хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Скільки коштує душа журналіста?

Вчора довелося подивитися "Сєкрєтниє материали" на 1+1. Цікаве спостереження вийшло: щойно власнику канала не дали зробити те, що він бажав, як в ефір пішов чорний піар. Весь бруд полився з екрану  і на парламент, і на президента, і на прем.єра, і на суспільство і прочая і прочая... Творці програми почали лити, мов з відра, всі образи і звинувачення на адресу тих, кого вчора підтримували. Хоча до цього вони так само говорили про колишніх. Не те, щоб теперешніх вони представляли ангелами, але принаймні настільки не вмикали кран виливання  бруду, що навіть людині пересічній це виливання здалося підозрілим. Ба, вони навіть у свідки взяли одного з чільників терористів,п. Захарченка, який щось торочив про новоросію і чесність руського міру.
Зрозуміло, ЗМІ часто пропагують ідеологію власників цих ЗМІ. Яскравий приклад, підваладних російських каналів, які відверто видають брехню за чисту монету і еталон правдивості. 
Та я не про це.
Мене от цікавить, скільки при цьому всьому може коштувати душа журналіста?
За скільки купюр чи тисяч купюр може продатися журналіст?
Наприклад, один мій знайомий казав, що йому тра заробити мільйон доларів, щоб відчути себе чєловєком. І він безмежно образився на мене, коли я зауважила, що якщо він не був чєловєком без мільйона доларів, то стати з мільйоном йому буде вкрай важко. Але у нього хоч мотивація заробити гроші варта уваги: стати людиною.
Отже, скільки потрібно заплатити журналісту, щоб він міг продати свою честь:

0%, 0 голосів

65%, 11 голосів

12%, 2 голоси

0%, 0 голосів

24%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
12

Коментарі

122.03.15, 14:26

Душа журналиста коштуе немного - примерно среднюю по Украине зарплату. Ну там +- 20-30%. Причем сегодня эту душу может оскорблять, материть и унижать любой, хоть сколько-нибудь значимый еврей

    222.03.15, 14:29

    Плюсы гонят на Коломойшу потому что он судится с ними за акции, Интер подванивает на власть, но открыто Фирташ гадить не может, 2 китайских предупреждения. Айситиви истеричит каждый раз, как Кучму вызывают на допрос. Можно уже привыкнуть за долгие годы этой возни и не вдаваться в смысл.

      322.03.15, 14:31Відповідь на 1 від CKB

      Это кастинг на плюсы? Не возьмут, своих питбулей предостаточно

        422.03.15, 14:37Відповідь на 3 від Манго

        Это кастинг на плюсы? Не возьмут, своих питбулей предостаточноне знаю.

          522.03.15, 14:40Відповідь на 4 від CKB

          Это кастинг на плюсы? Не возьмут, своих питбулей предостаточноне знаю.А ви, СКВ, подавали на розгляд резюме?

            Гість: Malef(banned)

            622.03.15, 14:58

            холуи за своего любимого олигарха горой!

              722.03.15, 15:17Відповідь на 5 від TatianaR

              Это кастинг на плюсы? Не возьмут, своих питбулей предостаточноне знаю.А ви, СКВ, подавали на розгляд резюме?на журналиста? нет. Упаси меня боже. Собачья работа.

                822.03.15, 15:20Відповідь на 7 від CKB

                Это кастинг на плюсы? Не возьмут, своих питбулей предостаточноне знаю.А ви, СКВ, подавали на розгляд резюме?на журналиста? нет. Упаси меня боже. Собачья работа.а то

                  922.03.15, 15:20

                  "Секретні матеріали" завжди були в опозиції до будь-якої влади.
                  Так що, авторко, не видумуйте зайвого.

                    1022.03.15, 16:19

                    А що, хіба не правда, що за рік пі..денюк кролік жодної реформи не провів? Щи збільшення налогової нагрузки на на всіх це і є реформи?
                    Хіба не правда що порошенко гівнистинький, бо на словах він говорить одне а в реалі всі його дії половинчаті або напівполовинчаті.
                    Хіба не правда, що у вотчині коломойського тиш да гладь, ніяких терористів і тому подібного, хоча Дніпропетровщина в прямій зоні ризику.
                    Коломойський звичайно ще той епатажний суб'єкт, але коли треба діяти блискавично і жорстко задля збереження країни і миру він діє а не краде гроші як піздєнюк чи проводить якусь малозрозумілу возню, замість чітких дій чи рішень.
                    Не дивлячись на те що коломойський занадто собі на умі, але сказане вчора на плюсах підтримую на всі сто. А ворьє номер два після бандюковича мене дратує все більше.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна