Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

А порохно.... нагородив підрахуя охендовського

  • 18.11.15, 21:52

НОВИНИ
ШКІРЯК ЗАПІДОЗРИВ ОХЕНДОВСЬКОГО У КОРУПЦІЙНІЙ ЗМОВІ З ВІЛКУЛАМИ
21:34 18 листопада 2015 | МІСЦЕВІ ВИБОРИ-2015

Виборчі махінації у Кривому Розі розслідує поліція, до міста прибули додаткові наряди бійців Нацгвардії та спецпідрозділів оперативного призначення.

Радник голови МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebookопублікував повідомлення щодо ситуації із виборами у Кривому Розі. На його думку, за ситуацію, що склалася у місті, "всю повноту відповідальності повинна нести ЦВК і особисто Охендовський". "Знову відбувається відвертий саботаж з його сторони, котрим бездіяльність ЦВК, по суті нівелює всю демократичність та прозорість виборчого процесу. Не виключено, що Охендовський може перебувати в корупційній змові з "оппоблоком" і безпосередньо фінансово-політичним кланом Вілкулів. Звідси напевно і повна байдужість та небажання реагувати відповідними рішеннями на події, що відбуваються в міській комісії з виборами в Кривому Розі в цілому", – пояснив Шкіряк. Він назвав такі дії посадовців ЦВК "неприпустимими".

При цьому радник міністра запевнив: "Ніяким провокаторам не вдасться втягнути правоохоронців у свої політичні розборки. Поліція над політикою, не втручається у виборчий процес і безпосередньо реагує тільки на порушення закону. Ми будемо діяти виключно в рамках наданих нам повноважень".

У зв’язку з цим Зорян Шкіряк повідомив про відкриття кримінального провадження за фактом заяви з боку представників "Самопомочі" (номер 12015040230000610 за ст.366 ч.1 КК України).

Задля недопущення провокацій та спроб дестабілізації і силового протистояння між учасниками конфлікту підрозділи Нацполіції в Кривому Розі посилено додатковими нарядами бійців Нацгвардії та спецпідрозділів оперативного призначення. "Реакція на правопорушення буде жорсткою і адекватною. Ситуація під контролем", – запевнив посадовець.

Нагадаємо, напередодні у Кривому Розі, а сьогодні - у Києві протестували проти фальсифікації виборів на користь Вілкула-старшого. Тим часом місцеві депутати на ранковій сесії уже оголосили його міським головою.

За ПРАВДУ потрібно боротися усім

  • 18.11.15, 21:38
БПП та "Самопоміч" вимагають перерахувати бюлетені у Кривому РозіСереда, 18 листопада 2015, 19:29

Партія "БПП "Солідарність" оприлюднила заяву з вимогою перерахунку бюлетенів у Кривому Розі.

Про це йдеться на Facebook політсили.

"Партія "БПП "Солідарність" вимагає від ЦВК рішення про перерахунок бюлетенів на всіх дільницях, де існують сумніви щодо чесності волевиявлення під час проведення другого туру виборів мера міста Кривий Ріг", - сказано у заяві.

"Перерахунок бюлетенів має бути проведений публічно, у присутності ЗМІ, політичних партій і громадських організацій. Тільки це може зняти будь-які питання щодо переможця виборів", - зазначається у повідомленні.

У політсилі заявили, що категорично засуджують початок роботи новобраних органів місцевої влади доти, поки не будуть розглянуті всі скарги та винесені всі судові рішення, які стосуються питань прозорості виборчого процесу. 

З подібною заявою виступила й фракція партії "Самопоміч".

У "Самопомочі" вважають, що рішення Криворізької міської виборчої комісії про визнання Юрія Вілкула обраним мером до того, як були розглянуті всі скарги, "поставило під сумнів демократичність і прозорість проведення місцевих виборів".

"Для забезпечення максимальної прозорості і об'єктивності виборчого процесу вимагаємо: 1) скасувати постанову Криворізької міської виборчої комісії № 148 від 16 листопада 2015 року про визнання обраним Криворізьким міським головою Вілкула Ю. Г.; 2) замінити членів Криворізької міської комісії, які проголосували за це рішення; 3)ухвалити рішення про проведення повторного перерахунку голосів повторного голосування на виборах Криворізького міського голови після заміни складу Криворізької міської комісії", - зазначено у зверненні  "Самопомочі", адресованій главі ЦВК
.

Скотомогильник - місце п"ятої колони в Україні

  • 18.11.15, 21:28
"Батьківщина" знімає голову осередку у Кривому Розі, Ляшко - звільняє всіхСереда, 18 листопада 2015, 20:17

"Батьківщина" оголосила про зняття з посади голови Криворізької міської організації партії Ольги Бабенко та розпуск Бюро міської організації.

Про це йдеться у заяві політсили, оприлюдненій у середу ввечері.

Своє рішення у "Батьківщині" пояснили "подіями, що відбуваються в Кривому Розі навколо виборів мера міста".

"Батьківщина" також ставить питання щодо розпуску фракції партії у міськраді Кривого Рогу та позбавлення членства у партії депутатів, які разом з Опозиційним блоком, "Солідарністю", РПЛ взяли участь у першому засіданні Криворізької міської ради, на якому попри незавершений підрахунок голосів мером було оголошено Юрія Вілкула", - сказано у заяві.

Водночас лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що розпустить міську організацію політсили у Кривому Розі.

"За співпрацю з регіоналами прийняв рішення розпустити міську організацію Радикальної партії в Кривому Розі. Продажні шкури! Катерина Шаповалова з ганьбою звільнена з посади керівника організації. Вимагаю від усіх п'яти осіб, які зрадили виборців, скласти мандати депутатів міської Ради від Радикальної партії", - написав він на Facebook.

Як відомо, 16 листопада, у понеділок, міський виборчком оголосив переможцем виборів у Кривому Розі чинного мера Юрія Вілкула. 

На сайті ЦВК теж з'явилася інформація про перемогу представника "Опозиційного блоку".

Згідно з інформацією, за Вілкула проголосувало 49,25% виборців, за кандидата в мери від партії "Самопоміч" Юрія Милобога - 48,83% виборців.

При цьому Юрій Милобог заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному - Вілкул. При цьому розрив становить 752 голоси.

В "Самопомочі" заявляють, що під час виборів на кількох дільницях були вкидання і каруселі.

У вівторок, 17 листопада, сотні людей прийшли під будівлю, де ТВК мала розглянути скарги Милобога, щоб висловити незадоволення визнанням Юрія Вілкула міським головою.

У середу, 18 листопада, у Кривому Розі відкрили сесію міської ради тапредставили новим очільником міста Юрія Вілкула, попри те, що скарги Милобога розглянуті не були.

Українська правда

Договорняки із "жопаблоком" провокують Третій Майдан

  • 18.11.15, 20:42
Під будівлею ЦВК обурені виборці влаштували мітинг (ФОТО)
Юра Добряк 18 листопада 2015, 18:19

Під будівлею ЦВК обурені виборці влаштували мітинг (ФОТО)


Новину повідомляє «Преса України». 
У середу, 18 листопада, в Києві, під стінами Центрвиборкому влаштували мітинг проти фальсифікацій виборів мера Кривого Рогу.

У заході взяли участь невдоволені виборці, окремі народні депутати від «Самопомочі» та новий мер Миколаєва.

Люди тримають у руках плакати з написами «Хочете орден за Кривий Ріг? Отримаєте Майдан!», «Почуйте Кривий Ріг!», «Правда переможе» тощо. 

Нагадаємо, після другого туру виборів міського голови у Кривому Розі розгорівся скандал. ЦВК визнала переможцем чинного мера, висуванця від Опозиційного блоку Юрія Вілкула. При цьому  у «Самопомочі» заявили про численні фальсифікації, які вплинули на результат волевиявлення.

Раніше також повідомлялося, що Семен Семенченко закликав жителів Кривого Рогу протестувати проти фальсифікації виборів мера.

москальські йолопи спробували залякати світ фуфловим секретом

  • 18.11.15, 20:35
Колишній радянський розвідник посміявся над «витоком» секретних даних з Росії
Олена Ярмолюк 18 листопада 2015, 19:28
 1183
Колишній радянський розвідник посміявся над «витоком» секретних даних з Росії


Російські пропагандисти інсценували «витік даних» нової секретної системи «Статус-6», яка призначалася для ураження різних об'єктів ворога в прибережних районах. Однак невмілі фальсифікатори, намагаючись залякати Захід «секретною зброєю», забули вказати гриф «секретно» в цьому нібито «секретному документі».


Провал росіян прокоментував в ЗМІ колишній радянський розвідник, відомий письменник і колумніст Віктор Суворов, новину передає «Преса України».

«Президент Росії проводив нараду, в цей час один з генералів, на погонах якого вгадуються чотири зірки, розглядав картинку самохідного підводного безпілотного апарату «Статус-6». Оператор телеканалу Міністерства оборони зняв розкриту сторінку через генеральське плече. НТВ і «Перший» запустили картинку в ефір. І світ здригнувся. Як не здригнутися? У Росії розробляється зброя, здатна накрити населений пункт Нью-Йорк жахливою радіоактивною хвилею, що ламає хмарочоси! Зрозуміло, не один Нью-Йорк під загрозою. Будь-приморське місто і порт може бути раптово знищений. Ніяка протиракетна оборона не допоможе», - іронізує Суворов.

Колишній розвідник відзначає, що російська страшилка розрахована на те, що «половина людства живе біля берегів морів і океанів», і навіть міста, які побудовані на берегах річок, на їх думку, повинні побоюватися нової російської зброї. 

«Спробуємо уявити одночасні удари по Гамбургу і Осло, по Бостону і Сан-Франциско. А уявивши, здригнемося разом з усім прогресивним людством», - пише Суворов.

Однак він нагадує, що діти, родичі, дружини і коханки «великих начальників Росії проживають за кордоном, як правило, у приморських містах, в різноманітних Ослах і Копенгагенах». Там само розміщені їхні вілли і яхти, і навіть «багатомільярдні трудові заощадження слуг народу» зберігаються в цьому самому «проклятому Піндостані». Тому «слуги народу» нікому не дозволять руйнувати «піндосні хмарочоси радіоактивною хвилею». 

«А ось застрахати супостата, граючи надувними м'язами, самий момент. Непогано заразом підняти бойовий дух підвідомчого населення. Тільки великим начальникам Росії розуму навіть і на це не вистачає. Ось вже скоро 100 років, як Росією правлять дурні і злочинці. Після кожної зміни влади на трон підіймаються все більш дурніші. Ви тільки помилуйтеся на цей нібито випадково всьому світу продемонстрований проект надзброї! Ви тільки зверніть увагу на дрібниці! На документі повинен стояти гриф. Як мінімум «Цілком Таємно». Номер, який починається з двох нулів. Але немає грифа! І немає числа! Начальники сучасної Росії і їхні радники не здатні навіть фальшак правдоподібний створити. Вони не додумалисьу верхній куточок листа присобачити гриф і номер від фонаря», - резюмує він.

На думку колишнього розвідника, «йолопи спробували залякати світ фуфловим секретом». Проте цивілізований світ не тільки не злякався, а лише «здригнувся від сміху».

Раніше ми повідомляли: Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков визнав, що у вівторок 10 листопада в ефірі декількох федеральних каналів, де висвітлювалося нарада у Володимира Путіна з оборонної тематики, були показані закриті дані презентації нової засекреченої системи озброєння «Статус-6»
.

Якщо їх не посадить суд...повішають українці

  • 18.11.15, 18:15
В Апеляційному суді активіст кинувся бити Добкіна (ВІДЕО)
Оля Гузенко 18 листопада 2015, 17:51

В Апеляційному суді активіст кинувся бити Добкіна (ВІДЕО)


Новину повідомляє «Преса України».
Після засідання суду у справі екс-міністра юстиції Олени Лукаш в одному з приміщень Апеляційного суду стався конфлікт. Невідомий чоловік накинувся на нардепа Михайла Добкіна з кулаками. Він вимагав від екс-регіонала каяття за злочини Євромайдану.

В мережу виклали відео інциденту, який стався в Апеляційному суді одразу після засідання у справі Лукаш. Невідомий активіст, який був присутній на засіданні, кинувся бити Добкіна. Взявши нардепа за барки, він хотів влаштувати бійку. Проте правоохоронці не дозволили йому цього зробити.

Після цього між активістом і Добкіним відбулася словесна перепалка.

«Вбивця! Гнида! Було втекло, а це вже появилося… Ти хотів людей поставити на коліна. Ти, сволоч, користуючись, що влада така, що по головці вас гладить, ти приходиш сюди і ще тут наглюєш. Ти маєш стояти на колінах, повзком повзти повинен перед матерями, діти яких загинули… Набиваючи кармани, ти мріяв про авторитарну владу зі своєю гнидою Януковичем, зеком. Продажні тварюки! Зараз люди гинуть на сході через тебе», - викрикував чоловік.

«Ти на сході скажи ето, а нє здєсь, понял, умник, б….ть!» - знайшовся що відповісти Добкін.

Очевидці інциденту повідомляють, що на допомогу колезі прийшов Нестор Шуфрич. 

Нагадаємо, в ефірі телеканалу «112 Україна» народний депутат Володимир Парасюк повідомив, що його викликають у Генеральну прокуратуру України за двома кримінальними провадженнями.

Читайте також:

Валити владу ху*ловців...Почалося!

  • 17.11.15, 23:54
У Кривому Розі міліція спробувала розігнати мітинг проти фальсифікації виборів (ФОТО)
Володя Костик 17 листопада 2015, 23У Кривому Розі міліція спробувала розігнати мітинг проти фальсифікації виборів (ФОТО)


Про це повідомляють журналісти, які знаходяться на місці подій, новину передає "Преса України".
У Кривому Розі, де в даний час проходить мітинг проти фальсифікацій виборів, правоохоронці хотіли розігнати прихильників кандидата від партії "Самопоміч" Юрія Милобога.

Після невдалої спроби міліції розігнати мітинг, правоохоронців знову завели у внутрішній двір. В даний час біля будівлі виборчої комісії протестувальники скандують "Вілкул геть!".

На місце мітингу підходять нові люди, також з'явилися барабани, протестувальники обіцяють стояти до ранку.

 

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції "Самопоміч" Семен Семенченко заявив, що частина протестуючих проти фальсифікацій виборів у Кривому Розі збираються зайняти приміщення, де розташована виборча комісія, яка відмовляється провести перерахунок голосів.

Ми - 3, вони - 1

  • 17.11.15, 23:44
Ми на коні вони у жооооооооооопі

владу ху*ловців порібно валити повсюдно

  • 17.11.15, 22:43
Протестувальники займають приміщення виборчкому в Кривому Розі - Семенченко
Володя Костик 17 листопада 2015, 22:29

Протестувальники займають приміщення виборчкому в Кривому Розі - Семенченко


Про це у себе в блозі повідомив народний депутат від партії "Самопоміч" Семен Семенченко, новину передає "Преса України".
Партія "Опозиційний блок" не збирається випускати владу з рук у Кривому Розі і робить все можливе, щоб зберегти її.

Він зазначив, що місцева виборча комісія відмовляється виконувати законну вимогу та проводити перерахунок голосів виборців. Крім того він повідомив, що у зв'язку з таким рішенням виборчої комісії протестуючі проти фальсифікацій збираються зайти в будівлю де вона засідає.

Зараз, щоб уникнути конфліктів в приміщення входять тільки жінки.

"ОППО блок в Кривому Розі намертво вчепився у владу. Виборча комісія не хоче виконувати законні вимоги та проводити підрахунок голосів. Мітингувальники ухвалили рішення заходити в будівлю. Для уникнення конфліктів заходять тільки жінки", - написав Семенченко. 

Нагадаємо, раніше політолог Олександр Палій заявив, що якщо виборча комісія відмовитьсяперерахувати голоси виборців, то необхідно підключати судову систему.

петрушка, не буди лихо поки воно тихо

  • 17.11.15, 21:41
У Кривому Розі готують Майдан через фальсифікаціїВівторок, 17 листопада 2015, 18:34 
фото, доповнено від 17:10

Міська виборча комісія Кривого Рогу не збирається розглядати скарги штабу кандидата в мери Юрія Милобога, а хоче привести до присяги частину депутатів міськради.

Про це на своїй сторінці Facebook написав депутат Єгор Фірсов.

"У Кривому Розі збирається ТВК, яка і далі здебільшого складається з орків. Демократи так і не зробили замін. Збираються не для того щоб розглянути скарги штабу Милобога, а для того, щоб привести до присяги 2\1 депутатів", - повідомив він.

"Депутати потрібні для якнайшвидшої легітимізації Вілкула (Юрій Вілкул, кандидат від Опоблоку, діючий мер - УП). Це незаконний механізм, навіть зібравши 2\1 депутатів, що не опублікував підсумки виборів у ЗМІ, вони не можуть зробити Вілкула мером. Але намагатися будуть", - зазначив він.

"Перешкодити їм можуть тільки люди, до 18.00 у Кривому Розі буде майдан! Будуть шини!" - попередив Фірсов.

Раніше в понеділок після звинувачень, представники Народного Фронту в міської комісії Кривого Рогу голосують в унісон з Оппоблоком, НФ прийняв рішення замінити їх.

У ЦВК визнали, що отримали відповідне подання. Але заявили, що мають п'ять днів для його розгляду. Станом на 17 годин, інформації про проведення засідання ЦВК не надходило.

О 16:30 надійшла інформація про мінування будівлі міськвиконкому, де засідає міська виборча комісія. Всіх присутніх попросили залишити будівлю.

Станом на 17:19 біля комісії зібралися люди. Крім того, повідомляють, що в будівлі міськради ще з дня перебувають "тітушки".

Станом на 18:30 Громадське ТБ. Дніпро повідомляє, що міськраду розблокували, вибухівку не знайшли. Міська виборча комісія поновлює роботу.

Як відомо, місцевий міський виборчком поспішно вранці в понеділок оголосив переможцем чинного мера Юрія Вілкула.

При цьому його опонент - представник "Самопомочі" Юрій Милобог заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному - Вілкул. При цьому розрив становить 752 голоси.

В "Самопомочі" заявляють, що під час виборів на кількох дільницях були вкидання і каруселі. Всі скарги політичної сили міська комісія вирішила розглядати у вівторок о 18-й годині. Таким чином на оскарження результатів виборів у суді кандидату від "Самопомочі" залишиться не більше 6 годин.

Попри це, на сайті ЦВК вже з'явилася інформація про перемогу на виборах у Кривому Розі  чинного мера міста, кандидата "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

Згідно з інформацією, за Вілкула проголосувало 49,25% виборців, за кандидата в мери від партії "Самопоміч" Юрія Милобога - 48,83% виборців.

Представники кандидата від "Самопомочі" Юрія Милобога заявили, що вимагатимуть скасування результатів виборів на дільницях, щодо яких є скарги.

Українська правда