Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Дещиця віджигає))

Офіційна поштова марка польської пошти )))[Приєднана картинка]

Свіженька казочка (автор не знайшовся)

- Владімір Владіміровіч! Вам сам Обама звоніт! - кричав Пєсков, стрімголов нєсясь по длінному корідору Крємля і врємя от врємєні перечіпаючись через беспопядочно разбросані стопки пухлих конвєртов з гєрбовой помєткой "прєзідєнтская зарплата-сюрпріз".- Не сам Обама, а черномаза обізяна, - радостно поправив Путін, нєтєрпєліво хватая трубку. - Альо, міровой лідєр на проводє.- Прівєт, лисий заправщік, - бодро поздоровалась трубка. - А ти, как я погляжу, ізрядно потрєпався, мєстами обвис...

Читати далі...

Зареєстровано законопроект про зброю

[Приєднана картинка]по лінку стаття повністю http://www.radiosvoboda.org/content/article/26749231.html

І тут є причина!

І тільки Віктор Федорович Янукович знав та беріг свою страшну і фатальну тайну: там де він, - хорошо не буває... (с) Чепинога.

смішно про рабинь))

Купил своей луганской рабыне Прасковье кролика. Для социализации. Социализация ей очень нужна. Потому что если младшая рабыня Аксинья везде шароебится, и уже успела покататься на эскалаторе, посидеть в Печерском РОВД, застрять в лифте на шестом этаже (с попыткой выбить пол в лифте и поджечь потолок), погавкалась со всеми соседями по подъезду, то Прасковья просто перетащила свои мешки с картоплей и морквой в кладовку. Забаррикадировалась там, рычит из темноты, а из рук берет только...

Читати далі...

Як впевнитись, що перед вами москаль.

Рецепт.1. Зловіть.2. Вдягніть у вишиванку. 3. Поставте поруч тарілку з борщем (не шкодуйте, це для діла), трохи далі - з варениками. 4. Дайте прапор України в руки. 5. Поруч поставте гарну українку. 6. Відійдіть на 3 метри.Якщо виглядає, як лайно серед квітів, – ви знайшли!