Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Явища, у реальність яких важко повірити

  • 19.04.22, 18:01
 Блакитна лава
  

Вулкан Іджен дуже популярний серед туристів. В одному з його кратерів можна побачити незвичайне явище – блакитну лаву. Причиною виникнення такого дива природи є сірчастий газ, який нагрівається до 600° C.

Туманна веселка..[ Читати далі ]

Не бачила В ТАКОМУ ВИГЛЯДІ НІКОЛИ...

  • 16.04.22, 10:13

Усі ми знаємо, як виглядають куряче яйце, полуниця чи класичні чоловічі туфлі. Але іноді нам на очі потрапляють такі екземпляри цих, начебто, звичних речей, що рот від подиву відкривається.

Саме такими предметами похвалилися користувачі інтернету, і ми не можемо їх не показати. Тому що ми самі нічого подібного ніколи не бачили.


Окуляри людини із зором -16,25



“Це дивне яйце знесла моя курка”...[ Читати далі ]

Трішки цікавого...)))

  • 15.04.22, 08:55


Як казав один знайомий мандрівник, ідучи стежкою, ти ніколи не прийдеш у нове місце. І правда, те, що вже відомо, що вже показано одними іншим, не таке цікаве, як щось зовсім нове. Отже, для задоволення жаги цікавості потрібно замість готової програми шукати щось нестандартне. Ми вам допоможемо – ось підбірка таких дивовиж!

При грі на вигнутому столі для пінг-понгу кулька нікуди не полетить



Життя багатогранне...

  • 13.04.22, 20:59

Життя багатогранне, тому кожному з нас знайомі як щасливі хвилини, так і моменти повної невдачі. Іноді люди щось упускають, ламають, втрачають через розсіяність. Але сьогодні ми підготували для вас добірку зовсім нетривіальних провалів, учасники яких можуть визнати себе чемпіонами невдачі. Адже такі історії просто так не вигадаєш.

Заручник кактусів

 
 
Абсолютно розбито все...
[ Читати далі ]