Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Москалі визнають себе телепнями і, це вселяє надію

У Росії проблема не з резервами, а з розумом, - Альфред Кох
Дарина Кириленко 03 грудня 2014, 00:15
 727
У Росії проблема не з резервами, а з розумом, - Альфред Кох


У російської влади велика проблема з мізками, тому що наявні резерви дозволять протриматися державі не більше двох років. Станом на 1 грудня на міжнародних ринках ціни на нафту оновили мінімуми з 2009 року. Але гордість заважає. Таку позицію щодо економіки Росії та падіння рубля оприлюднив  колишній віце-прем'єр-міністр Росії Альфред Кох. Новину повідомляє «Преса України». 

Альфред Кох порівняв Росію із літаком, у якому проблема з пілотом, тому що пілот помер.

«Це як якщо б потрібно було перелетіти з пункту А в пункт Б на літаку. І літак є, і пального навалом, одна проблема - один льотчик помер, а інший - в тюрмі сидить. І в наявності одні вертухаї. Одне з двох: або вертухая за штурвал садити: тоді «кришка» з вірогідністю 99%, або пілота з кічі виймати. Але тут гордість заважає», - зазначив  колишній віце-прем'єр-міністр РФ в одній із соцмереж. 

Додав і те, що зараз «у російської влади велика проблема з мізками, тому що наявні резерви дозволяють країні протриматися два роки, якщо витрачати їх з розумом». Разом із тим Альфред Кох вважає, що «грамотне керівництво в Росії відсутнє». 

Колишній міністр також розповів, що за даними щомісячного моніторингу Мінекономрозвитку РФ, зростання ВВП Росії у жовтні 2014 року сповільнилося до нуля. Акцентував свою увагу Кох і на тому, що станом на 1 грудня на міжнародних ринках ціни на нафту оновили мінімуми з 2009 року, а російський рубль на Московській біржі під час ранкових торгів досяг стелі в 52,05 рублів.

Як вже інформувала «Преса України», нещодавно Альфред Кох заявив: «Хохли уходять, а нас в Європу не беруть. Нашу Татарію-Московію не вважають Європою. Ми - дика азіатська деспотія, що упивається власною вигаданою винятковістю. А ми пижимось, лякаємо хохлів, таращимо очі... а нічого вдіяти не можемо. Так на нас і уваги-то вже ніхто не звертає». 

8

Коментарі

13.12.14, 10:35

без України московія без історії.і автоматично дика азіатська країна .

    23.12.14, 18:42Відповідь на 1 від РИСАК

    Так, шановний друже, кацапстан завше був дикою ордою,,,монгольський улус