Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Милуватися цвітінням сакури – давня і надзвичайно гарна традиція


Милуватися цвітінням сакури – давня і надзвичайно гарна традиція. Незважаючи на те, що в багатьох містах світу теж висаджують сакури, туристи з усього світу щороку приїжджають до Японії, щоб побачити традиційне свято на власні очі та відчути цю унікальну атмосферу. Неможливо відтворити те, над чим японці працювали сотні років. Вийдуть лише жалюгідні копії. Унікальна японська культура, світогляд та почуття прекрасного подарували світові самобутнє свято ханамі.

[ Читати далі ]

Секретні фішки.))

  • 28.04.22, 15:23

Напевно, кожна людина має набір дій, які вона може виконати із заплющеними очима. Щодня ми готуємо собі каву, приймаємо душ, надягаємо випрасовані штани і зовсім не замислюємося про те, що щось робимо неправильно. Проте навіть такі повсякденні речі, як пачка кави, мають секрети, про які більшість людей не має жодного уявлення.

Ми вирішили вивчити звичайні речі з погляду прихованих функцій та виявили, що життя ще може нас здивувати.

Картридж для принтера
 

Виробники принтерів зацікавлені в тому, щоб ви якомога частіше заправляли картриджі та несли прибуток у їхню кишеню. Але є спосіб обхитрувати ненаситних бізнесменів.

[ Читати далі ]

Що тільки не придумають...))

  • 27.04.22, 09:17

Іноді одна маленька деталь в інтер’єрі може відразу змінити загальний вигляд. І ця невелика родзинка робить місце таким, що запам’ятовується. Таким прийомом активно користуються деякі кафе, ресторани, магазини і навіть просто люди, небайдужі до креативних дизайнерських рішень.

У громадському туалеті є камін