Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Всім небайдужимим Харків’янам до України сюди!!!

Затримано 15 громадян що розповсюджували листівки. Якщо так все це залишити завтра почнуть не затримувати, а розстрілювати на місті.
Тому прошу всіх небайдужих прийти на Дзеркальний струмінь у Харкові о 15:30  зберемось там і підемо до УВС.
Прошу прийти!!!
Прошу не залишатись осторонь !!!
Прошу стати на захист поневолених сьогодні, бо завтра таке може трапиться з кожним!!!

04/09/10
доповнення...


Дякую, друзі , що зібрались 02/09/10,там нас було менше за міліцію, але хлопців одразу відпустили.
Дякю, друзі,що зібрались тут і надали широкого галасу цій замітці і проблемі ,яка стосується кожного українця сьогодні, а завтра і до кожного несвідомого дійде,якщо щє не дійшла.
Люблю вас всіх і вірю в нашу щасливу долю!!!

Куди поділася програма "Попередження" з Миколою Вереснем?

З Першого національного зникла цікава і народна програма, яка висвітлювала кричущі проблеми українців, бандитські напади, важливі і резонансні події.
Може вересень з нею перебрався на інший канал , ніхто не зна?  
І ще дещо.. якщо голубі так не полюбляють помаранчевого Вересня, то чому б не зробити бодай альтернативну програму з іншим ведучим. чи це може тому що бандити не люблять коли про їх дії заявляють уголос?! Якщо так, то нічого національного в цьому каналі не бачу.
П.С, навіть дизайн підсумків зробили, як у російського Першого, а ще переклад на українську припинили

6%, 2 голоси

94%, 29 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Россияне скупают Украину

Сегодня, 08:05 — Борис Давиденко
Материалы Delo.ua
В первой половине 2010 года на украинском рынке активность слияний и

поглощений существенно возросла. Согласно статистике специализированного информагентства Mergemarket, за первые шесть месяцев объем публичных сделок по слиянию и поглощению в Украине составил $1,7 млрд. (17 сделок). Это почти в четыре раза больше, чем за аналогичный период прошлого года — тогда было совершено 14 сделок на сумму в $430 млн.

Во многом столь значимый перевес 2010 года связан с тем, что аналитики Mergemarket отнесли сделку по продаже части «ИСД» к этому году.

«Львиную долю в этих расчетах занимает сделка по покупке 50%+2 акции второй по величине украинской металлургической компании «ИСД» за $1 млрд. россиянами, профинансированная Внешэкономбанком в 2010 году», — говорит вице-президент направления инвестиционно-банковских услуг Phoenix Capital Ирина Сердюк.

Эксперты отмечают, что в реальности объем рынка M&A в Украине намного больше публикуемого информагентством Mergemarket. Это связано с тем, что обычно в базу Mergemarket заносят только публичные или те сделки, информацию о которых агентству предоставила одна из сторон трансакции либо финансовый советник. По оценкам управляющего директора Concorde Capital Виталия Струкова, в Украине за первое полугодие прошло более 30 сделок по сумме свыше $10 млн. каждая, и только в четверти из них участвовали консультанты.

Несмотря на возможную неточность в цифрах, тенденцию данные Mergemarket показывают очень четко. Все опрошенные делом инвестбанкиры констатируют рост активности на рынке M&A в Украине. «В первом полугодии 2010-го рынок M&A был более активным. Наблюдалась большая активность в агросекторе, FCMG, недвижимости и продуктовом ритейле», — говорит вице-президент инвестиционно-банковского отдела компании «Тройка Диалог» Алексей Ращупкин. Слова эксперта подтверждает информация о публичных сделках. «Кернел» приобрел Allseeds Group, МХП купил в первом полугодии компании «Продальянс» и «Каневское» (еще две компании МХП приобрел уже в июле), строительный холдинг BT Invest объединился с HCM. Произошло много частных сделок в секторе недвижимости», — приводит примеры директор инвестиционно-банковского департамента ИГ «Сократ» Владимир Клименко.

Александр Ращупкин называет еще ряд сделок первого полугодия: «Agrogeneration приобрела несколько агрокомпаний в Западной Украине, в ритейле — Euroventure купил долю в «Агроконтракте», в недвижимости прошла сделка по покупке 50% в проекте Sky Mall, Роднянский и Фуксман выкупили 50% в проекте строительства гостиницы Hilton в Киеве», — перечисляет инвестбанкир.

По мнению директора инвестиционно-банковского департамента ИК Dragon Capital Максима Нефедова, одним из основных факторов, способствующих активизации рынка M&A, стало то, что в 2010 году потенциальные покупатели получили доступ к финансовым ресурсам. «Появилась возможность взять банковский кредит, также можно привлечь средства иностранных инвесторов для финансирования сделки», — говорит он. Еще эксперт отмечает, что многие продавцы стали более сговорчивыми. «Собственники активов начинают понимать, что таких цен, как во время инвестиционного бума 2006-2008 годов, уже не будет и что доходность многих бизнесов, скорее всего, никогда не достигнет докризисных уровней. Поэтому они готовы уступать инвесторам», — считает Нефедов.

Время экспансии российского бизнеса

Первую половину 2010-го можно назвать временем экспансии российского бизнеса в Украину. С участием российского капитала произошли две самые крупные сделки: приобретение за $1 млрд. 50%+2 акции «ИСД» и приобретение за $1,7 млрд. комбината «Запорожсталь» (сделка не закрыта). Кроме того, россияне повторно приобрели «Лугансктепловоз» за $54 млн., а Московская межбанковская валютная биржа завершила сделку по поглощению крупнейшей украинской биржи ПФТС (50%+1 акция за $10 млн.).

Покупали конкурентов, кроме россиян, и украинские компании. Самой знаковой сделкой, в которой и продавец и покупатель представляли Украину, стало слияние крупнейшего в Украине металлургического холдинга «Метинвест» с ММК им. Ильича. Параметры этой трансакции еще окончательно не определены. Известно только, что в финале 75% акций объединенной компании окажутся в собственности «Метинвеста», а 23% — у нынешних владельцев ММК им. Ильича. «Сейчас еще нельзя оценить объем этой сделки, но если бы это была «чистая» покупка ММК им. Ильича, то его стоимость была бы не меньше $2 млрд.», — отмечают в компании BG Capital.

Прямее некуда

Активизировали работу в Украине фонды прямых инвестиций. «Фонды интересуются украинскими активами. Вместе с тем фонды достаточно аккуратны и насторожены, и их интерес редко материализуется в меморандум о намерении покупки того или иного актива. Хотя фонды, хорошо знакомые с Украиной или же имеющие здесь представительства, активно инвестируют. Примером служат сделки Horizon и Euroventures», — говорит директор департамента инвестиционно-банковских услуг Astrum Investment Management Елена Малицкая. Horizont Capital приобрел долю в «Агро-союзе» ($40 млн.), Euroventure вошел в число акционеров «Агроконтракта».

Большинство участников рынка считают, что число и объем сделок на отечественном рынке M&A будет и дальше расти. Виталий Струков полагает, что без учета крупных сделок в металлургии объем рынка M&A в 2010 году превысит $3 млрд. «Активность на рынке М&А до конца года будет расти. В лидерах по-прежнему будут агросектор, FCMG и ритейл. К примеру, многие украинские агрохолдинги (МХП, «Агротон», «Мрия») заявили о своем желании увеличивать земельный банк, «Немиров» ведет переговоры о продаже», — приводит примеры потенциальных сделок Ращупкин.

ода

Поглощаемая компания

Продавец

Покупатель

Сумма сделки, $млрд.

"Запорожсталь"** (96,6%)

Эдуард Шифрин, Алекс Шнайдер, Игорь Дворецкий и Виталий Сацкий

Группа инвесторов, финансирует  Внешэкономбанк

1,7*

ИСД (50%+2 акции)

Виталий Гайдук

Группа инвесторов во главе с Александом Катуниным, Внешэкономбанк

1*

Студия "1+1" и "Кино"

Central European Media Enterprises (СМЕ)

Игорь Коломойский"

Игорь Коломойский

0,3

Allseeds Group (94%)

Владимир Винниченко и Виктория Рябухина

Группа "Кернел"

0,2-0,25***

"Техноком", ТМ "Мивина" (100%)

Лыонг Куок Бинь

Nestle

0,1-0,25*

* Экспертные оценки

** Сделка не закрыта

*** Итоговая цена зависит от результатов аудита

Данные Mergemarket, инвесткомпаний Phoenix Capital, Dragon Capital

Б’ю в бубен, бо маю ще можливості писати публічно.

Шановні, облава!
Масова зачистка інформації!!!
Хто що де має на сайтах, порталах, блогах і т.д і т.п - рятуйте поки адмін не захапав.
Думаю вони вже розпочали вести базу свідомих, з усіма їхніми записами і характеристиками.
Відкрили Word ->створили Ctrl+N ->назвали Inter_blog_history.doc(замість inter ім’я сайту на якому вели блог)
І потихесеньку копіюємо з сайту і вставляємо у файл.
Прийдеться попахати, але шкода буде втрачати СВОЮ ІСТОРІЮ ЖИТТЯ!!!
P.S. А почалося з того, що я сьогодні зайшла на наш сайт ОДА , так там попередника Дупи Авакова інфа відсутня наче при ньому дира була
- так само все знесли!
Приходжу сюди друга теж нема, знайшовся на нові адресі, каже ні за що ні про що, а головне, все, все, все що написано непосильним трудом просто жмуть Х і тебе нема,як людини зі своєю думкою, хронологією, активністю, ВАЖЛИВІСТЮ !!!!!! !!!
Це було вчора , а сьогодні ось такі новини вже є!
http://blog.i.ua/user/287463/495266/

Чого коштує промінь надії у порубаному лісі життя.

Сотні порубаних столітніх дерев, наїзди на живих людей тракторами, хто мав у руках бензопилу йшов на старих й молодих, альпіністи падали разом із деревами. Ви спитаєте про що це я, про кого, і про який час? Це все про вирубку вікових дерев у парку м.Харкова, про людей ,які вже не могли дивитись на це спокійно, адже розуміли , що цей екотероризм одразу негативно вплине на їхній стан здоров’я, а головне, на здоров’я їхніх дітей. Тим паче навіть якщо і висадити в декілька разів більше дерев теперішнє покоління вже не відчує покращення здоров’я на собі.
А як вони засаджують місто новими нам відомо.



Оце одна вулиця з декоративними кленами, якій не доведеться радувати око харків’ян і бодай трішки зменшити забруднення повітря. Як бачити «забруднювачів» на маленькій вулиці хватає.
Отже. Люди не хотіли, а вони пилили і пилили
Підтянувся до захисників лісу бувший голова ОДА Аваков, але нічого не змінювалось інформацію тільки бажаючи могли шукати в Інтернеті ,а відео просто кидало в страх.
http://www.youtube.com/watch?v=BADz2LuSJkk&feature=player_embedded#!
http://val.ua/crime/adventure/205469.html
Сьогодні відбулися громадські  слухання. Скільки затрачено сил, для того щоб було витримано порядок  будь-яких змін у плані міста! Комісія з екології постановила, що роботи проводились з багатьма порушеннями. Це думка екологів. А чому не брали участь правозахисники, адже у тої кількості підроблених документів треба майже усіх  виконавців «посадити», а не дозволяти їм «визволяти» парк від дерев.  Але криміналу , напевно, не буде, а вікові дерева не повернеш.
Промінцем надії є те, що комісія постановила приїхати у Харків на місце знищення легенів міста.
А чи не занадто важко здобувати правду у Харкові?
Щоб якось підтримати учасників спротиву , з якими мені не довелося захищати екологію в рідному місці, обіцяю в осені висадити декілька дерев у своєму дворі.

P.S, Детально про спротив тут: http://val.ua/crime/adventure/205469.html

25/06/10
...а вони пилили і пилили
...а вони пилили і пилили
...а вони пилили і пилили
Сьогодні вирубка не припиняється, бо той промінь тільки підморгнув, а хмари не змусили на себе довго чекати....

84%, 16 голосів

16%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

До дня дільнічного

Цей день цього року особливий , бо за місяць до нього відбулося аж три
знищувальних інцидента, за які ніхто не хоче відповісти.

18 травня, 19-річний Ігор Індил загинув під час затримання в
Шевченківському райвідділку МВС столиці.

http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,208388928

12/06/10
в г.Каланчак Херсонской области трое ментов жестоко избили молодого
человека, Александра Смирнова.

http://cripo.com.ua/index.php?sect_id=13&aid=95008

16/06/10
Вбивство у Орджонікідзевському РОВД м.Харків
http://kharkovnews.info/news/n13125

Правоохоронці, не зважаючи на народні повстання, так і не оприлюднили
результатів експертизи смерті студента Ігоря Індило, який помер 18
травня 2010 року в Шевченківському РУВС Києва. І це незважаючи на те, що
підсумки вже готові і їх клялися оприлюднити ще 9 червня!
А про інші страшні злочини у відділках "захисту" взагалі нікому мало
кому відомі!

Поки писала про це, випадково натрапила13 июня в киевском

Черговий доказ роботи проффесіональних дебілів

Вже котрий рік поспіль наш голубий мер влаштовує випуск на все місто. Цього року свято знов розташувалось і на найбільшому майдані поставили сцену, намалювали на ній білими фарбами декілька формул. Так от одна,що найвидніша, з помилками! Так, теорему синусів переробили на голубий лад: тепер замість двох паралельних паличок дві пересічені , тобто замість знаків "дорівнює" "суми" і виглядає вона тепер так: a/sin A + b /sin B+ c / sinC = 2R
Бідні діти до чого ж важко вчитись , коли такі проФФесори навчають! 

11%, 2 голоси

74%, 14 голосів

16%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

і смішно і грішно

всім відомий смайлик ":)", а мені задумалося зробити більш національний, оригінальний і близький по духу для майже всіх коментарів будення.
Ось він )( - означатиме "і смішно і грішно"
Ви спитаєте: "чому зелений на жовтому?" , бо почалося все з яєць ,а сьогодні наша  країна славиться своїми ялинковим вінками.

53%, 33 голоси

47%, 29 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна