Андрей Богдан, Расюк и бежавший СБУшник Нескромный


Бывший первый замглавы СБУ, начальник управления «К» Дмитрий Нескоромный вчера был задержан возле входа в IQ бизнес-центр. Но умудрился сбежать в наручниках.Удалось задержать его подельника, сотрудника управления по борьбе с терроризмом СБУ (Альфа), полковника Андрея Расюка.Задерживали вроде как при передаче денег за организацию заказного убийства начальника главного управления Внутренней безопасности СБУ Наумова.Объявлен план «перехват».Нескоромный считается человеком экс-главы ОП Андрея Богдана. Он был уволен Зеленским в марте прошлого года.Наумов близок к главе СБУ Ивану Баканову.Богдан сейчас очень нервничает. Андрей Расюк нашел по заказу его человека Нескоромного киллера «Олега», который согласился совершить убийство Наумова за 50 000 долларов. Вчера возле IQ бизнес-центра Расюк передавал киллеру 4000 долларов задатка и был задержан. Нескоромный вроде как скрылся, а теперь угрожает компроматом в телеграмме.Нескоромный персонаж любопытный. Экс-глава ОПУ Богдан привел его за руку в Офис президента после победы Зеленского на выборах. Тогда Нескоромного назначили замом Баканова в СБУ. Также Нескоромный был близок к Хорошковскому. В конторе он начал плести интриги, пытался собрать компромат на Баканова. У Нескоромного стояла задача убрать главу СБУ, чтобы занять его место. После этого Нескоромный должен был сформировать потоковые деньги для Богдана. В СБУ эту тактику просчитали, отследили встречи Нескоромного и его «бизнес переговоры», все запротоколировали и показали Зеленскому. В марте 2020-го президент уволил Нескоромного, а до этого снял с должности главного бенефициара Богдана.Нескоромный еще в должности хотел собрать пресс-конференцию и слить компромат. Торговался, чтобы его не снимали, но так ничего и не показал. После снятия с должности его начали обрабатывать процессуально.Сумма в $50 000 за убийство Наумова фигурирует в материалах досудебного расследования уголовного дела. Дело ведет главное следственное управление СБ Украины. Расюку сообщили о подозрении. Для Богдана эта история прям большая проблема и он попытается отбить Нескоромного, который по информации конторских человек трусливый. Может и его слить.


https://cometa.news/bignews/bogdan-rasjuk-i-bezhavshij-sbushnik-neskromnyj/?fbclid=IwAR0tWQwhcc-nwmfxJ1m2FxQhCWjRmSl73C_2QI2BBs1pAxrXVMQ-tSC-iWI

Богдан сейчас очень нервничает

Андрей Расюк нашел по заказу его человека Нескоромного киллера «Олега», который согласился совершить убийство Наумова за 50 000 долларов. Вчера возле IQ бизнес-центра Расюк передавал киллеру 4000 долларов задатка и был задержан. Нескоромный вроде как скрылся, а теперь угрожает компроматом в телеграмме.

Нескоромный персонаж любопытный. Экс-глава ОПУ Богдан привел его за руку в Офис президента после победы Зеленского на выборах. Тогда Нескоромного назначили замом Баканова в СБУ. Также Нескоромный был близок к Хорошковскому. В конторе он начал плести интриги, пытался собрать компромат на Баканова. У Нескоромного стояла задача убрать главу СБУ, чтобы занять его место. После этого Нескоромный должен был сформировать потоковые деньги для Богдана. В СБУ эту тактику просчитали, отследили встречи Нескоромного и его «бизнес переговоры», все запротоколировали и показали Зеленскому. В марте 2020-го президент уволил Нескоромного, а до этого снял с должности главного бенефициара Богдана.

Нескоромный еще в должности хотел собрать пресс-конференцию и слить компромат. Торговался, чтобы его не снимали, но так ничего и не показал. После снятия с должности его начали обрабатывать процессуально.

Сумма в $50 000 за убийство Наумова фигурирует в материалах досудебного расследования уголовного дела. Дело ведет главное следственное управление СБ Украины. Расюку сообщили о подозрении. Для Богдана эта история прям большая проблема и он попытается отбить Нескоромного, который по информации конторских человек трусливый. Может и его слить.
http://layno.in.ua/2021/01/23/bogdan-sejchas-ochen-nervnichaet/

СБУ попередила замовне вбивство співробітника спецслужби


Служба безпеки України попередила замовне вбивство свого співробітника і затримала одного з його організаторів, який є чинним працівником Служби.Про це на брифінгу розповіли начальник слідчого управління Головного слідчого управління СБУ Анатолій Буліч і в.о. начальника відділу Офісу Генерального прокурора Андрій Лисокобилка.Спецоперація із затримання була проведена 22 січня цього року.«Вчора Служба безпеки затримала одного з організаторів під час передачі частини коштів. Це була оплата за послуги з підготовки злочину. Затримано співробітника Штабу антитерористичного центру при СБУ за готування до вбивства на замовлення іншого співробітника СБУ», – розповів представник Головного слідчого управління СБУ Анатолій Буліч.Він повідомив, що збір інформації відбувався тривалий час на етапі досудового розслідування. Слідчі СБУ встановили, що мала місце змова кількох осіб. Ними був розроблений план вчинення злочину. Організатор підшукав виконавця і запропонував за вбивство 50 тис. доларів.Затримання було проведено рівно у той момент, коли було достатнього доказів планування злочину.«Якщо є злочин – ми маємо на нього реагувати. І в даному випадку СБУ спрацювала на випередження. Тож є результат», – підкреслив Анатолій Буліч.Він наголосив, що дане кримінальне провадження, незважаючи на різні інтерпретації у ЗМІ, не є якимись «розбірками» між співробітниками СБУ, як це намагаються подати окремі зацікавлені особи, а є безпосереднім попередженням вчинення особливо тяжкого злочину.При цьому СБУ вважає, що згадування Президента України у контексті даного затримання є лише бажанням різних сил привернути додаткову увагу до теми та спотворити інформацію.Окремо Анатолій Буліч додав, що також не відповідають дійсності будь-які чутки про те, що нібито хтось втік в наручниках з місця затримання.Представник Офісу Генпрокурора повідомив, що затриманому наразі оголошено про підозру за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 28 та ст. 348 Кримінального кодексу України.За його словами, передбачене законом покарання за цими статтями – позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.Також сьогодні Шевченківським районним судом м. Києва обрано запобіжний захід підозрюваному –  тримання під вартою без можливості внесення застави. Триває досудове розслідування.На запитання ЗМІ щодо відношення до резонансної справи колишнього першого заступника Голови СБУ Дмитра Нескоромного, Анатолій Буліч зазначив, що процесуальні норми поки що не дозволяють оприлюднювати цю інформацію. Однак він запевнив, що найближчим часом представники Служби безпеки проведуть окремий брифінг, де нададуть нові матеріали відносно розслідування, зокрема і по цьому питанню також.



https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-poperedyla-zamovne-vbyvstvo-spivrobitnyka-spetssluzhby-i-zatrymala-odnoho-z-orhanizatoriv

Агент Нескоромнй: очередной провал российских спецслужб


22 января сотрудниками Службы безопасности Украины было предотвращено покушение на начальника Главного управления внутренней безопасности СБУ генерала Наумова. Заказчиками выступили два действующих сотрудника в звании полковник, один их которых не так давно занимал должность первого заместителя главы ведомства.

Данная информация вызвала активную реакцию, как журналистов, так и блогеров. Каждый выстраивает свои версии. И самая активно обсуждаемая – коррупционные разборки между заказчиком и объектом, а именно между Дмитрием Нескоромным и Андреем Наумовым.

Сразу хочется сказать «НЕТ» такой версии.

Разборки по мифическим бизнес потокам между Наумовым и Нескоромным полный бред, поскольку последний давно не должностное лицо.

Основная задача Наумова – предотвращение и противодействие влиянию иностранных спецслужб на деятельность СБУ и борьба с коррупцией внутри службы. С чем он и его подчиненные успешно справляются. И такой заказ российских спецслужб «в стиле 90-х» тому пример.

И тому подтверждение – истерика рэфэшной агентуры, в попытке вывести это событие в экономическую плоскость, что выглядит вполне реалистично. И эту версию нужно отрабатывать не только правоохранительным органам, но и расследовать журналистам.

Видать, санкции поджали рэфу так, что на очередной «Новичок» в бюджете уже нет денег. Пора вспоминать методы ХХ века.

Потренируйтесь на своих. У нас спецслужбы умеют работать.
https://antikor.media/ahent-neskoromnj-ocherednoj-proval-rossyjskykh-spetssluzb/?fbclid=IwAR0WQmKow6gCHpvWK_LNIFamvHelyhJqw8bchoiAoNUXyh-Xz-D_S85MSNs

Нескоромний — викритий зрадник в рядах СБУ



Полковник «Альфи» СБУ затриманий за підозрою в підготовці вбивства бригадного генерала СБУ. У замовленні вбивства підозрюється колишній заступник голови СБУ Дмитро Нескоромний, він оголошений в розшук. Мішенню мав стати Андрій Наумов — начальник департаменту внутрішньої безпеки Служби.

Хто ж такий замовник невдалого замаху?

Екс-перший замглави СБУ Дмитро Нескоромний — фігура в Службі сумно відома. З одного боку — приймав участь в  штурмі будівлі ГПУ у справі «діамантових прокурорів». З іншого — як стверджують прокурорські — тоді ними був задокументований факт, як Нескоромний зливав матеріали справ своїм друзям адвокатам, серед яких були Андрій Богдан і його заступник  Андрій Смирнов. Саме за сприянням Богдана та Смирнова, всупереч волі Баканова і Наумова Нескоромний був призначений  заступником голови СБУ, а з 8 листопада до 13 березня 2020-го — першим заступником голови СБУ-начальником Головного управління з боротьби з корупцією СБУ. І це, незважаючи на те, що очевидці стверджують, що у Нескоромного, його дружини та дітей давно є російські паспорти. Його колишні колеги пригадують, як Нескоромний постійно уникав обов’язку їздити в АТО, відмовлявся супроводжувати справи Майдану.

В той же час, спроби Нескоромного втілити в Службі корупційні схеми, щоб “кошмарити» бізнес, кришувати контрабанду, наркотрафік та проституцію наштовхнулись на жостку протидію Наумова, який принципово та системно почав боротися з цими намаганнями. І після того, як Нескоромного позбавили злочинних фінансових потоків, потім посади, а далі – звільнили з “його” людей, зрадник вирішив фізично знищити людину, яка йому заважала. І низку посередників звернувся для здійснення злочину до своїх давніх знайомих з кримінального світу.

Своєчасно викритий співробітниками СБУ Нескоромний не зміг здійснити заплановане, а в деталях буде розбиратися слідство. Як і в вірогідній причетності до замаху російських спецслужб. Така версія набуває все більшої вірогідності, особливо після зникнення Нескоромного. Сподіваємось, що його затримають раніше, чим він зможе збігти на другу батьківщину – Росію.
https://gmp.today/bignews/neskoromnij-vikritij-zradnik-v-rjadah-sbu/?fbclid=IwAR36FK7ypnP4XzvdlHt64U6zfcu2NhAl_0Qzv609ZwMX2GJo0a0-K2woEOc

Нескоромний: свій серед чужих, чужий серед своїх.


Новий скандал, фігурантом якого став відсторонений вже полковник  СБУ Дмитро Нескоромний. Що ми про нього знаємо?

За інсайдерською інформацією, саме Дмитро Нескромний налагодив новий механізм незаконного переміщення товарів через митний кордон України. Пройшовши нелегкий шлях від простого оперуповноваженого регіонального управління до заступника начальника управління «К», пан Дмитро більшу частину своєї військової кар’єри провів у підрозділах по боротьбі з контрабандою, яку, мабуть, і кришував.

Зокрема, за часів президентства Януковича та головування в СБУ російського генерала-втікача Олександра Якименка колишній луганський мент Нескоромний був призначений очільником відділу боротьби з контрабандою у Донецьку. Стверджують, що Нескоромного Івану Баканову як керівника Головного слідчого управління СБУ фактично нав’язав Андрій Богдан. Саме це призначення стало причиною відкритого конфлікту між Богданом та Бакановим: «Богдан хотів Нескоромного. Баканов – Вовка. За інформацією медійників, Дмитро Анатолійович також близький до ексголови СБУ Василя Грицака та колишнього першого заступника голови СБУ Юрія Артюхова (за неперевіреною інформацією дружини Нескоромного та Артюхова – єдиноутробні сестри).

Сама по собі постать, поки що чинного, керманича Головного управління по боротьбі із корупцією та організованою злочинністю є досить одіозною. Громадські експерти ще на етапі призначення Дмитра Анатолійовича у листопаді 2019-го називали це кадрове рішення «підставою» для президента, оскільки саме полковник Нескоромний, свого часу, очолював групу в СБУ, яка супроводжувала справи Майдану, та фактично саботував розслідування.

Колишній секретар громадської ради з оновлення СБУ Володимир Омельчук колись  так писав про цього військовослужбовця:

«Мені, як представнику громадянського суспільства, було дуже неприємно дізнатися, що полковник Нескоромний, очікуючи на швидке повернення до влади представників Партії регіонів, не підписав жодного доручення по розслідуванню злочинів проти Майдану. Голова СБУ вивів за штат Дмитра Нескоромного не за справу «діамантових прокурорів», яку було провалено в тому числі через «професіоналізм» Нескоромного (його підлеглі тиснули на суд, який заднім числом дав санкцію на обшуки в співробітників прокуратури Корнійця і Шапакіна), а саме через його ставлення до майданівських справ».

Не складались в Дмитра Анатолійовича відносини і з  Головою Служби. Коли Іван Баканов скасував документ, який дозволяв керівництву спецслужби не подавати відкриті електронні декларації до Національного агентства з питань запобігання корупції, Нескоромний так і не подав  щорічного звіту про свої статки та майно. Мабуть йому є що приховувати.
https://layno.in.ua/2021/01/23/svij-sered-chuzhih-chuzhij-sered-svo%d1%97h/

В День Соборности украинские патриоты поддержали беларуссов

последние новости в Украине останні новини в Україні

22 января, в День Соборности Украины, под посольством Беларуси активисты устроили акцию, чтобы выразить солидарность с беларуским народом, который борется против диктатуры Лукашенко, и предостеречь соседнюю страну от российского влияния. Корреспондент ASPI news ведет прямую трансляцию.


Участники акции отмечают, что Украина прошла сложный путь выхода из тоталитарной системы СССР и зависимости от Кремля, и отмечают, что любая "бескорыстная помощь" РФ преследует имперские интересы и идет на пользу только ей. Поэтому Беларусь должна осознавать последствия путинских "подарков".

Присутствующие на события активисты отмечают, что "послужной список" Кремля за последнее десятилетие демонстрирует то, что любая форма сотрудничества с ним увеличивает зависимость от РФ. Таким образом, Россия ведет Беларусь в ловушку "единого государства" через  долговую петлю. Ведь последний транш финансовой помощи от Москвы был направлен на выплату белорусских долгов "Газпрому" - яркое доказательство этому, потому что эти деньги пошли на обратную оплату российскому монополисту.

Активисты отмечают, что Украина до сих пор продолжает бороться за демократические ценности и свою независимость, а также  территориальную целостность, поэтому белорусский народ должен брать с нее пример, опасаясь российского нашествия.

ASPI news писало, что спикер Верховной Рады Дмитрий Разумков отметил, что много лет назад, с момента провозглашения Акта Злуки, перед Украиной снова стоит немало вызовов. Однако Разумков уверен, что благодаря совместным усилиям украинцы смогут их преодолеть. Сила украинцев - в единстве, именно это поможет создать лучшее будущее для следующих поколений.

blob:https://www.facebook.com/72825a09-c94e-4437-8fce-c18b2ddd221b


© 2019 Информационное агентство ASPI
https://aspi.com.ua/ru/news/kiev/v-den-sobornosti-ukrainskie-patrioty-podderzhali-belaruskikh-sobratev-pod-posolstvom-v#gsc.tab=0

Россиян,привитых суррогатом Спутник-V,не будут пускать в США


Сертификат про вакцинацию российской вакциной «Спутник-V» не будет котироваться при въезде в США и страны Европы.
Вице-президент российского союза туриндустрии Александр Осауленко выступил с заявлением, о том, что вакцинация препаратом «Спутник V» может негативно сказаться на российских туристах, которых могут попросту не пустить в иностранные аэропорты, потому что российское зелье от COVID-19 не было сертифицировано в ряде цивилизованных странах мира.
Такое опасение главтуриста России весьма оправдано и подкреплено печальными результатами прививания россиян «Спутником».
Руководители западных стран прекрасно осведомлены о безрезультативности применения «Спутника» в России, что обусловливает нежелание впускать привитых распиаренным российским фальсификатом граждан.
Цифры, которые тщательно умалчиваются кремлевским агитпропом, говорят о том, что значительная часть участников испытаний вакцины «Спутник V» все же заразилась коронавирусной инфекцией.
К примеру, в ноябре прошлого года трое медиков в Алтайском крае после прививок заразились короной. В том же месяце у 10 чиновников Курска диагностировали COVID-19, несмотря на то, что они были провакцинированы «Спутником». Заражения уже привитых граждан РФ также фиксировались в Томской области, Кузбассе, Екатеринбургской области и Татарстане. В одно только Москве у 273 привитых «Спутником» граждан диагностировали коронавирус.
Исходя из такой динамики, в ОБСЕ пришли к мнению, что российская вакцина от коронавируса, хоть и первая в своём роде, по мнению Кремля, но абсолютно не эффективная в борьбе с пандемией, поскольку после ее повсеместного применения фиксируются неоднократные случаи дальнейшего заболевания на COVID-19, в том числе тяжелой формы. Кроме неэффективности применение «Спутника» влечет за собой побочные эффекты, которые местами гораздо тяжелее переносятся нежели сам COVID-19.
Учитывая такую тенденцию, России грозит новая форма изоляции от здравомыслящего общества, которое оттает предпочтение качественным и истинно научным медицинским разработкам, а не сварганенным на скорую руку варевам, предназначенных только для раздутия щек на весь мир.

http://politdumky.com.ua/top/16-rossijskih-turistov-privityh-surrogatom-sputnik-v-ne-budut-puskat-v-ssha-i-evropu.html

Спутник-V. С таким спутником Украине не по пути


Апробация вакцины против COVID-19 «Спутник-V» доказала эффективность применения этой разработки российских светил науки. Правда не в сфере здравоохранения, а в военно-промышленной отрасли, поскольку летальные исходы и негативное воздействие на здоровье людей в результате применения «Спутника» ставят эту так называемую вакцину в один ряд с боевыми отравляющими веществами семейства «Новичок».
Показательным для демонстрации «эффективности» применения «Спутника» выдался конец прошлого года.
В октябре в одной из больниц Санкт-Петербурга от коронавирусной инфекции скончался мэр оккупированной Ялты Иван Имгрунт, который за три недели до этого вакцинировался Спутником.
А в ноябре от COVID-19 умерло 2 ранее вакцинированных чиновника из аппарата губернатора Курской области.
Не спасла вакцинация «Спутником» и руководитель МЧС аннексированного Крыма Сергея Шахова, который в январе этого года скончался в госпитале для больных коронавирусом.
Естественно, пул кремлевских медиа всячески отрицает взаимосвязь между вакцинациями и смертями своих граждан, ибо на пафосную презентацию миру одной из первых прививок от COVID-19 было потрачено множество сил и средств в надежде на окупаемость вакцины с геополитической точки зрения. Ведь уже анонсировано про обеспечение крупных поставок «Спутника» в непризнанные «ДНР» и «ЛНР», а также ведется усердная борьба за украинский рынок силами прокремлевской партии «ОПЗЖ» и еже с нею политиками. Кремль не может допустить, чтобы Украина предпочла разработки цивилизованных стран российской чудо-вакцине, главная, и как показывает практика единственная, миссия которой является мягкое возвращение нашей страны к «теплым и дружеским» отношениям с Москвой.

Надлишкова смертність.


Вражає хвороблива самовпевненість Кремля у власній спроможності та «безгрішності»! Офіційна точка зору на ситуацію з COVID-19, багато разів повторена Володимиром Путіним та розтиражована його кишеньковими агітаторами, залишається повною неадекватного самовдоволення. І це при всіх її недоліках та негараздах!

Дізнавшись про початок пандемії, російська влада нібито загальмувала «пришестя» коронавірусу, ретельно підготувалася дати відсіч небезпечній хворобі, потім захистила від неї народ самоізоляцією і, врешті решт, ніби то як швидко перемогла біду. А тепер, коли біда чомусь повернулася, впевнено перешкоджає новому її наступу. З самого початку і до цього дня в Росії все виходить краще, ніж «у партнерів».

Нажаль для Росії, у цій декламації немає ні слова правди. Росія була і залишається однією з найбільш постраждалих в світі країн, поступаючись за масштабами втрат від епідемії лише кільком латиноамериканським державам.

Формальна офіційна статистика жертв COVID-19 дуже ненадійна. Тому реальним їх показником є так звана надлишкова смертність. Цей показник визначається як збільшення загальної смертності у порівнянні з минулим аналогічним періодом.

Звіти Росстату завжди сильно запізнюються, особливо тепер. Тому надлишкову смертність за дев'ять «ковідних» місяців 2020 року можна поки визначити тільки приблизно. За оцінками демографа Олексія Ракші, вона становить близько 300 тис. Судячи з уривчастих відомостей, які, прориваючи поставлені заслони, приходять з регіонів, майже всі ці надлишкові смерті пов'язані з ковідом.

У порівнянні з аналогічними показниками інших країн, Росія виглядає погано чи навіть зовсім погано. На тисячу жителів надлишкова смертність в Росії в 2020-му вдвічі більша, ніж в особливо постраждалих регіонах США; в два з половиною рази більше, ніж в Швеції, яка якийсь час пишалася своєю зневагою до зарази; всемеро більше, ніж в Німеччині (для всіх цих країн оцінки теж приблизні).

300 тисяч жертв означають, що за квітень-грудень 2020 го смертність в Росії в порівнянні з тими ж місяцями 2019-го зросла в 1,23 рази. А в листопаді, найважчому місяці з усіх, з його 75-80 тисячами надлишкових смертей - в 1,55 рази. Це в середньому. В окремих регіонах країни ситуація істотно гірше. Не кажучи про те, що епідемія зовсім не вичерпалася і досі триває. Визнати державну боротьбу з єпідемією неадекватною - значить просто визнати очевидний факт.

Для протистояння епідемії потрібно хоча б знати, що відбувається. Але керівництво Кремля досі так толком і не налагодило збір інформації про перебіг епідемії в країні навіть для себе.

Щоденні рапорти Росспоживнагляду про кількість виявлених захворювань на ковід найчастіше взагалі не пов'язані з дійсністю. А його ж статистика смертності, яка публікується «для народу» на сайті «Стопкоронавірус.рф» (близько 55 тис. з початку епідемії), навіть і не близько не є достовірною.

Росстат, запізнюючись приблизно на пару місяців, повідомляє про вдвічі більшу кількість померлих безпосередньо від ковіда або «з ковідом». Але і цим повідомленням віри може бути рівно стільки ж, скільки і іншим його рапортам про причини смертей в Росії, які з 2012 року підганяються під контрольні цифри «травневих указів». До сих пір майже не фальсифікувалась тільки загальна смертність. Якщо заради приховування наслідків епідемії візьмуться і за неї, то про реальні жертви можна буде тільки гадати.

Що ж до керівництва Кремля, то спеціально йому адресований закритий для публіки моніторинг МОЗ РФ. Він в рази випереджає за показниками роспотребнадзорівські звіти, але при цьому явно неповний, оскільки охоплює лише число померлих на «ковідних» ліжках в стаціонарах, ґрунтується на повідомленнях з регіонів, частина яких свідомо фальсифікує звітність.

Усередині «вертикалі влади» брешуть одне одному вже ніяк не менше, ніж підданим. Достовірними даними не володіє ніхто, включаючи «керманича». Незважаючи на значну смертність у власних рядах, керівний клас Росії нітрохи не згуртувався і не перейнявся бажанням очолити власний народ в боротьбі з бідою. Те ж саме треба сказати і про правителя, фірмова «крутість і брутальність» якого в годину небезпеки кудись поділися.

Народу Росії залишилося використовувати навички виживання і сподіватися на допомогу лише тієї, «залишкової» частини медичних структур, які путінський режим не встиг «оптимізувати», депрофессіоналізувати і корумпувати.
https://censor.net/ru/blogs/3243220/nadlishkova_smertnst?fbclid=IwAR2jqcz-L5Vup48YQtEONSOPGtRfBGf4R1NTecMH6HCDyfdua7xIfqZWJlo