Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Цікаві роботи Джанет Найт

     


 Картини Джанет Найт ...
[ Читати далі ]

Дерево гінгко віком 1400 років ...

  

Дерево гінгко віком 1400 років скидає листя...
[ Читати далі ]

Живопис - Музика душі...

  

Болгарський художник Ivailo Petrov - живопис - Музика душі...

[ Читати далі ]

Люди всього лише дрібні піщинки на цій планеті!

  • 16.09.22, 08:42
Розміри всього, що нас оточує, ми звикли вимірювати сантиметрами і кілограмами, але це мало допомагає зрозуміти справжні габарити багатьох речей, а також представників тваринного світу і явищ природи. Найкраще велич світу навколо нас виходить усвідомити, якщо порівняти його з чимось звичним – наприклад, з людиною. Завдяки цьому різко розумієш, що люди всього лише дрібні піщинки на цій планеті!

Шондонг – найбільша печера в світі





[ Читати далі ]

Природа нагородила нестандартною зовнішністю...

Поняття краси, мабуть, найнеоднозначніше з усіх існуючих. І якщо ще кілька десятиліть тому модні будинки намагалися увігнати красу в рамки та буквально диктували свої параметри, то сьогодні естетика стала більш вільною та різноманітною. 90/60/90 та інші канони залишилися у минулому. На практиці різноманітність типажів зовнішності привертає значно більше уваги та захоплення. Це доводять дівчата – моделі та блогерки, краса яких настільки нетривіальна, що її все частіше називають іншопланетною.

Няне




[ Читати далі ]

І таке буває...))

  • 13.09.22, 13:34
“Я не думала, що мене колись викриють, але на вечірці з ультрафіолетом мої зуби самі себе видали. ніяково вийшло, дуже ніяково”...
 
[ Читати далі ]

Пароль знаєш? )))

Банальні фото, де все зрозуміло і очевидно – весело чи сумно, розглядати не дуже цікаво. А зображення, над змістом яких доводиться поламати голову, це зовсім інша річ.

Будиночок у лісі, з якого ллє піна

 



[ Читати далі ]

Цікаві факти....

За інформацією, наданою Національним центром біотехнологічної інформації, один американець зі 100 віком від 18 років – психопат. Правда, під цим визначенням розуміється не маніяк з ножем, що ганяється за рештою 99, а людина, яка втратила чи не мала здатності співпереживати і співчувати. Тобто холодний беземоційний егоцентрист.





[ Читати далі ]