Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Катерина, яку частіше називають Пташкою, опинилася у полоні....

  


Уродженка Тернопільщини Катерина, яку останнім часом частіше називають Пташкою, опинилася в російському полоні разом з усіма вояками Азовсталі...
[ Читати далі ]

Суттєва допомога...

  • 29.05.22, 22:48



Kalush Orchestra та Сергій Притула щойно продали кришталевий мікрофон Євробачення-2022 за 900000$ на благодійному аукціоні!
Кошти зібрали на комплекс безпілотників PD–2 для української армії. 💪🏻💙💛

У мене була *Муха* і 4 гранати....

 


2 березня відео зі знищеною колоною російської техніки на вулиці Вокзальній в Бучі підірвало українські соцмережі. Двохвилинний ролик емоційно коментував чоловічий голос: «Я в боргу не залишився, хлопці… Це кадирівці, як прийшли сюди, так на той світ і пішли». Кадри цього відео побачили мільйони глядачів.
Mind знайшов автора цього відео. Він довго відмовлявся від інтерв'ю. А потім передумав – хоче, щоб його прочитали родичі в росії, які досі вважають це відео фейком.




Особняк покритий туалетним папером.

  • 28.05.22, 09:52


Канадський комік і телеведучий Хоуі Мендел виявив свій особняк покритий шаром туалетного паперу.
Відомий відеоблогер і гуморист Роман Етвуд пожартував над Хоуі Мендел, влаштувавши цілий перформанс з декорування його будинку туалетним папером, пише Hollywoodlife.

На здійснення розіграшу знадобилося чотири тисячі рулону туалетного паперу, а щоб доставити її до будинку Мендел довелося задіяти вантажівку.У процесі підготовки будинку до приїзду Хоуі також брали участь його дружина Террі Мендел і син Алекс.

Кораблі примари



1. Октавіус Хоча корабель вважається легендою, історія Октавіуса залишається однією з найзнаменитіших. У 1775 р китобійне судно Геральд натрапило на корабель Октавіус, що безцільно пливе уздовж побережжя Гренландії. Члени команди Геральда зійшли на Октавіус і виявили застиглі від холоду тіла екіпажа і пасажирів. Капітан корабля був знайдений у себе в каюті, в середині заповнення журналу, на якому стояв 1762 р. Згідно з легендою капітан посперечався, що швидко повернеться до Англії по Східній дорозі але корабель застряг в льодовиках.

[ Читати далі ]