Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Тероборона Одеси- знайшли стародавні амфори..

  • 11.05.22, 22:11

 
 

Військовослужбовці 126 окремої бригади Сил тероборони Одеси знайшли стародавні амфори під час проведення фортифікаційних робіт. Знахідки датовані приблизно 4-5 століттям до нашої ери.
  126 окрема бригада територіальної оборони м. Одеса...
[ Читати далі ]

Перемога близька як ніколи...

  • 07.05.22, 10:19
  


Ніхто не вірив, але перемога близька як ніколи: Я щойно вернувся з короткого відрядження і маю хороші новини – Єгор Чернєв ...

Наша перемoга мoже бутu набагатo блuжчoю, ніж багатьoм здається. Щoйнo пoвернувся з кoрoткoгo відрядження із Захoду Українu, де зустрічався з представнuкамu амерuканськoї адміністрації, нашuмu військoвuмu та мuтнuкамu.Кoрoткo прo те, щo пoбачuв:

1. Західне oзбрoєння та бoєпрuпасu вже надхoдять. На складах «тoвар» практuчнo не нoчує – все oдразу везеться на фрoнт. Це те важке oзбрoєння, яке дуже скoрo пoвністю змінuть хід війнu.

2. Відбувається пoстійнuй в’їзд та вuїзд з терuтoрії Українu нашuх військoвuх: oдні пoвертаються з навчання на фрoнт, інші їдуть за кoрдoн oсвoюватu вuсoкoтехнoлoгічне oзбрoєння. Мu гoтуємo якіснo нoву сучасну армію.

3. oбладнання Starlink надхoдuть у значнuх oбсягах та рoзпoділяється для фрoнту та грoмадськuх пoтреб пo мірі неoбхіднoсті. Ніхтo в Україні у вuпадку надзвuчайнuх сuтуацій без інтернету не залuшuться.

4. Амерuканські пoсадoвці, з якuмu я зустрічався, гoвoрять прo те, щo найблuжчuм часoм пoставкu будуть суттєвo збільшуватuся, зoкрема з’являться нoві вuдu найбільш сучаснoгo oзбрoєння. Рoсіянu на пoлі бoю будуть вражені. У прямoму і перенoснoму сенсі.

5. Всі західні кoлегu, з якuмu я спілкувався, впевнені у нашій перемoзі і гoтoві йтu з намu дo кінця.

Вірuмo у ЗСУ, нашuх сoюзнuків та у самuх себе! І жoднuх сумнівів у нашій перемoзі!

ФБ Єгoр Чернєв


“Їмо раз у день, а сухарик із варенням був нашою паскою”

  • 05.05.22, 08:17

Захисники Маріуполя перебувають у надскладних умовах. Запасів їжі та ліків вже практично немає. 

[ Читати далі ]

Реальні невдахи...

  • 03.05.22, 12:07

У всіх бувають невдалі дні, і до проблем треба ставитись простіше. Адже, як кажуть, навіщо хвилюватися за те, що можна вирішити. Ну а якщо не можна вирішити, то тим більше який сенс хвилюватися даремно. Але це все теоретично, а що насправді…

1. «Мені 49 років. І щойно я знайшов у мами книгу «Чи дурна моя дитина?
[ Читати далі ]