається зустріч голови "Нафтогазу" з заступником Вяхірєва Юрієм Комаровим. Домовляються витіснити "Итеру" з ринку, а поставку газу доручити іншій компанії - Eural Trans Gas Kft.
Відповідно до офіційних даних Eural Trans Gas Kft. був зареєстрований в Угорщині 6 грудня 2002 року з юридичною адресою: 2064 Csabdi, Szabadsag u. 24, Hungary. Власник дехто Зєєв Гордон, адреса мешкання: Israel, Tel-Aviv, 35 Shaul Hamelech Street.  Відповідно до даних www.stopcrime.ru  цей Гордон насправді Вадим Авербух, близький до Михайла Чорного та Олексія Гольдштейна.

                          

       Михайло Чорний            
Ось на останні прізвища зверніть увагу. Це люди зі злочинної єврейської банди, головою якої є Семен Могилевич, на прізвисько "Дон". На думку Девіда Дюка (див. DavidDuke.com. відео Promised Land) Могилевич голова найбільшої єврейської мафії в світі зі штаб-квартирою в Ізраїлі. До теперешнього часу Семен Могилевич знаходиться у списку десяти найбільш небезпечних злочинців, котрих розшукує ФБР (http://www.fbi.gov/wanted/topten).

                

       Семен "Дон" Могилевич

За тою самою адресою у Тель-Авіві знаходилась інша компанія - Highrock Propertiesкотра напряму належала Могилевичу, а його дружина Галина Телеш була директором.
Директором же  Eural Trans Gas Kft. був Андраш Кнопп, угорський комуніст, бувший державним секретарем уряду Кадара в Угорщині, після падіння комунізма, працював в табачній компанії Reemsta, з якою був вигнаний через те, що разом з Могилевичем займався контрабандою цигарок на терени СНД.

                                                            
Андраш Кнопп

4 грудня 2002 року голова "Нафтогазу" Юрій Бойко, не маючи на це повноважень ( за що там судять Тимошенко?) підписав угоду з директором Eural Trans Gas Андрашем Кноппом контракт, за яким Eural Trans Gas став власником 36 міліардів кубометрів газу, що до того належали Україні. 5 грудня  Eural Trans Gas уклав контракт з "Газпромом", по якому  Eural Trans Gas мав транспортувати газ до України через російську територію. Був один цікавий епізод - компанія власник і транспортер газу мала лише офіс у Тель-Авіві, жодної інфраструктури не існувало, а отже транспортувала газ тільки на папері, тобто з держбюджетів Україні і Росії гроші платників податків перекочували у власність міжнародної єврейської мафії.


Юрій Бойко
Продовжуємо. 8 січня 2003 року на Кіпрі створюється компанія Highrock Propertises LTD, як структура в системі корпорації Highrock Propertises, належну до Могилевича. Директор - все то й же Андраш Кнопп. Фінансовий директор компанії - Ігор Фішерман, котрий зараз також у розшуку ФБР, як подільник Могилевича. Структура Highrock Propertises LTD продавала газ на внутрішньому ринку, начеб то куплений  Eural Trans Gas,тобто Андраш Кнопп продавав газ Андрашу Кноппу, і Андраш Кнопп продавав його українцям. Директором Highrock Propertises LTD в Україні був Дмитро Фірташ. Знайома фігура, чи не так?


Дмитро Фірташ
До речі нещодавно у WikiLeaks  була опублікована депеша посольства США в Україні у Вашингтон, де була пересказана приватна розмова посла США в Україні у 2008 році Вільяма Тейлора з Дмитром Фірташем, де Фірташ не заперечував того, що в Україні керувати газом його поставив Могилевич. Цитую:
"Firtash acknowledged that he needed, and received, permission from Mogilievich when he established various businesses, but he denied any close relationship to him".


Переклад мій:
"Фірташ підтвердив, що йому потрібен був дозвіл і він отримав його від Могилевича, коли створював свої компанії (прим. мова йде про Eural Trans Gas та RosUkrEnergo),  але він заперечив близькі стосунки з Могилевичем"


Вільям Тейлор

Оборутки єврейської мафії не залишилися без уваги. 28 травня 2003 року у Київі Шостій міжнародній конференції "Енергетична безпека у Європі" американський посол в Україні Карлос Паскуаль зробив критичну заяву, котру потім жодне українське ЗМІ не опублікувало. Публікую уривок у вигляді, як він опублікований в статті NAFTOHAZ UKRAINY - A STUDY IN STATE-SPONSORED CORRUPTION by Roman Kupchinsky for "RFE/RL Organized Crime and Terrorism Watch" (переклад мій):

"В кінці 2000 року Україна здійснила ряд конкретних кроків задля укріплення своєї безпеки в забезпеченні газом. Її угода з Туркменістаном покривала близько 38% потреб України в газі майже до 2006 року, тим самим зменшивши залежність від одного поставника - Росії. "Ітера" була постачальником, перевізником і оператором, забезпечуючи НАК "Нафтогаз" відносно безпеку, того що постачання досягне українського кордону. НАК "Нафтогаз" та "Газпром" дійшли спільного знаменника відносно боргу по газу - 1,4 міліарда доларів США. В 2001 році Газпром припустив, що немає достатніх гарантій по сплаті боргу. В грудні 2001 року Україна вчинила угоду з Росією, що зменшувала кількість бартерних транзакцій. Декторі з досягнень знаходяться зараз на межі ризику. В грудні 2002 року, всього кілька місяців тому, Україна підписала декілька угод, котрі збільшили контроль "Газпрому" над НАК "Нафтогаз" і його діяльністю. "Ітера", котра на думку багатьох є прямим конкурентом "Газпрому", була викинута з українського ринку і змінена новим посередником "Газпрому" -  Eural Trans Gas. Згідно повідомлень з преси,  Eural Trans Gas зареєстровано в Угорщині за день до підписання контракту, маючи всього 12 тисяч уставного капіталу. Крім того преса повідомляє про зв'язки  Eural Trans Gas з організованою злочинністю, а саме з Семеном Могилевичем, котрому нещодавно пред'явлено обвинувачення в США".


                                                

Карлос Паскуаль

Спочатку Бойко заявляв, що Eural Trans Gas належить "Нафтогазу" та "Газпрому" 50/50 (нічого не нагадує?), однак потім преса з'ясувала, що  "Нафтогазу" та "Газпрому" належать лише по 40%, а ось 20% через афілійовані структури належали Могилевичу. Після скандалів Юрій Бойко і Нафтогаз кинулися вибілювати імідж Eural Trans Gas, хоча і дивним способом. Зокрема Нафтогаз продав свої акції двом зарубіжним компаніям. Одна - британська JKX Oil&Gas, широко відома тим, що в Україні проти неї була порушена кримінальна справа за скаргою Фонду Держмайна за порушення порядку розробки газового родовища в Полтаві. Інша начеб то французька Binam Holding, таємнича компанія, котра зареєстрована у Франції і власниками її є Франк Бен Хаму, Мари Бен Хаму та Бріджіт Гольдберг.
Однак вибілити компанію не вдалося, оскільки стало відомо, що Нафтогаз та Eural Trans Gas  перепродавали газ, начеб то призначений для внутрішнього користування, в Німеччину. Збитки завдані бюджетам України, Росії та Туркменістану єврейською мафією нараховували міліарди доларів. Широкий розголос спричинив до того, що з Eural Trans Gas відійшло в тінь. Зараз навіть сайт не працює.
А ось після Помаранчевої революції ми всі так сподівались на справедливість. А потім узнали про угоди Єханурова та RosUkrEnergo. І нас завіряли, що там 50/50 між "Нафтогазу" та "Газпрому", а виявилося, що 50% належить Газпрому, а ще 50% компанії Centragas Holding AG, котра входить до групи компаній (начеб то австрійська) Group DF, що належить вже знайомому нам Дмитру Фірташу. А ось серед числа акціонерів Group DF можемо зустріти також знайомого Андраша Кноппа.

Юрій Єхануров

Зараз Дмитро Васильович Фірташ дуже шанована людина, став головою роботодавців України і президент його дуже шанує. Єврейська мафія знову у руля

                                        

Проти брудних технологій супроти патріотів

Друзі, я декілька разів помітив, що дехто намагаючись дошкулити московитам, ображає людей, зовсім на те заслуговуючих та до московитів ніякого відношення не маючих.
Помітив декілька заміток на кшталт історій про "русскіх" нациських злочинців, дуже сумнівної якості, котрі змішують праведне з грішним, козаків з білою армією, козачі відділи СС з РОА та поливаючи брудом таких людей, як Петро Миколайович Краснов, котрого обзивають москалем, білогвардейцем та нацистом, що є відвертою брехнею і нам, як українцям, котрих століттями оббріхували та поливали брудом і продовжують це робити, не до честі використання таких брудних технологій.
Петро Миколайович Краснов не москаль, а донський козак, з сім'ї козаків станиці Каргинської, Ростовської губернії, начальник 3-ої Донської козачої дивізії в часи Першої світової війни. Після повалення царського режиму присягнув на вірність Тимчасовому уряду і єдиний з усіх (наприклад Денікін також присягнув, однак палець об палець не вдарив, щоб захистити Петроград від більшовиків), після більшовицького путчу, рушив, виконуючи присягу, свої війська на Петроград. Дійшов до Гатчини і Керенцев обіцяв допомогу, однак ніхто не допоміг 700 козакам, котрі стояли під Петроградом. Зрозумівши, що як самі московиті не хочуть себе захищати від більшовиків, той козакам й поготів, розвирнувся та рушив додому - на Дон. Після повалення уряду, правильно зауважив себе вільним від присяги на захист уряду та "єдіной та нєдєлімой". Разом зі своїми козаками вибив з Дону РККА. Одразу на дону було утворено Військовий круг, який оголосив створення незалежної держави "Всевелике військо Донське" та обрали Краснова на посаду атамана. Було укладено мир з німцями, Краснов відмовився підчинитися Денікіну та "Збройним силам півдня Росії". В серпні було укладено трьохсторонні домовленості між Кубанською республікою, Військом Донським та Українською державою стосовно кордонів, однак Військовий круг постановив (мовою оригіналу):
"Приветствовать наладившиеся добрососедские отношения с родственной Украиной и указать правительству на необходимость дальнейшего сближения в общих интересах Дона и Украины" 
Було постановлено продовжити трьохсторонні перемовини з метою подальшого входження Кубані та Дону на правах автономії до Української держави Павла Скоропадського.
На жаль відхід німців та повалення українського гетьмана не дало остаточно вирішити питання і Збройні сили півдня Росії (білі) зайняли Дон та під тиском Денікіна Петра Миколайовича Краснова було знято з посади, його місце посів ляльковий атаман Африкан Богаєвський, незалежність Дону була скасована, Дон становився автономією у складі Російської імперії. Перед лицем більшовиської небезпеки Краснов вирішив не боротися збройно проти Денікіна, відкриваючи шлях більшовизму.Емігрував у Німеччину, де продовжив боротьбу з більшовизмом.
Під час Другої світової війни підрозділи козаків під головуванням Краснова утворили Козачий стан в складі Вермахту. Німці правильно розрізняли козаків та московитів, тому національна належність донців чітко була окреслена, як козаки. Краснов почав формування незалежної держави Козакія. В цей час в близькому оточенні Гітлера була боротьба двох концепцій - концепція "колонізації східних земель" Гіммлера та концепція Альфреда Розенберга, за якою мали утворитися незалежні держави Україна (з Кубанню) та Казакія (донці), з можливим входженням козаків до складу України. Однак концепція Гіммлера отримала перемогу остаточно після 1943 року, тому козачі частини були перекинуті з території Дону, а проти українців пішли масові репресії, що власне і стало однією з головних причин поразки німців.
1945 року, не дивлячись на те, що Краснов не був громадянином СРСР (за міждержавними угодами союзники передавали совєтам лише громадян СРСР) англійці видали Петра Миколайовича Краснова до рук совєтів і у 1947 році він був повішений.
Стосовно брехливих тверджень, що начебто Москва збудувала в станиці Єланській Ростовський області мемориальний комплекс, то це не відповідає дійсності, оскільки пам'ятник було збудовано патріотами свого краю і вже котрий рік московитська прокуратура намагається цей пам'ятник знести, і лише козаки-патріоти свого краю стоять на захисті пам'яті донського патріота.

                                      

Тож, друзі не думаю, що нам вартує, на догоду московитам, поливати брудом справжнього козацького патріота, який поклав своє життя на боротьбу проти молоху більшовизма та за незалежність Донських козаків.

                                    

Ми створені для того, щоб служити євреям

Друзі, часто можна почути "про таємні плани євреїв по захопленню світу". Однак ті часи, коли вони були "таємними"вже давно пройшли. Народи в масі своїй стали настільки промитими, що скривати це немає потреби. І я це доведу.
Один з головних і найбільш тиражованих печатних органів Ізраїлю - Jerusalem Post. І от в одному з випусків цієї газети виходить стаття з назвою "Yosef : Gentiles exist only to serve Jews". Ось посилання - http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=191782
Переклад такий: "Йосеф: не євреї існують тільки для того, щоб служити євреям". Ці слова, опубліковані в центральній, ще й англомовній газеті Ізраїлю (певно, щоб гої знали хто вони є насправді) належать одному з двох головних рабинів Ізраїлю (в Ізраїлі два головних рабина - рабин сефард, і рабин ашкеназі), рабину сефарду Овадія Йосефу. Зокрема пан Йосеф в своїй статті зазначає:
"Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel"
Переклад мій:
"Гої народжені лише для того, щоб служити нам. Без цього їм немає місця на світі - лише слугувати народу Ізраїля"
Далі пан Йосеф пояснює, навіщо Бог Єгова допустив існування цих клятих гоїв.
“Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat. That is why gentiles were created".
Отак от, ці гої мають працювати, а вони мають сидіти та їсти. Ось для цього гої і створені - працювати на євреїв, впевнений пан Овадія Йосеф.
І це вам не таємничі "Протоколи сіоністських мудреців", щодо справжності яких іде суперечка вже століття, це не підпільні антисемітські газетки, це поважна ізраїльська газета Jerusalem Post та головний рабин сефард Ізраїлю, з чим ви маєте змогу ознайомитись завітавши за посиланням. Ну всі теорії змов звичайно вигадка і антисемітизм. Безумовно!
P.S. Ау, світова спільнота де ви? Борці з нацизмом і ксенофобією, де ви, рідненькі? Де заява конгресу США, де гнівне послання єврокомісії, де заява МЗС Росії про відродження нацизму в Ізраїлі? Де ви всі, борці за демократію? Ви мене чуєте? І тиша...
                                         

Сектантам від історії

  • 17.12.11, 19:32
Останнім часом можна побачити на теренах інтернету певну кількість "історихів", які бігають по сайту з гаслами, що "термін Україна та українці вигадали австріяки в злочинній змові з галичанами, а мешканці сучасної України завжди називалися малоросами, української мови не знали і знали, що вони з московитами браття". Це здебільшого поширилось після багатосерійного московського проекту "История России ХХ века". Це такий собі низького гатунку, пропагандисько-брехливий малобюджетний "типу" документальний фільм, де декілька православних сектантів чомусь вирішили, що вони історики, змішавши правду та відверту брехню та додавши православного маразму захопили уяву оцих от "історихів". Про рівень "сектантів-історихів" може свідчити хоча б той факт, що їхнею "праведною" версією Петлюра був завезений на територією України (вірніше на "рускую зємлю") в лавах Січових стрільців, був в них головним (в якості кого?) і був, разом з Грушевським, галичанином.bazar

Ну то зараз про назву Україна. Вирішив надати декілька посилань та залишити цей блог, щоб кожен раз як папуга не повторювати одне й те саме, а просто кидати посилання цим сектантам.

Отже на думку наших прихильників теорії "австро-галицької змови" термін Україна був вигаданий чи то в Галичині, чи то в австро-угорському військовому штабі, чи то штаб цей знаходився в Галичині, але в  суті придуманий в часи Першої світової, а до того часу ніхто й не знав, такої України.

Давайте подивимось.

1187 рік, Іпатьївський літопис:

"И плакашеся по нем все переяславци, бо любя дроужиноу, и злата не сбирашеть, имения не щадяшеть, но даяшеть дроужине, бе бо князь добр и крепок на рате и моужьством кригеком показася, всякими добродетельми наполнен, о нем же Оукраина много по стона" 

1596 рік, гетьман Жолкевський пише про повстання Наливайко:

«Вся Украйна показачилась для измены, шпионов полно. Обязательно нужно, обычно, тщательно заботится об этой Украйне"

 1622 рік. З листа І.Колимського до Московського патріарха Філарета:
"все зде на Украине, во пределе Киевском сотесняемся".

1650 рік, Гійом Де Боплан пише книгу "Опис України, декотрих провінцій королівства Польського, що розташовані від меж Московії до кордонів Трансильванії, а також їх звичаїв, способу життя та ведення війни"  (Description d’Ukranie, qui sont plusieurs provinces du Royaume de Pologne. Contenues depuis les confins de la Moscovie, insques aux limites de la Transilvanie)

Літопис Самовидця, XVIII століття:

"а инная тут, на Україні, коло НЂжина и Чернигова и на СЂвери, коло Стародуба зазимовала"

А ось наприклад у 1842 році українсько-польський поет Фома (Томаш) Падура видав книгу "Pienia Tomasza Padurry" де виклав в перекладі на польську українські народні пісні. Зокрема в народній пісні часів Хмельниччини "Hej,sokoly" містяться такі рядки:

"Czule, zegna, sie z dziewczyna
Jeszcze czulej z Ukraina"

"Ніжно прощається він з дівчиною,
Ще ніжніше з Україною".

Wina, wina, wina dajcie,
A jak umrе pochowajcie
Na zielonej Ukrainie
Przy kochanej mej dziewczynie.

Вини,вина,вина дайте
А як умру, то поховайте
На зеленій Україні
З коханою моєю дівчиною

У 1846 році Микола Костомаров, уродженець Воронізької губернії (сектантам - Воронеж не в Галичині, а зараз знаходиться в складі Російської федерації), пише книгу "Книга буття українського народу", а у 1861 році книгу "Две русские народности", де пише про відмінність українців та московитів, хоч і не занадто радикально.

Також у 1846 році виходить книга білоруського архієпископа Георгія Кониського (уродженець Могильова, нині Білорусь, не западенець) "История Русов или Малой России". Де по-перше зустрічається ненависне сектантам слово Україна, а по-друге, хоч і здебільшого використовується слово Малоросія, однак історія підноситься, як окремого народу та висловлюється думка про потребу надання Малоросії автономії в обсязі, що була надана Гетьманату.

А у 1849 році у Києві виходить збірник українського етнографа Михайла Максимовича "Сборник украинскихъ пъсень"

У 1876 році виходить книга уродженця міста Гадяч, Полтавської губернії Михайла Драгоманова "Пропащий час. Українці під московським царством".

"Плакати про старовину, бажати вернути її -- завжди даремне діло, а особливо для нас, слуг «простого» українського народу. Ми знаємо добре, що того, чого ми хочемо, не було ще ніколи на світі, а тільки буде колись, як люди стануть далеко розумніші, ніж тепер. Одначе оглядатися назад треба, щоб знати, через що тепер стало так гірко, щоб не помилитися знов, як колись помилялись. Українцям треба добре оглянутись назад і пригадати останні дві сотні і два десятки років після того, як козаки українські за приводом Богдана Хмельницького піддались під руку «царя Восточного, Московського», у 1654 році".

 Ненависне сектантам слово Україна містилася і в енциклопедичному словнику Брогкауза та Єфрона, виданому в Петербурзі у 1890 році. Ось що там писалось:

"Украина — так назывались юго-восточные русские земли Речи Посполитой. Это название никогда не было официальным; оно употреблялось только в частном обиходе и сделалось обычным в народной поэзии. Границы земель, которые были известны под именем «украинных», трудно определить, тем более, что название это не было устойчивым и в разное время обнимало собою неодинаковое пространство".

Як бачимо слово Україна зустрічається задовго до діяльності австрійського генштабу і задовго до початків Першої світової війни. Більш того на думку Брогкауза та Єфрона воно було досить поширеним серед народу, звісно якщо сектанти не допускають, що Брогкауз та Єфрон працювали на німецьку чи австрійську розвідку.

Ці "шахіди від православ'я" навіть не цікавилися питанням, а ляпають що попало. На Галичині, до речі, на відміну від підросійської України, слово Україна до ХХ століття взагалі було невідомо, оскільки тут користувалися задля самоідентифікації звичним терміном русини. Головним органом української думки в Галичині була "Головна руська рада". І лише коли в кінці ХІХ - початках ХХ посилилась еміграція українців з території  Російської імперії, саме ці мігранти "завезли" сюди слово Україна.Це можна пояснити тим, що інтелігенція Малоросії, в часи посилення міфу про єдність малоросів та великоросів, мало мати якийсь замінник терміну русини, оскільки він тільки поглиблював міф про єдність, то було обрано термін українці, від назви території, що в часи Речі Посполитої населяли козаки. А оскільки пошук самоідентифікації повертався насамперед до вільнолюбного козацтва (козак Еней у Котляревського,наприклад), то це було логічним.

До речі сектанти люблять казати, що терміни Московія, Україна це все вигадано іноземцями, щоб посварити "брацкіє народи", а ось Малоросія та Великоросія це "ісконно рускіє слова". Бідолаги не здогадуються, що терміни Мала Русь та Велика Русь вигадали греки, ще у ХІV столітті і брали за приклад свій поділ на Малу Грецію та Велику Грецію. Малою Грецію називалася метрополія, а ось Великою Грецією її колонії. То ж греки, задля того, щоб розрізняти метрополію - Київ та її колонії, назвали Київ Малою Русю, а її колонії Великою Русю. То ж сектанти з гордістю можуть себе іменувати колонією Київа, не треба їм заважати.

То ж панове сектанти, співайте краще хором "Боже, царя храні" і не лізьте в історію.

Хто більш за все радий поверненню Путіна?

  • 16.12.11, 13:28

Планы Путина вернуться на президентский пост - это тяжелый удар по демократии или победа стабильности? - вопрошает The Jerusalem Post. Большинство российских евреев, по-видимому, полагает, что возвращение Путина - хорошее предзнаменование для стабильности и, следовательно, на благо еврейской общине (хто ж там думає про інше? - прим.моє), отмечает корреспондент агентства JTA Лев Кричевский.

"Путин не антисемит и не настроен антиизраильски", - заявил Евгений Сатановский (lol  класне прізвище -  прим.моє), глава Института Ближнего Востока (Москва).

"Для российских евреев (по разным оценкам, их от 500 тыс. до 1 млн) Путин знаменует собой отход от антисемитизма коммунистической элиты и когда-то всесильного КГБ (головою котрого довгий час був пан Андропов, по матері Флеккенштейн -  прим.моє) где он прослужил почти два десятилетия", - говорится в статье. Путин первым из российских лидеров посетил Израиль (історичну??? -  прим.моє). Он также бывал в одной из московских синагог, участвовал в церемониях зажигания свеч на Хануку и, по слухам, проводил "политику открытых дверей" в отношении Берла Лазара (ну добре хоч в Берл Лазара відкриті двері -  прим.моє), одного из двоих главных раввинов России (дві голови орла на гербі, два раввина, Третій Рим як не як, все вірно -  прим.моє).

"В президентство Путина правозащитные организации сообщали о нескольких всплесках нападений на почве ксенофобии, но евреи редко становились их жертвами", - пишет издание.

Сегодня российские политики "не рискуют занимать антисемитские или так называемые антисионистские позиции (а як же Владімір Вольфович, син юриста, він любить про євреїв побалакати - прим.моє). Любой объективный наблюдатель должен признать, что в этом велика заслуга Путина", - говорит Берл Лазар. По его словам, Путин уделяет большое внимание нуждам еврейской общины и относится к евреям очень уважительно (це добре, росіяни на площі для нього маргінали з презирвативами, а ось євреям респект - прим.моє).

Но режим Путина также известен запугиванием политических противников и журналистов, сворачиванием демократических реформ. "Критики говорят, что доказательство тому - хотя бы тот способ, каким он организовал свое возвращение к власти", - говорится в статье. Русская еврейка Евгения Альбац, видная журналистка, сказала, что потрясена наглостью, с которой это было проделано.

Но есть также мнение, что возвращение Путина справедливо отражает реалии сегодняшней России. Демократия в одночасье не строится, заметил Сатановский (то хто кому душу продав Путін Сатановському, чи Сатановський Путіну - прим.моє). "Путин возвращается к власти в качестве реального лидера крупного политико-экономического клана. Может ли ситуация вскоре измениться? Не вижу предпосылок", - считает он.

Начало президентства Путина ознаменовалось давлением Кремля на олигархов, среди которых было много евреев (ай, айtears - прим.моє). Но Путин никогда не допускал, чтобы его поединки "перерастали во что-либо антиеврейское", - полагает Сатановский (фух, а то я вже переживати почавsmoke - прим.моє).

"Для российской демократии путинская эра не была благотворной, но еврейская жизнь по-прежнему бьет ключом", - пишет газета (і це головне, дарма, що інщих вона б'є по голові - прим.моє). Тысячи родителей посылают детей в еврейские школы и летние лагеря, строятся новые синагоги и общинные центры.

"И все же у многих лидеров еврейских общин со старых времен сохранилось беспокойство. Они отказались давать JTA официальные интервью об опасностях небрежного отношения Путина к демократии", - замечает автор. "В обществе есть определенное недовольство, но революцией и не пахнет. Демократии нет, а жизнь продолжается", - сказал один из этих людей, пожелавший остаться анонимным.

Джерело InoPressa

The Jerusalem Post

"А я вам спички принес!"

Малый герб России (орёл) и большой герб (догадайтесь какой?)

Куди цю хрень припхнути?

"Я гусский, граждане, не надо погромов!"