Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Без істерик

  • 12.07.14, 00:09
Мизантропирую.
Нанесли удар. Погибли ребята. Трагедия.
Но на хрена истерика?
Краткий FAQ.
"ААААА, И ОНИ ГОВОРЯТ О ПЕРЕМИРИИ".
Нет, уже никто не говорит. Смените пластинку. Или методичку.
"ААА, УБИТЬ ВЕСЬ ГЕНШТАБ".
Генштаб, конечно, много в чем можно обвинить, но даже он не способен перехватывать залпы "Града". У нас в ряде мест ситуация, где ребята сидят на границе, а от них до городов, из жилых кварталов которых по ним лупят, вполне долетает просто в силу малых расстояний. Да, будут жертвы. Война.
"АААА, ПОЧЕМУ НЕ НАСТУПАЕМ".
Вчера взяли два города. Сегодня, думаю, попробую разблокировать донецкий аэропорт, если наступление под Карловкой удасться.
"АААА, ПОЧЕМУ НЕ ШТУРМУЕМ ОКРУЖЕННЫЕ ГОРОДА".
Потому что тогда будете оплакивать на 25, а несколько сотен погибших.

Я щас страшную вещь скажу, но если мы по результатам каждой трагедии будем такую истерику катать, мы рискуем просрать войну, в которой мы сейчас побеждаем. Разом сделав все эти смерти бессмысленными.


https://www.facebook.com/victor.tregubov.5/posts/771696349517235?fref=nf

Бандерштат

  • 11.07.14, 21:21

Фестиваль національного відродження «Бандерштат», котрий традиційно відбувається в липні-серпні, саме на часі, заявила сьогодні його організатор – голова громадської організації «Національний альянс» Майя Москвич. Такої ж думки дотримується й влада Луцька і Волині, яка стала основним спонсором заходу, сказала вона на прес-конференції.

Через складну ситуацію в Україні фестивальні менеджери один за одним згортають пісенні акції (так сталося з фестивалем «Тарас Бульба» і «Ніччю в Луцькому замку»). Однак організатори вважають, що традиційні заходи фестивалю – а це не лише музика, а й зустрічі-гутірки з політиками і політологами, ветеранами визвольних змагань і сучасними героями, спортивні змагання і флешмоби – привернуть увагу молоді і традиційно спонукатимуть замислитись про шляхи перезавантаження держави Україна, розпочатого в умовах зовнішньої агресії.

Тож упродовж трьох днів, з 1 по 3 серпня, учасники фестивалю шукатимуть відповідь на запитання – як врятувати державу і зробити її потужною. «Бандерштат» стане майданчиком для пошуку нових ідей. Лучани вже запросили на гутіркову сцену Юрія Луценка, Олеся Донія, автора популярного вірша «Ми ніколи не будемо братами» Анастасію Дмитрук, захисників зимового столичного Майдану, бійців, котрі брали участь в АТО, і сподіваються, що на їхнє запрошення відгукнеться колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Як повідомив ведучий фестивалю на псевдо Мяч Дредбол, поряд із тридцятьма українськими гуртами на сцені «Бандерштату» виступлять ірландські та білоруські музиканти. А традиційний флешмоб, за результатами проведеного інтернет-опитування шануваників фестивалю, складатиметься з шести букв (ПТН ПНХ), які через російську агресію стали популярними у світі.

Охорона фестивалю, яка й раніше була пильною стосовно алкоголю і ймовірних порушників, нині працюватиме у посиленому режимі. У ході мистецької акції буде також проведений збір коштів на допомогу оборонцям України на Донбасі.

http://www.radiosvoboda.org/content/article/25454196.html

Помста буде страшною

  • 11.07.14, 19:08
Батальйон Донбас: за нашого пораненого та 20 убитих десантників - покладемо базу сепаратистів (додано ФОТО)
Саша Юрчук 11 липня 2014, 18:38
 1243  1
Батальйон Донбас: за нашого пораненого та 20 убитих десантників - покладемо базу сепаратистів (додано ФОТО)

Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області «Донбас» в черговий раз підтвердив, що рішуче налаштований на боротьбу з терористами. Його бійці, відбивши атаку на свій блок-пост в Артемівську, за свого пораненого товариша і вбитих під Зеленопіллям миколаївських десантників, пообіцяли знищити базу екстремістів. 

Про цю новину повідомляє «Преса України». 

«Напад банди Бєса з Горлівки на блок пост Донбасу в Артемівську. У терористів 5 убитих, у нас 1 поранений. Висуваємося на знищення бази терористів», - поділився оперативною інформацією командир батальйону Семен Семенченко. 

Відповідна акція «Донбасу» має стати помстою за вбитих сьогодні українських військових. 

«Терористам спокою не дамо! За одного нашого пораненого і 20-х убитих десантників - покладемо базу! І це не жарти!», - повідомили на сторінці добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас» в Facebook. 

Пізніше Семенченко додав нові подробиці бою: 

«Напад банди Бєса з Горлівки на блок пост Донбасу в Артемівську. У терористів 7 убитих, 11 поранених. Батальйон Донбас - 2 поранених. Захоплений арсенал зброї - АГС, рпг, ак. Громадянин Безлер здається щось там говорив у травні про те, що в таких випадках командиру треба стрілятися? Милості просимо».

Нагадаємо, що розстріл бойовиками-сепаратистами з російських установок «Град» підрозділу Збройних сил України під Зеленопіллям, в результаті якого загинули 19 військових і 93 отримали поранення, став приводом для проведення термінової наради президента України Петра Порошенка з вищим керівництвом силових відомств держави. 

На цій нараді Порошенко пообіцяв, що кожен з екстремістів отримає по заслугах - за кожне життя наших військових бойовики заплатять десятками і сотнями своїх.


Почало доходити

  • 11.07.14, 14:38
В Луганске начался отстрел террористов. Неизвестный снайпер «завалил» около 10 боевиков
Пт, 11/07/2014 - 13:02

Медленно, но уверенно жители Луганска формируют внутреннее сопротивление террористам так называемой «Луганской народной республики»

«До эвакуации успел пообщаться с жителями Луганска. Рассказывают, что в последнее время местные сепараторы стали стрелять друг в друга. Делят сферы влияния. Местному криминалитету не по нраву, что прибывающие из Чечни и прочих субъектов российской федерации легионеры, ставят себя выше и требуют подчинения. А еще в городе появился некий партизанский отряд из числа жителей. Отстреливают террористов по одиночке, в бои не вступают. Появился и свой ворошиловский стрелок. Весь город обсуждает некоего снайпера, завалившего восемь колорадов. Медленно, но верно горожане формируют внутреннее сопротивление. Подтягиваются и силы АТО. Луганск становится эпицентром борьбы с террором», - написал на своей странице в Facebook журналист Роман Бочкала.

Сам журналист в 10 км от Луганска попал под минометный обстрел. В связи с ранением в руку, эвакуирован в один из военно-полевых госпиталей.

Лещенко и Мустафа, вы не правы!

  • 11.07.14, 11:28
я недавно поняла как сильно люблю мой Днепр. тот гордый город, который не прощает обид и оскорблений. я  - днепровка я этим горжусь! прекратите троллить нашу команду или мы соберем антигандонный батальон и польем вас зеленкой.

Для тех кому непонятно - http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/53bc130dded17/ нашу администрацию, людей которые сохранили мир в моем Днепре, тупо "мочат" в прямом эфире и поливают грязью. Сказали бы спасибо Коломойскому и команде за то, что Харьков, Днепр, Одесса, Запорожье - не кишат террористическим дерьмом. Не пойму позицию журналистов. Для нас Коломойский, Корбан и Филатов - позитивные герои. Потому и злит, когда начинается гавканье на тех, кто делает нам добро. У нас классный губернатор, такой первый за всю историю города...

Д.Павличко про Європу - стара шльондра. Влучно і справедливо

  • 10.07.14, 22:43
Позиція ЄС відверто принижує Україну
Позиція ЄС відверто принижує Україну

Дивує і відверто принижує Україну позиція деяких країн Євросоюзу щодо диверсіі Росії на сході нашої країни.

Про які переговори з сепаратистами нас просять?

Звідки взялася пропозиція Меркель зробити Медведчука посередником у цих переговорах?

Чому Україна посилає Кучму на переговори з Царьовими, "ДНР" і "ЛНР" яких сама українська прокуратура визнала терористами?

Це якийсь театр абсурду. Або закулісні ігри європейських лідерів з Росією, які залежні від її газу.

Тоді не треба говорити про цінності на яких заснований ЄС і визнати що існують подвійні стандарти по відношенню до України і інших країн Європи.

рашизм це фашизм

  • 10.07.14, 10:20
Фашисты «ЛНР» запугивают луганчан изувеченным пленным бойцом украинской армии
Чт, 10/07/2014 - 10:09

Террористы «ЛНР» возили по Луганску привязанного к БТРу пленного бойца украинской армии.

Изувеченного пленного видели вчера вечером в районе луганского автовокзала, сообщили Informator.lg.ua местные жители.

По словам очевидцев, сложно было определить, жив ли боец или мертв.

А накануне, террористы «ЛНР» пытались установить «Град» в жилом массиве в районе луганского ипподрома.

Местные жители встретили эту попытку недовольством, потребовали убрать установку и уехать подальше от их домов.

В ответ террористы открыли огонь на поражение. В итоге два человека получили ранения.