хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Дивні моменти інтимного життя у Стародавньому Єгипті

Дивні моменти інтимного життя у Стародавньому Єгипті...

Стародавній Єгипет був одним із чудес стародавнього світу, екзотичним і незвичайним майже у всіх сенсах, навіть за давніми світовими стандартами.

Ось десять химерних сексуальних звичок зі світу Стародавнього Єгипту.

1. Мастурбація та створення







З цього міфу пішли сексуальні практики та церемонії, в яких застосовувалася мастурбація, стародавні єгиптяни бачили у ній процес творення. Багато міфів на той час виникали навколо ідеї родючості.

Тому тоді було цілком природно, хоч для нас і звучить дивно, коли єгипетські фараони мастурбували в річку Ніл, щоб надати йому більшої родючості.

3. Гомосексуальні зв’язки


Стародавні єгиптяни, подібно древнім грекам і римлянам, швидше за все, розглядали гомосексуальні дії як толерантні, навіть соціально прийнятні, в гомосексуальних взаємодіях сторона, що приймає, вважалася покірною, а сторона, що подає, або сторона, згодна, була домінантною партією.

4. Сеkс із крокодилами


Хоча не секрет, що у стародавніх єгиптян було дивне ставлення до тварин, незважаючи на це, сексуальні дії щодо тварин суворо каралися.

І все-таки були люди, які опанували мистецтво катання на спині крокодила для того, щоб зайнятися з ним сеkсом, при цьому бути самим у безпеці. Крокодил не міг захистити себе від проникнення, коли на спині сиділа людина. Єгиптяни вважали, що інтим (проникнення) з крокодилом приносить удачу та процвітання.

5. Некрофілія


Єгиптяни були одержимі ідеєю життя після смерті, мабуть, тому некрофілія – це частина їхньої культури.

Геродот описував, що у Стародавньому Єгипті прийнято було віддавати на бальзамування тіла померлих родичів лише через 3-4 дні після смерті, тоді бальзамувальники не займатимуться сеkсом з тілом, що вже гниє.

6. Боги некрофілії


Некрофілія у єгиптян була присутня в міфах, в яких описувалася як боги займалися сеkсом з мертвими, якщо це можна робити богам, то людям – тим більше.

7. Обрізання


Стародавні єгиптяни практикували обрізання, повідомляє Геродот. Обряд обрізання проходили тільки єгипетські чоловіки, а ті, чужинці з інших країн, які подорожували Єгиптом, не були і не повинні були бути обрізані. Існує кілька документів, що дійшли до нашого часу, де йдеться про масове обрізання (до 120 осіб на день).

8. Священна проституція


Як і стародавньому Вавилоні, проституція розглядалася як божественний акт, досконалий для богів. Повіям було надано відносно високий соціальний статус у Стародавньому Єгипті, особливо якщо ми порівняємо його з проституцією сьогодні, яка у багатьох країнах є незаконною та віднесена до підпільних справ, які здійснюються за зачиненими дверима. Тим не менш, стародавні єгипетські повії могли працювати відкрито і вільно, татуювати себе, носити червону помаду та інший макіяж.

Проституція, ймовірно, була надзвичайно поширеною практикою, яку єгиптяни розглядали як чергову угоду, і яка мала певний соціальний статус. Однак, на відміну від Вавилону, повії були обмежені в місцях, де вони могли обслуговувати клієнтів.

9. Ідея зміни статі


У стародавніх єгиптян була концепція гендерної плинності, яка глибоко проникла в їхню культуру, особливо щодо богів та потойбіччя. Боги постійно переживали переродження, із циклами життя і смерті, які збігалися із земними, і часто відбувалася при цьому зміна статі. На зображеннях богів можна побачити ознаки обох статей, наприклад: богині з бородою.

10. Контрацепція


Єгиптяни на той час застосовували контрацептиви. Презервативи зроблені з овечого кишечника, служили для захисту від вагітності, і навіть запобігали поширенню хвороб. Вони навіть знали, що було підтверджено сьогодні, що аравійська камедь із дерева акації, працювала як сперміцид та зменшувала ймовірність вагітності.

Жінки також використовували гній тварин (зокрема і крокодила) для контрацепції.

( з мережі )



13

Коментарі

126.11.22, 10:29

Цiкаво!

    226.11.22, 10:49

    Пізнавально

      326.11.22, 10:56Відповідь на 1 від Андрій1961

      Цiкаво!

        426.11.22, 10:56Відповідь на 2 від Полина_Я

        Пізнавально

          526.11.22, 11:30

            626.11.22, 11:59Відповідь на 5 від AkMD

              726.11.22, 12:26

              Просветили. Спасибо.

                Гість: Inna_19

                826.11.22, 13:02

                  926.11.22, 15:50Відповідь на 7 від GalinaKiev

                  Просветили. Спасибо.

                    1026.11.22, 15:50Відповідь на 8 від Гість: Inna_19

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна