Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

рускоязичних без мату не існує .

Скільки лагідних слів є в російській мові, і як без них обійтись російськомовним.
та ніхто їм не забороняє  московитською мовою спілкуватись . , але чому вони всі так бояться української мови , чому вони її так ненавидять  нашу мова для язичників як червона шмата для бика.
Мочанов обозвал Фарион курвой

 

Общественный активист и гонщик Алексей Мочанов бурно отреагировал в "Фейсбуке" на пост Ирины Фарион с критикой в адрес известного волонтера Юрия Бирюкова. Текст его обращения приводим ниже:

 

"Олег Тягнибок, Христя Равлюк, Тарас Мацюк, Игорь Швайка и другие простые свободные Свободовцы! Ваша однопартийная тварь фарионша, гэбэшница и коммуняка в недавнем прошлом, перешла все границы. Многие прочитали её вы*ер по поводу Феникса, Юры Бирюкова.

 

Пока вы не уберете это исчадие п...зма и маразма из своих рядов и публичной политики - я ни одному из вас при встрече руки не подам. Фарион - ты где и с какими москалями воюешь, убогая? В интернете и в детских садиках с маричками? Это - позор. И Свободе, и Украине. Лепен блядь... Позор Галиции и Галичины, курррва".


http://uainfo.org/blognews/449409-mochanov-obozval-farion-kurvoy.html

10

Коментарі

12.12.14, 23:55

Скільки лагідних слів є в російській мові, і як без них обійтись російськомовним.
та ніхто їм не забороняє московитською мовою спілкуватись . , але чому вони всі так бояться української мови , чому вони її так ненавидять наша мова для язичників як червона шмата для бика.

    Гість: enzoni

    23.12.14, 00:16

    разве фарионша сама по себе не матюк?

      33.12.14, 00:32

      Не надо перегибов. Матерятся все как там так и тут. Как мужик, если промахнусь молотком по пальцу - это первая помощь. А вообще от заметки СМЕРДИТ нацизмом Германии 1933-го года. Из-за таких туполобых желающих всех подравнять под свою мову и идет эта война. Быдло. ты хоть бывал дальше своего райцентра? Знаешь что вся Украина говорит и матерится на РУССКОМ? Можно быть патриотом без ненависти к иноязычным. Иначе ты скатываешься в яму нацизма. А это уже не люди!

        43.12.14, 00:53Відповідь на 1 від РИСАК

        та ніхто їм не забороняє московитською мовою спілкуватись
        Ющенко захотел сделать на Донбассе из каждых 10 школ - 9 с украинским языком преподавания. И это в регионе где на говорящего на украинском всегда смотрели как на дикую обезьяну. И в том что там сейчас гибнут наши ребята виноват Ющенко а не Путин. Такие дела как украинизация за 4 года не делаются. Если я думаю и вижу сны на русском, это приказом на бумажке не переделаешь!

          53.12.14, 01:23

          Если бы не война вызванная вами, нацистами, лучше бы Украина отдала, не знаю куда, ваши 6 областей с гуцулами и овцами и жила бы спокойно. Ведь все ваши пенсии и субсидии шли с Донбасса и Приднепровья. Вот и паслись бы на травке вместе со своими овцами.

            63.12.14, 01:24

            я не понял, о чём заметка. Ненависти к украинскому языку не увидел. Высер полный ненависти от Фарион(тм) - увидел. У Мочанова мнение своё, но Фарион вполне заслужила. Позорище.

              73.12.14, 06:34Відповідь на 5 від Alex Sailor

              Пане Алекс прочитав усі ваші коменти і засумував. Засумував тому, що надіявся почути дійсно виважену критику на адресу пані Фаріон. Натомість почув відверті образи та небажання проаналізувати аргументи свого опонента.
              Не пропоную вам розгорнутого аналізу проблеми тому що сумніваюся по-перше, у вашій спроможності осягнути складність проблеми що її ви піднімаєте, та по-друге, у вашій толерантності до аргументів опонента.
              Переконаний із такими як ви потрібно вести дискусію тільки із позиції сили. Іншого ви не зрозумієте. Принаймні, ви мене саме у цьому переконали своїми коментаріями.
              Маю честь, чого і вам бажаю.

                83.12.14, 08:56

                Від серпня 2014 року Юрій Бірюков — державний службовець. Під час прийому на роботу він в усіх документах написав, що вільно володіє українською та англійською мовами.
                З канадцями та американцями Юрій, з поваги до них, говорить англійською мовою. З українцями державний службовець Бірюков принципово розмовляє виключно російською. Позаяк він вважає, що російськомовні волонтери України вже заслужили право на російську мову в якості другої державної в Україні. Власне, в мовному питанні політична позиція Юрія Бірюкова не відрізняється від поглядів Володимира Путіна
                Україномовних патріотів Юрія Бірюков, як і х…йло, називає «вишиватою» або «вишиватниками».
                Якби Донбас в 2014 році був таким суцільно україномовним, як до голодомору 1932-33 років, у Путіна не було б підстав збройно захищати «руцкая

                  93.12.14, 08:56Відповідь на 7 від Мольфар

                  Какая критика может быть безнадежно больного человека? Ее лечить надо.

                    103.12.14, 08:58

                    Якби Донбас в 2014 році був таким суцільно україномовним, як до голодомору 1932-33 років, у Путіна не було б підстав збройно захищати «руцкаязичний юга-васток ат українаязичнай хунти». Так вважає Ірина Фаріон. Натомість, Юрій Бірюков переконаний, що найбільшими патріотами України є саме її російськомовні громадяни. Святослава Вакарчука, Арсенія Яценюка, Петра Порошенка Юрій Бірюков чомусь не називає «вишиватою». Можливо, тому, що з ним ця трійця розмовляє російською.?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна