хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Свято вдалося і це радує!

Дуже і дуже тішусь, що відзначення 25-річчя Дня Незалежності України пройшло без негативних подій: ні в середині нашої держави, ні на фронті в АТО, ні зовні неї нічого небезпечного для нас не трапилось, дякувати Богу. Ще раз вітаю усіх з видатною подією, яка є підсумком одного етапу нашого державотворення і розпочинає інший новий етап.



Моїм особистим гаслом свята у зверненні до своїх онуків та доньки, як і в цілому до молодого покоління українців було наступне: - Вітаю народжених вільними!



На мою думку найбільшою проблемою України є наше підневільне минуле, колоніальне рабство, яке увійшло в психіку цілих кількох поколінь українців як феномен "Совка", коли людина не сприймає стану свободи як фактор свого особистого щастя, а навпаки ностальгічно згадує і шкодує за своїм усталеним "благополуччям" часів свого рабства, яке вона не сприймала за погане явище, бо пристосувалась і звикла до нього. Дуже правильно сказано, що "Коли раб втрачає господаря, то він не стає автоматично вільною людиною, бо його психіка не призвичаєна до самостійності, через що він просто вишукує собі нового господаря, так би мовити - "кращого хазяїна", а не радіє зі своєї свободи" 



Тому я вітаю і підтримую всіма силами прихід до державного управління в Україні покоління народжених вільними! Будьмо!


30

Коментарі

125.08.16, 11:46

Підтримую!
В Харкові теж все пройшло чудово, і дощ не розігнав святкуючих харків’ян по домівках, навпаки - дівчата танцювала босоніж в траві

    225.08.16, 11:54Відповідь на 1 від Офели

    Підтримую!
    В Харкові теж все пройшло чудово, і дощ не розігнав святкуючих харків’ян по домівках, навпаки - дівчата танцювала босоніж в траві

    І це дуже важливо! Харків - головний форпост України в протистоянні агресії РФ.

      325.08.16, 12:21

      День Незалежності для "фс-бісів" - це як для бісів Рождество. Тому й чекали від них терактів і провокацій. Та видать в них проблеми бо вже й провокацію добре не вміють організувать. Уся брехня зразу видна.("Кримський Гляйвіц -2016"
      А все таки треба було б свято назвати День Відновлення Незалежності. Бо Держава в нас була, але через міжусобиці й розбрат батьки наші її не втримали.

        425.08.16, 12:44

          525.08.16, 13:51

          Я теж тішусь,що нарешті остаточно скинули кацапське ярмо.Нехай москалі на дупі волосся смикають,бо вони зараз навіть газ перекрити не можуть,бо ми його в них з нового року не купуємо.На молодь покладаю великі надії.Вони наше майбутнє.

            625.08.16, 17:49Відповідь на 3 від Дід Вовтузяка

              725.08.16, 20:09

              За даними соцопитування про характерні риси українців
              1-е місце зайняла - волелюбність - 35 %.

                826.08.16, 11:04Відповідь на 3 від Дід Вовтузяка

                Ви знаєте, що УРСР також є по-суті Українською Державою і навіть вона є посеред засновників ООН, а РФ такою не була і не є взагалі, а дивним чином якась "правонаступниція СРСР".
                Тобто "відновлення" не є українською темою. Чому? Тому що ми є ВІЧНІ! Ми є пранарод-автохтони на цій землі! Але саме тому ми не відновлюємо-реставруємо щось, а творимо нову державу! Нову! Самостійну, після віків несамостійного колоніального життя! Хмельницький створив нову (!) Козацьку Державу! А ми творимо нову (!) сучасну модернову Українську Державу в період глобалізму, трансекономічного середовища і нанотехнологічного виробництва.

                  927.08.16, 00:06

                    1010.09.16, 18:38

                    Дай Боже їм і залишитись вільними. І так буде, бо Воля у нас у генах