хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Українська делегація на чолі з Клімкіним провела зустріч з Трамп

Українська делегація на чолі з Клімкіним провела зустріч з Трампом.



Російська пропаганда твердить, що Білий Дім просто скористався українцями, аби загасити скандал з впливом Кремля на Трампа. Західні ЗМІ, навпаки, зауважують, що зустріч американського президента з українським міністром нівелює спроби Москви нав'язати свій погляд на окупацію Донбасу.

Про ці та інші питання, а також про невідомі деталі зустрічі з Дональдом Трампом в Овальному кабінеті в інтерв'ю ТСН.Тиждень розповів міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Читайте також: Порошенко похвалився блискучими розмовами з Трампом і розповів про США у "нормандському форматі"

Зокрема, Клімкін наголосив, що зустріч з американським лідером сигналізувала про підтримку України.

"Насправді, головний результат — це чіткий меседж підтримки України. Та і загалом, сама зустріч є дуже потужним сигналом підтримки. Оскільки американські президенти взагалі дуже рідко зустрічаються з міністрами закордонних справ. В принципі", — сказав Клімкін.

Крім того, глава МЗС України наголосив на атмосфері зустрічі.

"Другий момент, якщо хочете — це атмосфера, атмосфера і насичена позитивними емоціями, наприкінці зустрічі ми говорили про підтримку його українцями, про його зустрічі з Українською громадою підчас передвиборчої кампанії і як він згадував ці зустрічі, казав, що дійсно, українці такі класні. Тобто, цей момент мені теж дуже сподобався. І один з головних політичних сигналів — і це теж дуже важливо — це реальне бажання залучатися до тиску на Росію. Є дуже цікаві ідеї, я про ці цікаві ідеї зможу сказати тільки пізніше, коли погодимо серед всіх друзів, ну і звичайно будь-які моменти треба буде погодити з Німеччиною і з новообраним президентом Франції", — наголосив він.

Клімкін розповів про результати зустрічі з Трампом
ТСН. Тиждень Вчора, 21:22

Павло Клімкін розповів, що головним результатом зустрічі є чіткий месендж підтримки України, а одним з головних політичних сигналів стало бажання залучатися до тиску на Росію.

Що ж до пакету пропозицій з української сторони, то Клімкін назвав такі пропозиції, які могла б зробити Америка:

"По-перше, ви прекрасно розумієте, що в американської сторони є важелі. Ці важелі мають бути реалізовані у співпраці, на основі солідарності з європейським союзом, з іншими країнами великої сімки. Це можуть бути потужні політичні меседжі, і ось ви згадали про саміт НАТО, але ж буде ще й саміт сімки. Звичайно є економічні важелі тиску і санкції — це тільки один вимір того, що може робитися надалі. Ви вже мене звинуватили в дипломатичній мові, я намагаюсь якимось чином з цього вийти, але з певними натяками. Є й інші ідеї. Можемо говорити про посилення міжнародного компоненту, про посилення ОБСЄ, про посилення СММ, про створення іншої місії, яка реально буде контролювати територію окупованого Донбасу", — сказав Клімкін.

За словами українського міністра, у Москві такого повороту, як зустріч із американським президентом, не очікували.

"Я думаю, по-перше, такого сигналу в Москві ніхто не очікував і в цьому його теж додаткова цінність. По-друге, цей сигнал, він має свій зміст – … про системне намагання Росії вплинути на демократичну систему цивілізованого світу, (демократичну систему всього трансатлантичного суспільства, до якого я однозначно відношу Україну). Тому всі прекрасно розуміють, що це не просто якась загроза, це така загроза, якій потрібно системно протидіяти. І це розуміння теж в Вашингтоні однозначно є", — резюмував Клімкін.
Більше читайте тут: https://tsn.ua/interview/u-moskvi-cogo-nihto-ne-ochikuvav-klimkin-rozkriv-detali-zustrichi-z-trampom-i-rozpoviv-pro-reakciyu-kremlya-929280.html
3

Коментарі

116.05.17, 07:59

причому після росіян зустріч була. Говорить про щось

    216.05.17, 10:25Відповідь на 1 від Анна-Марія

    причому після росіян зустріч була. Говорить про щосьЦе говорить про те, що Трампушка вів бесіду з "Печальной Лошадью" РФії майже 1,5 ГОДИНИ - а на Клімкіна витратив з десяток ХВИЛИН свого дорогоцінного часу...

      316.05.17, 10:46Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      причому після росіян зустріч була. Говорить про щосьЦе говорить про те, що Трампушка вів бесіду з "Печальной Лошадью" РФії майже 1,5 ГОДИНИ - а на Клімкіна витратив з десяток ХВИЛИН свого дорогоцінного часу...а лошадь його ще й скомпрометувала. Ну то хай думає. Але те, що ми були за лошаддю варто уваги.

        416.05.17, 15:26Відповідь на 3 від Анна-Марія

        причому після росіян зустріч була. Говорить про щосьЦе говорить про те, що Трампушка вів бесіду з "Печальной Лошадью" РФії майже 1,5 ГОДИНИ - а на Клімкіна витратив з десяток ХВИЛИН свого дорогоцінного часу...а лошадь його ще й скомпрометувала. Ну то хай думає. Але те, що ми були за лошаддю варто уваги.Мене зворушує оце фото, де Клімкін В ПОЗІ
        "Чего изволите-с?!"
        Ну Трампушка зовсім обнаглівший тіпочок = хоч би ВСТАВ поряд, чи ПОСАДИВ непрошеного гостя біля себе...

          516.05.17, 15:36Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

          не від тебе першого чую про позу, то ти троляка кацапський? роздивись фотку, фізіономіст доморощений. Де ти бачив, щоб что изволите отак опирався на стіл хазяйський? кацапня скрізь лакеїв бачить, бо лакейську натуру має

            616.05.17, 15:45Відповідь на 5 від Анна-Марія

            не від тебе першого чую про позу, то ти троляка кацапський? роздивись фотку, фізіономіст доморощений. Де ти бачив, щоб что изволите отак опирався на стіл хазяйський? кацапня скрізь лакеїв бачить, бо лакейську натуру маєОсь бачите, НЕ Я ПЕРШИЙ таке побачив!
            А якби Трампушка спілкувався НА РІВНИХ з Клімкіним \а саме ТАК положено по етікету для таких VIP-зустріч!\ - то знайшов би пару хвилинок для позування або СТОЯЧИ ПОРУЧ, або СИДЯЧИ ПОРУЧ з "посланником".
            А так...- я у такому фото бачу лише ПРИНИЖЕННЯ людини.