хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Як єврейська мафія всілася на українській газовій трубі

  • 19.12.11, 22:01
В 90-ті роки (та й зараз) транзит газу був одним з найбільш прибутковим бізнесом України, тому не дивно, що транзит газу до 1997 року входив в імперію Павла Лазаренко і саме команда Лазаренка, через Тимошенківське ЄЕСУ , контролювала потоки газу з Росії до Європи.
Безумовно єврейському капіталу, що тоді вже захопив банківський ринок, припала до ока сільскогосподарська та металургійно-газова імперія єдиного на той час міліардера українця в Україні Павла Лазаренка. Павло дуже сильно муляв євреям, котрі кидали оком на все ласе, що лежало в Україні. Я вже писав, як головний єврейській лоббі біля Кучми Дмитро Табачник похвалявся "Комсомольскій правді", що він повалив Лазаренка
                                  
Павло Лазаренко

Зауважте цікаву річ - на Лазаренка вилито стільки бруду, а чого наші ЗМІ та політики мовчать про зятя Кучми єврея Пінчука, який разом з Ахмєтовим роздерибанив усю металургійну імперію Лазаренка, але вам про це не скажуть. Пінчук він хороший, в Європу нас веде, Квасневського та Баррозу кожен рік привозить, виступи Елтона Джона спонсує та взагалі меценат з великою букви.
Отже, яка схема працювала при Лазаренку. Україна на той час мала прямі контакти з Туркменістаном. Доставку газу по території Росії, здійснювала компанія "Итера", що належала Ігорю Макарову, котра до речі була основним конкурентом "Газпрома", очолюваного на той час євреєм Ремом Вяхірєвим (видається, друзі, що Міллер також не з під німців, але це так - здогадки). На кордоні "Итера" продавла газ ЄЕСУ, котра і займалося розподілом газа в Україні.

                                             

     Рем Вяхірєв    

Ось ця схема і не влаштовувала євреєв. Після повалення Лазаренка, ЄЕСУ була відсторонена від внутрішньоукраїнського ринку, а його місце посіла фірма Бакая "Республіка". Юля Володимирівна з владою домовитися спочатку зуміла (дідівське коріння можливо допомогло?), ну а потім знову посварилася. Ну це вже інша історія.
Залишалася одна перепона - "Итера" та прямі контракти між Україною та Туркменістаном. Отже план "кошерна труба" стартував.
У 2002 році відбувається зустріч голови "Нафтогазу" з заступником Вяхірєва Юрієм Комаровим. Домовляються витіснити "Итеру" з ринку, а поставку газу доручити іншій компанії - Eural Trans Gas Kft.
Відповідно до офіційних даних Eural Trans Gas Kft. був зареєстрований в Угорщині 6 грудня 2002 року з юридичною адресою: 2064 Csabdi, Szabadsag u. 24, Hungary. Власник дехто Зєєв Гордон, адреса мешкання: Israel, Tel-Aviv, 35 Shaul Hamelech Street.  Відповідно до даних www.stopcrime.ru  цей Гордон насправді Вадим Авербух, близький до Михайла Чорного та Олексія Гольдштейна.

                          

       Михайло Чорний            
Ось на останні прізвища зверніть увагу. Це люди зі злочинної єврейської банди, головою якої є Семен Могилевич, на прізвисько "Дон". На думку Девіда Дюка (див. DavidDuke.com. відео Promised Land) Могилевич голова найбільшої єврейської мафії в світі зі штаб-квартирою в Ізраїлі. До теперешнього часу Семен Могилевич знаходиться у списку десяти найбільш небезпечних злочинців, котрих розшукує ФБР (http://www.fbi.gov/wanted/topten).

                

       Семен "Дон" Могилевич

За тою самою адресою у Тель-Авіві знаходилась інша компанія - Highrock Propertiesкотра напряму належала Могилевичу, а його дружина Галина Телеш була директором.
Директором же  Eural Trans Gas Kft. був Андраш Кнопп, угорський комуніст, бувший державним секретарем уряду Кадара в Угорщині, після падіння комунізма, працював в табачній компанії Reemsta, з якою був вигнаний через те, що разом з Могилевичем займався контрабандою цигарок на терени СНД.

                                                            
Андраш Кнопп

4 грудня 2002 року голова "Нафтогазу" Юрій Бойко, не маючи на це повноважень ( за що там судять Тимошенко?) підписав угоду з директором Eural Trans Gas Андрашем Кноппом контракт, за яким Eural Trans Gas став власником 36 міліардів кубометрів газу, що до того належали Україні. 5 грудня  Eural Trans Gas уклав контракт з "Газпромом", по якому  Eural Trans Gas мав транспортувати газ до України через російську територію. Був один цікавий епізод - компанія власник і транспортер газу мала лише офіс у Тель-Авіві, жодної інфраструктури не існувало, а отже транспортувала газ тільки на папері, тобто з держбюджетів Україні і Росії гроші платників податків перекочували у власність міжнародної єврейської мафії.


Юрій Бойко
Продовжуємо. 8 січня 2003 року на Кіпрі створюється компанія Highrock Propertises LTD, як структура в системі корпорації Highrock Propertises, належну до Могилевича. Директор - все то й же Андраш Кнопп. Фінансовий директор компанії - Ігор Фішерман, котрий зараз також у розшуку ФБР, як подільник Могилевича. Структура Highrock Propertises LTD продавала газ на внутрішньому ринку, начеб то куплений  Eural Trans Gas,тобто Андраш Кнопп продавав газ Андрашу Кноппу, і Андраш Кнопп продавав його українцям. Директором Highrock Propertises LTD в Україні був Дмитро Фірташ. Знайома фігура, чи не так?


Дмитро Фірташ
До речі нещодавно у WikiLeaks  була опублікована депеша посольства США в Україні у Вашингтон, де була пересказана приватна розмова посла США в Україні у 2008 році Вільяма Тейлора з Дмитром Фірташем, де Фірташ не заперечував того, що в Україні керувати газом його поставив Могилевич. Цитую:
"Firtash acknowledged that he needed, and received, permission from Mogilievich when he established various businesses, but he denied any close relationship to him".


Переклад мій:
"Фірташ підтвердив, що йому потрібен був дозвіл і він отримав його від Могилевича, коли створював свої компанії (прим. мова йде про Eural Trans Gas та RosUkrEnergo),  але він заперечив близькі стосунки з Могилевичем"


Вільям Тейлор

Оборутки єврейської мафії не залишилися без уваги. 28 травня 2003 року у Київі Шостій міжнародній конференції "Енергетична безпека у Європі" американський посол в Україні Карлос Паскуаль зробив критичну заяву, котру потім жодне українське ЗМІ не опублікувало. Публікую уривок у вигляді, як він опублікований в статті NAFTOHAZ UKRAINY - A STUDY IN STATE-SPONSORED CORRUPTION by Roman Kupchinsky for "RFE/RL Organized Crime and Terrorism Watch" (переклад мій):

"В кінці 2000 року Україна здійснила ряд конкретних кроків задля укріплення своєї безпеки в забезпеченні газом. Її угода з Туркменістаном покривала близько 38% потреб України в газі майже до 2006 року, тим самим зменшивши залежність від одного поставника - Росії. "Ітера" була постачальником, перевізником і оператором, забезпечуючи НАК "Нафтогаз" відносно безпеку, того що постачання досягне українського кордону. НАК "Нафтогаз" та "Газпром" дійшли спільного знаменника відносно боргу по газу - 1,4 міліарда доларів США. В 2001 році Газпром припустив, що немає достатніх гарантій по сплаті боргу. В грудні 2001 року Україна вчинила угоду з Росією, що зменшувала кількість бартерних транзакцій. Декторі з досягнень знаходяться зараз на межі ризику. В грудні 2002 року, всього кілька місяців тому, Україна підписала декілька угод, котрі збільшили контроль "Газпрому" над НАК "Нафтогаз" і його діяльністю. "Ітера", котра на думку багатьох є прямим конкурентом "Газпрому", була викинута з українського ринку і змінена новим посередником "Газпрому" -  Eural Trans Gas. Згідно повідомлень з преси,  Eural Trans Gas зареєстровано в Угорщині за день до підписання контракту, маючи всього 12 тисяч уставного капіталу. Крім того преса повідомляє про зв'язки  Eural Trans Gas з організованою злочинністю, а саме з Семеном Могилевичем, котрому нещодавно пред'явлено обвинувачення в США".


                                                

Карлос Паскуаль

Спочатку Бойко заявляв, що Eural Trans Gas належить "Нафтогазу" та "Газпрому" 50/50 (нічого не нагадує?), однак потім преса з'ясувала, що  "Нафтогазу" та "Газпрому" належать лише по 40%, а ось 20% через афілійовані структури належали Могилевичу. Після скандалів Юрій Бойко і Нафтогаз кинулися вибілювати імідж Eural Trans Gas, хоча і дивним способом. Зокрема Нафтогаз продав свої акції двом зарубіжним компаніям. Одна - британська JKX Oil&Gas, широко відома тим, що в Україні проти неї була порушена кримінальна справа за скаргою Фонду Держмайна за порушення порядку розробки газового родовища в Полтаві. Інша начеб то французька Binam Holding, таємнича компанія, котра зареєстрована у Франції і власниками її є Франк Бен Хаму, Мари Бен Хаму та Бріджіт Гольдберг.
Однак вибілити компанію не вдалося, оскільки стало відомо, що Нафтогаз та Eural Trans Gas  перепродавали газ, начеб то призначений для внутрішнього користування, в Німеччину. Збитки завдані бюджетам України, Росії та Туркменістану єврейською мафією нараховували міліарди доларів. Широкий розголос спричинив до того, що з Eural Trans Gas відійшло в тінь. Зараз навіть сайт не працює.
А ось після Помаранчевої революції ми всі так сподівались на справедливість. А потім узнали про угоди Єханурова та RosUkrEnergo. І нас завіряли, що там 50/50 між "Нафтогазу" та "Газпрому", а виявилося, що 50% належить Газпрому, а ще 50% компанії Centragas Holding AG, котра входить до групи компаній (начеб то австрійська) Group DF, що належить вже знайомому нам Дмитру Фірташу. А ось серед числа акціонерів Group DF можемо зустріти також знайомого Андраша Кноппа.

Юрій Єхануров

Зараз Дмитро Васильович Фірташ дуже шанована людина, став головою роботодавців України і президент його дуже шанує. Єврейська мафія знову у руля

                                        
19

Коментарі

119.12.11, 22:21

Цікава історія!

    219.12.11, 22:25Відповідь на 1 від Julia Taneta

    Цікава історія!

      319.12.11, 22:25

      *идів!

        Гість: PR3D4T0R

        420.12.11, 12:21Відповідь на 1 від Julia Taneta

        Цікава історія!Це не історія, це - перелік імен для кіллера.

          Гість: отслужил

          520.12.11, 14:03

          а чому еврейська мафія знову у руля? Вона від нього і не відходила

            Гість: Vit1970

            620.12.11, 14:07

            Мiжнародний Союз Радянських Офiцерiв Рiшенням Трибуналу скасував правлiння Кравчука,Ельцина,Лукашенко та розподiл майна iмперii - CPCP.Вливайтеся в ряди МСРО !

              720.12.11, 14:15Відповідь на 5 від Гість: отслужил

              а чому еврейська мафія знову у руля? Вона від нього і не відходилаТо правда

                Гість: москвостьоб

                820.12.11, 20:42

                Жидів не на трубу а на палю, їх дупи це потішить!

                  Гість: NeManul

                  914.11.13, 08:34

                  Мамон править світом

                    1014.11.13, 12:04Відповідь на 7 від Lost_paradise

                    а чому еврейська мафія знову у руля? Вона від нього і не відходилаТо правдаМожна сказати інакше --- вони вовтузяться біля того "руля", мов голодні підсвинки біля свиноматки, взаємопоборюючи один одного. Для України результат десь той же.
                    Де ж той колій з довгою швайкою(???)