Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Страхітливі подробиці іловайського пекла



Страхітливі подробиці іловайського пекла з коридором смерті повідомив активіст Правого сектора Андрій Денисенко:

— Сьогодні вночі я ледь стримував сльози, а переді мною на сходах Дніпропетровської ОДА плакав бойовий полковник, заступник комбата "Дніпра" В'ячеслав Печененко.
     Він розповідав, як російські інтервенти розстрілювали колону наших військ і добровольців у  "гуманітарному коридорі", через який паркетні генерали наказали виводити українські підрозділи з Іловайського котла.
     Печененко каже: нас розстрілювали як у тирі, з усього. Танків, гармат, мінометів, градів, птурів і кулеметів. Потім росіяни прочісували поля і посадки й дострілювали важкопоранених. Убито декілька сотень людей — тільки в цьому одному епізоді. Уцілілі переважно потрапили у полон...
      Сам В'ячеслав зібрав довкола себе групу бійців і повів її на прорив із цієї кривавої м'ясорубки. Цей мужній воїн з боєм і зі зброєю вивів із ворожого оточення 64 бійці з різних підрозділів. Він — справжній герой, такі люди, а не недороблені муженки-гелетеї мають командувати нашою армією.

     Як герої і ті безіменні поки що танкісти 93-ої дніпропетровської бригади, які, побачивши  зраду, знищили вогнем своїх танків у зеленці край дороги на Многопілля й на блокпосту понад сотню російських десантників.
     Після того, як неголений і пропахлий згарищем Славко вже поїхав додому, в Дніпропетровськ вертольотами з Розівки почали надходити поранені, яких не добили путінські "гуманітарії". Перша партія, 108 осіб...
     Тому коли я після 24 серпня читаю про 9 або 12 вбитих за день наших військових, нестерпно хочеться плюнути в пику речникам і всьому падлючому штабу АТО — кожному кабінетному гандону персонально.
     Особливо раднику чи зраднику Олександру Данилюку і всім гелетеївським ***ополизам. Вони хочуть засекретити злочинні безвідповідальність, бездушність і довбо***ізм керівництва МО та АТО, через які сталася трагедія оточених під Іловайськом, Амвросіївкою та Дяковим. А там було до 5 тисяч наших бійців, доля яких наразі невідома.
     Ні, я не кличу зараз ходити на Київ і розхитувати владу і ситуацію — я кличу просто викинути з крісел зрадників, нездар, м'ясників і кар'єристів. Це вони призвели до Іловайської катастрофи і знищення  частини добровольчих батальйонів і дніпропетровських з'єднань, які найбільше дратують  і перешкоджають розповзанню метастазів Новоросії.
     А той, хто марить перемовинами і купленим територіальними поступками Х@йлу миром, — хай згадає долю наших бійців, яких повели "гуманітарним коридором".
     Цим дописом Денисенка у соцмережах поділився й відомий журналіст та аналітик Юрій Бутусов.
А  один із користувачів додав такий коментар:


-- "Але є мааааленьке уточнення - дуже багатьох наших поранених не стріляли, а РІЗАЛИ, як якусь худобу на забитті! Різали їх кадировська наволоч, якути та інші північні народності.  Звідкіля інфа? Відповідаю: декілька поранених відповзли до очерету, звідти і бачили,  на жаль, могли лише повзти, а згодом після "виходу", а скоріше — переповзання їх знайшли вертольотники та доправили до Дніпра.
Так, на Київ зараз "іти" не на часі, але пам'ятайте — час обов'язково прийде!"  
    
-- "Разгром в секторе "Д", Шахтерск, Иловайск, Саур-могила… Мариуполь… Или кому-то не хватает мозгов. Или кто-то предает Украину". 
--   "Прямой наводкой били танки. У нас около десятка убитых. Раненых намного больше  - три десятка", - рассказал боец с позывным Иван. По его словам, устроившие засаду солдаты российской армии были хорошо проинформированы и ждали выхода колонны около двух дней.  В кольцо попали батальоны "Днепр", "Донбасс", "Свитязь", "Херсон", "Миротворец" и солдаты ВСУ".

Юрій Бутусов стверджує:

-- "Наших бойцов под Иловайском в секторе "Б" убивали части 106-й воздушно-десантной (Рязань) и 98-й воздушно-десантной (Иваново, Кострома) дивизий, 9-й мотострелковой (Нижний Новгород), 18-й мотострелковой (Чечня) бригад.
   Часть наших пленных вывезена на территорию РФ". 
Деталі цієї бійні:  "800 загиблих, 11 великих камазів тіл.

    
20

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

115.12.14, 11:19

Только бы не забыли

    215.12.14, 12:50

    Жах!

      315.12.14, 12:58

      Это ужасно, но...с чьей наводки. Оружие нужно разворачивать против этих паркетных генералов!!!

        анонім

        415.12.14, 13:47

          515.12.14, 15:43

            615.12.14, 17:04

              715.12.14, 17:08

              ........ а украінська розвідка не бачила шо готуеться котел ?Мабуть ви не читали подробиці. Розвідка все бачила і передавала - реакції ніякої. Вони не повернулись, тому залишились живі. Винищити патріотів - це був спільний план наших з росіянами.

                815.12.14, 22:44Відповідь на 7 від utenok12

                http://www.youtube.com/watch?v=E6TIlZwLicI

                  915.12.14, 23:14

                    1015.12.14, 23:19

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна