Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Інформаційний бюлетень

  • 06.07.11, 09:59
Випуск №9 вiд 4 липня 2011 року



Тимошенко: Є докази політичної умотивованості процесу.

Юлія Тимошенко нагадала, що дві американські компанії підготували незалежний аудит щодо закупівель автомобілів для сільської медицини та використання кіотських коштів. "Сергію Власенку довелося на запрошення компанії Covington & Burling LLP та BDO виїхати для того, щоб взяти докази моїй невинуватості в цьому судовому процесі по природному газу", - повідомила Юлія Тимошенко сьогодні журналістам після судового засідання. " Власенко повернеться через тиждень і він привезе беззаперечні докази того, що цей судовий процес є політичними репресіями", - додала Юлія Тимошенко.

Як відомо, одна з провідних американських юридичних фірм Covington & Burling LLP та одна з найбільших аудиторських компаній в світі BDO в Національному прес-клубі (Вашингтон, США) оприлюднили результати своєї попередньої доповіді стосовно фактів, за якими влада України розпочала кримінальне переслідування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Компанії Covington & Burling LLP та BDO дійшли висновку, що звинувачення проти Юлії Тимошенко є політично-вмотивованими.

Більше про цю новину читайте: http://www.tymoshenko.ua/uk/article/yulia_tymoshenko_4_7_9



7 липня українці боротимуться проти пенсійної реформи під Печерським судом.

Незважаючи на те, що формально рішення про схвалення Пенсійної реформи буде прийняте за помахом руки Чечетова у Верховній Раді, боротися проти антинародних дій влади найефективніше біля стін Печерського суду Києва, - вирішили у партії Батьківщина. І пояснили, що тільки опозиція та її лідер можуть організувати справжній спротив цьому режиму і примусити його рахуватися з думкою більшості українців.

Тому 7 липня партія «Батьківщина» та інші партії, які усвідомлюють важливість демократичного устрою в нашій державі, збирають людей на підтримку Юлії Тимошенко. Акція розпочнеться у четвер, о 9:00, за адресою: вул. Хрещатик, 42а.

Більше про цю новину читайте: http://byut.com.ua/direct_language/6768.html



Пенсійна реформа Януковича призвела до протестів у Донецьку.

Вперше з часів обрання Януковича на його батьківщині відбувся численний мітинг протесту проти політики його уряду. Близько тисячі представників 43 галузевих профспілок мітингували у центрі міста під гаслами: «Реформа боляче б'є!», «Краще б пенсію підняли, наша пенсія - фігня!"

На мітингу була прийнята резолюція, в якій підкреслюється, що "пенсійна реформа, запропонована урядом, значно погіршує умови пенсійного забезпечення громадян України, знижує розміри пенсій, суперечить Конституції і проводиться на догоду вимогам МВФ".

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/4/6356289/



Уряд Азарова спробував проштовхнути закон, щоб поставити Інтернет під свій контроль.

Урядовий законопроект №6603, який був запланований на завтра, примушує будь-якого блогера у мережі негайно пройти реєстрацію у якості інформаційного агентства. Як розповів голова Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, проти законопроекту одноголосно виступили всі члени комітету від влади до опозиції.

Найбільшу небезпеку цей закон несе для тих, хто полюбляє Фейсбук та інші соціальні мережі. У випадку бажання, кожного учасника можна оштрафувати на кілька тисяч гривень за не пройдену реєстрацію, а в перспективі і примусити платити податки, як ЗМІ.

За поки-що нез`ясованих обставин, законопроект таємниче зник з порядку денного ввечері того дня, як там опинився за рішенням погоджувальної ради і Литвина.

Більше про цю новину читайте: http://obkom.net.ua/news/2011-07-04/1850.shtml



Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту о громадянських та політичних правах, ст. 5 Закона про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
 

Андрухович: Влада розуміє, що з Тимошенко і Луценком вляпалася

            Президент України Віктор Янукович організував переслідування лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, щоб почуватися більш комфортно. Таку думку в інтерв'ю виданню «Політична думка» висловив відомий письменник Юрій Андрухович.

           «Який там суд. Зрозуміло і п'ятирічній дитині, що суди у нас є лише виконавцями. Процесом керує якщо не особисто Президент, то його Адміністрація. Мабуть, з пов'язаною Тимошенко Президент почувається значно комфортніше - ось вам і вся мотивація, цитуючи поета, «проста, як мукання», - сказав літератор.

           На думку Андруховича, зараз у країні робиться все винятково для максимального комфорту Президента. «Янукович - людина, не здатна вистояти у несприятливих ситуаціях. Тому всі служби наввипередки намагаються створити йому ситуації виключно і тільки сприятливі. У той же час вони вже розуміють, що з Тимошенко та Юрієм Луценком вони вляпалися. Особливо у контексті міжнародних відносин і того, що вони називають «європейською інтеграцією», - вважає письменник.

          За його словами, нинішня влада своїми діями послаблює позиції країни на міжнародній арені: «Вони ж у міжнародній політиці все ще на рівні дитячого садка, їм ще вчитися і вчитися. Причому дитсадка, переповненого малолітніми хуліганами, брехунами і злодюжками. Тому весь славний професіоналізм їхнього міністра закордонних справ йде на те, щоб хоч якось відмазати їхню дитсадкову поведінку. Наскільки це йому вдається? Відповідь, гадаю, очевидна».

          «Їй, владі, зараз дуже важко. Вона розуміє, що вляпалася. Але задній хід давати вона не хоче, бо це не по її поняттям - давати задній хід і визнавати помилки», - переконаний письменник.

Щодо ніби перевищення службових повноважень



Справа є сфальсіфікованою на 100% і взагалі не повинна була потрапити до суду.

 

Звернення Сергія Власенка до юристів України

У п’ятницю і суботу Ви всі могли спостерігати за тим, що відбувалось в Печерському районному суді  під час засідання у справі Ю.Тимошенко.  Кожен із Вас міг дати свою оцінку діям суду, захисту і прокурорів. 

Я прошу кожного юриста в Україні висловитися публічно щодо того, що він побачив! Незалежно від того чи підтримуєте Ви прокурорів, чи підтримуєте Ви захист. Однак кожен із нас повинен говорити для того, щоб ми розуміли ті хвороби та симптоми, які вже глибоко вразили нашу юридичну професію. На жаль, країні не потрібні судді, країні не потрібні прокурори, країні не потрібні адвокати. Країні потрібні Нечвоглоди, Кірєєви, Вовки та інші. Для того щоб країна вилікувалась, нам треба захищати свої права і свободи. Ми не говоримо про Тимошенко, ми говоримо зараз про кожного з нас і про нашу з Вами професію.

[ Читати далі ]

C.Власенко: “Суддя в процесі Тимошенко — якийсь Гаррі Поттер”

Пане Сергію, що робитиме сторона захисту, якщо обвинувачення винесе Юлії Тимошенко умовний звинувачувальний вирок? А звідки ви взяли, що він буде умовний?

Логіка підказує, що влада не зацікавлена робити з Тимошенко “мученицю” в лапках, але й не хоче допускати її на майбутні парламентські вибори. Отже, Тимошенко дадуть умовний термін, оскільки громадяни з непогашеною судимістю не мають права балотуватись... А де ви бачите логіку в цієї влади? Або, висловлюсь більш конкретно, де ви бачите логіку в діях цього суду?

Що ви маєте на увазі? Та мільйон речей. Ви знаєте, що суддя Киреєв призначав засідання на ті дати, на які він не мав права їх призначати? Ви знаєте, що всі слухання відбувалися з постійними порушеннями закону? Я не можу навіть висловити вам свою думку щодо цих речей інакше, як сказати, що суддя в процесі Тимошенко — це якась “людина в чорному”. Він, коли вже говорити про кіно, якийсь Гаррі Поттер! Він помахом своєї чарівної палички міняє всі закони і весь здоровий глузд! 

Що ви маєте на увазі, говорячи про незаконно призначені засідання суду? Дуже просто. В суботу Юлія Тимошенко попросила три доби на ознайомлення з висновком суду. Закон дає на таке ознайомлення три дні, починаючи з наступного дня після звернення до суду. Рахуємо: неділя, понеділок, вівторок — вихідні. Отже, є четвер і п'ятниця. Як неважко помітити, це два дні. Два, а не три. Але суддя Киреєв призначив засідання на середу, 29 червня, що не лізе в жодні рамки.

В які саме? В рамки статті 89 Кримінально-Процесуального кодексу! Я юрист, ви що, хотіли мене впіймати на чомусь? (Сміється).  

[ Читати далі ]

Росія не буде струшувати пил з справи проти Тимошенко

  • 29.06.11, 21:41
Російські експерти переконані, що в Росії немає зацікавленості у поновленні кримінальної справи проти Юлії ТИМОШЕНКО.

Інститут Горшеніна провів опитування серед російських експертів про те, наскільки можливий варіант відновлення розслідування з боку Росії у раніше закритих кримінальних справах проти Ю.ТИМОШЕНКО, повідомляє LB.ua.

Нагадаємо, днями лідер фракції Партії регіонів Олександр ЄФРЕМОВ, коментуючи інформацію, що з`явилася в ЗМІ, про те, що прокуратура України нібито запропонувала прокуратурі Росії поновити розслідування у раніше закритих кримінальних справах проти Ю.ТИМОШЕНКО, заявив, що не виключає такої можливості.

У той же час, директор Київського філіалу Інституту країн СНД Володимир КОРНІЛОВ упевнений, що у Росії немає зацікавленості у відновленні кримінальної справи.

У свою чергу, депутат Державної Думи Російської Федерації, член Комітету з безпеки Олександр ГУРОВ вважає, що такі заяви робляться виключно в політичних цілях.

«І ніяк я до цього не ставлюся, адже в нас розмов ніде на цю тему немає. Я думаю, це заява під собою має не дуже вагомі підстави. Колись, кілька років тому, були якісь звинувачення на її адресу, але це все минуло. І в нас, можливо, помиляюся, можливо, чогось не знаю, але ніяких кримінальних справ, які б виводили на Україну, зокрема, на Ю.ТИМОШЕНКО, не чув, немає. Це я можу сказати як законодавець», - сказав О.ГУРОВ. За словами депутата, «ця тема нас не цікавить. З погляду юридичного, ця справа не цікавить Росію. Якщо відкриються знову якісь обставини – тоді вона може бути порушена. А так який сенс порушувати? Абсолютно немає ніякого сенсу, на мій погляд, у Росії порушувати проти неї (Ю.ТИМОШЕНКО) справу», - заявив депутат.

На думку депутата Московської міської думи, керівника асоціації ветеранів спецпідрозділу «Альфа» Сергія ГОНЧАРОВА, кримінальні справи вкотре закінчаться нічим.

«В Україні триває боротьба нанайських хлопчиків – то одні порушують кримінальні справи, то другі. Проти Ю.ТИМОШЕНКО вже, здається, не раз порушували кримінальні справи, і закінчувалися вони нічим. Отож, у будь-якому разі, і ці кримінальні справи, які будуть порушені проти ТИМОШЕНКО та її команду, закінчаться так само нічим, адже нічого кримінального немає, є тільки певні політичні, як то кажуть, ігри, які продовжуються вже багато років», - сказав депутат.

Він також упевнений, що Росії нічого підтримувати українську владу в такому питанні.

«А Росії навіщо відновлювати або підігравати? Я думаю, що ніякої гри тут Росія не веде і ніякої вигоди від цього не має. Тому для Росії все це глибоко не цікаво», - резюмував С.ГОНЧАРОВ.

Експерти називають суд над Тимошенко непрозорим і необ’єктивним

  • 29.06.11, 20:35

Експерти називають судовий процес над колишнім прем’єр-міністром, лідером партії «Батьківщина» Юлією ТИМОШЕНКО непрозорим і необ’єктивним.

Про це свідчать результати опитування, що проводилось інтернет-виданням «Політична думка».

На думку керівника фонду «Демократичні ініціативи» Ірини БЕКЕШКІНОЇ, події у Печерському райсуді Києва, де відбувається розгляд справи за обвинуваченням Ю.ТИМОШЕНКО у незаконному підписанні газових угод з Росією у 2009 році, «не має жодного стосунку до правосуддя». За її словами, “обіцянки влади забезпечити публічне висвітлення цієї справи завершилися насправді обмеженням цієї публічності”.

На думку І.БЕКЕШКІНОЇ, можливі аргументи влади з приводу трансляції засідання суду на «5-му каналі» досить непереконливі, оскільки “треба зважити на те, що «5-й канал» не має належного покриття, а отже не може забезпечити масове висвітлення”. Вона зазначила, що влада “мала б забезпечувати виконання своїх обіцянок через УТ-1”.

Також І.БЕКЕШКІНА зауважила, що “ми бачимо недосвідченість судді”. “Яким чином і для чого цей суддя раптом був переведений до Печерського суду, питання відкрите”, - додала вона.

У свою чергу, професор Києво-Могилянської академії Олексій ГАРАНЬ наголосив, що “перебіг судових процесів показує відсутність незалежного правосуддя”. “Кваліфікація судді, його поведінка, нелюдські умови, про які уже висловився, в тому числі й представник Європейської Комісії у Києві, засвідчує замовність цієї справи”, - зазначив він. За словами експерта, всі ті характеристики, які давалися західними політиками щодо справи Ю.ТИМОШЕНКО, зокрема, “про вибіркове правосуддя в Україні, а також про політичні мотиви у діях влади щодо ТИМОШЕНКО, зараз лише підтвердилися”.

Виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія СЮМАР підкреслила, що “те, що відбувається у суді над ТИМОШЕНКО, немає нічого спільного з цивілізованими, правовими процесами, які мали б відбуватися у демократичній країні”. За її словами, “і умови судових засідань, і поведінка судді, і найголовніше - рівень висвітлення цієї теми центральними ЗМІ свідчить про те, що Україна, на жаль, продемонструвала серйозний відступ від цивілізованих, демократичних стандартів”. Вона додала, що “цей суд також показав, окрім цього, повну залежність судової влади і серйозні проблеми зі свободою слова.”

В.СЮМАР вважає, що оскільки справа проти Ю.ТИМОШЕНКО є резонансною, то влада мала б забезпечити повне висвітлення цієї теми впливовими центральними каналами. “І, звичайно, забезпечити пряму трансляцію державним каналом УТ-1, оскільки сам ЯНУКОВИЧ обіцяв повну відкритість процесу”.

Вона також переконана, що комерційні впливові телеканали мали б принаймні зробити аналітичні матеріали, але «об’єктивного аналізу і матеріалів, на жаль, не було».

Політолог, доцент Києво-Могилянської академії Ігор ЛОСЄВ підкреслив, що у судовому процесі над Ю.ТИМОШЕНКО “ми побачили огидно-потворне правосуддя”. “І зрозуміло, що з таким правосуддям Україна, як нація і держава, не може розраховувати не те що на якусь там євроінтеграцію, демократичні поступи, а навіть на нормальне життя”, - додав він.

За словами І.ЛОСЄВА, у суді Ю.ТИМОШЕНКО постійно перебивають, не дають сказати слова. “Їй не дають висловитися на свій захист, натомість вимагають підтвердити версію прокурорів, тобто звинувачення”, - додав І.ЛОСЄВ. Він підкреслив, що “навіть у нацистській Німеччині суд над Георгієм Димітровим справляв враження більш демократичного, ніж український суд над ТИМОШЕНКО”.

Академік НАНУ Мирослав ПОПОВИЧ переконаний, що «центральні телеканали і, зокрема, УТ-1 оминають об’єктивного, правдивого висвітлення справи ТИМОШЕНКО за наказом згори». Він наголосив, що “ЯНУКОВИЧ обманув європейську спільноту, обіцяючи всебічне і відкрите висвітлення справи ТИМОШЕНКО”.

М.ПОПОВИЧ також вважає, що “справа ТИМОШЕНКО - це найбільша політична помилка правлячої партії”. Він додав, що ”погані настрої, хвилювання, емоційне несприйняття дій влади громадськістю - це не найстрашніше, а гірше, коли приходить холодна ворожість”. За словами М.ПОПОВИЧА, “все, що зараз демонструє українська влада, - це ганьба для України і для кожного з нас”.

Тупі "национал-патріоти", чи дуже розумні кремляді?

                      Так, за Юлю знов мова піде.І не тільки. Хочу більш уважно роздивитися одну тезу. Це відголосок президентських виборів. Але він досі лунає з вуст особливо заклопотаних, та особливо противсіхових.
                      Хочу сказати, що ця технологія, "противсіхі", виявилася дуже вдалою для здійснення маніпуляцій думками людей. Хоча дехто з противсіхів, чи то зрозумів, що він вляпався, чи то з інших міркувань (не буду вибудовувати свої здогадки та мудрувати), зараз мовчить, і не полива Юлю брудом. На відміну від більшості своїх коллег по цьому пункту в бюлетені. Там, серед цієї більшості, також різношерстна публіка. В кого непомірні амбіції, які не дозволяють йому визнати, що він вляпався, хтось ще досі щиро вірить в цю тезу, а хтось явний провокатор, але всі вони продовжують тупо та бездоказово талдичити в своїх коментах, що Юля така-сяка.
                      Таких горе-патриотів можна впізнати по їх коментах, в яких вони з люттю та ненавистю поливають Юлю брудом, та виявляють якусь неймовірну, іезуїтську радість щодо можливого ув'язнення Тимошенко. І коли їм кажеш, шо їхні думки та висловлювання цілком, літера до літери, співпадають з думками та бажаннями Януковича, то в них починається істеріка, образи у ваш бік, вони кричать, що ненавидять і Януковича, та з ризиком проломити свою грудну клитину, гупають по ній кулаком, стверджуючи, що вони супер-пупер националісти.
                      Доходить навіть до того, що вони, ніштоже сумняшеся, визнають самих одіозних глашатаїв цього бандитського, нелюдского режиму, своїми однодумцями. Ось один скріншот, який є тому підтвердженням. Даби не персонолізовувати цього користувача, тому що кожен з цих діячів не вартий і миті обговорення, але варто обговорення їх, як явище, я стер його нік.



                     Ось так, потихеньку, "до речи", підводять нас до того, що все добре. Що всіх, хто проти Януковича, треба кидати у в'язниці. Що тих, проти кого Янукович здійсьнює репресії, захищати не потрібно. В кінці цих шаманських заклинань, мабуть знаходиться гасло -"Янукович - любов, дружба, форевер!!!".
                     Доходить навіть до кумедного в їхніх висловлюванях. Але в своєму мегатитаничному запалі вони цього не помічають. Доводиться чути таке, що мовляв, якби Юля стала Президентом, вона так само переслідувала та знущалася над Януковичем, як він це робить по відношенню до неї. Вони не розуміють простого, нескладного підтексту того, що самі і кажуть. За їхнім твердженням виходить, що Янукович свята людина, що він не крав Межигір'я, не фальсифікував вибори, не розкрадав бюджет в свій час. І саджати його не потрібно. Таким чином, приховано, вони агітують за Януковича.
                     Все, приїхали! Не знаєш вже, чи сміятися, чи плакати.

                     Да, так яка ж це теза? Трішки історії. Всі пам'ятають 2004 рік, президентські вибори? Як тоді Медвепутіни відверто агітували за Януковича. Сосали з ним конфетки. Цілувалися з ним. Ну і сміло називали його проруськім кандидатом, мабуть думаючи, що це автоматично та беззаперечно робить його Президентом України. І справа хохлів (в них не вистачає ні IQ, ні належної кількості звивин, щоб зрозуміти різницю між хохлами, та українцями), тільки прийти на виборчи дільниці, та поставити за улюбленця Московії пташку в бюлетені. І пам'ятаєте, як вони обделалися з цим своїм шутом комунобандитського розливу. Тричі привітання і т.д. І в решті-решт не сталося так, як вони хотіли. Виявилося, що українців в Україні більше, ніж хохлів.
                     Відповідно, вони зробили висновки. І склали резюме для промоськовського кандидата. Поменьше кричати, що твій кандидат промоськовській, а робити наголос, що його опонент, це і є справжній промоськовській кандидат.
                     Мабуть, Ви пам'ятаєте що саме така стратегія і була обрана на цих президентськіх виборах. Була запущена в ЗМІ та сама теза, про яку я і кажу. А саме, те , що Юля та цей муділо в страусових черевиках, вони обидва промоськовські кандидати. То біш, нахвалюй свого опонента і отримаєш зворотній ефект. За нього не будуть голосувати. Звісно не всі, а якась кількість таки купиться.
                     А тепер подивимося, як голосує Україна. Трішки більше половини, це українці, і голосують за Україну. Решта, це хохли, москальські шовиністи ну і там ще каша, залякані бандюками, просто лохі та таке інше. Ну, всіх українців неможливо надурити, це Медвепутіни з'ясували для себе ще у 2004 році. А ось частину, можна примусити зневіритися у власному виборі. Щоб якась невеличка частина українців проголосувала за "проти всіх", або зовсім не прийшла на вибори, що також є "проти всіх", і грає на користь їхнього, справді промоськовського кандидата.
                     І саме ця качка, що Юля також промоськовській кандидат, вияивлася тим гачком, на який клюнула частина українців. Цією тезою Моськва діскредитувала її в очах деяких национал-патріотів. До неї, цієї тези, були ще деякі підпори. Наприклад, коли у Путіна запитали, з ким із прем'єрів України йому найбільш комфортно працювалося, він відповів, що з Юлією Тимошенко. Ви думаєте йому було важко це сказати? Я думаю, що ні. Згадайте його головний фах. Ця його рідна установа відома своїми провокаціями, наклепами, брехнею.
                    А ще, апологети противсіхства наводять приклад, що вона хіхікала, коли Путін щось сказав про Ющерка. І саме - "хіхікала". Це вони вже обговорюють її фізіологічні особливості. Це те саме, що обговорювати її сукні , прикраси, та заглядати під спідницю. Але, я на її місці не хіхікав, я би риготав. Кажуть, що не можна принижувати Президента власної країни, який би він не був. Це часом не того Президента, який дав команду міністру Обгризаному розіслати у всі країни паскудний пасквіль на власного прем'єр-міністра? Не того Президента, який поливав брудом прем'єр-міністра Тимошенко більше, ніж всі разом взяті януковичи, азарови, богословські та інша шелупень? Так, не можна принижувати. І не можна тому, що нема куди. Він вафля, воша, яка присмокталася до тіла України, і прикриваючися демагогічними, порожніми балачками про те, як він її любить, тим часом, разом зі своїми пріхлебателями, розкрадав все, що потрапляло під "руки, які не крали". А потрапляло не дуже багато. Та ж Юля заважала.
                    І я хочу запитати у цих "национал-патріотів", так ви що, справді тупі? Справді кремляді виявилися розумнішими за вас? Замість того, щоб подивитися передвиборчу програму кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко ви стали ретрансляторами кремлівсько-гебельсівської брехні. Це що, злоба до сильної жінки? Чи ви такі самі лохі, як ті, що голосували за черевикостраусоносця? Тільки лохі навпаки. А може ви звичайні провокатори? Ваша бурхлива радість щодо знущання Януковичем над Юлей вагомий доказ тому.


                   Давайте спробуємо з'ясувати, хто ці "национал-патріоти", які без перерви, не втомлююючися, ллють та ллють своє лайно на Юлю? Там в голосувалці я поставив відповіді.


счетчик посещений

5%, 3 голоси

13%, 8 голосів

56%, 35 голосів

27%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.