Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Вони у полоні....

  • 23.06.22, 08:32
 

  Дмитро Козацький на позивний «Орест», воїн полку «Азов», виклав у вільний доступ свої фотографії оборонців Маріуполя з закликом до світових медіа та небайдужих поширювати їх.

[ Читати далі ]

Біженці чи втікачі з Донбасу?


Ostap #Drozdov

Хай це звучить грубо, але донбасців, які приїжджають у Галичину, я вважаю не біженцями - а втікачами. До нас утікають ті, хто останні 10 років тотально підтримували Януковича. А я запитую: від кого біжите? Від своєї відповідальності за діяння своєї Партії регіонів? Від тих, кого ви своїм стадним голосуванням утримували біля корита? І чи є гарантії, що поки донбаські жінки й діти обживаються на Галичині – їхні чоловіки не стріляють в українських хлопців? Ворог прийшов до твоєї оселі, а ти замість того, аби з ним боротися, втікаєш на Галичину – і ще при цьому вимагаєш, аби галичани замість тебе ризикували життям, виганяючи твого кривдника. Ну ви мене вибачте…
[ Читати далі ]

Тайра повернулася з полону....

     


Поки що я не буду постити селфі.Вибачте.
Моя вага на тепер близько 50 кг.
Я занадто виснажена і виглядаю жахливо. 
[ Читати далі ]

Підстерегла невдача...))

  • 20.06.22, 08:23

У житті багато чого залежить від зовнішніх обставин. Не так може піти все, що завгодно. Так званий ефект метелика здатний торкнутися всіх аспектів існування. Фатальні випадковості оточують нас усюди — треба лише пильно дивитися.

Прочитавши ці історії людей, у житті яких щось пішло не так, і ви запитаєте себе: як взагалі можливі такі збіги?

«Я просто упустив свою обручку сьогодні вранці»




Колись носили всі - зараз, тільки запеклі модники...

  • 19.06.22, 12:54

Мало хто не вважає привабливою моду першої половини минулого століття, яку ми спостерігаємо в кінематографі та на ретрознімках. Вона досить різко контрастує порівняно з тим, що ми бачимо у трендах сьогодення. І хоча сучасна мода набагато демократичніша і не приймає рамок, часом хочеться поринути в елегантний світ минулого, коли всі чоловіки носили головні убори, а жіночі образи підкорювали своєю вишуканістю.

Отож, найяскравіші модні атрибути минулого століття, якими сьогодні захоплюються багато хто, але носять одиниці.

Капелюшок-клош

При згадці 20-х років минулого століття у багатьох перед поглядом насамперед постають дівчата у сукнях-чохлах та капелюшках у формі дзвіночка. Цей головний убір прозвали клошем, що означає «дзвін» французькою. Цей капелюшок змушував жінок у прямому сенсі слова задирати ніс, тому що його носили, натягнувши до брів. Дівчатам доводилося під час ходьби високо піднімати голову та опускати погляд униз. Але на це ніхто не скаржився, бо така посадка голови додавала образу впевненості у собі та незалежності.

Довге намисто...[ Читати далі ]