хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Проти брудних технологій супроти патріотів

Друзі, я декілька разів помітив, що дехто намагаючись дошкулити московитам, ображає людей, зовсім на те заслуговуючих та до московитів ніякого відношення не маючих.
Помітив декілька заміток на кшталт історій про "русскіх" нациських злочинців, дуже сумнівної якості, котрі змішують праведне з грішним, козаків з білою армією, козачі відділи СС з РОА та поливаючи брудом таких людей, як Петро Миколайович Краснов, котрого обзивають москалем, білогвардейцем та нацистом, що є відвертою брехнею і нам, як українцям, котрих століттями оббріхували та поливали брудом і продовжують це робити, не до честі використання таких брудних технологій.
Петро Миколайович Краснов не москаль, а донський козак, з сім'ї козаків станиці Каргинської, Ростовської губернії, начальник 3-ої Донської козачої дивізії в часи Першої світової війни. Після повалення царського режиму присягнув на вірність Тимчасовому уряду і єдиний з усіх (наприклад Денікін також присягнув, однак палець об палець не вдарив, щоб захистити Петроград від більшовиків), після більшовицького путчу, рушив, виконуючи присягу, свої війська на Петроград. Дійшов до Гатчини і Керенцев обіцяв допомогу, однак ніхто не допоміг 700 козакам, котрі стояли під Петроградом. Зрозумівши, що як самі московиті не хочуть себе захищати від більшовиків, той козакам й поготів, розвирнувся та рушив додому - на Дон. Після повалення уряду, правильно зауважив себе вільним від присяги на захист уряду та "єдіной та нєдєлімой". Разом зі своїми козаками вибив з Дону РККА. Одразу на дону було утворено Військовий круг, який оголосив створення незалежної держави "Всевелике військо Донське" та обрали Краснова на посаду атамана. Було укладено мир з німцями, Краснов відмовився підчинитися Денікіну та "Збройним силам півдня Росії". В серпні було укладено трьохсторонні домовленості між Кубанською республікою, Військом Донським та Українською державою стосовно кордонів, однак Військовий круг постановив (мовою оригіналу):
"Приветствовать наладившиеся добрососедские отношения с родственной Украиной и указать правительству на необходимость дальнейшего сближения в общих интересах Дона и Украины" 
Було постановлено продовжити трьохсторонні перемовини з метою подальшого входження Кубані та Дону на правах автономії до Української держави Павла Скоропадського.
На жаль відхід німців та повалення українського гетьмана не дало остаточно вирішити питання і Збройні сили півдня Росії (білі) зайняли Дон та під тиском Денікіна Петра Миколайовича Краснова було знято з посади, його місце посів ляльковий атаман Африкан Богаєвський, незалежність Дону була скасована, Дон становився автономією у складі Російської імперії. Перед лицем більшовиської небезпеки Краснов вирішив не боротися збройно проти Денікіна, відкриваючи шлях більшовизму.Емігрував у Німеччину, де продовжив боротьбу з більшовизмом.
Під час Другої світової війни підрозділи козаків під головуванням Краснова утворили Козачий стан в складі Вермахту. Німці правильно розрізняли козаків та московитів, тому національна належність донців чітко була окреслена, як козаки. Краснов почав формування незалежної держави Козакія. В цей час в близькому оточенні Гітлера була боротьба двох концепцій - концепція "колонізації східних земель" Гіммлера та концепція Альфреда Розенберга, за якою мали утворитися незалежні держави Україна (з Кубанню) та Казакія (донці), з можливим входженням козаків до складу України. Однак концепція Гіммлера отримала перемогу остаточно після 1943 року, тому козачі частини були перекинуті з території Дону, а проти українців пішли масові репресії, що власне і стало однією з головних причин поразки німців.
1945 року, не дивлячись на те, що Краснов не був громадянином СРСР (за міждержавними угодами союзники передавали совєтам лише громадян СРСР) англійці видали Петра Миколайовича Краснова до рук совєтів і у 1947 році він був повішений.
Стосовно брехливих тверджень, що начебто Москва збудувала в станиці Єланській Ростовський області мемориальний комплекс, то це не відповідає дійсності, оскільки пам'ятник було збудовано патріотами свого краю і вже котрий рік московитська прокуратура намагається цей пам'ятник знести, і лише козаки-патріоти свого краю стоять на захисті пам'яті донського патріота.

                                      

Тож, друзі не думаю, що нам вартує, на догоду московитам, поливати брудом справжнього козацького патріота, який поклав своє життя на боротьбу проти молоху більшовизма та за незалежність Донських козаків.

                                    
11

Коментарі

анонім

118.12.11, 17:00

Наскільки мені відомо він товаваришув з українцями Мельником і Шкуро.

    218.12.11, 17:05Відповідь на 1 від анонім

    Наскільки мені відомо він товаваришув з українцями Мельником і Шкуро.Так це правда, а зі Шкуро вони разом формували козачі бригади

      318.12.11, 19:47

      Мої друзі з Волгодонська(Ростовська обл) розповідали, що пам"ятник стоїть нелегально, і що місцеві козаки його відстоюють не дивлячись на тиск ФСБ

        418.12.11, 20:02Відповідь на 3 від Fred Perry

        Мої друзі з Волгодонська(Ростовська обл) розповідали, що пам"ятник стоїть нелегально, і що місцеві козаки його відстоюють не дивлячись на тиск ФСБЯ знаю, там тиск великий, а дехто з наших на жаль замість висловлювати підтримку патріотам, ще й зверху брудом поливає, і думають, що це патріотично

          518.12.11, 20:22Відповідь на 4 від Lost_paradise

          це реакція на звинувачення УПА в колабораціонізмі, хоча не зовсім адекватна.

            618.12.11, 20:31Відповідь на 5 від Fred Perry

            це реакція на звинувачення УПА в колабораціонізмі, хоча не зовсім адекватна.таким брудом як раз і займаються московити, обгажуючи і УПА, козаків і всіх, хто воював проти більшовиського кодла. Тому я і казав, що нам, на котрих увесь час виливають бруд ці савецькі агітатори, навпаки треба підтримувати патріотів, які борються за справедливість. А ще тим паче як нащадки осередку зародження козацтва у Запоріжжі, хаяти мужніх донських козаків не гарно, зовсім не гарно

              718.12.11, 20:50Відповідь на 6 від Lost_paradise

              Проблема в тім, що українець в своїй історії не може толком розібратись, не кажучи за зарубіжну...

                818.12.11, 20:59Відповідь на 7 від Fred Perry

                Проблема в тім, що українець в своїй історії не може толком розібратись, не кажучи за зарубіжну...На жаль, це так. Навколо одна ворожа пропаганда і в ній почути правду важко

                  Гість: москвостьоб

                  918.12.11, 21:55

                  а скільки українських юнаків та дівчат в німецькому ПВО збивали літаки "союзників"....

                    1018.12.11, 23:19Відповідь на 8 від Lost_paradise

                    до правди потрібно прагнути, розуміти її, відсівати зерно від полови. Білінський подав чудовий приклад

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна