хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Міжнародному дню боротьби з анорексією присвячується...

Господиньочки, хазяєчки, ґаздинічки - напишіть мені по улюбленому рецептику квашеної капусточки, будь ласочка!
17

Коментарі

116.11.17, 18:21

седни утоптало 3лбанку

    216.11.17, 18:26Відповідь на 1 від Зa*рa*зa

    седни утоптало 3лбанкузнатный рецепт ! Утоптать 3лбанку...седни...(записуид)

      316.11.17, 18:27

      Тю...
      Берёшь капусту... Побольше.
      И квасишь)

        416.11.17, 18:31Відповідь на 2 від Южный Соус

        седни утоптало 3лбанкузнатный рецепт ! Утоптать 3лбанку...седни...(записуид)пытайти меня. не скажу

          516.11.17, 18:35Відповідь на 3 від LANCE

          Такая обалденная капуста получается, да! я так делал. А еще я научился готовить кильку в томате, помните? а нужно все го лишь, банка кильки и консервный нож, так просто и вкусно иногда бывает

            616.11.17, 18:37

            простой натуральный...шинкую, солю, морковку тру на терке, и под пресс))

              716.11.17, 18:40

              Ну я завжди "на око" беру.
              На велику миску посіченої капусти( 4капустини) кидаю 2 пригоршні тертої моркви, одна пригоршня солі, пів пригоршні цукру, кмин за смаком.
              Все це ретельно вимішую і в бочечку утрамбовую. Кладу гніт і накриваю марлею, капуста пускає сік і кваситься 5-6 днів.
              Потім розкидаю у банки 3 літрові і кришками пластмасовими накриваю і у холодне місце (підвал, балкон, якщо утеплений)...

                816.11.17, 18:50

                Найпротіший рецепт: беру 4 - 4.5 кг білокачанної капусти, шинкую звичайним гострим ножем, добавляю натерту моркву 2 шт середнього розміру. Все це гарно перемішую у великій мисці. Кидаю гарну столову ложку солі на склянку води, розчиняю сіль перемішуванням у склянці. Поливаю розчином капусту і гарно знову перемішую. Потім накладаю капусту в 4-літрову каструлю, гарно втрамбовую. Притискаю капусту трохлітровою банкою води поставленою на тарілку. Раз чи два під час бродіння знімаю прес (банку з водою) та роблю проколи маси, щоб не накопичувався газ в середені, щоб капуста не набула гіркоти. Процес бродіння закінчується через три доби, виходить 3 літри квашеної капусти

                  Гість: Глаша_Я

                  916.11.17, 18:59Відповідь на 8 від Demiurgos

                  Найпротіший рецепт: беру 4 - 4.5 кг білокачанної капусти, шинкую звичайним гострим ножем, добавляю натерту моркву 2 шт середнього розміру. Все це гарно перемішую у великій мисці. Кидаю гарну столову ложку солі на склянку води, розчиняю сіль перемішуванням у склянці. Поливаю розчином капусту і гарно знову перемішую. Потім накладаю капусту в 4-літрову каструлю, гарно втрамбовую. Притискаю капусту трохлітровою банкою води поставленою на тарілку. Раз чи два під час бродіння знімаю прес (банку з водою) та роблю проколи маси, щоб не накопичувався газ в середені, щоб капуста не набула гіркоти. Процес бродіння закінчується через три доби, виходить 3 літри квашеної капустиух ты!!!

                  а я не умею квасить капусту

                    1016.11.17, 19:11

                    І я вуха погрію.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна