хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Почему мы приходим в блоги???????????и интернет....

  • 04.02.07, 12:39
http://blog.i.ua/user/247847/3775/?p=0#comments

Кулинарная книга Прохора супер-Электровича!

  • 04.02.07, 12:23
Ну не знаю что суда написать на знаю вот и все. Ну Я Антон в народе Прохор(а именно в нашем днепровском МиК-комьюнити) А остальное потом допишу.

uti

uti

Почему приходит грусть???????

  • 04.02.07, 11:12
Мне так грустно сейчас, на душе кошки шкребут....может кто попробует помочь. Почему приходит грусть? И как с ней справиться??

прикольно о студентах...

  • 04.02.07, 09:59
Первокурсник Пyглив. Чyтко pеагиpyет на ласкy и выпечкy в вестибюле. Пpедпочитает деpжаться гpyппами по 15-20 особей… К стyденческомy билетy отношение тpепетное, вpеменами пеpеходящее в pелигиозный востоpг. Зачеткy откpывают ежедневно сpазy после чистки зyбов, пpи этом в глазах возникает безyдеpжная pадость. Hа занятия пpиходят за 20-25 минyт до откpытия yнивеpситета, однако пyтают 1-ю и 2-ю неделю, поэтомy все pавно опаздывают. Сон: неpвный, неглyбокий. Часто падает с кpовати. Речь...

Читати далі...

Ветер

*** Мне ветер на ушко нашептал, &nbsp...

Читати далі...

знову слова про кохання

Чужі вірші і здавалось би, чужі проблеми , ...але читаєш і розумієш, що не все так просто ... Кохає дівчину хлопець, А в дівчини інший є, Той інший кохає іншу І з нею до шлюбу стає І дівчина з горя заміж За першого стрічного йде Карається й тужить хлопець І щастя вже не жде Стара ця байка чи казка А все завжди нова Як станеться з ким - на двоє Серце тому розбива. (С) Г.Г.

вірш....

  • 03.02.07, 19:23
Ти думаєш що це кохання….. A виявляється це просто захоплення…. Ти закохуєш її в себе….. A потім питаєш себе навіщо???.... Ти не знаєш на чому зупинитися: ….. На дружбі, яка може тривати довго….. Чи на коханні ,яке житиме лише кілька днів….. Ти стараєшся не шукати в ній вад …. Та знаходиш їх все більше і більше….. Ти не хочеш її образити , але робиш це….. Ти стараєшся забути її….. Та думаєш про неї ще...

Читати далі...

вірш...

  • 03.02.07, 19:19
душа до краю добрела... такої дивної отрути я ще ніколи і не пив.... такої чистої печалі... такої спраглої жаги... такого зойку у мовчанні... такого сяйва навкруги... такої зоряної тиші, такого безміру в добі! це може навіть і не вірші, а квіти кинуті тобі!

не падать духом!!

При плохом настроений, жать на эту силку, и написать там свое имя >>http://infostore.org/info/645033?refer=585798&rs=2<< удачи =))

Те що дає наснагу ...

«Отвiт запорожцiв Магомету IV. Ти, султан, чорт турецкий, i проклятого чорта брат i товарищ, самого Люцеперя секретарь. Якiй ты в черта лыцарь, коли голою сракою ежака не вбъешь. Чорт высирае, а твое вiйско пожирае. Не будешь ты, сукiн ты сыну, сынiв христiянських пiд собой маты, твойого вiйска мы не боiмось, землею i водою будем биться з тобою, распро… твою мать. Вавилоньский ты кухарь, Макидоньский колесник, Iерусалимський бравирник, ...

Читати далі...