хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Норвезькі школи і мігранти

9

Коментарі

Гість: R0mmel

12.03.13, 23:15

невже прозріли? Коли ж за мітлу візьмуться?

    22.03.13, 23:22Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    невже прозріли? Коли ж за мітлу візьмуться?бачиш як одразу ж пресонули ректора? Вони ж і Брейвіка тому сунули, щоб опорочити націоналістів в Скандинавії, бо відчувають, що в них толерантність вже закінчуються. Тепер будуть як в Німеччині Гітлером перед німцями махають, перед норвежцями Брейвіком і проводити свої толерастні програми. А всіх незгодних під прес

      33.03.13, 00:36

      "Мусульманам не можна їсти свинину, а ... дають тільки її. І нам прикро....Про нас не думають"...відразу видно, що знімали для телебачення нашого північно-східного сусіда Щоб показати, що у всіх так, нічого жахливого не відбувається.
      Ще такі чудові слова : расизм, апартеїд.
      Як не дивно, та думаю, що саме молодше покоління повстане першим, хоча старші мали б стежити за безпекою, а не відводити очі і мовчати.

        43.03.13, 02:23

        То нах вони їх впускали до себе?

          53.03.13, 02:31Відповідь на 4 від Танк_

          То нах вони їх впускали до себе?Є така хвороба - толерастія, в Європі зараз епідемія

            63.03.13, 02:39Відповідь на 5 від Lost_paradise

            То нах вони їх впускали до себе?Є така хвороба - толерастія, в Європі зараз епідеміяТо зрозуміло, але нащо було їх впускати? Це ж не просто! От нашій людині - фіг візу отримаєш. І це при тому, що од наших точно ніякої шкоди, одна користь. Це якщо захочуть залишитись. Так чому нам візи не дають, а цим - будь ласка? Ось нехай тепер терплять, поки араби не нахилять їх всіх алаху молитись.
            А що то за фігня, коли охоронець захищає всіх від однієї скаженої дитини? Що, ту дитину неможна виключити?

              73.03.13, 02:52Відповідь на 6 від Танк_

              Та там купа аспектів. Якщо брати наглядні, то чітко видно, що правлять ЄС люди з сумнівними психічними властивостями. По-друге - це вигідно крупному капіталу, якийсь Махмуд з Сомалі буде працювати на заводі за 5 євро за годину, а норвежець буде вимагати вже 20. Скандинавські країни були одними з найбільш успішних в соціальному плані, тому коли вони вступили в ЄС в 95 звісно ж туди ломанулись кольорові на соціальний захист. Отут можна подивитись на графіку як зросла еміграція зі вступом в ЄС (це Швеція)
              http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Invandrare_utvandrare_Sverige_1850-2007.svg?uselang=ru

              Причому там було декілька всплесків еміграції, але це внутрішньоскандинавська була, коли в 70-х підписали угоду з фінами. А ось зі вступом в ЄС повалили кольорові

                83.03.13, 02:57Відповідь на 6 від Танк_

                А чому не закриють кордони? А тому що не дозволено уставом ЄС. Скандинави вже декілька разів виходили з пропозицією відміни шенгену. Найбільш серйозно це було декілька років тому, коли Данія та Сильвіо Берлусконі подали проект і почали вимагати відміни "відкритих кордонів". Але потім "раптово" розгорівся скандал з Сильвіо в Італії, його змістили і все так і затихло. А вони ж то знали, що на зовнішній кордон кольорові попадають через Іспанію та Італію, а там в Європі вже мандрують через відкриті кордони, а Скандинавія то ласий шматок до будь-якого чурки з Африки

                  93.03.13, 03:06Відповідь на 8 від Lost_paradise

                  Просто жахливо це все. Якщо Європа не прийде до тями - їм буде мандєц. Хоча я в це не вірю, якщо чесно. Впевнений, що вони схаменуться.

                    103.03.13, 21:36

                    Європа -для білих.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна