Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Мітинг біля Печерського суду. Judgement-Day

Запрошуємо всіх небайдужих прийняти участь у мітинзі. ЦЕ НЕ РОЗПРАВА НАД ТИМОШЕНКО, ЦЕ - ПОЗБАВЛЕННЯ ПРАВА ВИБОРУ. ЦЕ НЕ ТИСК НА СУД, ЯК ХТОСЬ ГОВОРИТЬ, БО СУДІВ У НАС НЕМАЄ.

ЦЕ ВІДСІЧ РОЗПРАВІ НАД ТИМ, ХТО МОЖЕ ЧИНИТИ ОПІР. ПІДТРИМАЙ СЬОГОДНІ, БО ЗАВТРА МОЖЕ БУТИ ВЖЕ ПІЗДНО. збільшити збільшити однією сторінкою збільшити

Янукович про підвищення пенсійного віку

Як це було... Пропоную пригадати, що говорив пан Янукович напередодні президентських виборів і як він зараз дотримує свого слова. Це матеріал видання "Лівий берег" від 21.01.2010: "Кандидат в президенты, лидер Партии регионов Виктор Янукович выступает против повышения пенсионного возраста.

Об этом он сказал в эфире Николаевской областной телерадиокомпании. "Сейчас мы не имеем морального права этого делать, я никогда на это не пойду", - сказал Янукович. При этом он добавил, что для повышения пенсионного возраста необходимо принять соответствующий закон. Парламент на это никогда не пойдет, мы этого никогда не позволим", - добавил Янукович. Лидер ПР отметил, что ряд стран пошли на такой шаг и от него пострадали люди. Янукович добавил, что прежде чем идти по такому пути, необходимо поднять средний прожиточный возраст, для чего необходимо создать эффективную систему здравоохранения, что, по его словам, является приоритетным шагом." 21.01.2010 http://lb.ua/news/2010/01/21/21319_YAnukovich_ne_hochet_povishat_pensi.html

Стенограма виступу Азарова 3.03.2009



Як це було... Пропоную пригадати, що говорив пан Азаров напередодні президентських виборів і як він зараз дотримує свого слова. Це матеріал стенограми  засідання Верховної Ради від 03.03.2009:

«Уважаемые народные депутаты! В настоящее время украинская власть в лице Президента и правительства Украины вновь приступила к переговорам с Международным валютным фондом по поводу предоставления очередного транша кредита для Украины. Как раз вот здесь возникает интересный вопрос: для Украины или еще для кого-то? Первый вопрос, который возникает: на что израсходовано 4,5 млрд. долларов, даже больше, 4,7, уже полученных Украиной? Куда они пошли? Как они стабилизировали ситуацию?.. Можно же получить деньги, неизвестно куда их деть и затем рассчитываться потом и поставить крест на экономическом развитии Украины. К большому сожалению, в кризисный период Украина оказалась с очень слабым правительством и со слабой властью. В чем слабость этой власти? Прежде всего потому, что оно не хочет видеть реальную ситуацию в стране, что все свои усилия оно тратит на получение кредитов, заимствование вместо того, чтобы представить народу и парламенту четкую антикризисную программу… На каких же условиях Международный валютный фонд возможно даст нам второй транш?.. Можем ли мы согласиться, например, с пенсионной реформой, которая увеличивает срок выхода на пенсию и это при том, что в Украине наинизший, наинизшая продолжительность жизни среди наших людей. И при таком увеличении срока выхода на пенсию скорее всего многие просто до этой пенсии не доживут. Можем ли мы согласиться с тем, чтобы наше население платило за газ и жилищно-коммунальные услуги по так называемым мировым ценам? И давайте на минутку вспомним обещания тех, кто пришел на волне популизма к власти, что мы свое население обеспечим дешевым газом. Где же этот дешевый газ? Можем ли мы согласиться с тем, что в такой трудный период для страны увеличивать налоги и отменять упрощенную систему налогообложения для малого и среднего бизнеса… Я хочу не просто предупредить этот зал о недопустимости выполнения таких условий, но я еще и хочу заявить, что Партия регионов сделает все от нас зависящее, чтобы не допустить принятия на таких условиях этих займов».
http://www.rada.gov.ua/zakon/skl6/4session/STENOGR/03030904_13.htm

==================
Прошло каких-то два года, и Партия регионов действительно сделала все от нее зависящее, чтобы Азаров сейчас выглядел таким законченным и наглым брехлом.

ТВi хоче транслювати суд над Тимошенко в прямому ефірі

Канал ТВі хоче транслювати у прямому ефірі судовий процес по кримінальній справі Юлії Тимошенко і звертатиметься до суду з відповідним клопотанням. Про це генеральний директор каналу Микола Княжицький написав на своїй сторінці у Facebook.

 «Ми попросимо суд дозволити нам пряму трансляцію. А щоб нас не звинувачували у симпатіях до Тимошенко, пообіцяємо, що коли будуть судити Януковича, ми теж будем просити про пряму трансляцію на ТВі;)», - пише Микола Княжицький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кримінальна справа проти Тимошенко відносно газових угод у 2009 році була передана до Печерського районного суду міста Києва. Генпрокуратура порушила справу за фактом перевищення влади і службових повноважень при укладанні газових контрактів.

 «Телекритика» http://www.telekritika.ua/news/2011-06-20/63750

Тимошенко есть о чем поговорить с Ющенко

В пятницу Печерский райсуд начнет рассмотрение уголовного дела Юлии Тимошенко. «Комментарии» узнали у депутата Сергея Власенко, чем будет оперировать защита После появление в Интернете документов допроса экс-главы НАК «Нафтогаз Украины» Олега Дубины относительно газовых соглашений, у многих возник вопрос: какова же роль экс-президента Виктора Ющенко в этом деле? Насколько я понимаю ситуацию, история с ценой на газ разворачивалась таким образом: в октябре 2008 года на основании Меморандума, который подписали Тимошенко и Ющенко, на предварительных договоренностях была сформирована цена $ 235 за тыс. куб. м газа. После этого Ющенко отозвал Олега Дубину с переговоров, ничем не мотивируя данное решение. На мой взгляд, это может быть связано в первую очередь с тем, что он делал попытки сохранить посредника, который тоже закулисно принимал участие в этих переговорах. [ Читати далі ]

Хара: Джарти за допомогою ГПУ хоче забрати нашу власність

Нещодавно між двома відомими представниками Партії регіонів Василем Джарти і Василем Харою стався публічний скандал.

Виніс сміття з хати кримський прем`єр. 24 травня він заявив, що керівництво Федерації профспілок України (її очолює Василь Хара) планує передати ряд санаторіїв і готелів в Криму в управління ізраїльській компанії. «Передача кримських профздравниць в управління ізраїльській компанії може призвести до їх фактичної ліквідації, - заявив голова Радміну автономії. - Ми вже маємо сумний досвід, коли ряд санаторіїв знищували - від них залишилися тільки назви і окремі корпуси, а на місці колишніх санаторних парків тепер стоять елітні будинки».

Прочитати статтю можна тут http://www.unian.net/ukr/news/news-439314.html ======

Характерним є те, що Хару як голову федерації профспілок зараз більше турбує "його власність", ніж пенсійна реформа.

Як криворіжці бензин та цукор купували

Криворізьке комунальне підприємство «Сансервіс» за результатами тендеру 13 травня уклало угоду з ПП «Нафтатранссервіс» на придбання 61 тисячі літрів дизпалива за 1,71 мільйона гривень. Вартість одного літра придбаного дизпалива склала 28,06 гривні, що майже в три рази перевищує ринкову ціну. ПП «Нафтатранссервіс» засновано Ольгою ЛОТНІКОВОЮ.

Згідно з протоколом розкриття пропозицій, в тендері також брало участь ТОВ ВТФ «Авіас» Ігоря КОЛОМОЙСЬКОГО. Ця компанія пропонувала дизпаливо дорожче на 1 тисячу гривень за всю партію.

Окрім того, низка державних установ і підприємств за результатами тендерів 23-25 травня уклала угоди на придбання палива та цукру за цінами, суттєво вищими від ринкових.

У їх перелік потрапив і відділ освіти виконкому Дзержинської районної у місті ради, який придбав 20 тонн цукру у підприємця Гриценко О.О. за 279 тис грн., тобто по 13,95 гривні за кілограм.

Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель» і нагадує: оптові ціни на цукор в Україні становлять близько 8,7-9 гривень за кілограм. У криворізьких магазинах цукор коштує 10-11 гривень за кілограм. Що ж до українських цін на дизпаливо, то станом на 30 травня вони складали 9,80 гривні за літр.

"Вестник Кривбасса".