Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Обява

  • 19.04.14, 07:51

Смерть москалям та їх холуям

  • 19.04.14, 07:43
У Краматорську вночі намагалися розібрати барикади біля міськради
Слава Демкова 19 квітня 2014, 06:50
 611
У Краматорську вночі намагалися розібрати барикади біля міськради

Вчора ввечері невідомі намагалися розібрати барикади навколо міськради Краматорська.

Про це заявив «народний мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов, передає «Преса України».

За його словами, тільки завдяки своєчасному прибуттю підкріплення з сусіднього Слов'янська вдалося не допустити провокацій.

Очевидці повідомляють, що в п'ятницю ввечері на площі Леніна біля міськради Краматорська, яка вже кілька днів знаходиться під контролем сепаратистів, почали збиратися учасники мітингу «За єдину Україну», який напередодні, в четвер, пройшов у місті під прапорами України.

Пізніше близько 40 осіб підійшли до барикад міськради і почали їх розбирати, мотивуючи це тим, що в Женеві досягнуті певні угоди, протистояння закінчилося, а, згідно з домовленостями, адмінбудівлі треба звільняти.

Після цього сепаратисти викликали підкріплення з сусіднього Слов'янська, який повністю контролюється «прихильниками федералізації». Коли приїхало кілька машин з підмогою, активістам, які намагалися розібрати барикади довелося відступити.

Юлефанам для прозріння

  • 19.04.14, 07:29
Тимошенко знову продемонструвала свої цинізм та безпринципність, - журналіст
Тимошенко знову продемонструвала свої цинізм та безпринципність, - журналіст

Кандидат в Президенти та лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, на думку відомого українського журналіста Дмитра Гнапа, вкотре демонструє свої політичні якості – безпринципність та цинізм. Як відзначає Гнап, «політичну гнучкість» Юлія Володимирівна виявляє не вперше, щоправда сьогодні це вже аж занадто кидається у вічі…

Про цю новину повідомляє «Преса України».

«Тимошенко остаточно повернулася у свою улюблену стихію: цинізму та безпринципності. Змінити свою позицію на протилежну їй завжди було «раз плюнути». Але якщо раніше на це в Тимошенко йшли місяці чи тижні, то тепер вона може поміняти риторику майже блискавично», - написав Дмитро Гнап на своїй сторінці у Facebook.

Після чого пропонує просто порівняти дві заяви лідера «Батьківщини»:

1. «Партія Регіонів трохи оклигала від революції і тепер почала фінансувати контрреволюцію. Вони почали готуватися до реваншу» (15 квітня).

2. «Я поки не мала можливості переговорити з паном Ахметовим, але я точно знаю, що всі його публічні заяви говорять про єдність країни і неможливості територіального розколу. Крім того, позиція Партії регіонів - це перший крок до взаєморозуміння» (18 квітня).

«Ці дві заяви розділяє лише 3 дні. Навряд чи я здивуюсь, якщо ця пані раптом почне хвалити Януковича», - робить висновки український журналіст.

Нагадаємо, що 18 квітня Юлія Тимошенко прибула в Донецьку область. Під час зустрічей з місцевим населенням колишня прем'єр-міністр ще раз підкреслила важливість об'єднання зусиль усіх частин України для відбиття зовнішньої загрози.

У Краматорську російських вояків вигнали з телевежі

  • 18.04.14, 13:41
Цитування:

У Краматорську звільнили телевежу, захоплену російськими військовими напередодні, та вимкнули незаконно ввімкнені російські канали.

Як повідомляє Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, він спільно з Службою Безпеки України "забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських телевізійних каналів, що розпочалося після захоплення російськими військовими радіо-телевізійної передавальної станції міста Краматорськ (с. Ясногоровка, вул. Кірова 699)".

Концерн уточнює, що російські військові 17 квітня захопили РТПС міста Краматорськ, вимкнули з ефіру українські канали та на їх частотах вивели в ефір російські.

Після звернення Концерну РРТ до СБУ та енергопостачальної організації зазначену передавальну станцію було знеструмлено.

"Через неможливість забезпечення несанкціонованого мовлення російських каналів загарбники залишили об’єкт", - повідомляє концерн.

Після перевірки та забезпечення спеціалізованими підрозділами МВС та Міноборони безпечного доступу на РТПС міста Краматорськ технічного персоналу, мають увімкнути трансляцію українських телевізійних каналів та провести аналіз завданих збитків.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/18/7022888/

Жоден російський солдат не постраждав ))))))))))))))))))))

Перший москальський диверсант приніс перший заробіток українцеві

  • 18.04.14, 13:00
Коломойский выплатил первую награду за пойманного диверсанта
18.04.2014, 12:37 
  
 

Председатель Днепропетровской облгосадминистрации Игорь Коломойский выплатил первую награду за пойманного диверсанта. 

Яндекс.ДиректМультиварка RedmondМодель RMC-4503 всего за 3990. Доставка по РФЗаработай на Курсе ВалютЗарегистрируйся, обучение бесплатно. Поддержка 24/7. Начни Зарабатывать! 18+Молитва которая исполняет желанияПотрясающее открытие психологов: Технология исполнения желаний

Об этом на своей странице в соцсети сообщил председатель Днепропетровской ОГА Игорь Коломойский. Пишет Канал 112.

«Первый перевод 10 000 долларов (в гривнах по курсу) уже состоялся. В виду конфиденциальности получите информацию от представителей правоохранительных органов. Просьба ловить диверсантов, а не «москалей», то есть, не всех подряд россиян », - сообщил Коломойский.

По его словам, диверсанта передали правоохранительным органам. Коломойский добавил, что по данным спецслужб, в Украине действуют более тысячи диверсантов из России.

Поэтому «заработок будет неплохой ...», - поощрил миллиардер.

Напомним, в Днепропетровской области ввели «тарифы» за каждый возвращенный автомат 1000., пулемет - 1500 долл., за российского диверсанта - 10 тыс. долларов.

 

Керрі москалеві, ПНХ

  • 18.04.14, 12:40

100%, 25 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

заробимо на кацапах

  • 17.04.14, 19:43
В Інтернеті вже з'явився рекламний ролик "Здай сепаратиста"

У ролику рекламують, що можна отримати, здавши сепаратистів чи їхню зброю

Відео користувачі виклали на сервіс Youtube, повідомляєЕспресо.TV.