Про співтовариство

Толерантність - біологічний термін, що означає поступливість живого організму до інфекції, втрату здатності до захисної реакції на зараження, відсутність імунітету до будь-яких шкідливих для організму впливів. Ми проти насаджуваної вимираючим білим людям "толерантності", як засобу їх поневолення і геноциду. Ми проти гомосексуалізму, розпусти, расового змішування, мультикультуралізму, ювенальної юстиції, гендерної політики, та інших факторів, що ведуть до деградації і загибелі суспільства. Проінформований - значить озброєний!
Вид:
короткий
повний

Антитолерантність

Ні гомосєкам

  • 28.02.13, 22:45
Доволі здорові думки російського журналіста Максима Шевченко

Контроль за поведінкою людини

  • 22.02.13, 15:07
Для тих, хто сумнівається в можливості контролю за поведінкою людини за допомогою технічних засобів. Є такий, напевно найбільш авторитетний нейрофізіолог сучасності Хосе Дельгадо. Він народився в Іспанії, потім переїхав в СШа, де працює в Академії наук Нью-Йорка. Насправді він геніальний вчений, але як я помітив його ім'я відоме лише в кругах нейрофізіологів, а широкому загалу мало відоме. Напевно присутня якась аура замовчування Дельгадо, бо ще у 70-х роках ХХ століття він дійшов сенсаційних висновків - мозок людини можна контролювати за допомогою чіпів. В 1969 році він написав книгу "Фізичний контроль за розумом". Ось вона: http://freedomfchs.com/pcofthemindbydrjosed.pdf (англійською мовою). Книга дуже цікава, шкода, що не перекладена повністю. Але ось тут є уривки з книги російською http://psiterror.ru/p/content/content.php?content.88.2&nbsp

Так як цілком її перекладати немає сенсу, адже це суто нейрофізіологічний посібник, але ось який уривок нас може зацікавити:

Способность влиять на умственную деятельность через прямые манипуляции структур мозга - это конечно новость в истории человека, и преследуемые цели состоят не только в увеличения нашего понимания нейрофизиологических основ разума, но также влиять на механизмы мозга, имея ввиду инструментальную манипуляцию. 

Рабочие гипотезы могут быть выделены в итоге следующим образом: (1) Есть основные механизмы в мозгу ответственные, за все виды умственной деятельности, включая восприятия, эмоции, абстрактные мысли, социальные отношения, и большинство чистых видов творчества. (2) Эти механизмы могут быть обнаружены, проанализированы, на них можно повлиять, и иногда изменить посредством физических и химических технологий. Этот подход не утверждает, что любовь или мысли - исключительно нейрофизиологические явления, но принимает очевидный факт, что центральная нервная система абсолютно необходима для любого поведенческого проявления. Планируется изучать вовлеченные механизмы. (3) Предсказуемые поведенческие и умственные реакции могут быть вызваны прямой манипуляцией мозга. (4) Мы можем заменить интеллектуальным и целевым определением нейронных функций для слепых, непроизвольных реакций.


Щодо досліджень Дельгадо є ще цікава стаття http://wsyachina.narod.ru/biology/brain_17.html та уривки його цікавої книги "Мозок і свідомість" http://www.bio.bsu.by/phha/downloads/delgado_mozg_i_soznanie.pdf

А ось відео дії імплантантів Дельгадо в дії на прикладі бика


Як висновок. Я прихильник нейрофізіології і не можна казати, що дослідження Дельгадо шкідливі. Відомо, що завдяки наробіткам Дельгадо можливо позбуватись таких хвороб, як хвороба Паркінсона. Тобто творити добрі речі. Але що мене непокоїть так це те, що розробки Дельгадо можуть опинитися в поганих руках, повальна чіпізація може дати контроль кліці правителів над діями і думками в прямому сенсі. І це бентежить.

В Росії чіпізація вже затверджена

  • 21.02.13, 20:34
МИНИСТЕРСТВО ПРОМЫШЛЕННОСТИ И ЭНЕРГЕТИКИ
РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ

ПРИКАЗ
от 7 августа 2007 г. N 311

ОБ УТВЕРЖДЕНИИ СТРАТЕГИИ
РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ РОССИИ
НА ПЕРИОД ДО 2025 ГОДА

С целью реализации единой государственной политики в решении проблемы динамичного развития электронной промышленности Российской Федерации и в соответствии с поручением Правительства Российской Федерации от 26 сентября 2005 г. N МФ-П9-4838 и протоколом заседания Правительства Российской Федерации от 21 сентября 2006 г. N 33 приказываю:
1. Утвердить прилагаемую Стратегию развития электронной промышленности России на период до 2025 года.
2. Установить, что ответственными в Министерстве за реализацию Стратегии  развития электронной промышленности России на период до 2025 года являются Роспром (Б.С. Алешин), Департамент оборонно-промышленного комплекса (Ю.Н. Коптев) и Департамент государственной промышленной политики (В.Ю. Саламатов).
3. Контроль за исполнением настоящего Приказа оставляю за собой.

Министр
В.Б.ХРИСТЕНКО

Повний текст стратегії http://base.consultant.ru/cons/cgi/online.cgi?req=doc;base=LAW;n=99457

Цікавий другий абзац сторінки 59 Стратегії:

Наноэлектроника будет интегрироваться с биообъектами и обеспечивать непрерывный контроль за поддержанием их жизнедеятельности, улучшением качества жизни, и таким образом сокращать социальные расходы государства.

Як з цим треба поступати

  • 19.02.13, 14:46
В продовження теми Дегенеративного мистецтва. Всі добре знають стару добру мантру, як в Третьому Рейху переслідували митців. Який жах! Допоки почнемо лити сльози, давайте подивимось на це мистецтво.

Цькування "прогресивного" мистецтва почалося з 1935 року, коли Гітлером була прийнята державна програма "культурного оздоровлення нації". Було заявлено, що культура дадаїзму, авангардизму, кубізму оголошені шкідливими для духовного здоров'я нації. Всіх "прогресивних" митців повиганяли з Академій мистецтв, а з музеїв були виключені всі картини дегенеративного мистецтва. В 1938 році всі картини дегенеративного мистецтва були зібрані у спеціальну виставку - виставку дегенеративного мистецтва, де кожен німець міг прийти і подивитись, якого мистецтва уряд позбавляє німецьку культуру. Перша експозиція відбулася в Мюнхені, а потім було турне по країні, де твори мистецтва були демонстровані в усіх містах Німеччини та Австрії.  Після закінчення роботи виставки, без жодних заперечень з боку народу, всі твори дегенеративного мистецтва були знищенні. А зараз подивимось на експонати "мистецтва", котрі були знищенні "жахливим" нациським режимом:


Ось такі митці притіснялися. Зате зараз свобода мистецтва, і ви всі маєте право дивитись на гидоту, яку виклав Роммель в попередній замітці.

P.S. Декілька років коли я був в ПінчукАрт Центрі, то бачив там делегацію школярів років з 10-ти, котрі дивилися ту всю гидоту. Якби мою дитину повели в той центр, я б набив би морду директору школи. Так що, кияни, слідкуйте за тим, що вчителя роблять з вашими дітьми і не дозволяйте їм водити своїх дітей дивитись на ті всі збочення. Виховуйте здорову молодь!


Європа має каятись за колоніалізм? Дзуськи!

Була така секта в Московії називалася скопці. Ці сектанти були кастратами, оскільки вважали, що тільки так потраплять у царство Боже. Вони ще досі лишилися в Сибірі. Так от здається, що на Заході представники цієї секти зайняли майже всі пости в урядах (разом звісно ж з "самі знаєте ким"). Бо поведінка західних політиків нагадує поведінку кастратів. Це стосується зокрема вічних сліз і каяння за європейське колоніальне минуле. Б'ють неграм поклони і вибачаються. Як наприклад прем'єри Великобританії чи Австралії, котрі вибачалися перед австралійськими аборигенами за те, що їх колонізували.

Звісно в історії всяке було. Були і негри на галерах, і негри на плантаціях і т.д. Але вони спеціально показують тільки один бік європейського колоніалізму. Коли європейці приїхали в Африку чи в Австралію, що вони побачили? Дикі негритянські племена бігали без трусів і їли один одного. Завдяки білим європейцям в Африку було принесено землеробство, новітня техніка, освіта, культура. Коли у початку ХХ століття відбувся перший африканський конгрес, де африканські негри постановили, що бажають позбутися колоніального панування білих, то всі члени конгресу сиділи в європейських костюмах і мали за спинами освітні заклади Великобританії та Франції. Вони не прийшли в пов'язках з бананів, не втикали собі бивень слона у нижню губу і не писали постанови конгресу печерними малюнками, а використовували європейську абетку та англійську мову. Виникає питання: чому? Якщо ви так ненавидите білих, то повертайтеся до своєї культури. Зруйнуйте автомобілі і плавайте на каное, спаліть європейські одежі і ходіть в бананячих пов'язках, перестанте будувати будинки з цегли і бетону, і живіть на деревах чи в глиняних халупах. Перестаньте приймати ліки від туберкульозу, котрі вам поставляють кляті білі колоніалісти.  Але ж ні, вони користуються всіма здобутками білої культури і шпиняють білих за плантації. А західні кастрати опустили голову і кивають: "так ми білі жахливі люди".

Якби негри США були послідовні, вони замість того, щоб носити футболки з написами "My home - Africa", вимагали б від уряду депортувати їх додому. І ті б погодились і за кошт білих американців відвезли б негрів у Африку. Але ж ні, там немає телевізорів, крутих тачок, Sony Playstation, а один СНІД та туберкульоз. Вони звикли до комфорту створеного європейською цивілізацію і все на що здатні це тільки скиглити про плантації та носити такі футболки. Негри огидні лицеміри. А білі, що вибачаються перед неграми - кастрати.

Якби негри, лаючи білих колоніалістів, викинули б телевізори у річку, зняли з себе одежі і понадівали слонячі бивні в у нижню губу, кажучи тим самим, що їм не потрібна європейська культура, їм краще жити дикунським життям, я б перший вибачився за нашого білого брата. Але допоки негри дивляться телевізор, їздять на машинах, приймають ліки від хвороб - дзуськи їм, а не вибачення за колоніалізм. Пора закінчувати з негритянським лицемірством.

А далі вірш Редьярда Кіплінга для всіх не заражених толерастією головного мозку:

Бремя белых

Твой жребий - Бремя Белых!
      Как в изгнанье, пошли
Своих сыновей на службу
      Темным сынам земли;
На каторжную работу -
      Нету ее лютей,-
Править тупой толпою
      То дьяволов, то детей.

Твой жребий - Бремя Белых!
      Терпеливо сноси
Угрозы и оскорбленья
      И почестей не проси;
Будь терпелив и честен,
      Не ленись по сто раз -
Чтоб разобрался каждый -
      Свой повторять приказ.

Твой жребий - Бремя Белых!
      Мир тяжелей войны:
Накорми голодных,
      Мор выгони из страны;
Но, даже добившись цели,
      Будь начеку всегда:
Изменит иль одурачит
      Языческая орда.

Твой жребий - Бремя Белых!
      Но это не трон, а труд:
Промасленная одежда,
      И ломота, и зуд.
Дороги и причалы
      Потомкам понастрой,
Жизнь положи на это -
      И ляг в земле чужой.

Твой жребий - Бремя Белых!
      Награда же из Наград -
Презренье родной державы
      И злоба пасомых стад.
Ты (о, на каком ветрище!)
      Светоч зажжешь Ума,
Чтоб выслушать: "Нам милее
      Египетская тьма!"

Твой жребий - Бремя Белых!
      Его уронить не смей!
Не смей болтовней о свободе
      Скрыть слабость своих плечей!
Усталость не отговорка,
      Ведь туземный народ
По сделанному тобою
      Богов твоих познает.

Твой жребий - Бремя Белых!
      Забудь, как ты решил
Добиться скорой славы, -
      Тогда ты младенцем был.
В безжалостную пору,
      В чреду глухих годин
Пора вступить мужчиной,
      Предстать на суд мужчин!

Редьярд Кіплінг в перекладі В.Топорова 



Дитячий табір "Джерела толерантності"

  • 15.02.13, 12:40
Біснування толерантних і виховання наших дітей мультикульурності. До речі голова і організатор табору Йосип Самуїлович Зіссельс


А ось на їхньому каналі в ютубі (http://www.youtube.com/user/Tolerccamp?feature=watch) знайшов виховні ролики, ось один з них, австрійський ролик з пропаганди педерастії

Чому збоченці більше не марширують по Белграду?

  • 13.02.13, 20:06
У 2010 році сербський народ дав чітко зрозуміти, що терпіти марші збоченців по Белграду не збирається. Масовий спротив сербів призвів до того, що з 2010 року збоченці більше не висовують свої писки на вулицю. Знімаю капелюх перед багатостраждальним і хоробрим народом, який не дивлячись на весь євросовковий тиск здатен протистояти "європейським цінностям".