хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Ми створені для того, щоб служити євреям

Друзі, часто можна почути "про таємні плани євреїв по захопленню світу". Однак ті часи, коли вони були "таємними"вже давно пройшли. Народи в масі своїй стали настільки промитими, що скривати це немає потреби. І я це доведу.
Один з головних і найбільш тиражованих печатних органів Ізраїлю - Jerusalem Post. І от в одному з випусків цієї газети виходить стаття з назвою "Yosef : Gentiles exist only to serve Jews". Ось посилання - http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=191782
Переклад такий: "Йосеф: не євреї існують тільки для того, щоб служити євреям". Ці слова, опубліковані в центральній, ще й англомовній газеті Ізраїлю (певно, щоб гої знали хто вони є насправді) належать одному з двох головних рабинів Ізраїлю (в Ізраїлі два головних рабина - рабин сефард, і рабин ашкеназі), рабину сефарду Овадія Йосефу. Зокрема пан Йосеф в своїй статті зазначає:
"Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel"
Переклад мій:
"Гої народжені лише для того, щоб служити нам. Без цього їм немає місця на світі - лише слугувати народу Ізраїля"
Далі пан Йосеф пояснює, навіщо Бог Єгова допустив існування цих клятих гоїв.
“Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat. That is why gentiles were created".
Отак от, ці гої мають працювати, а вони мають сидіти та їсти. Ось для цього гої і створені - працювати на євреїв, впевнений пан Овадія Йосеф.
І це вам не таємничі "Протоколи сіоністських мудреців", щодо справжності яких іде суперечка вже століття, це не підпільні антисемітські газетки, це поважна ізраїльська газета Jerusalem Post та головний рабин сефард Ізраїлю, з чим ви маєте змогу ознайомитись завітавши за посиланням. Ну всі теорії змов звичайно вигадка і антисемітизм. Безумовно!
P.S. Ау, світова спільнота де ви? Борці з нацизмом і ксенофобією, де ви, рідненькі? Де заява конгресу США, де гнівне послання єврокомісії, де заява МЗС Росії про відродження нацизму в Ізраїлі? Де ви всі, борці за демократію? Ви мене чуєте? І тиша...
                                         
17

Коментарі

Гість: R0mmel

117.12.11, 23:27

А хто ж тебе почує? Он Девід Дюк на весь світ про це розпинається, і плювали вони на нього

    217.12.11, 23:30Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    А хто ж тебе почує? Он Девід Дюк на весь світ про це розпинається, і плювали вони на ньогоСаме гірке, що якщо раніше це все трималося в секреті, то зараз у відкриту конкретно говорять "ви раби", а ми й радіємо з того

      Гість: R0mmel

      317.12.11, 23:51Відповідь на 2 від Lost_paradise

      я не радію Не бути рабом можна ще хоч якось самому собі. Та від того не зникає гіркота, коли дивишся на те, як живе твій народ. І те, що я колись казав - найгірше, що війна не явна, а ментальна, і вже майже програна

        417.12.11, 23:57Відповідь на 2 від Lost_paradise

        А хто ж тебе почує? Он Девід Дюк на весь світ про це розпинається, і плювали вони на ньогоСаме гірке, що якщо раніше це все трималося в секреті, то зараз у відкриту конкретно говорять "ви раби", а ми й радіємо з тогоМи не радіємо з того!

          517.12.11, 23:59Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

          я не радію Не бути рабом можна ще хоч якось самому собі. Та від того не зникає гіркота, коли дивишся на те, як живе твій народ. І те, що я колись казав - найгірше, що війна не явна, а ментальна, і вже майже програнаТак, вони не втратили того ідеалізма (не в гарному розумінні цього слова, а в плані вищої ідейності), а ми в світі споживання її втратили. Цього пана Йосефа цікавлять питання єврейської нації (хай і в збоченому вигляді) та питання духовності (хай теж у викривленому вигляді), а більшості європейців цікавить тільки тачка по круче та шмаття якогось моднячого. Все вірно, ми програли на ментальному рівні, на матеріальному такі війни не виграються

            618.12.11, 00:03Відповідь на 4 від Julia Taneta

            А хто ж тебе почує? Он Девід Дюк на весь світ про це розпинається, і плювали вони на ньогоСаме гірке, що якщо раніше це все трималося в секреті, то зараз у відкриту конкретно говорять "ви раби", а ми й радіємо з тогоМи не радіємо з того!
            Я не казав про нас конкретно. Я про світ загалом. Людям настільки промили мізки, що жодної реакції. Жодний уряд нічого не сказав. Де ж славнозвісні еуропейські борці за права людини?

              анонім

              718.12.11, 00:27

              Дійсно, інформація об''єктивна і демонструє розстановку сил.
              Одне, що стає очевидним і зрозумілим - як вони активно і високопрофесійно працюють на випередження, в тому числі і європейські "борці" за права людини.

                анонім

                818.12.11, 00:33Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

                Мабудь все-таки песимізм нам не помічник.
                Існують ще вищі сили і божий промисел. Потрібно думати про краще. І ціленаправлена енергетика багатьох і спільні дії зроблять свою добру справу.
                І що тут поробиш. Народ має такий рівень життя, який заслуговує.

                  918.12.11, 00:51

                  Не одне десятиліття слідкую за розвитком їхнього наступу на Світ. Нормальній "більш-менш" моральній людині важко навіть уявити ту ступінь наглої брутальності з якою вони планомірно підпорядковують собі народи та держави, фінансові інститути різних калібрів, релігійні конфесії і багато чого ще. Це настільки неймовірно з точки зору здорового глузду (для пересічної людини), що існування цієї небезпеки розуміють одиниці.

                    1018.12.11, 01:17Відповідь на 9 від Perovdupu

                    Не одне десятиліття слідкую за розвитком їхнього наступу на Світ. Нормальній "більш-менш" моральній людині важко навіть уявити ту ступінь наглої брутальності з якою вони планомірно підпорядковують собі народи та держави, фінансові інститути різних калібрів, релігійні конфесії і багато чого ще. Це настільки неймовірно з точки зору здорового глузду (для пересічної людини), що існування цієї небезпеки розуміють одиниці.Так і з кожним роком це все відвертіше і цинічніше, але широкий загал не помічає, все в нормі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна