хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Неудачные фото свадеб

Эта подборка фоток сделана с фотосесий свадеб. Эти фотки точно не получат их заказчики но зато вы получаете такую подборку. Фоткал не я. Взято в нете.









Это была одна из самых удачных! просто в яблочко!!!

[ Читать дальше ]


77%, 173 голоси

7%, 16 голосів

5%, 11 голосів

5%, 11 голосів

5%, 11 голосів

2%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Что случилось с Paradizmo


В одном королевстве...Ладно,не в королевстве,а в городе...Даже городке.Жил да был Одинокий Волшебник.
Почему одинокий?Да влюбился лет в 17 до беспамятства в Фею Марсилену,родила она ему к его 19 годам здоровенького сынишку,весом аж 4,700 кг. Радости Волшебника не было границ,но когда наследному принцу...Тьфу ты.Когда их сыну исполнилось 5 лет - Фея растворилась в сентябрьском листопаде и больше не пришла спеть мальчику, которого нарекли князь Гвидон...Да что ж такое!Которого назвали Александром.Не спела, в общем,Фея ему колыбельную больше и рос мальчик с отцом.
Почему Волшебник?Да учился он как раз в наивысшем институте педомагических наук,очень любил Великий и Могучий и Литературу евойную.
Окончив институт,одинокий волшебник стал работать в школе Хогвардс...Ай.Общеобразовательной школе,в которую потом в первый класс и отправился Александр,сын его.
Волшебник был очень продвинутый,изучал программирование вечерами любил сидеть в Интернете,особенно на сайте i.ua
Взял он себе там имя могучее Paradizmo и стал жить-поживать,там друзей наживать.Но не спала его троюродная тётка Саркома и отправила она волшебнику как-то яблочко наливное,скушал он его - и не стало волшебника,папы Александра,который к тому времени возмужал и учился на что-то труднопроизносимое,но связанное с IT-технологиями.
Чтобы не пропали папины труды даром на сайте i.ua - пришёл туда вместо волшебника сам Александр,только имя взял себе скромнее - Paradizmo_Jr,то есть - младший.
Александр очень надеялся,что из той волшебной страны,где сейчас находится папа,будет всё видно и Одинокий Волшебник будет горд за своего сына...

Сподобався вірш невідомого мені автора

  • 08.10.11, 11:08
Хотіли випростати спину.
А в нас украли Україну,
Поклали на рахунки в банки,
Розвішали нові фіранки –
Жовто-блакитні прапори,
Червоні – в скрині, до пори.
Хоча кому яка різниця,
Що там на щоглі майориться?
Новий костюм – старий вертеп,
І був совдеп, і є совдеп.
Хоч прапори здіймай до хмари,
Під саму шию шаровари,
На лобі тризуб намалюй –
А був холуй і є холуй.
Чи двоголового орла
У центрі кожного села
Постав, на радість "господіну",
І доклюєте Україну.
А ми ж так вірили, наївні,
Що заспівали треті півні,
Що зникла давня чортівня,
Діждали пресвятого дня,
Відродження і різні штучки,
Стояли, взявшися за ручки:
Це ж від Луганська і до Львова
Держава! Воля! Слава! Мова!
Хотіли вилізти з ярма.
А де ж та правда?
А нема.
Бо ті, що розпинали Стуса,
Козацькі запустили вуса,
Навчились українських слів
І записались до хохлів.
А ті, що проклинали Бога,
Сьогодні, підпилявши роги,
Ідуть, ховаючи хвости,
До церкви слинити хрести.
Народу злидні та дірки,
А їм фортуни та зірки.
І з награбованих грошей
Дають на храм і на музей...
Як і тоді, щодня, щодня –
Брехня, брехня, брехня, брехня.
Хотіли вилізти з ярма.
А де ж та правда?
А нема.
Хотіли випростати спину,
А в нас украли Україну.

Когда мне будет восемьдесят пять.

ОНА: Когда мне будет восемьдесят пять, Когда начну я тапочки терять, В бульоне размягчать кусочки хлеба, Вязать излишне длинные шарфы, Ходить, держась за стены и шкафы, И долго-долго вглядываться в небо, Когда все женское, что мне сейчас дано, Истратится, и станет все равно - Уснуть, проснуться или не проснуться, Из виданного на своем веку Я бережно твой образ извлеку, И чуть заметно губы улыбнутся...

ОН : Когда мне будет восемьдесят пять, по дому буду твои тапочки искать. Ворчать на то, что трудно мне сгибаться, Носить какие-то нелепые шарфы Из тех, что для меня связала ты. А утром просыпаясь до рассвета, Прислушаюсь к дыханью твоему Вдруг улыбнусь и тихо обниму. Когда мне будет восемьдесят пять, С тебя пылинки буду я сдувать, Твои седые букли поправлять И взявшись за руки по скверику гулять. И нам не страшно будет умирать.(с)

Мне сегодня год

Добрая традиция, которую я незаслуженно похерил требует продолжения.
Итак, отчет за год.
1. Подотчетный блогер прибывает на промежуточную остановку с:
а) ровно 101 другом. Как тут не вспомнить, что у каждого надо не забыть занять по рублю;
б) 175 читателями, большинство из которых более или менее регулярно заходят на огонек и пиво с мартини. У этих копейки не выпросишь.;
в) абсолютно пустым игнор-листом. З е м е л я и ГарбуЗЭК давно почили в бозе и мир их акковскуму праху. *две розочки*;
г) за отчетный период подотчетный блогер не заработал ни одной медальки на аву несмотря на крайне замысловатую траекторию путешествий по порталу и безбашенные комменты где ни попадя;

2. Не могу не упомянуть ушедших с портала друзей. Пользуясь случаем и трибуной, на которую взобрался, хочу выразить недоумение по поводу потерь:
а) безвозвратных. Среди них особенно скорблю за: Индарой, miss Еленой, Оксиком, Межстрочием, Прибоем, Одиночкой 2010, Мелиндой Дюмор и Линой, переникованной трижды и ушедшей L***.
б) без вести пропавших: Хуррем, Ольгаукр, Кияночки86, Туки. Блогеры тупо забили или...
Это их личное и внутреннее дело, но мое личное и внутреннее дело выразить мнение и эмоции, которые испытываю на фоне их пропажи. Кто в меня кинет камнем? Правильно - некому!.. Поэтому призываю пользователей не разбредаться без причины и не терять связь с теми, кого приручили.

3. Особо внимательные и проницательные тут же глянут в профиль и попытаются уличить меня во лжи. Дескать, в профиле стоит май! И постараются показать язык. Вот так:yazyk
Немедленно засуньте язык обратно! На улице мороз и орган можно запросто застудить или отморозить. Все верно, ЭТОМУ профилю года еще нет. Но переезд из старого блога еще продолжается. Особо приближенные и экстремально наблюдательные господа сразу почувствуют свою важность и проницательность. Им - респект!
Так что с пьянкой, буйствами и непотребством отмечалова потерпим до мая. А то по такой погоде что-то не хочется напиваться - того и гляди замерзнешь счастливым.

4. Хочу поблагодарить всех сопряженных блогеров, пользователей и просто людей за участие, внимание и лояльность. Большое спасибо вам, ребята! 

5. Чтобы не затягивать спич до состояния монолога на этом прервусь на перекур и пожелаю...
(детальный и подробный план пожеланий будет вывешен отдельно)

6. Тут объявляется антракт и распахивает двери наш буфет (он же бар) с изысканным, но слегка просроченным пивом и шмурдяком неизвестного происхождения от производителя, пожелавшего остаться анонимным.
Не толпимся и не теряем бдительность!
На дворе мороз, а дома дети по лавкам и тёща (свекровь) в кресле-качалке и в пробковом шлеме, ну, или маньяки-родители, кот, хомячки, начальник, рыбки, кактус или пряная сырость теплотрассы!..

Спасибо

  • 22.03.10, 16:40

Спасибо всем за добрые слова и пожелания.http://blog.i.ua/user/2108384/433437/ http://narod.i.ua/user/2430358/gbook/
Я и правда очень хочу жить. Реально помочь в этом сейчас может только чудо. Это так, это правда.

Чудеса в моей жизни уже были, их было не так уж и мало, надеюсь, и на этот раз Бог не оставит. Тем более, что уже чудо уже совершилось: неожиданно нашлись средства на начало лечения - это раз, а два - это то, что мой врач взялся лечить меня. Я думала, скажет, что "поезд уехал".

Всем желаю здоровья, крепости духа, мира и любви.

Жизнь - это Божий дар и величайшее благо. Она прекрасна, ее нельзя не ценить.

Пока...))

 

ХТО МИ ПІСЛЯ 20 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ?

  • 08.02.12, 21:20

      Шановні блогери І.UA та всі, хто називає себе україцем, звертаюся в першу чергу до Вас.

Крик душі!

     Останнім часом я стала менше слухати політичних новин та менше приділяти уваги політичній інформації в неті. Спитаєте "чому?". Відповім "набридло!".

    20 років незалежності нашої держави принесли мені повне розчарування і недовіру до влади, як на місцевому рівні, так тим більше державному (ВР).

     Пригадую 91 рік, як будучи студенткою, йшла на референдум голосувати за незалежну Україну, як агітувала свою подружку (росіянку за національністю) віддати голос "за", як мріяла за квітучу та багату державу, про щасливе майбутнє своїх дітей...

     І що маю на сьогоднішній день? Маю ще один прожитий день... Майбутнього немає. Чому? Тому, що ЧЕСНО в нашій державі нічого не заробиш, це знають всі, а заробляти нечесно немає чим, тобто розміри "хабарів" і різних видів "капіталовкладень" перевищують в де-кілька разів мої можливості платоспроможності.

     Ось і обходжуся заробітком  середнім в обласному рівні. Та при цьому, не маю права хворіти (лікарняне не оплачується - самозайнята особа), відпустка коротка, максимум 10 днів, бо дорого обходиться (єдиний податок за старим кодексом), працював-непрацював податок + пенсійний заплати. 

   Про плату за енергоносії не скажеш без сліз. За останні 2 роки ціна 1кВт електроенергії виросла з 50 коп. до 1грн.07 коп.  За що? І саме головне - де? У нас в Україні, в державі на території якої найбільше атомних електростанцій, тобто в державі де виробляється сама ДЕШЕВА електроенергія. Знову ж таки, яка якість наданих послуг? У понеділок 06.02. у мене не запустився принтер, японець видав помилку і заблокував двигун, бо напруга в мережі була менша 200 W, не могли увімкнутись лампи денного світла, мусили працювати при свічках - смішно? Мені далеко не до сміху. Скажете скаржитись. Кому? Написали лист в обленерго. Приїхали заміряли напругу, сказали, що немає 220 і поїхали, сказавши що на "халяву нічого робити не будуть". Знову ж питання, чому на халяву? За що ж тоді 1,07 грн. за кВт?

  А газ? Як вам 4грн.70коп за куб газу? А його якість? Взагалі мовчу, бо слів немає - одні емоції.

   Люблю своє місто, маленьке, компактне, якби не одне але... Живу в приватному секторі, недалеко від центру і , скажімо, весною, літом, тобто в хорошу погоду можна і пішечком 4км прогулятись. Але на сьогоднішній день при температурі більше -10 градусів морозу, щось не дуже охота прогулюватись... Проте нічогоне залишається, як або перетворитись ще на одну жертву морозів, або їхати додому на таксі, бо після 20год.20хв. у мій район транспорт не їздить... Знову ж таки 06.02. простояла годину, чекаючи маршрутку, - не дочекавшись поїхала на таксі..Скажете скаржитись? Знову ж кому? Поскаржилась у міську раду у відділ пасажирських перевезень. Знаєте яку відповідь почула? "А що ми можемо зробити, якщо вони не хочуть їздити". Як вам відповідь? Вчора прочитала замітку, що побили депутута міської ради з відділу пас. перевезень, шкодувала, що не була там і не змогла також пару раз копнути..

   Мовчу про санітарне питання, тобто громадські туалети. Їх просто не існує. Існують кущі, арки, темніші кутки, або просто закриті колишні WC. Одним словом - ідемо в Європу!

   Якість продуктів харчування. Обговорювати не буду - відома всім.

   Медичне обслуговування - бережіть здоров"я, бо попавши в лікарню, захворієте ще більше. Перевірено на моїй дочці. Вартість лікування - не для людей з слабкими нервами.

   Навчання. Чого - чого, а цього зараз вище голови. Куди не глянь одні інтелегенти (маю на увазі дипломовані спеціалісти та магістри), на базарі і то з дипломом. А якість навчання яка? Думаю більшості відоиа "ЯКІСТЬ". Дипломів море, а робота-то де на ті дипломи?

  Економіка.  Де вона та економіка і чия вона? Де те що дісталося НАМ  після розвалу союзу? В руках кучки мордоворотів, які за копійки або просто обманом заволоділи народним добром. А тепер хочуть допродати останки державного майна, бо продавати скоро буде нічого, хіба що нас з вами на органи!

 Корисні копалини. Вони вже також прихватизовані і успішно поповнюють кармани "ВЛАСНИКІВ", а не наш з вами бюджет.

  Сільське господарство. Хочеться спитати: "Воно існує?" Можливо, але назвати його вже так важко. Тваринництво на стадії зникнення, принаймі у моєму регіоні, залишилося де-кілька колективних господарств, де ще є ферми.

 Поля засівають кукурудзою, соняшником та ріпаком, тобто рослинами, які виснажують грунти, але приносять непогані прибутки орендарям. За майбутнє ніхто не думає. І засівають саме на родючих землях, а гірші вже більше 10 років буяють бур"яном (на прикладі Волинської області).

Армія- ХА-ХА-ХА! Тримають, бо генералів наплодили і їм бабло треба платити.

   То хто ж ми, чи правильніше спитати "Ким ми стали за 20 років незалежності?"

   Відповідь напрошується одна - бидлом, яке дозволяє знущатися над собою.  Так і згадується поема Шевченка "Село, неначе почорніло, неначе люди подуріли, німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть..." Це ж що, ми повернулися в епоху нашого славного поета?

Н Е   Х О Ч У!!!